deni
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
είναι γενικα τόσο ήρεμη???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Επισης μπορει να την πειραξει καποιος και παλι να φυγει!
Μπορει να ειναι ωραιο να πηγαινετε παρεα στην θαλασσα, αλλα σκεψου ποσο τρομακτικο μπορει να γινει!

kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πολυ επικινδυνο γιατι αν τρομαξε θα εξαφανιστει αμεσως....
Επισης μπορει να την πειραξει καποιος και παλι να φυγει!
Μπορει να ειναι ωραιο να πηγαινετε παρεα στην θαλασσα, αλλα σκεψου ποσο τρομακτικο μπορει να γινει!![]()
![]()
+1

ladycat
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Από την άλλη, αν η γατούλα σου το απολαμβάνει, ίσως είναι δυνατόν να της βάλεις ένα σαμαράκι με λουρί και να το δέσεις σε ένα σταθερό σημείο πχ. κανένα δέντρο (δεν ξέρω πώς είναι η παραλία σας, αλλά κάτι μπορεί να βρεις).
Τι λέτε γι' αυτό;
Α, και να φροντίζεις να έχει πρόσβαση σε σκιά, γιατί μπορεί να πάθει ηλίαση.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό σίγουρα! Εμείς που παίρνουμε τον μικρό μας Ραμσή μαζί τον έχουμε πάντα στη σκιά και με πολύ κρύο νεράκι κοντά του.Α, και να φροντίζεις να έχει πρόσβαση σε σκιά, γιατί μπορεί να πάθει ηλίαση.
Αν και αυτός όποτε ζεσταθεί πολύ πάει και κολυμπάει!!!... 
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια εγω αν επαιρνα τα δικα μου στη θάλασσα θα έπεφταν να πνιγούνε!!!!! Κι ας μη τα τρόμαζε κανεις.... Θα πάθαιναν φρικη με την έξοδο. Τωρα αν το απολαμβανει κάποιο γατακι, τι να πω. Αρκει κανεις να παιρνει μετρα για να μη το χάσει.....!!!!!
deni
Νεοφερμένο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εγώ χάπλα....ο ρούπι άρχοντας δίπλα μου, και τα παρατρεχάμενα γύρω-γύρω!!!!!!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με τα κορίτσια, μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν κάτι την τρομάξει.
Από την άλλη, αν η γατούλα σου το απολαμβάνει, ίσως είναι δυνατόν να της βάλεις ένα σαμαράκι με λουρί και να το δέσεις σε ένα σταθερό σημείο πχ. κανένα δέντρο (δεν ξέρω πώς είναι η παραλία σας, αλλά κάτι μπορεί να βρεις).
Τι λέτε γι' αυτό;
Α, και να φροντίζεις να έχει πρόσβαση σε σκιά, γιατί μπορεί να πάθει ηλίαση.
Ναι ώστε αν τρομάξει και θελήσει να φύγει να κρυφτεί να μην μπορέσει και να πεθάνει από το φόβο της επί τόπου, έτσι δεν πρόκειται να χαθεί.α;χ ναι συγγνωμη που ξεχασα να αναφερω το βασικοτερο.τις εχω ενα λουρακι που περναει στο λαιμο και στο σωμα και το ειχα δεμενο στιν χαπλοστρα για παν ενδεχομενο.αυτο που φοβαμαι εγω ειναι αν κινδυνευει να κολλησει κατι απο την αμμο
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφασια ο γατουληςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ, ακριβώς έτσι. τα ζώα δεν είναι παιχνίδιακαι επισης να προσθεσω οτι δεν πρεπει να αναγκαζουμε τα ζωα μας να κανουν πραγματα που μπορει να ειναι ευχαριστα για μας αλλα να τα ταλαιπωρουν.αν του αρεσει η παραλια και δεν υπαρχει πολυς κοσμος να το φοβησει παρτο αν ειναι σπιτογατο αστο στη δροσια του
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool