Γάτα με FIV και αναζήτηση ομοιοπαθητικού κτηνιάτρου

ubik

Νεοφερμένο μέλος

Ο ubik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Ο γατος μου εχει fiv, που ειναι σαν το aids αλλα σε γατια. Αφου τρελαθηκα για λιγο καιρο, βρηκα εναν κτηνιατρο που μου προτεινε να χρησημοποιησω ιντερφερονη και αυτο κανω. Επιεδη ομως διαβαζω διαφορα αυτες της μερες στο ιντερνετ για κτηνιατρους ομοιοπαθητικους σας ερωτω. Ξερει κανεις κανενα κτηνιατρο τετοιο ο οποιος να ειναι πεπειραμενος με την συγκεκριμενη ασθενια.
Σας ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι δεν περνεις κανενα χρυσο οδηγο για να βρεις κανενα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κτηνίατρος που πάω τα γατάκια μου είναι και ομοιοπαθητικός. Θα σου στείλω σε PM τα στοιχεία της για να επικοινωνήσεις μαζί της εάν ενδιαφέρεσαι. Είναι στην Αγία Παρασκευή.

Απο αποψης δυτικης κτηνιατρικης ειναι καλλημενος. Απλος σκεφτομαι να σημπληρωσω με την ομοιοπαθητικη. Θα κοιταξω στον χρυσο οδηγο που εχω σπιτι αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα βρω κτηνιατρους που ασκουν ενναλακτικη γιατρικη. Και για αυτο ρωταω εδω. Επειδη ειναι ασθενεια δησκολη η οποια δεν εχει καποια συγκεκριμενη θεραπεια, θα ητνα χρησιμο να βρω καποιον πεπειραμενο. Ευχαριστω για της απαντησεις σας.

δυο απο τα γατακια μου εχουν fiv,ξερω και εγω για την ιντερφερονη αλλα ο γιατρος μου λεει οτι δεν εχει αποτελεσμα και μου προτεινε το azt .

δυο απο τα γατακια μου εχουν fiv,ξερω και εγω για την ιντερφερονη αλλα ο γιατρος μου λεει οτι δεν εχει αποτελεσμα και μου προτεινε το azt .

Το ΑΖΤ ειναι το φαρμακο που δινουν σε ανθρωπους με aids. Απ οτι καταλαβα εχει καποια αποτελεσματικοτητα στο γατια με fiv αλλα ειναι πολυ τοξικο και ετσι εχω μια επιφυλαξη. Το εχω υπ οψιν παντως. Ειναι ακριβο αν χρειαστει να το παρω; Και πως πανε τα γατακια σου με αυτη την θεραπεια; Ηταν συμτωματικα οταν αρχισαν την θεραπεια;[FONT=&quot][/FONT]

το ενα απο τα γατακια μου δεν ειχε καποια συμπτωματα αλλα το ανακαλυψα με εξετασεις αιματος ,το αλλο ειχε ουλιτιδα και ποναει οταν τρωει,το προβλημα το ειχε απο το 2002 και τοτε ο κτηνιατρος που πηγαινα δεν μου ειχε πει τιποτα για εξετασεις, και του εκενε κορτιζονη η οποια μπορω να πω ειχε αποτελεσμα για κανα μηνα η και παραπανω.πριν λιγες μερες εμαθα για το ειτζ της γατας και εκανα σε ολα εξετασεις,ετσι ανακαλυψα και το αλλο με ειτζ.το azt εχει οντως παρενεργειες μπορει να κανει αναιμια γι αυτο θελει εξετασεις αιματος για να ελεγχετε η κατασταση,ομως σε τελευταιο σταδιο ,αν χειροτερεψουν τα πραγματα θα το κανω αλλα οχι τωρα που δεν εχει προβλημα μεγαλο.τα δικα μου περνουν και λισινι απο το φαρμακειο ειναι τελειως ακινδυνο και ειναι βιταμινες που βοηθαει στην ουλιτιδα.το azt το περνεις απο το φαρμακειο αλλα δεν ξερω ποσο κανει

Λοιπον και εγω τα ιδια επαθα. Ο μομπι (ο γατος) ειχε και αυτος ουλιτιδα απο το 2005 και ο κτηνιατρος μου του εδεινε κορτιζονη η οποια και για μενα ειχε αποτελεσμα για κανα διμηνο. πριν 2 μηνες του εκανα εξετασεις διοτι μετακομισα και αλλαξα κτηνιατρο και μου ειπε για το fiv. Το προβλημα ειναι οτι ο δικος μου εχει και αναιμια που ειναι επιπλοκη την αρρωστιας και ετσι μαλλον δεν θα του δωσο azt αν και εχω την εντυπωση οτι ειναι και πανακριβο. Θα κοιταξω για το λισινι, αλλα εχω διαβασει στον ιντερνετ για υποστιριξη του ανοσοποιητικου μεσω διαιτας με διαφορα βοτανα και για αυτο ψαχνω να βρω καποιον κτηνιατρο να με συμβουλεψει γιατι η παραδοσιακοι κτηνιατροι συνηθως εξασκουν σημπτωματικη θεραπεια.

εμενα το ενα που εχει ειτζ εχει και νεφρικη ανεπαρκεια επακολουθω του ειτζ και ετσι δεν μπορει να περνει φαρμακα μονο ειδικη τροφη,γι αυτον δεν συζηταμε για azt,γιατι επιβαρρυνονται τα νεφρα,το αλλο που εχει ειτζ εχει και λευχαιμια και ουλιτιδα,μονο γι αυτο αν κανω το azt αλλα μονο αν δεν μπορει πια να ανταπεξελθει στη αντιβιωση η στην κορτιζονη

οπως βλεπεις ειμαστε κομπλε απο ολα!!!:(

αληθεια πως ειναι η καθημερινοτητα τους με την ασθενεια αυτη? ταλαιπωρουνται οπως οι ανθρωποι ή εχουν καπως πιο φυσιολογικη ζωη?
:( τα μωρουλια μου..ελπιζω να ειναι καλα και να μην πονανε..

εμενα το προβλημα το εχει αυτο που εχει ουλιτιδα γιατι ποναει οταν τρωει για καποιες μερες.

οπως βλεπεις ειμαστε κομπλε απο ολα!!!:(

Κουραγιο. Μην υποτιμας την αγαπη που τους δινεις και οτι ειναι και αυτη ενα πανισχυρο φαρμακο.
:/:

Και εμενα το μονο προβλημα του ειναι τα ουλα του. Εχω παρει ενα multi( blender) και του βαζω την τροφη μεσα μαζι με λιγο ζεστο νερο και την καταπινει χωρις προβλημα

ο κτηνιατρος μου ειπε καλυτερα να μην δινω κονσερβα αλλα ξηρη τροφη γιατι επιδεινωνεται η κατασταση των ουλων.εδωσες καθολου αντιβιωση??η κατευθειαν ιντερφερονη?

Αντιβιωση και κορτιζονη για να φηγουν τα σημπτωματα, και ιντερφερονη ετσι και αλλιως η οποια ειναι σε υγρη μορφη και την δινω μια εβδομαδα ναι μια οχι. Οταν ξαναπρυζονται τα ουλα του παλι αντιβιωση. Αντιβιωση στην κατασταση που ειναι χρειαζεται καθε 2 με 3 μηνες περιπου. Η ιντερφερονη στον ανθρωπο τουλαχιστον (που ρωτησα τον ξαδελφο μου που ειναι γιατρος) θελει 6 μηνες για να δρασει. Δεν ειναι δλδ για αμεση αντιμετωπιση της νοσου. Ειναι ουσια που ενισχυει το ανοσοποιητικο[FONT=&quot] ωστε να μπορεσει ο οργανισμος να αντιμετοπισει τον ιο απο μονος του.
[/FONT]

Παω σπιτι τωρα, θα σας ξαναεπισκευτω αυριο πρωι.

Αρχική Δημοσίευση από ubik:
Επιεδη ομως διαβαζω διαφορα αυτες της μερες στο ιντερνετ για κτηνιατρους ομοιοπαθητικους σας ερωτω. Ξερει κανεις κανενα κτηνιατρο τετοιο ο οποιος να ειναι πεπειραμενος με την συγκεκριμενη ασθενια.
...
Απλος σκεφτομαι να σημπληρωσω με την ομοιοπαθητικη.
...
Επειδη ειναι ασθενεια δησκολη η οποια δεν εχει καποια συγκεκριμενη θεραπεια, θα ητνα χρησιμο να βρω καποιον πεπειραμενο.
...
η παραδοσιακοι κτηνιατροι συνηθως εξασκουν σημπτωματικη θεραπεια.

Δεν νομίζετε ότι γράφετε κάτι οξύμωρο; Αφού η ασθένεια δεν έχει θεραπεία, γιατί ψάχνετε κάποιον «άλλο» γιατρό; Και τι θα πει συμπτωματική θεραπεία; Οι ομοιοπαθητικοί τι θεραπεία εφαρμόζουν; Ψάξτε λίγο και θα βρείτε ότι η ομοιοπαθητική δεν είναι επιστήμη. Φυσικά, είναι δικό σας θέμα τι θα κάνετε με τη γάτα σας.

κ εμενα ο λαμπης πασχει απο το ειτζ αλλα δεν εχει παρουσιασει τιποτα συπτωματα απο αυτα που λετε τα ουλα μας ειναι καλα παντα ετρωγε ξηρα τροφη δεν του αρεσουν οι κονσερβες τον αλλον μηνα που θα τον παω για εξετασεις θα δουμε που βρισκετε αλλα ολα κυλανε φυσιολογικα στην καθημερινοτητα μας παιζει κυνηγαει τρεχει κ.λ.π.

καλημερα,εσυ ladycat το προλαβες νωρις,γιατι εγω να φανταστεις απο το 2002 ειχε προβλημα και δεν μου ειχε πει κανεις για τις εξετασεις που επρεπε να κανει και ουτε καν μου ειπαν οτι υπαρχουν αυτες οι αρρωστιες:mad: .πριν λιγες μερες το εμαθα απο το ιντερνετ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back