Γάτα σε αεροπλάνο εσωτερικού!

vaso

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Γειά σε όλους!!!
Ως φοιτήτρια, στις διακοπές επιστρέφω στους δικούς μου, αεροπορικώς...
Αυτά τα Χριστούγεννα θα έχω μαζί μου και τη γατούλα μου,κ έχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να τη δώσω στις αποσκευές, να την έχω μαζί μου στη καμπίνα, αν υπάρχει χρέωση...
Αν κάποιος γνωρίζει, πετάω με Ολυμπιακή, πτήση εσωτερικού...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω χρειάζεται ειδική άδεια για να πετάξει το γατάκι.
Θέλει μικροτσίπ, και να της έχεις κάνει όλα τα εμβόλια που χρειάζεται. Νομίζω τα λεφτά δεν είναι πολλά (σχεδόν τίποτα).
Και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μέγιστος αριθμός κατοικιδίων που πρέπει να είναι στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια της πτήσης. Για τσέκαρέ το αυτό.
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. στην ολυμπιακή να ρωτήσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σε όλους!!!
Ως φοιτήτρια, στις διακοπές επιστρέφω στους δικούς μου, αεροπορικώς...
Αυτά τα Χριστούγεννα θα έχω μαζί μου και τη γατούλα μου,κ έχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να τη δώσω στις αποσκευές, να την έχω μαζί μου στη καμπίνα, αν υπάρχει χρέωση...
Αν κάποιος γνωρίζει, πετάω με Ολυμπιακή, πτήση εσωτερικού...
Θα την πάρεις μαζί σου στη καμπίνα! Ενημέρωσε το πράκτορα να σου κλεισει θέση με pet in the cabin και ρώτα τον τι ζητά γι'αυτο η ΟΑ! Αν εχεις ήδη κλείσει θέση πάρτον και κλείσε το Pet in the cabin τώρα. :)

Νομίζω χρειάζεται ειδική άδεια για να πετάξει το γατάκι.
Θέλει μικροτσίπ, και να της έχεις κάνει όλα τα εμβόλια που χρειάζεται. Νομίζω τα λεφτά δεν είναι πολλά (σχεδόν τίποτα).
Και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μέγιστος αριθμός κατοικιδίων που πρέπει να είναι στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια της πτήσης. Για τσέκαρέ το αυτό.
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. στην ολυμπιακή να ρωτήσεις;
Noμιζω οτι στην ΟΑ είναι μέχρι 2...γι΄αυτο πρέπει να κινηθείς άμεσα;)

σχεδον σε ολες τις εταιρείες ειναι μεχρι 2 ζωα στο αεροπλάνο..αλλα σιγουρα θα χρειαστει μικροτσιπ και βιβλιαριο υγειας..:)

https://oainfo.olympicairlines.com/gr/animals_gr.htm

Τσέκαρε αυτό!!
Οι προυποθέσεις που σου είπα εγώ μάλλον ισχύουν για πτήσεις εξωτερικού. Η αδελφή μου σπούδαζε Αμερική και μετέφερε την σκυλίτσα της. Πέρασαν από πολλές εξετάσεις και με πολλές προδιαγραφές το σκυλάκι μπήκε στο αεροπλάνο. Κι επίσης μόνο 2 (νομίζω) κατοικίδια, σε πτήσεις εξωτερικού, επιτρέπονται στην πτήση.

Λοιπον πριν απο λιγο εκλεισα εισητηριο με aegean.. Πριν το κλεισω πηρα τηλ στο εδω γραφειο(Χιου).. Ειπα στη κοπελα τι προκειται να κανω δεν μπορειτε μου λεει και της λεω μα πως στο site της εταιριας αναγραφει αυτο:
"Η μεταφορά του κατοικίδιου μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους επιτρέπεται μόνο μέσα σε ειδικό κουτί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε παραπάνω κατοικίδια, τότε βασική προϋπόθεση για τη μεταφορά τους είναι να βρίσκονται στο ίδιο κλουβί καθώς και να είναι εξοικειωμένα μεταξύ τους. Εάν δεν έχετε προμηθευτεί το απαραίτητο κλουβί για τη μεταφορά τους τότε θα σας το παρέχουμε εμείς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση."

Μου λεει οχι μονο ενα κατοικιδιο το ατομο και της λεω γινεται στο ιδιο κουτι να ειναι 2 αγνωστα ζωα;; Μαλλον καταλαβε οτι κατι δεν ξερει καλα και μου ειπε μαλλον ειναι νεο της εταιριας κλειστε το εισητηριο και παρτε με να το επιβεβαιωσουμε απλα θελει και τα 2 να ειναι κατω απο 8 κιλα μαζι με τη κλουβα. Ελπιζω να μην εχει παχυνει αρκετα η Καρμεν γιατι δεν μας βλεπω καλα με τα 5 κιλα του Χαρη.. Παντως δεν τα ζυγιζουν εδω στο αεροδρομιο.;)

Επισης η aegean δεν θελει microchip παρα μονο το βιβλιαριο υγειας. Ελπιζω να βοηθησα.

Βάσω καλημέρα και από εμένα! οχι δεν θέλει τσιπ έχε όμως μαζί σου το βιβλιάριο της.Μέχρι 5 κιλά την πέρνεις μαζί σου αν είναι παραπάνω από 5 πάει με τις αποσκευές σε ειδικό μέρος.Θα πληρώσεις κάτι λίγο για την μεταφορά της,σαν εισιτήριο.

Eυχαριστώ πολύ παιδιά!!!!
Θα πάρω και τηλέφωνο στην ΟΑ να το επιβεβαιώσω!!!!

Πήρα τηλέφωνο στην Ολυμπιακή...για όσους θέλουν να ξέρουν, η γατούλα πρέπει να μεταφέρεται σε κλουβάκι ή ειδικό καλάθι, ζυγίζεται στο αεροδρόμιο κ πληρώνεται ένα αντίτιμο εκεί.Καλό είναι να υπάρχει βιβλιάριο υγείας μαζί.

καλημερα! ως φοιτητρια με γατα ταξιδεψα πολλες φορες με το κοριτσι μου Ροδο Αθηνα κ το αναποδο. τα χρήματα που ζητάνε, συγκεκριμενα η aegean κυμαινονται απο 4-6 ευρώ, κ αν δεν κανω λάθος σχετίζονται κ με το βάρος. ενημερώνεις οτι ταξιδευεισς με γατακι, κ σε βάζουν η πίσω πίσω ή μπροστα μπροστα.(όχι πάντα) εννοείται πως θελει βιβλιάριο, κ ο κτηνιατρος μου, μου έβαζε μια υπογραφή οτι εξετασε το ζωο και ειναι υγιεσ και ε θέση να ταξιδεψει με την ημερομηνια. δεν ξερω κατα ποσο ειναι απαραιτητο αν υπαρχει εμβολιο.
επισης σε αφηνουν κατα τη διαρκεια της πτησης να το βγαλεις κ απο το κλουβακι, εφοσον ειναι ημερο και δεν ενοχλειται ο διπλανος σου. στην προσγειωση και την απογείωση όχι.
αα κ στον έλεγχο σου ζητανε να την βγάλεις απο το κλουβάκι και να την παρεις αγκαλια γαι να περασεις και το κλουβακι μπαινει μεσα εκει που δινουμε τις χειραποσκευες γαι να περασασει απο έλεγχο.
αυτα ξέρω.. αν χρειαζεσαι κατι άλλο ρώτησε!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back