Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω αν κατέβηκε αλλά αυτή την στιγμή ούτε φαίνεται, ούτε ακούγεται, το ότι λείπει η τροφή που είχα αφήσει δεν λέει και κάτι αφού κυκλοφορούν πολλές γάτες στην περιοχή. Το βράδυ έπεσα για ύπνο όμως δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ξαναπήγα γύρω στις 3 τα ξημερώματα, με τα πολλά κατάφερα να τον δω αφού γυάλιζαν τα μάτια του, είχε κατεβεί στο σημείο που βρισκόταν πριν έρθει η πυροσβεστική, κάτι θετικό και έκατσα περίπου μίση ώρα μιλώντας του ώστε να τον πείσω να πάρει την απόφαση, δυστυχώς μάταια. Τώρα αν τα κατάφερε όσο εγώ κοιμόμουν δεν το γνωρίζω.
Χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν παραμένει στο δεντρό δεν μπορώ να καλέσω την πυροσβεστική, θα ξεκινήσω να χτενίζω την περιοχή μήπως και όντως έχει κατεβεί, ρίχνοντας παράλληλα και ματιές στο σχολείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Στο ψάξιμο είμαι άλλα μάταια, περιμένω τα μεσάνυχτα ώστε να έχει ησυχία και να κάνω μια προσπάθεια ακόμα.
Θεωρητικά ναι, θα βοηθούσε, το θεωρώ όμως απίθανο και επειδή ξέρω καλά πως σκέφτονται και συμπεριφέρονται οι άνθρωποι εδώ φοβάμαι για το χειρότερο. Δεν το αναλύω περισσότερο γιατί θα βγούμε off-topic.Θα βοηθούσε πολύ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), να ειδοποιήσεις όσους μπορείς περισσότερους κατοίκους της περιοχής εκεί γύρω, να έχουν το νου τους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε κάθε γειτονιά, μην ξεχνάμε πως ζούμε σε μια χώρα με πολύ χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης στο θέμα των ζώων...Δεν φαίνεται πουθενά και δυστυχώς η περιοχή είναι γεμάτη από σκατοψυχες γριές που δίνουν νόημα στην μίζερη ύπαρξη τους με το να βάζουν φόλες και να σκορπούν τον θάνατο, κάγκουρες που θεωρούν μαγκιά το να βασανίζουν και να σκοτώνουν ζώα άλλα και κωλόπαιδα που μόλις δουν γάτα το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι να της πετάξουν πετρά....
Οπότε θεωρούμε τον γατούλη σου σαν χαμένο, αλλά δεν τα παρατάμε με τίποτα. Εξ' άλλου οι γάτες έχουν μια πολύ καλή ικανότητα να κρύβονται ακόμα και από εμάς που μας εμπιστεύονται. ΄Οταν βρεθούν έξω και είναι και φοβισμένες γίνονται αρκετά άγριες.
Λοιπόν ξεκινάς πλέον να ψάχνεις για τον γατούλη σου, βάζοντας αφίσσες (απίστευτα πολλές αφίσες τις οποίες θα ανανεώνεις καθημερινά γιατί υπάρχουν πάντα οι καλοθελητές που τους ενοχλούν και τις σχίζουν) σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή και ξεκινάς να ψάχνεις, καλύτερα την νύχτα που έχει και ησυχία.
Είναι αρκετά νωρίς από την ημέρα που παγιδεύτηκε στο δέντρο και πιστεύω πως έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να τον βρεις. Απλά βρες που υπάρχουν γατοαποικίες που ταίζονται γάτες και κάνε καθημερινές, ή μάλλον καθεβραδυνές επισκέψεις. Να ξέρεις πως η καλύτερη ώρα είναι μετά τις 3-4 το πρωί που είναι πιο ήσυχα και βγαίνουν ακόμα και οι πιο φοβισμένες σε αναζήτηση τροφής.
Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το άρθρο και σε συμβουλεύω να εφαρμόσεις όλα όσα λέει από τώρα που είναι αρκετά νωρίς.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, σπιτόγατος είναι αν και τριγυρνούσε για κάποιες μέρες έξω από το σπίτι μου όταν ήταν γατάκι μέχρι να τον μαζέψω, πάνε τρία χρονιά από τότε, να θυμάται άραγε την περιοχή;
Κινδυνεύει να χαθεί γιατί είναι η μυρωδιά που τους καθοδηγεί. Σε παρακαλώ, πάρε την αμμολεκάνη του και άσε την έξω από το σπίτι, επιπλέον δοκίμασε το κόλπο με τα ούρα. Ψέκασε ούρα σου από διάφορα μέρη της γειτονιάς μέχρι το σπίτι σου βράδυ για να μπορέσει να επιστρέψει. Μην τα παρατήσεις. Νιώθω την αγωνία σου όμως μην τα βάλεις κάτω.
Ο επιμένων νικά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος
Τον άκουσε η μητέρα μου σήμερα το πρωί περνώντας από το σχολείο.. τηλεφωνήσαμε ξανά στην πυροσβεστική και πάλι η ίδια δουλειά, νερό με πίεση και αποτέλεσμα μηδέν, το γερανοφόρο όχημα με το ειδικό καλάθι είναι χαλασμένο λένε και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Τηλεφώνησα στην φιλοζωική Χαλκίδος.. και αυτοί για πυροσβεστική μου είπαν, μεσώ γνωστού ήρθα σε επαφή με άτομο που διαθέτει γερανοφόρο όχημα, είπε πως θα πέρναγε να τσεκάρει αν μπορεί να βοηθήσει, ακόμη περιμένω..
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν φαίνεται σε ποιο σημείο είναι ακριβώς, μόνο όταν νιαουρίζει μπορώ να το προσδιορίσω άλλα έχει σταματήσει εδώ και ώρες να ανταποκρίνεται, ίσως επειδή μαζεύτηκαν παιδιά και φοβάται..
Η πυροσβεστική δεν πρόκειται να βοηθήσει ακόμη και αν δεχθεί να έρθει πάλι..η μονή λύση είναι ο γερανός αλλά αμφιβάλω αν έρθει καν να κοιτάξει.
Για την ώρα περιμένω να νυχτώσει, να αδειάσει το σχολείο και να προσπαθήσω με την κουβέντα όσο μάταιο και αν ακούγεται.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Έχουν περάσει τόσες μέρες, ήδη θα είναι πολύ αδύναμος..

RedCat
Διάσημο μέλος
Ljosberinn
Νεοφερμένο μέλος

Υπόψιν πως το σχολείο είναι κλειδωμένο λόγω Πάσχα και μπροστά από την πόρτα υπάρχει μεταλλική μπάρα η οποία εμποδίζει την διέλευση οχημάτων, ότι γίνει απέξω...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω κάποιος θα ανταποκριθεί, θεωρείται -και είναι -έκτακτη ανάγκη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool