Είμαι καινουρια εδώ και δεν ξερω πως θα δω αν υπάρχει παρόμοιο θεμα και δεν εχω σκοπό να κανω ασκοπα θεματα

σκοπεύω να πάρω γατα(ενα μηνα το λεω στους γονεις μου)
αλλα μου λενε να μαθω πρωτα τις αναγκες της γατας για να παρω
και εχω σκοπο να τις μαθω και θελω βοηθεια
Εκανα μεγαλο προλογο συγνωμη
θα ηθελα να σας ρωτήσω για το νερό..γιατι αντιδρουν έτσι; ο πατερας μου λεει οτι πρεπει να τις πλενουμε και μαλιστα συχνα ενω η μητερα μου λεει οτι πλενεται μονη της και σπανια θελει πλησιμο
μια φιλη μου παλι λέει οτι οι γάτες δεν το θελουν το νερό και ΠΟΤΕ δεν πρεπει να κάνουν μπανιο

τελικα τι από όλα αυτά ειναι σωστό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν θέλεις να μάθεις γενικά για τις γατούλες και τις ανάγκες τους, διάβασε τα Άρθρα, θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Μπορείς ακόμα να ψάξεις τα παλιότερα θέματα στο φόρουμ, χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ερχομαστε και σας κανουμε ιδιαιτερο μαθημα οταν παιρνετε το γατακι και σας τα λεμε χαρτι και καλαμαρι. Ολα τα γατακια σε μας τη πρωτη φορα που τα περνουμε απο το δρομο κανουν ενα μπανακι προληπτικα με αντισηπτικο και αντικυκυτιασικο σαμουαν και καλο ειναι να γινεται αυτο κι αν παρει ακνεις ενα απο εξω. Απο κει και περα αν εινι κοντοτριχο μονο αν βρωμισει εξαιρετικα το πλενεις δικιο εχει η μαμα σου αλλα παλι α ειναι μακρυτριχο και δε μπορει μονο του δικιο εχει ο μπαμπας σου θελε μανιο καθε ενα με δυο μηνες. Εχει κι αλλα παντως το μπανιο ειναι το λιγοτερο. Σκεφτειτε το και εαν θελετε ενα απο μας 6979780445 ( 2-4μμ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
εξαρτάται τη ράτσα της γάτας, υπάρχουν γάτες που θέλουν συχνό μπάνιο άλλες πιο σπάνια κ άλλες ακόμα σπανιότεραΓεια σε ολους!
Είμαι καινουρια εδώ και δεν ξερω πως θα δω αν υπάρχει παρόμοιο θεμα και δεν εχω σκοπό να κανω ασκοπα θεματα
σκοπεύω να πάρω γατα(ενα μηνα το λεω στους γονεις μου)
αλλα μου λενε να μαθω πρωτα τις αναγκες της γατας για να παρωκαι εχω σκοπο να τις μαθω και θελω βοηθεια
Εκανα μεγαλο προλογο συγνωμη
θα ηθελα να σας ρωτήσω για το νερό..γιατι αντιδρουν έτσι; ο πατερας μου λεει οτι πρεπει να τις πλενουμε και μαλιστα συχνα ενω η μητερα μου λεει οτι πλενεται μονη της και σπανια θελει πλησιμο
μια φιλη μου παλι λέει οτι οι γάτες δεν το θελουν το νερό και ΠΟΤΕ δεν πρεπει να κάνουν μπανιο
τελικα τι από όλα αυτά ειναι σωστό;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι
εχω ακουσει πολλα για τη στειρωση και δεν ξερω ποια αν ειναι κατι καλο ή κακο

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σας ευχαριστω πολυ
θα ηθελα να σας ρωτησω κατι
εχω ακουσει πολλα για τη στειρωση και δεν ξερω ποια αν ειναι κατι καλο ή κακο![]()
βεβαιως ειναι καλο, και αν αγαπας την γατουλα σου, σιγουρα οταν φτασει την καταλληλη ηλικια(περιπου 6 μηνων) πρεπει να την στειρωσεις. αν δεν στειρωθει κινδυνευει απο πολλες αρρωστιες, ασε που μπορει να σας φυγει για να ζευγαρωσει. ολοι που εχουμε γατουλες(αρσενικες ή θηλυκιες) στο σπιτι τις εχουμε στειρωσει( με μερικες εξαιρεσεις)

aretha
Περιβόητο μέλος
Δες το σχετικό άρθρο: Στείρωση στις γάτεςεχω ακουσει πολλα για τη στειρωση και δεν ξερω ποια αν ειναι κατι καλο ή κακο![]()
Γενικά, θα σε συμβούλευα να ψάξεις λίγο την ενότητα με τα Άρθρα, νομίζω ότι θα βρεις απαντήσεις στις περισσότερες απορίες σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool