eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
08-09-09
17:22
Την επομενη βγομδα θα φυγω με τους γονεις μου θα παμε να βρουμε σπιτι και να γραφτω στο πανεπιστημιο δεν ξερω ποσο καιρο θα κατσουμε αναλογως τι σπιτι θα βρουμε και αν θα θελει καποιες διορθωσεις η κατι αλλο.Παντως δεν νομιζω οτι θα ειναι πανω απο 2 βδομαδες .Την Μαρι δεν μπορουμε να την παρομε μαζι γιατι πρωτον θα παμε με καραβι και το δρομολογιο θα ειναι ,Ληνος-μυτιλινη θα μεινουμε εκει 2 μερες και απο εκει Ροδο, θα ταλαιπωρηθει πολυ και εκτος απο αυτο οι γονεις μου λενε οτι κανεις δεν μου νοικιασει σπιτι αν με δει με την γατα στο κλουβι ,Ετσι δεν ξερω τι να κανω θα την αφησω σπιτι θα την περιορισω σε ενα δωματιο ,γιατι το σπιτι εχει ενα πολυ μεγαλο χωρο κουζινα και σαλονι αλλα εκει ειναι η εξωπορτα αν μπει καποιος χωρις να προσεξει θα το σκασει .Ετσι σκεφτηκα να την βαλω στο δωματιο μου ,ειναι ο χωρος που παιρνα αρκετες ωρες και δεν θα νιωθει ασχημα υποθετω.Η σε να δωματιο μικρο ,κατι σαν αποθηκουλα πριν το μπανιο ,και θα εχει προσβαση και στο μπανιο εκει θα ειναι λιγο πιο ευρυχωρα και φωτεινα αλλα θα αρεσει ?????? Αυτη εχει συνιθεισει τους καναπεδες και τα κρεβατια.Εσεις τι προτινετε??Ακομα η κοπελα που θα την ταιζει δεν νομιζω οτι θα παιζει μαζι της αυτο θα την μελαγχολισει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
08-09-09
17:30
Είναι κάπως μεγάλο το διάστημα...Αφού θα την ταΐζει κάποιος κάτι γίνεται.Τώρα,για το παιχνίδι/χαδια κλπ,ίσως να της λείψουν,ίσως όχι.Αν της άφηνες μερικά καινούρια παιχνίδια για να απασχολείται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
08-09-09
20:44
Είναι κάπως μεγάλο το διάστημα...Αφού θα την ταΐζει κάποιος κάτι γίνεται.Τώρα,για το παιχνίδι/χαδια κλπ,ίσως να της λείψουν,ίσως όχι.Αν της άφηνες μερικά καινούρια παιχνίδια για να απασχολείται;
σιγουρα θα της αφησω ολα τα παιχνιδια της!!
κατι θα της αγορασω μερικες νοστιμιες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
08-09-09
20:52
εγώ νομίζω στο δωμάτιο σου να την αφήσεις που έχει μάθει..
bunny
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
08-09-09
21:04
Ναι,έλεγα να της έπαιρνες μερικά καινούρια για να μη βαριέται...σιγουρα θα της αφησω ολα τα παιχνιδια της!!κατι θα της αγορασω μερικες νοστιμιες!!!
Όσο για τις νοστιμιές...
Μπορείς να βάλεις ένα κάλυμα στο κρεβάτι σου,για να μην γεμίσει τρίχες,ή κατι άλλο(για λόγους υγιεινής).
Γατόδεντρο έχετε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum