mimis1
Νεοφερμένο μέλος
Ο mimis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
27-07-09
17:28
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους....ελπίζω οι γατούλες σας να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη δική μου
Πρόσφατα είχε ένα ατύχημα στο ποδαράκι της και βάλαμε λάμα....πέρα από αυτό όμως μετά από λίγες μέρες έκοψε τη γλώσσα της και έμεινε μόνο με μισή

Αν είναι δυνατόν...Ο κτηνιατρος μου είπε ότι θα είναι μια χαρά όταν αναρρώσει αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας συμβουλές....έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο;πώς το ξεπέρασε;πώς μπορώ να τη φροντίσω παραπάνω αυτή την περίοδο;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, να είστε καλά
Πρόσφατα είχε ένα ατύχημα στο ποδαράκι της και βάλαμε λάμα....πέρα από αυτό όμως μετά από λίγες μέρες έκοψε τη γλώσσα της και έμεινε μόνο με μισή

Αν είναι δυνατόν...Ο κτηνιατρος μου είπε ότι θα είναι μια χαρά όταν αναρρώσει αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας συμβουλές....έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο;πώς το ξεπέρασε;πώς μπορώ να τη φροντίσω παραπάνω αυτή την περίοδο;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, να είστε καλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Ο lucky_cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αργοστόλι (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
27-07-09
18:13
Μα καλά, αυτό πως το κατάφερε?
Χωρίς να ξέρω και πολλά μπορώ να σου πώ πώς αν διαβάσεις εδώ μέσα θα βρείς διάφορα... γατάκια παράλυτα στα πίσω πόδια, σχεδόν/ολοκληρωτικά τυφλά, σχεδόν/ολοκληρωτικά κωφά, κουτσά σε ένα ή δύο πόδια ή ακόμα ακόμα και να τουσ λείπει ένα από τα τέσσερα ποδαράκια... οι περισσότεροι λένε ότι αυτά τα γατάκια με λίγη φροντίδα παραπάνω ζουν φυσιολογικά.
Τώρα αυτό με τη γλώσσα νομίζω ότι δεν είναι τόσο τραγικό και ότι το γατάκι θα προσαρμοστεί!
Χωρίς να ξέρω και πολλά μπορώ να σου πώ πώς αν διαβάσεις εδώ μέσα θα βρείς διάφορα... γατάκια παράλυτα στα πίσω πόδια, σχεδόν/ολοκληρωτικά τυφλά, σχεδόν/ολοκληρωτικά κωφά, κουτσά σε ένα ή δύο πόδια ή ακόμα ακόμα και να τουσ λείπει ένα από τα τέσσερα ποδαράκια... οι περισσότεροι λένε ότι αυτά τα γατάκια με λίγη φροντίδα παραπάνω ζουν φυσιολογικά.
Τώρα αυτό με τη γλώσσα νομίζω ότι δεν είναι τόσο τραγικό και ότι το γατάκι θα προσαρμοστεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimis1
Νεοφερμένο μέλος
Ο mimis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
27-07-09
19:31
Μακάρι....σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε κατ'ευχήν
Όσο για το πώς το έπαθε...κι εγώ ακόμα το ψάχνω...το μόνο που ξέρω είναι ότι έπαθα τέτοιο σοκ που θα το θυμάμαι για καιρό....Να είσαι καλά!
Όσο για το πώς το έπαθε...κι εγώ ακόμα το ψάχνω...το μόνο που ξέρω είναι ότι έπαθα τέτοιο σοκ που θα το θυμάμαι για καιρό....Να είσαι καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimis1
Νεοφερμένο μέλος
30-07-09
10:29
Τελικά μάλλον όλα θα πάνε καλά!!!!Σε δύο εβδομάδες περίπου το γατάκι μου θα βγάλει το νάρθηκα ενώ ήδη έχει αρχίσει να τρώει και να πλένεται-όσο μπορεί-μόνο του....Ουφ, μεγαλη ανακούφιση παιδιά, έχασα χρόνια από τη ζωή μου
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και για την καλή σας διάθεση!
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και για την καλή σας διάθεση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum