goth
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ Archangelik!!!!!Θα το θυμαμαι αυτο για τα ξεχωριστα δωματια γιατι καπου εκει θα οδηγηθω α μπορεσω και παρω και τα δυο τελικα!!!Ευχαριστω και παλιιιιι!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αλλα θα πρεπει να προσεξεις να μην τρυπωσει η γαταΕυχαριστω πολυ Archangelik!!!!!Θα το θυμαμαι αυτο για τα ξεχωριστα δωματια γιατι καπου εκει θα οδηγηθω α μπορεσω και παρω και τα δυο τελικα!!!Ευχαριστω και παλιιιιι!!!!!
Ελπιζω να πανε ολα καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
δηλαδη μονο εμενα καμια απο τις 3 γατες μου δεν μου εφαγε το ποντικι που ειχα?
ποτε δεν ειχαν πειραξει το κλουβι και ποτε δεν αφηνα το χαμστερ μονο του μαζι τους εννοειται..και ολα καλα..το χαμστερ εζησε 3 χρονια..μονο οταν το πρωτοειδε ο γατος μου εφαγε το χαμστερ μια σφαλιαριτσα μικρη αλλα οχι και να το παρει να το σκοτωσει..
αν το χαμστερ το εχεις σε κλουβι και το βγαζεις στο σπιτι στην ειδικη μπαλα που υπαρχει για να κυκλοφορουν μεσα στο σπιτι δεν νομιζω να εχεις και τοσο μεγαλο προβλημα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εσενα οι γατες σου ειναι καλες

Hlianna
Διάσημο μέλος
δεν θα το ελεγα ιδιαιτερα..ο ενας ειναι αρκετα κακομαθημενος-στριμενος και ο αλλος οταν τον βρηκα ηταν αγριο γατι..αρα μαλλον δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οσες γατες γνωριζω, δεν εχουν καθολου φιλικες σχεσεις με τα χαμστερ... Εσενα μαλλον ειναι η εξαιρεση

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εξαρταται απο το ποσο πεινασμενη ειναι η γατα

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Παντως δεν αποτελει την μονη εξαιρεση...και εγω πριν μερικα χρονια ειχα και χαμστερ και γατα...και μια χαρα ηταν και τα δυο...δεν ειχα κανενα προβλημα...

μηπως τελικα οι εξαιρεσεις ειναι περισσοτερες απο οσες νομιζεις;;

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εγω ειπα τι γνωριζω και προειδοποιησα... Αμα γινει τιποτα, δεν φταιω εγω... Ολα τα βιβλια και το ιντερνετ, λενε οτι το χαμστερ πρεπει να ειναι μακρια απο γατα... Εσεις καντε οτι νομιζετε

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
ποιος σου ειπε οτι θα φταις;;;

Επισης το φυσιολογικο ειναι να μην συμπαθουν ουτε οι σκυλοι τις γατες...
και σε πολλες πολλες περιπτωσεις μια χαρα συμβιωνουν...

Γιατι λοιπον οχι και οι γατες με τα χαμστερακια;
Αρκει να ειναι υπο επιβλεψη...ποιος θα ηταν τοσο χαζος να τα αφησει μονα τους...ουτε καν σε γατα με σκυλο δεν το κανουμε αυτο...αν δεν θελουμε δυσαρεστα αποτελεσματα!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ναι, ομως την νυχτα? Αμα η γατα παει στο χαμστερακι? Η γατα και ο σκυλος μπορουν να γνωριστουν, ενω τα χαμστερ οχι... Ειναι πολυ μικρα και επικινδυνα για να φυγουν... Κινδυνος υπαρχει να δαγκωσει και την γατα... Τα χαμστερακια ειναι πολυ μικρα...
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
το ξερω οτι ειναι μικρα...ειχα και εγω...πολυ απλα...την νυχτα...το χαμστερ στο κλουβι σε ενα δωματιο και η γατα στο υπνοδωματιο...που ειναι το προβλημα;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
μωρεεεεε τι γλυκουλι γατουλι;;

Ειναι τοσο καλουλι!!

Μια χαρα τα πανε τα ζωακια...αρκει να μαθουν με τον καταλληλο τροπο
(και με υπομονηηηη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Και το βασικοτερο... Οταν παρει καποιος ενα χαμστερ, θα το φροντιζει ή οταν μεγαλωσει θα το διωξει? Γνωριζω πολλες περιπτωσεις, που μερικοι δεν θελουν το χαμστερ τους και το δινουν ή σε γατα ή σε φιδι.
------------------------
Εγω δεν βλεπω καθημερινα τετοιες περιπτωσεις που η γατα παιζει με τα ποντικια...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και το βασικοτερο... Οταν παρει καποιος ενα χαμστερ, θα το φροντιζει ή οταν μεγαλωσει θα το διωξει? Γνωριζω πολλες περιπτωσεις, που μερικοι δεν θελουν το χαμστερ τους και το δινουν ή σε γατα ή σε φιδι.
------------------------
Εγω δεν βλεπω καθημερινα τετοιες περιπτωσεις που η γατα παιζει με τα ποντικια...
Αυτο..ειναι εντελως ασχετο με το θεμα μας.Και γατες πολλοι εγκαταλειπουν και σκυλια..τι σχεση εχει με το αν μια γατα μπορει να συμβιωσει με χαμστερ;;
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
------------------------
Καλα αυτο δεν συμβαινει μονο στα χαμστερ...ποσοι ανθρωποι πετανε τα ζωα τους επειδη απλα τα βαρεθηκαν;;

Ειτε στα σκουπιδια..ειτε στον δρομο...ειτε κανουν ευθανασια;;

Οποτε δεν ειναι μονο τα χαμστερ!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Το αναφερα γενικα για την φροντιδα του χαμστερ. Αρκετες γατες μπορουν να ζησουν μαζι με χαμστερ, αλλα θα περεπει να ειναι σε διαφορετικο δωματιο... Αλλα απαρα πολλες γατες δεν μπορουν... Οι γατες τα χαμστερ τα βλεπουν σαν ΄παιχνιδια και παιζουν μαζι τους, που εχει σαν αποτελεσμα να τα σκοτωνουν...
Εδω ομως μιλαμε για τα χαμστερ...Καλα αυτο δεν συμβαινει μονο στα χαμστερ...ποσοι ανθρωποι πετανε τα ζωα τους επειδη απλα τα βαρεθηκαν;;
Ειτε στα σκουπιδια..ειτε στον δρομο...ειτε κανουν ευθανασια;;
Οποτε δεν ειναι μονο τα χαμστερ!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Το ιδιο και οι σκυλοι με τις γατες!~ Και εχω και προσωπικη προσφατη εμπειρια σε αυτο (θελουν να παιξουν τα σκυλακια) !

Και αυτο το παρα πολλες γατες ειναι πολυ γενικο νομιζω!Ποσους ξερεις που εχουν χαμστερ και γατα; 5;; 10;;; ε μην το γενικευουμε κιολας
επισης οι γατες δεν πανε τα ψαρια...και ομως...ο νταμπο μονο μια φορα επιχειρησε να βουτηξει στην γυαλα...τωρα ειναι μια χαρα και η γατα και το ψαρι!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πολλοι δεν παιρνουν χαμστερ και γατα, για να μην φαει η γατα το χαμστερ... Πολλες γατες μπορουν να ζησουν με ψαρια! Εμενα πολλες φορες γατες εχουν προσπαθησει να φανε τα χαμστερ... Ακομα και σπιτιου... Μια γνωστη μου το ιδιο... Ειχε χαμστερ και πηρε γατα και η γατα το εφαγε....Το ιδιο και οι σκυλοι με τις γατες!~ Και εχω και προσωπικη προσφατη εμπειρια σε αυτο (θελουν να παιξουν τα σκυλακια) !
Και αυτο το παρα πολλες γατες ειναι πολυ γενικο νομιζω!Ποσους ξερεις που εχουν χαμστερ και γατα; 5;; 10;;; ε μην το γενικευουμε κιολαςεπισης οι γατες δεν πανε τα ψαρια...και ομως...ο νταμπο μονο μια φορα επιχειρησε να βουτηξει στην γυαλα...τωρα ειναι μια χαρα και η γατα και το ψαρι!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool