Γάτα με καρούμπαλο στο κεφάλι

Antony21

Νεοφερμένο μέλος

Ο Antony21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Καλημερα Σημερα Ξηπνησα και πηγα να ταισω τις γατες μου (2) που μενουν μεσα στο σπιτι και ειδα οτι η μεγαλη (1ετων) ειχε ενα τεραστειο καρουμπαλο στο κεφαλι πηρα τον γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε να περασω το απογευμα αλλα θελω και την γνωμη σας.Επισης η γατα μου ειναι εγκυος δευτερη φορα και λογικα σε 5 με 6 μερες θα γενισει.Βεβαια η γατα δεν δειχνει να πωναει και αυτο με καθισηχαζει καπως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να έχει κάνει απόστημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως ειναι αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Τι έγινε με την γατούλα?

Αν είναι απόστημα θα σκάσει από μόνο του και θα βγει το πύον. Αλλιώς πρέπει να την δει ο κτηνίατρος.

Πρίν 1 εβδομάδα το "ρεμάλι" ο δικός μου ο γάτος ήρθε με μια πληγή πάνω απο το μάτι και ένα τεράστιο καρούμπαλο (εξόγκωμα σαν τα κούτελα των ηθοποιών στο Star trek) στο κέντρο του κεφαλιού, προφανώς απο κανά τσακωμό ή τσίμπημα απο μέλισσα. Μετά απο 3 μέρες το πρόσωπό του δεν έχει κανένα σημάδι. Φαίνεται ότι το σάλιο τους είναι το καλύτερο αντισηπτικό. Βέβαια αν κάτι τέτοιο δεν υποχωρεί και γενικώς αν πονάει όταν το ακουμπάμε, νομίζω οτι χρήζει επισκέψεως στον κτηνίατρο.

παιδια τελικα ολοι ειχατε δικιο πιγα την παρασκευη την γατα μου στον γιατρο και μου ειπε οτι αν δεν περασει σε 4 μερες με την ενεσουλα που τις εκανε θα επρεπε να τις κανουμε εγχιριση αλλα την επομενη μερα εσκασε καιτην μεθεπομενη εφυγε οποτε τωρα η γατουλα ειναι καλα

Η θυληκια μου εχει ακριβως στο κεντρο της κορυφης του κεφαλιου ενα καρουμπαλο.
Ειναι πολυ σκληρο , και η κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι ανυσηχητικο μονο αν το καρουμπαλο ειναι ακανονιστο και οχι σκληρο και
αλλαζει μεγεθος και σχημα.
Σε εκεινο το σημειο μου ειπε και μου εδειξε σε ενα γραφημα οτι ενωνουν καποια κοκκαλα του κεφαλιου της γατας.Εμενα οντως λιγο πριν το δω ειχε χτυπησει δυνατα στο κυνηγητο τρεχωντας κατω απο το κρεββατι.
Κρατα μας ενημερους τι ηταν τελικα , μιας και η δικη μου διαγνωση εγινε εξ αποστασεως , απλα την εμπιστευτηκα αφου δεν ειδα καμια αλλαγη στη συμπεριφορα της.

Τέλοςκαλό όλα καλά :)

ηταν αποστημα οπως ειχαν πει τα παιδια η γατα μου ειναι καλα τωρα και μολις χθες γενισε 7 πανεμορφα γατακια, οσον αφορα αυτο ειναι φυσιολογικο να γενναει μια γατα 7 γατακια εφοσον εχει νομιζω 6 μαστους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back