Γάτα με ....φτερά!

• Thread starter Thread starter drf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

drf

Δραστήριο μέλος

Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα.
image.php

Γάτα... με ''φτερά''

28 Μαΐου 2009, 08:19

Μέχρι πρότινος, τα πτηνά απειλούνταν από τις «επίγειες» γάτες και με ένα πέταγμα κατάφερναν να ξεφεύγουν. Τώρα, όμως, πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο, αφού μία γάτα στην Κίνα… έβγαλε φτερά!
gata1252355.jpg
Κτηνίατροι και ειδικοί επιστήμονες από την Κίνα, όπου ζει η εν λόγω γάτα, έχουν «σηκώσει τα χέρια ψηλά» μπροστά σε αυτό το παράξενο παιχνίδι της φύσης. Η άσπρη χνουδωτή γάτα γεννήθηκε φυσιολογικά, αλλά ύστερα από ένα χρόνο ζωής άρχισαν να «φυτρώνουν» στο σώμα της εξογκώματα, ένα από κάθε πλευρά.
Κάποιοι θεωρούν ότι τα κοκάλινα φτερά είναι ένα δίδυμο γατάκι Σιάμ που μεγαλώνει μέσα στη γάτα. Άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για γενετική μετάλλαξη, που προκλήθηκε από χημικά.
cat2356346.jpg

Όποια και αν είναι η απάντηση, το χαριτωμένο ζώο δε φαίνεται να νοιάζεται πολύ, ενώ οι ιδιοκτήτες της απολαμβάνουν τη δημοσιότητα.

πηγή: https://www.zougla.gr/news.php?id=42978

:blink::blink::blink: τι άλλο θα δούμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φαντάσου τι τρώνε εκεί.. στο 1ό και 3ό λινκ είναι διαφορετικές γάτες.. μήπως έχουμε νέα ράτσα; :lol: δε θέλω να φαντάζομαι .. ιπτάμενες γάτες στο μελλον.. :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Για να εχουν συμβει ολα αυτα στην Κινα μονο,απ οτι βλεπω απο τα λινκ που εχετε βαλει,αυτο δε σημαινει οτι κατι περιεργο συμβαινει;

Έπιναν γάλα με μελαμίνη και... να τ'αποτελέσματα :D

Να την πω τη βλακεία μου; :D
Φτερά έχει... Πετάει κιόλας; :blink:
Πάω να ψιλαφήσω τη Survi... Κοντεύει να χρονίσει και δε θέλω να σκέφτομαι πως μπορεί να τη δω μια μέρα να.. απογειώνεται!!! :lol:

Εδω δεν μπορεις να τα κανεις καλα ετσι,που να πετουσαν κιολας!

Αυτό είναι αρκετά γνωστό φαινόμενο και προκαλείται από πλημμελή περιποίηση του τριχώματος, κάποιες δερματικές παθήσεις ή από εκ γενετής δυσμορφίες.
https://en.wikipedia.org/wiki/Winged_cat

Οι "φτερωτές" γάτες είναι γνωστές από παλιά και δεν υπάρχουν μόνο στην Κίνα. Αυτή στο άβατρ μου ήταν από την Αγγλία.

wingedcat2.jpg

Κτηνίατροι και ειδικοί επιστήμονες από την Κίνα, όπου ζει η εν λόγω γάτα, έχουν «σηκώσει τα χέρια ψηλά» μπροστά σε αυτό το παράξενο παιχνίδι της φύσης.

Άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για γενετική μετάλλαξη, που προκλήθηκε από χημικά.

Αυτά μάλλον είναι σάλτσες των δημοσιογράφων.:P

(είμαι killjoy, το ξέρω)

Σαν να βλέπω τον Χωσούλη στις 6 το πρωι να πετάει πάνω από το κεφάλι μου περιμένοντας να ξυπνήσω για να του βάλω να φάει:blink:. Κι έτσι όπως πετάει άπειρες γριζωπές μεταξωτές τρίχες να πέφτουν πάνω στο πρόσωπό μου και εγώ να ξυπνάω σιχτιρίζοντας.....:mad:

Αυτό είναι αρκετά γνωστό φαινόμενο και προκαλείται από πλημμελή περιποίηση του τριχώματος,)

Δηδ από την αχτένιστια :blink::hmm:Χα θα κάνω και στο Μύρτο τέτοια:P:P

Σαν να βλέπω τον Χωσούλη στις 6 το πρωι να πετάει πάνω από το κεφάλι μου περιμένοντας να ξυπνήσω για να του βάλω να φάει:blink:. Κι έτσι όπως πετάει άπειρες γριζωπές μεταξωτές τρίχες να πέφτουν πάνω στο πρόσωπό μου και εγώ να ξυπνάω σιχτιρίζοντας.....:mad:

:lol::lol::lol: υπάρχουν και χειρότερα... πχ δε θα περιμένει να πιάσει κάποιο περιστέρι θα ορμάει κατευθείαν και θα στο φέρνει στο κρεβάτι σου στο στόμα του ή πχ επίσης θα έπρεπε να κάνουμε και αεροφράξεις εδάφους/αέρος για να μη μας πετάνε έξω:D (και άλλα όμορφα μπορούμε να σκεφτούμε ανάλογα τη ποσότητα αλκοόλ :P )

(είμαι killjoy, το ξέρω)
Αστειεύεσαι; Μα ίσα-ίσα, ΑΥΤΗ είναι όλη η χαρά με κάτι τέτοια :lol: :rolleyes:

ΥΓ Ρούλα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάλαβα τι δείχνει το άβατάρ σου!!:up:

Ειναι ικανοι να την χρησιμοποιησουν για αναπαραγωγη κ να σταθεροποιησουν την ανωμαλια αυτη για να κανουν νεα ρατσα,να δειτε που θα το κανουν,θα τις ονομαζουν γαταγγελακια!

Φυσικά μόνο εγώ θα έβαζα για άβαταρ μια γάτα με δερματικά προβλήματα.:whistle:

:) Για να εχουν συμβει ολα αυτα στην Κινα μονο,απ οτι βλεπω απο τα λινκ που εχετε βαλει,αυτο δε σημαινει οτι κατι περιεργο συμβαινει;

Εχετε κάποιο δίκιο:hmm:

Αστειεύεσαι; Μα ίσα-ίσα, ΑΥΤΗ είναι όλη η χαρά με κάτι τέτοια :lol: :rolleyes:

Εγώ νόμιζα ότι έδειχνε μικρά γατάκια!

Ειναι ικανοι να την χρησιμοποιησουν για αναπαραγωγη κ να σταθεροποιησουν την ανωμαλια αυτη για να κανουν νεα ρατσα,να δειτε που θα το κανουν,θα τις ονομαζουν γαταγγελακια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back