Γάτα που γλείφει;

κι εμεις παρουσες!! το συνηθειο αυτο το εχει και η γατα μου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα τα δικά μου δυστυχώς δεν το κάνουν..ο προηγούμενος γατούλης που είχα το έκανε συνέχεια...όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλους..μόλις τον πλησίαζες στο προσωπό σου.άρχιζε τα φιλάκια ..Ήταν πολύ γλυκό και μου λείπει..που τον έχασα.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το κανει και μια απο τισ δικεσ μου...ειχα διαβασει πωσ οι γατεσ γλυφουν ή πιπιλανε πραγματα, ακομη κι εμασ διοτι πιθανοτατα να εχουν απογαλακτιστει πολυ νωρισ με αποτελεσμα αυτην την πραξη!!!

Ο δικός μου έχει μια σταθερή πορεία..Ερχεται πάνω μου για να πουρπουρήσει και να ''ζυμώσει'' και παράλληλα με γλύφει στο πρόσωπο και δαγκώνει απαλά το σαγόνι μου..Μετά από κανα πεντάλεπτο βαριέται και φεύγει..:lol:Χερια γλύφει μόνο όταν πρόκειται να τα δαγκώσει για παιχνίδι..Είναι καθαρούλης ο καλός μου!!:lol:

εισαι τυχερη που εχεις τετοιο γατι,γιατι γενικα ειναι λιγο σπανιο νομιζω.Ο πρωτος μου γατος εγλειφε τοσο εντονα που μετα απο λιγο ενιωθες οτι θα σε ξεπετσιασει!Η Κατα δεν εχει αυτο το συνηθειο ,ισως καταλαθος οταν πλενετε μου ριχνει κ μενα καμια..

:) Η yuuki μου ειναι γλυκα οταν με γλυφει, ξερει ποτε πρεπει να ερθει κοντα μου και ποτε οχι. Το μικρο μου ομως δεν εχει ιδεα για το τι ειναι υπνος!:/: Εχτες την νυχτα την ωρα που κοιμομουνα ηρθε και μου εγλυφε το ματι!!!:blink: Δεν του αρεσαν τα αλλα σημεια...:)

εννοειται οτι κ ο δικος μου ο χαλβας δινει φιλακια:P ετσι τουλαχιστον ερμηνευω (ή θελω να ερμηνευω) τις γλυψιες που μου παταει. οχι τοσο οταν πλενεται, αλλα κυριως οταν θελει να με ξυπνησει, μου τραβαει κατι γλυψιες:lol: το πιο γλυκο ξυπνημα! αρκει φυσικα να μην ειναι κυριακη 7 το πρωι:down: αλλα κ οταν κανουμε χαδακια, σηκωνεται καποιοες φορες κ ερχεται κ μου τραβαει μια γλυψια στη μουρη, σας λεω σαν να με φιλαει ειναι:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back