ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
01-08-09
17:57
ζυμώματα
Κάντε κάτι παιδιά η δική μου ζυμώνει την κοιλιά μου όλη την ώρα...καλά είναι το χειμώνα που φοράω πιο χοντρά ρούχα αλλά το καλοκαίρι με ξεπατώνει νε τα νύχια η άτοιμη,γουργούρισμα και πλάσιμο ...έχει ζυμώσει αυτή

Κάντε κάτι παιδιά η δική μου ζυμώνει την κοιλιά μου όλη την ώρα...καλά είναι το χειμώνα που φοράω πιο χοντρά ρούχα αλλά το καλοκαίρι με ξεπατώνει νε τα νύχια η άτοιμη,γουργούρισμα και πλάσιμο ...έχει ζυμώσει αυτή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ACE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 141 μηνύματα.
02-08-09
11:47

Tα ίδια παθαίνω κι εγώ...Αυτό που κάνω είναι όταν έρχεται η Ντάλια με απειλητικές διαθέσεις μασάζ...καλύπτω κατευθείαν με ένα σεντόνι την περιοχή που πάει να μου κάνει...γιατί αλλιώς θα είχα γεμίζει γατογρατζουνοτατουάζ...

Είναι όμως απίστευτα χαλαρωτικό
P.S.Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο υπέροχο νησί σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool