Στελίνα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Την Χαρά,την γάτα μου την έχω σχεδόν 2,5 χρόνια.Από τότε που ενηλικιώθηκε όποτε την λέει κάποιος από το σπίτι <<έλα κάνε μου μασάζ>>,ανεβαίνει στην πλάτη μας και ανεβοκατεβάζει τις πατούσες τις!και είναι τόσο τρυφερό μασάζ που χαλαρώνεις πιο πολύ και από το να'σαι σε σπα!Α,επίσης αν ΄΄ερθει κάποιος με μεφάλα κοιλιά ανεβαίνει και του κάνει μασάζ πανω στην κοιλιά και δεν φεύγει με τίποτα...Έχετε δει τέτοια γάτα?![]()
Αυτο που περιγραφεις ειναι το γνωστο ζημωμα της γατας που μαλλον ειναι υποκαταστατο του θηλασμου.Βεβαια το εκπληκτικο με την δικη σου γατα ειναι οτι το κανει σε οποιονδηποτε ακομη και σε αγνωστους

Η δικη η Μυρτουλα οχι μονο δεν θα το εκανε ποτε σε εναν αγνωστο αλλα σπανια ζημωνει εμενα.Συνηθως προτιμαει την αγαπημενη μου κουβερτα που εχει μαλλον την μυρωδια μου.

tzoutzou
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Την Χαρά,την γάτα μου την έχω σχεδόν 2,5 χρόνια.Από τότε που ενηλικιώθηκε όποτε την λέει κάποιος από το σπίτι <<έλα κάνε μου μασάζ>>,ανεβαίνει στην πλάτη μας και ανεβοκατεβάζει τις πατούσες τις!και είναι τόσο τρυφερό μασάζ που χαλαρώνεις πιο πολύ και από το να'σαι σε σπα!Α,επίσης αν ΄΄ερθει κάποιος με μεφάλα κοιλιά ανεβαίνει και του κάνει μασάζ πανω στην κοιλιά και δεν φεύγει με τίποτα...Έχετε δει τέτοια γάτα?![]()
Επειδή διανύω μία ιδιαίτερα στροσογόνο περίοδο της ζωής μου μήπως θα μπορούσες να μου πεις που μένεις ακριβώς μιας και είμαι και εγώ από Θεσσαλονίκη για να σας έρθω για επίσκεψη και επίσης αν η γάτα σου παραδίδει μαθήματα για να μάθει στην δικιά μου????

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδή μαζευόμαστε πολλοί οι ενδιαφερόμενοι μήπως να ανοίγατε σχολή γατομασέρ;Την Χαρά,την γάτα μου την έχω σχεδόν 2,5 χρόνια.Από τότε που ενηλικιώθηκε όποτε την λέει κάποιος από το σπίτι <<έλα κάνε μου μασάζ>>,ανεβαίνει στην πλάτη μας και ανεβοκατεβάζει τις πατούσες τις!και είναι τόσο τρυφερό μασάζ που χαλαρώνεις πιο πολύ και από το να'σαι σε σπα!Α,επίσης αν ΄΄ερθει κάποιος με μεφάλα κοιλιά ανεβαίνει και του κάνει μασάζ πανω στην κοιλιά και δεν φεύγει με τίποτα...Έχετε δει τέτοια γάτα?![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
η ωρα της χαλαρωσηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή διανύω μία ιδιαίτερα στροσογόνο περίοδο της ζωής μου μήπως θα μπορούσες να μου πεις που μένεις ακριβώς μιας και είμαι και εγώ από Θεσσαλονίκη για να σας έρθω για επίσκεψη και επίσης αν η γάτα σου παραδίδει μαθήματα για να μάθει στην δικιά μου????![]()
Καλε μαγισσουλα η Κλειω, το μικρο αστερακι του σαιτ, δεν εχει αναγκη απο τετοια μαθηματα
Ειναι αυτοδιδακτη

επειδή μαζευόμαστε πολλοί οι ενδιαφερόμενοι μήπως να ανοίγατε σχολή γατομασέρ;![]()
Οταν ανοιξει μια τετοια σχολη η Μυρτουλα και εγω δηλωνουμε συμμετοχη

Στελίνα
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως δεν την έχω διδάξει κάτι.Μήπως φταίει που δεν έχει γνωρίσει ποτέ μαμά?

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ντάλια κάθε πρωί που θέλει να χουζουρέψει δίπλα μου,έρχεται πρώτα,τρίβεται κάνα 5λεπτο και μετά πέφτει πάνω μου και αρχίζει.....έχει πολύ γέλιο!Το κακό είναι ότι λόγω της φύσης τους...φυσικά κάνει όση ώρα θέλει αυτή....ενώ εγώ θέλω κι άλλο

Έχω κάτι βιντεάκια με το σχετικό μασάζ του μασαζογατιού μου,αν τα βρω θα τα ανεβάσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Αληθεια γιατι αραγε η μικρη μου δεν ζυμωνει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αυτή τη στιγμή με ζημώνει και χουρχουρίζει!!!
Το κακό είναι ότι κάνει μόνο... μπούτια, κοιλιά και στήθος, επειδή είμαι καθιστή.
Πώς θα γίνει να μου τρίψει και λίγο τη μέση και τους ωμους;
Υπάρχει τρόπος εκπαίδευσης;

billio
Πολύ δραστήριο μέλος

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και να μπει κάνας πελάτης και να με βρει έτσι...Ξαπλα μπρουμητα![]()
Κι άντε καλά να είναι απλά πελάτης... Αν είναι και μέλος καμιά φιλοζωικής ομάδας, μπορεί να με καταγγείλει και για εκμετάλλευση..

Την έκανα γραμματέα τη γάτα, αν την κάνω και μασέρ, θα με κυνηγάει και η επιθεώρηση εργασίας σε λίγο!!!

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Και να μπει κάνας πελάτης και να με βρει έτσι...
Κι άντε καλά να είναι απλά πελάτης... Αν είναι και μέλος καμιά φιλοζωικής ομάδας, μπορεί να με καταγγείλει και για εκμετάλλευση..
Την έκανα γραμματέα τη γάτα, αν την κάνω και μασέρ, θα με κυνηγάει και η επιθεώρηση εργασίας σε λίγο!!!
![]()
Η γατα ειναι μια κουκλα...Και να μπει κανας πελατης το πολυ πολυ να ζηλεψει και να θελησει και εκεινος ζυμωμα

Οκ μη ξεφυγουμε κι ολας...
Βρες μια ωρα στο ωραριο σου και καθιερωσε την σαν ζυμωμα-time...Αν εχεις και κανα δωματιακη τοτε τελεια...μπαινεις μεσα με τη γατα ξαπλωνεις μπρουμυτα και την βαζεις για δουλεια ...Πες της οτι οι γραμματεις εχουν και αλλες υποχρεωσεις περα απο αυτη που ξερουν...

Την πληρωνεις εξτρα αν σου κανει τη δυσκολη...και καλα εγω δεν κανω τετοια κι ετσι...
Αν εχεις και καμια βιντεοκαμερα θα ειναι σουπερ βιντρεακι για το ...youtube και τα cat funniest videos ( μα καλα που μπορει να πηγε το μυαλο σας;;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
CHRISTINA2008
Νεοφερμένο μέλος
τι καλο γατακι!!!τα δικα μασ στον κοσμο τους παντα.το πολυ πολυ να ακονιζονται πανω μασ και να μας γδερνουν ετσιΤην Χαρά,την γάτα μου την έχω σχεδόν 2,5 χρόνια.Από τότε που ενηλικιώθηκε όποτε την λέει κάποιος από το σπίτι <<έλα κάνε μου μασάζ>>,ανεβαίνει στην πλάτη μας και ανεβοκατεβάζει τις πατούσες τις!και είναι τόσο τρυφερό μασάζ που χαλαρώνεις πιο πολύ και από το να'σαι σε σπα!Α,επίσης αν ΄΄ερθει κάποιος με μεφάλα κοιλιά ανεβαίνει και του κάνει μασάζ πανω στην κοιλιά και δεν φεύγει με τίποτα...Έχετε δει τέτοια γάτα?![]()
....αλλα τ αγαπαω πολυ(1,5 χρονο τα εχουμε)
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ο δικος μου, οχι μονο χουρχουριζει κ ζυμωνει, οταν καθεται στην αγκαλια μου, αλλα αρπαζει κ το δαχτυλο μου, κ το βαζει στο στομα του πιπιλα! κ δν υπαρχει περιπτωση να το παρω πριν να θελει αυτος. μηπως το παρακανουμε;![]()
Έτσι όπως το λες!!! Είχα ένα γατούλη παλιά ο οποίος όταν ξεκίναγε το ζυμωμα δεν έλεγε να σταματησει! Έπαιρνε και στο στόμα του ένα κομμάτι ύφασμα και τι πιπιλούσε μέχρι εξαντλήσεως. Ασχέτως αν τον κρατάγαμε αγκαλιά ή όχι. Και μόνος του να ήταν το έκανε. Από τα σάλια του και το πιπίλισμα έκανε μια μουσκεμένη διάμετρο 40 πόντων σε ότι έπεφτε στο στόμα του και έπαιρνε και το γνωστό αποβλακωμένο ύφος μετά που κρέμαγε την γλώσσα εξω.
Αλλά αυτα που έχω τώρα είναι πιο... φιδωλα, τόσο στο ζυμωμα όσο και στο μουσκεμα.
Όποτε θέλουν, αν θέλουν, για όσο θέλουν και όπου θελουν. Και βέβαια ότι ώρα θέλουν. Δεν έχει σημασία αν κοιμάται ο άλλος. Οοοοοοοοχι. Αν θέλει να μου ζυμωσει την πλάτη θα το κάνει και θα εκνευριστούν κιόλας άν τα σταματησω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool