Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
για τι γατα μιλαμε; Για αδεσποτη που παλευει να επιβιωσει; Που παλευει να βρει τροφη; Φυσικο ειναι να θελει να φαει το χαμστερ αν πειναει. Αλλοι εχουν γατα και πουλακια και ζουν μια χαρα. Εγω εχω χρυσοψαρο και ουτε που του δινει σημασια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οχι, για γατα σπιτιου. Οι γατες μενουν διπλα απο εμας και βγαινουν εξω απο το παραθυρο και προσπαθουν να ανοιξουν το κλουβι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
το κλουβι το εχετε στο μπαλκονι;

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Πολλοι δεν παιρνουν χαμστερ και γατα, για να μην φαει η γατα το χαμστερ... Πολλες γατες μπορουν να ζησουν με ψαρια! Εμενα πολλες φορες γατες εχουν προσπαθησει να φανε τα χαμστερ... Ακομα και σπιτιου... Μια γνωστη μου το ιδιο... Ειχε χαμστερ και πηρε γατα και η γατα το εφαγε....
Nαι ...

Δηλαδη για να καταλαβω...μια γατα μπορει να μαθει να ζει με σκυλο...και το αντιθετο
μια γατα μπορει να ζησει με ψαρι χωρις να το πειραξει...
Ξερουμε οτι αυτα τα ζωα απο τη φυση τους εχουν το ενστικτο να κυνηγανε το ενα το αλλο ...Μια χαρα ομως βλεπεις οτι εμαθαν τι μπορουν να κανουν και τι οχι...
Γιατι δηλαδη η γατα και το χαμστερ να αποτελει εξαιρεσεη;;; Δεν θα μαθουν να συμβιωνουν;;;

Πως γινεται καλε να εχουν προσπαθησει να σου φανε τα χαμστερ;;; Δεν τα εχετε μεσα στο σπιτι;;;

και αφου εσυ δεν εχεις γατα...πως γινεται να εχουν προσπαθησει να τα φανε....μπαινουν αλλες γατες στο σπιτι;;;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχουν και πολλες εναλλακτικες αν καποιος θελει να εχει γατα και χαμστερ μαζι... παιρνεις ενα μεγαλο ενυδρειο, πχ ενα 100L, το γεμιζεις πριονιδι, φτιαχνεις στο εσωτερικο του 2ο επιπεδο, βαζεις σκαλα, τροχο κτλ και απο πανω βαζεις καπακι και το χαμστερ θα ζει χωρις κανενα κινδυνο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σωστά.Και το βασικοτερο... Οταν παρει καποιος ενα χαμστερ, θα το φροντιζει ή οταν μεγαλωσει θα το διωξει? Γνωριζω πολλες περιπτωσεις, που μερικοι δεν θελουν το χαμστερ τους και το δινουν ή σε γατα ή σε φιδι.
Ακόμα, υπάρχουν περιπτώσεις που το ίδιο το χάμστερ προτιμά να γίνει τροφή για γάτα ή φίδι προκειμένου να γλιτώσει.

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οχι. Τα εχουμε μεσα στο σπιτι, που οταν ανοιγουμε την πορτα της αυλης, οι γατες μπαινουν μεσα και προσπαθουν να ανοιξουν το κλουβι... Επισης πολλες φορες μπαινουν και κρυβονται μεσα στο σπιτι και βγαινουν μετα...το κλουβι το εχετε στο μπαλκονι;![]()
υπαρχουν και πολλες εναλλακτικες αν καποιος θελει να εχει γατα και χαμστερ μαζι... παιρνεις ενα μεγαλο ενυδρειο, πχ ενα 100L, το γεμιζεις πριονιδι, φτιαχνεις στο εσωτερικο του 2ο επιπεδο, βαζεις σκαλα, τροχο κτλ και απο πανω βαζεις καπακι και το χαμστερ θα ζει χωρις κανενα κινδυνο.
Ναι, αλλα ο αλλος διαθετει τοσο χωρο? Τα χαμστερ της Συριας ειναι μοναχικα και μονο για το ζευγαρωμα ζουν με αλλα χαμστερ... Δεν μπορει ενα Συριας να ζησει με αλλο Συριας ή Ρωσιας μαζι, γιατι θα τσακωθουν... μεχρι θανατου...
Η γατα, βλεπει το χαμστερ σαν παιχνιδι, για αυτο του ορμαει... Οι αδεσποτες ομως, το βλεπουν σαν φαγητο....
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Οχι. Τα εχουμε μεσα στο σπιτι, που οταν ανοιγουμε την πορτα της αυλης, οι γατες μπαινουν μεσα και προσπαθουν να ανοιξουν το κλουβι... Επισης πολλες φορες μπαινουν και κρυβονται μεσα στο σπιτι και βγαινουν μετα...
Μαράκι μου αφού μας εχεις πει οτι τα έχετε στην ταράτσα
κι έχεις βάλει και φωτογραφίες
απο πού ανεβαίνουν οι γατούλες; Αν πάλι μπορούν κι ανεβαίνουν γάτες στην ταράτσα σας ίσως θα έπρεπε να την "οχυρώσετε" καλύτερα ωστε να μην μπορούν να πλησιάζουν τα κουνελάκια σας.ΥΓ Πότε πρόφτασες να γυρίσεις βρε μικρή απο το σχολείο και μας γράφεις στις 2 και 14; Στη διπλανή αυλή είναι το σχολείο σου; Κάτσε παιδί μου να φας και να κάνεις τα μαθήματά σου και κλείσε τον υπολογιστή. Θα πω στη μαμά σου να σε μαλώσει που είσαι όλη μέρα μέσα στο ιντερνετ.
Αντε γιατί είμαι καθηγήτρια και δεν σε βλέπω να παίρνεις καλούς βαθμούς έτσι
όπως το πας....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Tα κουνελια τα ειχαμε στην ταρατσα. Τωρα που κανει κρυο, τα εχω στο δωματιο μου. Τα χαμστερ δεν τα ειχα ποτε στην ταρατσα, γιατι φοβαμαι μην τα φανε η γατες...Μαράκι μου αφού μας εχεις πει οτι τα έχετε στην ταράτσακι έχεις βάλει και φωτογραφίες
απο πού ανεβαίνουν οι γατούλες; Αν πάλι μπορούν κι ανεβαίνουν γάτες στην ταράτσα σας ίσως θα έπρεπε να την "οχυρώσετε" καλύτερα ωστε να μην μπορούν να πλησιάζουν τα κουνελάκια σας.
ΥΓ Πότε πρόφτασες να γυρίσεις βρε μικρή απο το σχολείο και μας γράφεις στις 2 και 14; Στη διπλανή αυλή είναι το σχολείο σου; Κάτσε παιδί μου να φας και να κάνεις τα μαθήματά σου και κλείσε τον υπολογιστή. Θα πω στη μαμά σου να σε μαλώσει που είσαι όλη μέρα μέσα στο ιντερνετ.Αντε γιατί είμαι καθηγήτρια και δεν σε βλέπω να παίρνεις καλούς βαθμούς έτσι
όπως το πας....
Απ. στο Υ.Γ: Σχολαμε 1:35 και το σχολειο ειναι 2 στενα απο κατω...
Οι βαθμοι μου ειναι πολυ καλοι
Μπορει να με δειχνει συνεχεια μεσα, γιατι δεν κλεινω ποτε τον υπολογιστη, για να μην κολλαει
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τριγυρνάει από topic σε topic και βάζει ψήφους από μόνος του; Να μου πεις πώς το κάνει για να το μάθω και στον δικό μου.Μπορει να με δειχνει συνεχεια μεσα, γιατι δεν κλεινω ποτε τον υπολογιστη, για να μην κολλαει![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
Οσες γατες γνωριζω, δεν εχουν καθολου φιλικες σχεσεις με τα χαμστερ... Εσενα μαλλον ειναι η εξαιρεση![]()
τοτε εκτος απο τα δικα μου 3 αποτελουν εξαιρεση και τα 7 φιλοξενουμενα που περασαν στο σπιτι μου και κανενα δεν εφαγε το χαμστερ?

μαλλον εχω τα γατια θαυματα τι να πω

φυσικα δεν εννοω να αφηνω το χαμστερ ελευθερο στο σπιτι και να φευγω ουτε καν πλησιαζα το χαμστερ στα γατια κοντα μονο ελαχιστες φορες..το χαμστερ εβγαινε απο το κλουβι καθε μερα στην ειδικη μπαλα που υπαρχει οποτε κανενα γατι δεν μπορουσε να του κανει κακο και φυσικα μετα στο κλουβι του οπου εδενα και την πορτα με μια κορδελιτσα για να ειμαι ακομα πιο σιγουρη..επισης το κλουβι με το χαμστερ ηταν στο σαλονι και ειχαν προσβαση και τα γατια..ακομα και αυτο τυχαιο ειναι που κανενα δεν επιχειρησε να ανοιξει το κλουβι ουτε τα δικα μου ουτε και τα φιλοξενουμενα που ηταν και μωρα?

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Βαζει ψηφους?Τριγυρνάει από topic σε topic και βάζει ψήφους από μόνος του; Να μου πεις πώς το κάνει για να το μάθω και στον δικό μου.

goth
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ελπιζω να πανε ολα καλα και να αποκτησεις συντομα ενα γλυκο χαμστερακι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μεγαλοι ανθρωποι και το κανουμε αυτο..
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αφου εχω και εγω μπαλαΜαρια μου..δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε οτι δεν ξερουμε καποια πραγματα.
Μεγαλοι ανθρωποι και το κανουμε αυτο..
Νομιζα οτι την γνωριζε, οπως ειναι γνωστη και η ροδα...
Μερικες χαμστεροφωτογραφιες:
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
η μπαλα πολλα χαμστερ τα στρεσαρει...αλλα ειναι και καποια που τους αρεσει(το καταλαβενεις οταν παν μονα τους και μπενουνε στη μπαλα) ...
ειχα γατο και ινδικα καθως και παπαγαλακια μαζι...ο γατος ηταν οκ..βεβαια οταν δεν ημασταν μπροστα τα ζωα ηταν σε αλλο δωματιο...
αν εχεις ενα(καλυτερα 2) ινδικα χοιριδια απο μικρα και η γατα σου-σκυλος σου ειναι ενταξη με τα αλλα ζωα τοτε γρηγορα θα συνηθισουν!βεβαια αυτα αν ασχολουμαστε με την εξημερωση των ζωων και δεν τα εχουμε απλα στο κλουβι ριχνοντας τους μαρουλια...
τωρα για χαμστερ μαζι με γατα εμπειρια δεν εχω...αλλα θα ελεγα οτι λογο του μικρου μεγεθους των χαμστερ καλα ειναι να τα εχουμε σε αλλο δωματιο...
βεβαια ο καθενας ξερει τους χαρακτηρες των ζωων του!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Tα κουνελια τα ειχαμε στην ταρατσα. Τωρα που κανει κρυο, τα εχω στο δωματιο μου. Τα χαμστερ δεν τα ειχα ποτε στην ταρατσα, γιατι φοβαμαι μην τα φανε η γατες...
η ταρατσα με τα κουνελια ειναι στις γατες οπως το σουπερμαρκετ στους ανθρωπους.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μα δεν εχω τιποτα στην ταρατσα! Και ουτε οταν περασει ο χειμωνας θα παω τα κουνελια στην ταρατσα!η ταρατσα με τα κουνελια ειναι στις γατες οπως το σουπερμαρκετ στους ανθρωπους.
Στην ταρατσα ανεβαινει μονο η Λουλου (σκυλος) για βολτα και οταν βλεπει γατες τις κυνηγαει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool