Γάτα-σκύλος-άνθρωπος 10-0-0

NEMH

Νεοφερμένο μέλος

Ο NEMH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
εδω και μερικους μηνες μαζεψα απο το δρομο δυο γατακια και ειχα ηδη στο σπιτι ενα σκυλο.
αφου καναμε αμαν και τι να μαθουμε τη γατα μου να κατουραει στην αμμο(ο αρσενικος εμαθε ολομοναχος)τωρα μας εχει φερει σε απογνωση.
εδω και μερικες βδομαδες μας εχει κατακατουρησει.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
γραφεια,καναπεδες,μαξιλαρια, ακομα και του κακομοιρου του σκυλου το κρεβατι.το κανει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.
υποθετω πως ζηλευει αλλα δε ξερω τι να κανω.εν τω μεταξυ εγω λειπω εκτος ελλαδας και η μητερα μου εχει μεινει με το ζωολογικο κηπο και ειναι στα προθυρα αυτοκτονιας.
αυτη η γατα πως θα μαθει τελικα???και το πιο σημαντικο..θα μαθει ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδω και μερικους μηνες μαζεψα απο το δρομο δυο γατακια και ειχα ηδη στο σπιτι ενα σκυλο.
αφου καναμε αμαν και τι να μαθουμε τη γατα μου να κατουραει στην αμμο(ο αρσενικος εμαθε ολομοναχος)τωρα μας εχει φερει σε απογνωση.
εδω και μερικες βδομαδες μας εχει κατακατουρησει.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
γραφεια,καναπεδες,μαξιλαρια, ακομα και του κακομοιρου του σκυλου το κρεβατι.το κανει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.
υποθετω πως ζηλευει αλλα δε ξερω τι να κανω.εν τω μεταξυ εγω λειπω εκτος ελλαδας και η μητερα μου εχει μεινει με το ζωολογικο κηπο και ειναι στα προθυρα αυτοκτονιας.
αυτη η γατα πως θα μαθει τελικα???και το πιο σημαντικο..θα μαθει ?

Είναι στειρωμένη η γατούλα? Αν όχι τότε θα πρέπει να την στειρώσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι στειρωμένη η γατούλα? Αν όχι τότε θα πρέπει να την στειρώσεις.

ειναι μερικων μηνων(περιπου 3-4)
το θεμα ειναι πως ειναι εχω κατατρομαξει γιατι το περσικο του φιλου μου ειναι στο ιδιο μοτιβο και το ειχα ως το χειροτερο προτυπο γατας..τωρα αναθεωρησα η δικια μου μπροστα του ειναι διαολος

Eιναι πολύ μικρούλα ακόμη μέσα στην τρέλα. Μετά την στείρωση ηρεμούν. Όσο για την άμμο μου κάνει εντύπωση. Φαντάζομαι της έχεις αμμολεκάνη με άμμο. Πρέπει να είναι καθαρή.

Πόσο συχνά καθαρίζεις την άμμο της;
Εχεις ένα δοχείο με άμμο και για τα δυο γατάκια; Πιθανόν να την ενοχλεί που μοιράζεται το δοχείο με τον αρσενικό (ή κάτι της μυρίζει) :hmm:
Ο αρσενικός σου είναι στειρωμένος; Αν όχι, μήπως ψεκάζει και μυρίζουν τα τσίσα του;
Επίσης, θα μπορούσες να δοκιμάσεις και μια διαφορετική μάρκα άμμου...
Εγώ κατ'αρχάς προτείνω δεύτερο δοχείο και καθαρή άμμο (καθάρισμα 2 φορές τη μέρα τουλάχιστον) και επιβράβευση κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί...:)

Πόσο συχνά καθαρίζεις την άμμο της;
Εχεις ένα δοχείο με άμμο και για τα δυο γατάκια; Πιθανόν να την ενοχλεί που μοιράζεται το δοχείο με τον αρσενικό (ή κάτι της μυρίζει) :hmm:
Ο αρσενικός σου είναι στειρωμένος; Αν όχι, μήπως ψεκάζει και μυρίζουν τα τσίσα του;
Επίσης, θα μπορούσες να δοκιμάσεις και μια διαφορετική μάρκα άμμου...
Εγώ κατ'αρχάς προτείνω δεύτερο δοχείο και καθαρή άμμο (καθάρισμα 2 φορές τη μέρα τουλάχιστον) και επιβράβευση κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί...:)

στο σπιτι υπαρχουν 2 δοχεια και καθοριζονται συνεχεια.
δε νομιζω πως εχει προβλημα με την αμμο της αλλα το κανει επιτηδες ισως επειδη νοιωθει 2η εξ αιτιας του σκυλου.για αυτο και κατουραει το κρεβατι του και οπου καθομαστε εμεις.
κανενα απο τα γατια δεν ειναι στειρωμενα επειδη ειναι και τα δυο 4 μηνων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back