Γάτα σε τσίρκο πηδάει απο τα 75 πόδια.

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Γάτα σε τσίρκο πηδάει απο τα 75 πόδια.
https://www.liveleak.com/view?i=a5a_1233910286

Πείτε μου τώρα πως της μαθαίνεις κάτι τέτοιο???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κάπως την ρίχνουν παρά τη θέλησή της γιατί απίθανο μου φαίνεται να το κάνει με χαρά κάτι τέτοιο,ή την έχουν μέρες νυστική και ξέρει πως αν πηδήξει μπορεί και να φάει...υποθέσεις βέβαια είναι όλα αυτά δεν μπορείς να μπεις και σε αρρωστημένα μυαλά:down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη, είπα δεν θα ξαναγράψω στο σάιτ, αλλά δεν μπορώ να μην θυμώσω με αυτό που είδα.:mad::down::down::down: Ποιός ξέρει τι τράβηξε το καημένο για να το κάνει αυτό και τι άγχος θα έχει όταν το κάνει.
Και αν δεν καταφέρουν να το πιάσουν τι γίνεται; :mad:

Συγνώμη, είπα δεν θα ξαναγράψω στο σάιτ, αλλά δεν μπορώ να μην θυμώσω με αυτό που είδα.:mad::down::down::down: Ποιός ξέρει τι τράβηξε το καημένο για να το κάνει αυτό και τι άγχος θα έχει όταν το κάνει.
Και αν δεν καταφέρουν να το πιάσουν τι γίνεται; :mad:
Σιγά μωρέ...θα έχουν και εφεδρική!:mad::mad::mad:Ανεγκέφαλοι...

και είναι και Σιάμ.. αν βλέπω καλά....:hmm:

καλά βλέπεις.:/:

Η "Ελευθεροτυπία" την προηγούμενη νομίζω βδομάδα είχε ένα ένεθετο με τίτλο "ΚΑΤΗΓΟΡΩ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ". Προς το τέλος έγραφε για τα τσίρκο και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να αναγκάσουν τα ζώα να υπακούουν. Αίσχος και ξεφτίλα, τα διάβαζα και για μια φορά ακόμα ένιωσα αηδία για τον άνθρωπο...:down::down:

Μονη της αποκλειεται να εμαθε να πηδαει...Το καημενο το ζωντανο...

Δείτε πώς διστάζει να ανέβει στο lift...
Και μετά αφού την βάλει με το ζόρι, κοκαλώνει πλέον τελείως.

Αν δεν πάει απο λάθος πέσιμο, θα πάει απο καρδιά σίγουρα...

Πότε θα σταματήσει αυτό το αίσχος με τα τσίρκα.:mad:
Δεν θα φτάσουμε ποτέ, στο να απογορευτεί η χρήση των ζώων? :hmm:
Ας περιοριστούν στους ακροβάτες τους μάγους,ταχυδακτυλουργούς ή όποια άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα.Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι ελεύθεροι να το επιλέξουν, τα ζώα όμως?:(:hmm:
Για να μην πούμε για τις μεθόδους εκπαίδευσης των ζώων ή τις συνθήκες διαβίωσης τους.:down::mad:
Πιθανόν να βοηθούσε η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για όλα αυτά που συμβαίνουν με τα ζώα των τσίρκων.Αν σταματούσαν να κόβουν εισητήρια θα στρεφόταν σε άλλα θεάματα.:hmm:

Tα ζώα υποφέρουν στα τσίρκα....:mad::mad::mad:
Αποκλίεται γάτα και Σιάμ να το έμαθε αυτό χωρίς να την βασάνισαν.
Αλλά εγώ ξέρεται τι λέω;Αυτοί είναι ανεγκέφαλοι.Εμείς τι πάμε και βλέπουμε το θέαμα;(μιλάω για όλους τους ανθρώπους)Αν σταματήσουμε να πηγαίνουμε δεν θα βγάζουν άλλο χρήματα,γιατί για το χρήμα γίνονται όλα,και σιγά-σιγά τα τσίρκα θα κλείσουν.:hmm::hmm::hmm:

Υ.Σ. Είχα ακούσει για ένα συγκικριμένο τσίρκο που βασανίζει ζώα(Τσίρκο Μεντράνο νομίζω)...:(:mad::(:mad:

Tα ζώα υποφέρουν στα τσίρκα....:mad::mad::mad:
Αποκλίεται γάτα και Σιάμ να το έμαθε αυτό χωρίς να την βασάνισαν.
Αλλά εγώ ξέρεται τι λέω;Αυτοί είναι ανεγκέφαλοι.Εμείς τι πάμε και βλέπουμε το θέαμα;(μιλάω για όλους τους ανθρώπους)Αν σταματήσουμε να πηγαίνουμε δεν θα βγάζουν άλλο χρήματα,γιατί για το χρήμα γίνονται όλα,και σιγά-σιγά τα τσίρκα θα κλείσουν.:hmm::hmm::hmm:

Υ.Σ. Είχα ακούσει για ένα συγκικριμένο τσίρκο που βασανίζει ζώα(Τσίρκο Μεντράνο νομίζω)...:(:mad::(:mad:
Ντροπή τους!!!Και είναι πολύ γνωστό τσίρκο!Αίσχος:mad:!!!!!!!!!!!!!

Δε λυπαμαι καθολου που το λεω αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε κουκουτσι στο κεφαλι ουτε καν ενα ψιχουλο απο οτιδηποτε υλικο παραμονο ηλιθιοτητα και β@#4&*%α που αυτα δε το γεμιζουν με τιποτα(το μυαλο)

Δε λυπαμαι καθολου που το λεω αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε κουκουτσι στο κεφαλι ουτε καν ενα ψιχουλο απο οτιδηποτε υλικο παραμονο ηλιθιοτητα και β@#4&*%α που αυτα δε το γεμιζουν με τιποτα(το μυαλο)

Εγώ λέω ότι δεν έχουν τίποτα εδώ(στην καρδιά)
Είναι άψυχες μηχανές που θέλουν χρήμα...

Ακριβως μονο για το χρημα.Ολοι αυτοι μπλεκονται σε ασχημες καταστασεις και βασανιζουν τα ζωα.:mad::confused::/:;):mad:
Ολα για το χρημα
δε μου αρεσει καθολου αυτη η φραση
Ολα για το χρημα
και ξεκινα η δραση
Ολα για το χρημα
Βασανισμος
περνω πιο πολλα
Ολα για το χρημα
Η γνωμη μου να τα καψω τα λεφτα
Ακρηβως το αντιθετο του hakoyna matata:cool:

Ακριβως μονο για το χρημα.Ολοι αυτοι μπλεκονται σε ασχημες καταστασεις και βασανιζουν τα ζωα.:mad::confused::/:;):mad:

Ολα για το χρημα
Ολα για το χρημα
και ξεκινα η δραση
Ολα για το χρημα
Βασανισμος
περνω πιο πολλα
Ολα για το χρημα
Η γνωμη μου να τα καψω τα λευτα

Δικό σου το ποιήμα;:up::hmm::happy:

Ολα για το χρημα
Ολα για το χρημα
και ξεκινα η δραση
Ολα για το χρημα
Βασανισμος
περνω πιο πολλα
Ολα για το χρημα
Η γνωμη μου να τα καψω τα λευτα

Ωραίο!!!:up:Αυτό το ''λευτά'' το σκότωσες:lol:(κανείς δεν είναι τέλειος):redface:.

Δικο μου το ποιημα.Ουψ sorry για το λεφτα:lol:

Δεν υπαρχει κατι καινουριο που μπορουμε να πουμε για τα τσιρκο που να μην εχει ηδη χιλιοειπωθει.Αν δεν σταματησει ο ηλιθιοε κοσμος να πληρωνει για να τα δει δεν γινεται τιποτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back