Γάτα που δεν τρώει ψάρι ή κοτόπουλο

Σοβαρά;;:blink: Ε, αυτό πραγματικά θα 'θελα πάρα πολύ να το δω...

Ναι, θα συμφωνήσω.... εχω δεί γάτα να πέφτει απο χαμηλό μώλο στην θάλασσα...:/: (Σώθηκε οκ)

Γάτες πάνω στα καΐκια να δίνουν μάχη.... :up:
και φυσικά μου έχουν κλέψει πολλές Καλόγριες όταν στα νιάτα μου ψάρευα....:mad::mad:

Γάτα να παλεύει με γλάρο για μεζέ.... νίκησε ο γλάρος.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να λοιπόν που κάτι χρήσιμο μάθαμε και σήμερα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να λοιπόν που κάτι χρήσιμο μάθαμε και σήμερα! :)

:):) Και φυσικά ΠΑΝΤΑ ξεκινάνε να τρώνε απο το κεφάλι!!!!

Γάτα να παλεύει με γλάρο για μεζέ.... νίκησε ο γλάρος.:P
Περίεργο :hmm:Πώς γλύτωσε ο γλάρος απ'τη γάτα; Θα ήταν καμιά αρχάρια :lol::lol::lol:

Περίπου....:lol:
Απλά ο γλάρος ήταν τεράστιος.. και η γάτα είχε την επιλογή ή μπάνιο και ψάρι ή νηστική και στεγνή!!!:up:

Εμένσ ο Βιβίκος μου τρώει μόνο κονσέρβα καί μάλιστα από πέρσι μόνο goyrmet gold το κάθαρμα.Η Κίττυ μου δεν είναι τόσο της κονσέρβας προτιμά κροκέτα μόνο hills η roayal canin ψάρι η κοτόπουλο δεν το συζητάνε καν προτιμανε να μη φάνε τίποτα αλλά η Κίττυ τρώει σαν τρελλή γιαούρτι φράουλα και σούπες ,οτιδήποτε σούπα.Εχει φάει τραχανόσουπα,μανιταρόσουπα αλλά ψαράκι το σνομπάρουμε. Χθες μάλιστα έτρωγε σαν τρέλλη μουσταλευριά!Νομίζω πως από την αγάπη μας τα έχουμε κάνει σκατά.

Καλά θα τρελαθώ... και τον δικό σου γάτο τον λένε Βιβίκο;;;;;:lol::lol::lol:

Τρελή επιτυχία το όνομα:D:D

Μήπως δεν κάνει για την υγεία του να τρώει τα παραπανω:hmm:?
το χεις πει στο γιατρο?

Βέβαια το έχω πει στο γιατρό maroulaki! Και φυσικά είναι υγειέστατος παρά τη μεγάλη του ηλικία!!
Άλλωστε δεν είναι αυτή η διατροφή του...Ψωμάκι τρώει μια φορά στο τόσο μια μπουκίτσα, πατατούλα και καροτάκι μια φορά το μήνα ίσως και πιο σπάνια, ένα-δυο κομματάκια, γιαούρτι μιά φορά στις δέκα μέρες ένα κουταλάκι του γλυκού και χόρτα όσο συχνά θέλει, έχει δικιά του γλάστρα άλλωστε!

Καλά θα τρελαθώ... και τον δικό σου γάτο τον λένε Βιβίκο;;;;;:lol::lol::lol:

Τρελή επιτυχία το όνομα:D:D

Ναι! Τελικά φαίνεται οτι το όνομα έχει τρελλή επιτυχία:lol: και εγώ που νόμιζα οτι τέτοιο χαζό ονομά δεν θα το έχει άλλο γατί:lol::lol::lol:

Το δικό μου γατί τρώει τα πάντα. Τρελαίνεται για κοτόπουλο και ψάρι.
Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι του αρέσουν πάρα πολύ οι ελιές, υπήρχαν περιπτώσεις που του έβαζα κοτόπουλο ή ψάρι στο πιατάκι του μαζί με μερικές ελιές και πρώτα τελείωνε όλες τις ελιές και μετά ότι άλλο είχε.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το δικό μου γατί τρώει τα πάντα. Τρελαίνεται για κοτόπουλο και ψάρι.
Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι του αρέσουν πάρα πολύ οι ελιές, υπήρχαν περιπτώσεις που του έβαζα κοτόπουλο ή ψάρι στο πιατάκι του μαζί με μερικές ελιές και πρώτα τελείωνε όλες τις ελιές και μετά ότι άλλο είχε.:confused:

μιχαλη προσεχε..γιατι οι ελιες εχουν πολυ αλατι και μπορει να το βλαψει στα νεφρα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα! τελικα πολλες γατες τρελαινονται για ελιες!!! Εγω του δινω μια στις τοσες απο ενα μικροσκοπικο κομματακι ελιας (1/5 της ελιας) για να του κανω το κεφι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back