Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Τα πράγματα δεν είναι τόσο στενά όταν έχεις να κάνεις με γάτες τις εξοχής.
Μόνο στην γειτονιά μου είχαμε μονίμος εν ζωή 6-7 γάτες, η οποίες -με εξαίρεση την μαρίκα- άλλαζαν συνέχεια καθώς άλλες γενιούνταν και άλλες ψωφούσαν .
Ξέρετε πόσα αγαπημένες γάτες μας ψώφησαν? Ο αδελφός της μαρίκας 2 χρονών, Τα δυο πρώτα γατάκια της Μαρίκας, μια εξαιρεική ημι-τιγρέ γκρίζα (Γκρίζα τιγρε κατα 60%, και άσπρη στο στήθος και τα πόδια) και η τρίχρωμη αδελφλή της (ασπρο-μαυρο-προτοκαλί)
Η αδελφή του Μυτούλη, ενα θαυμάσιο σκουρόχρωμο γατί στο χρώμα του Εβενου σε ηλικία μόλις ενάμιση ετών.
Ο μαυρος αδελφός του αράπη, γατάκι ακόμα.
Και τα 3 γατιά που γενήθηκαν πρίν τον αράπη τον φλεβάρη λόγο του κρύου.
Μια άλλη γάτα την ακρωτηρίασε στα δυο ένα κοπρόσκυλο και ύστερα έτρωγε το μπροστινό μέρος της στη μέση της γειτονιάς και το πίσινο ήταν πεταμένο ένα μέτρο παραπέρα !
Και αυτά είναι μόνο όσα θυμάμαι.
Στο τέλος αναγκάζεσαι να το συνηθήσεις, και ο χαμός πλέον ακόμα κα ηθελημένος δεν σου φαίνεται κάτι.
Μην κοιτάται εσείς που έχετε μια δυο γάτες μες στο σπίτι κάθε μέρα και φτάνετε να τις βλέπετε σαν παιδιά σας.
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ! ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ?!!! Και τώρα θα αρχίσετε τα μα μου... ζευγαρώματα... δε θέλουμε τέτοια.... τόσο αυτονόητο το θεωρείτε ενώ εγώ μετά μετάνιωσα για τον μητούλη
Το φύλλο ταυτίζεται με τη γάτα! Αλλιώς σου συμπεριφέρεται το αρσενικό και αλλιώς το θυληκό.
Το αρσενικό σου αφωσειώνεται όλο τον πρώτο ενάμιση χρόνο και ύστερα ξαφνικά κάθε Φλεβάρη και Μαη εξαφανίζεται σε ξένες γειτονειές, και κάνει μήνες να το ξαναδείς. Το θυληκό το χεις πάντα δίπλα σου αλλά όταν έχει γατάκια σε παραμελεί!
Έχετε καταλάβει τι κάνετε, για την βολεψή σας στο σπίτι???
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ!! ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ωστόσο, σου συνιστώ να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ και να προσπαθήσεις ώστε τα μηνύματά σου να συμμορφώνονται με αυτούς.
moukelis
Επιφανές μέλος
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
...και η ζωή αναλώσιμη, ε;όλα τ'άλλα είναι μικρά γράμματα![]()
Τα θερμά μου συγχαρητήρια.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να ναι καλά η Μαρίκα να γεννάει λέω εγώ - αν και τώρα έχουμε και την κόρη της την Τάνια (γεννήθηκε μαζί με τον Αράπη) - τέλος πάντων να ναι καλά και οι δυο να αντισταθμίζουν τις απώλειες ( επιτειδευμένες και ανεπιτείδευτες... ) σε αιλουροειδές δυναμικό, ώστε να κρατιέται σταθερός ο πλυθησμός, όλα τ'άλλα είναι μικρά γράμματα![]()
Είσαι πολύ μπέμπης για να έχεις τέτοια βρώμικα συναισθήματα. Έχουμε ζήσει γλυκιέ μου εξοχή και ακόμα ζούμε και στην εξοχή. Στο σπίτι μου από εκεί όπου κατάγομαι υπάρχουν 9 γάτες σύνολο από γέννες και τις ταϊζουμε όλες. Το ίδιο και η Julia και άλλοι πολλοί. Υπήρξαν σκυλιά που σκοτώσαν γατάκια. Δεν πήραμε ποτέ κάποιο όπλο να σκοτώσουμε τα ζωάκια. Τα διώξαμε τα αγριέψαμε. Και ποιος είσαι εσύ Θεός είσαι? Κι όσο για τις στειρώσεις ένα είδος στείρωσης είναι και τα μέτρα αντισύλληψης που λαμβάνουμε εμείς οι άνθρωποι άμα το θέτεις έτσι. Κι εσύ τα σπερμαζοζωάκια σου θα σκοτώνεις για αυτό χαλαρά και πέρνα καλά και όμορφα την εφηβία σου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι μωρε,δε βαριεσαι,ουρα να'χουν και τεσσερα ποδια κι ολα ιδια ειναι...Κοιτα αμα η Μαρικα γεννησει παραπανω και ο πληθυσμος δεν ειναι σταθερος,βγειτε με το ντουφεκι ε;Να ναι καλά η Μαρίκα να γεννάει λέω εγώ - αν και τώρα έχουμε και την κόρη της την Τάνια (γεννήθηκε μαζί με τον Αράπη) - τέλος πάντων να ναι καλά και οι δυο να αντισταθμίζουν τις απώλειες ( επιτειδευμένες και ανεπιτείδευτες... ) σε αιλουροειδές δυναμικό, ώστε να κρατιέται σταθερός ο πλυθησμός, όλα τ'άλλα είναι μικρά γράμματα![]()
Και να σου πω και κατι,μεγαλωνοντας να εχεις στο μυαλο σου οτι στα ψιλα γραμματα περνανε ολα τα μεγαλα και σημαντικα.
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Κοιτα αμα η Μαρικα γεννησει παραπανω και ο πληθυσμος δεν ειναι σταθερος,βγειτε με το ντουφεκι ε;![]()
Το χουμε κάνει και αυτό
όταν η Τάνια... άστο αυτό είναι πραγματικά ακραίο (ακόμα και τώρα σκέφτομαι πως το χα κάνει), τετοιος φιλοζωισμός που υπάρχει εδώ αν σας το πω θα καλέσετε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...

Ρε μουκέλης, ηρέμισε, να το λεν αυτό οι άλλες που να 30+ παει στο ... αλλά να το λες και εσύ που χουμε 7 χρόνια διαφορά δε πάει καθόλου...Και να σου πω και κατι,μεγαλωνοντας να εχεις στο μυαλο σου οτι στα ψιλα γραμματα περνανε ολα τα μεγαλα και σημαντικα.
Υ.Σ.
7 γιατί σε 24 μέρες γίνομαι 18

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το χουμε κάνει και αυτόόταν η Τάνια...
άστο αυτό είναι πραγματικά ακραίο (ακόμα και τώρα σκέφτομαι πως το χα κάνει), τετοιος φιλοζωισμός που υπάρχει εδώ αν σας το πω θα καλέσετε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...
Ρε μουκέλης, ηρέμισε, να το λεν αυτό οι άλλες που να 30+ παει στο ... αλλά να το λες και εσύ που χουμε 7 χρόνια διαφορά δε πάει καθόλου...
Υ.Σ.
7 γιατί σε 24 μέρες γίνομαι 18![]()
H Μουκέλις αγόρι μου έχει τέτοια ωριμότητα που εσύ δεν θα αποχτήσεις ούτε στα βαθιά σου γεράματα. Αν δεν σ αρέσει ο φιλοζωισμός εδώ μπες σε φόρουμ να μιλάς για καραμπίνες. Έτσι κι αλλιώς από ότι φαίνεται ήταν κακή η συνταγή χωρίς άλλο σχόλιο.
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
-----------------------------
--------------------------------------
----------------------------------------------- 
Μεγάλο θάμα αυτό με τα φορουμς! Πως κρίνουν όλοι σου την πρωσοπικότητα απο απόψεις σε εξειδικευμένα
θέματα που συζητούνται μέσα σε αυτο....................
-------------------------
------------------------------- 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
-----------------------------
--------------------------------------
-----------------------------------------------
Μεγάλο θάμα αυτό με τα φορουμς! Πως κρίνουν όλοι σου την πρωσοπικότητα απο απόψεις σε εξειδικευμέναθέματα που συζητούνται μέσα σε αυτο....................
-------------------------
-------------------------------
![]()
Για αυτό λοιπόν επειδή βρίσκεσαι σε φόρουμ που αγαπάνε τις γάτες και τα ζώα γενικότερα να συμπεριφέρεσαι και με τους κανόνες του και να μην ειρωνεύεσαι ούτε να προκαλείς
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ρε Φουσκα,εσυ να ηρεμησεις,κι αμα δε σ'αρεσει να σε κρινουν να μην κρινεις εσυ,που μας εβαλες ολους γυαλια απο τα 17 σου.Και η ωριμοτητα δεν παει με τα χρονια(κριμα,γιατι θα ειχες και λιγη) αλλα με τις καταστασεις και την ευρυτητα του πνευματος.Αντε παρε καμια καραμπινα να βγεις για κυνηγι και ασε μας εμας τους βολεμενους φιλοζωους να βουρλιζομαστε,για να μιλησω στη γλωσσα σου.Επισης,αν θες απλα να προκαλεσεις,παρε κανενα φιλαρακι σου να πατε για καφε,και την επομενη φορα που θα αποκαλεσεις κάποιον "ρε" φροντισε να τον γνωρισεις πρωτα.Δεν ειναι ευγενικο και δειχνει ελλειψη παιδειας τουλαχιστον.Δεν ειμαστε φιλαρακια για να μου μιλας ετσι,κι αν δε σ'αρεσει που δε σε επαινουμε για τους φονους που επικροτεις,μιλα με ανθρωπους που θα το κανουν.Προφανως,εμεις δεν ειμαστε καλη παρεα για τα γουστα σου.Το χουμε κάνει και αυτόόταν η Τάνια...
άστο αυτό είναι πραγματικά ακραίο (ακόμα και τώρα σκέφτομαι πως το χα κάνει), τετοιος φιλοζωισμός που υπάρχει εδώ αν σας το πω θα καλέσετε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος...
Ρε μουκέλης, ηρέμισε, να το λεν αυτό οι άλλες που να 30+ παει στο ... αλλά να το λες και εσύ που χουμε 7 χρόνια διαφορά δε πάει καθόλου...
Υ.Σ.
7 γιατί σε 24 μέρες γίνομαι 18![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
και ασε μας εμας τους βολεμενους φιλοζωους να βουρλιζομαστε,για να μιλησω στη γλωσσα σου..
Καλέ τι σχέση έχει το βουρλιζόμαστε με την Ήπειρο. Αυτό το λέμε εμείς στα Επτάνησα. Για ποια γλώσσα μιλάς

Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Ποια καραμπίνα καλέ; Με καραμπίνα σε Γάτα? Δε θα μείνει ούτε κοματάκι. Το βλήμα της καραμπίνας έχει την ιδιότητα να διασπείρεται στα 10 μέτρα με αποτέλεσμα να κατακρεουργεί το θύμα. Αν θες να σκωτόσεις γάτα χρησιμοποιείς μόνο Φλόμπερ.
Είπαμε, μας κάνετε βάρβαρους, όχι και να τις κατακρεουργήσουμε τις καημένες
moukelis
Επιφανές μέλος
Έτσι,έτσι,μη γινομαστε και βάρβαροι...δλδ αυτοι που ριχνουν φολες και πεθαινουν ησυχα ησυχα να τους ανακηρυξουμε και σε ευεργετες.Μηπως εχεις κανεναν αλλο τροπο να μας υποδειξεις πως να σκοτωσουμε σωστα μια γατα;Εντάξει για το Ρε αν σε πειράζει - αν και σε φόρουμ πρώτη φορά το ακούω...
Ποια καραμπίνα καλέ; Με καραμπίνα σε Γάτα? Δε θα μείνει ούτε κοματάκι. Το βλήμα της καραμπίνας έχει την ιδιότητα να διασπείρεται στα 10 μέτρα με αποτέλεσμα να κατακρεουργεί το θύμα. Αν θες να σκωτόσεις γάτα χρησιμοποιείς μόνο Φλόμπερ.
Είπαμε, μην γινόμαστε και βάρβαροι, όχι και να τις κατακρεουργήσουμε τις καημένες

Παιδια παει το καρμα μου σημερα...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα σου έγραφα πολλά.... αλλά βλέπεις είναι ώρα να ταΐσω τα 20 γατιά μου... και βρέχει.. θα γεμίσω λάσπες.. θα φάω και καμιά σούπα στα χώματα.. θα σπάσω και κανα πόδι.. και ποιός θα κάνει τις θεραπείες μετά....
Δεν έρχεσαι να με βοηθήσεις? ... γιατί δεν ξέρω απο γατες... και βλέπω εσύ ξέρεις αρκετά.
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Έτσι,έτσι,μη γινομαστε και βάρβαροι...δλδ αυτοι που ριχνουν φολες και πεθαινουν ησυχα ησυχα να τους ανακηρυξουμε και σε ευεργετες.Μηπως εχεις κανεναν αλλο τροπο να μας υποδειξεις πως να σκοτωσουμε σωστα μια γατα;

...

Το ύψος πάντως δε πιάνει, αυτό που λέν για τις γάτες ότι πεφτουν πάντα με τα τέσσερα είναι αλήθεια. Το χω δοκιμάσει!
Ό Αράπης μου χε πολύ αδυναμία και μου τριβότανε ασταμάτητα στα πόδια όταν έβγαινα στις σκάλες. Οπότε μερικές φορες ενώ τριβόταν, έβαζα διακριτικά και απαλά το πόδι κατω απ την κοιλιά για να μην το πονέσω, και σηκώνοντας τον λίγο τον έριχνα απο την σκάλα (2,5 μέτρα περίπου)
Έπεφτε πάντα με τα τέσσερα, απαλά και ομαλά σαν λάστιχο.
απο εδώ τον πέταγα πειραματικά επ ευκαιρία αυτήν είναι η μαρίκα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool