Γάτα στο σπίτι - Απορίες, προβληματισμοί

Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω τα κοπρανα της γάτας πρέπει να ειναι υγρά η Στερεά.εχει φαντάζομαι σχέση και η τροφή που τρώει.τι να κάνω γιατι εκτός τον άλλων μυρίζουν αρκετά άσχημα.

Υγρά, ρευστά σαν νερουλή μαρμελάδα, όχι, δεν πρέπει να είναι.
Συμπαγή, στερεά ναι, αλλά σε λογικά πλαίσια, νορμάλ. Τα σαν "κομπολόϊ",σαν της κατσίκας, τότε δηλώνει δυσκοιλιότητα, ιδιαίτερα αν η γατούλα ζορίζεται στην εξώθηση.
Το κατά πόσο είναι δύσοσμα, οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στο είδος της τροφής που τρώει και στην ποιότητα επίσης.
Κρίνοντας από δική μου εμπειρία θα έλεγα όσο πιο χαμηλής ποιότητας, τόσο πιο δύσοσμα:/:
Βέβαια παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες (εσωτερική αποπαρασίτωση της έχεις κάνει?:hmm:)
Και φυσικά η δυσοσμία είναι σχετική. Μη περιμένεις να ευωδιάζουν "σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης":P
Αν παρόλ'αυτά σε απασχολεί και είναι έντονο το πρόβλημα, η εξέταση από κτηνίατρο θα σου δώσει την οριστική απάντηση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Νέα γάτα στο σπίτι - Απορίες, προβληματισμοί

Στο γιατρό πήγαμε του έδωσε ένα χάπι για τα παράσιτα .ποια τροφή προτείνετε ούτε πολυ ακριβή αλλα ούτε και φτηνή να του δίνω ?καλα σίγουρα δεν θα ευωδιαζουν αλλα και αυτο που κάνει δεν μου φαίνεται νορμαλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο γιατρό πήγαμε του έδωσε ένα χάπι για τα παράσιτα .ποια τροφή προτείνετε ούτε πολυ ακριβή αλλα ούτε και φτηνή να του δίνω ?καλα σίγουρα δεν θα ευωδιαζουν αλλα και αυτο που κάνει δεν μου φαίνεται νορμαλ.
Ποιοτική τροφή θεωρούνται οι κροκέτες της Royal Cannin. Υπάρχουν, ανάλογα με τις διατροφικές τους ανάγκες, για όλες τις ηλικίες. Σε πετ σοπς μόνο.
Αν θέλεις φθηνότερη,πιστεύω και τα άλλα μέλη θα έχουν να σου προτείνουν.

Οσο για τις τρίχες τις που μαδαει υπάρχει αυτο το ελαιο σολομου κάνει τίποτα?οντως μετα δεν πέφτουν ?

Οσο για τις τρίχες τις που μαδαει υπάρχει αυτο το ελαιο σολομου κάνει τίποτα?οντως μετα δεν πέφτουν ?
Ναι, το έλαιο σολωμού θεωρείται οτι κάνει καλό στο τρίχωμα, κυρίως όμως στο να το διατηρεί υγιές και λαμπερό:)
Στη δική μου βέβαια δεν πολυαρέσει:( έστω κι αν περίτεχνα της ανακατεύω λίγες σταγονίτσες με την τροφή.
Πάντως να έχεις ως δεδομένο οτι οι γάτες μαδάνε γενικώς, ιδιαίτερα από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.
Χτένιζέ την συχνά για να φεύγουν οι νεκρές τρίχες στη βούρτσα/χτένα (υπάρχουν ειδικές για γάτες).
Για να τις μαζεύεις από ρούχα, σκεπάσματα, έπιπλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ρολλά που υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ αποτελούμενα από κόλλα σε χαρτάκια που εύκολα αποκόπτονται.
Δες και το σχετικό θέμα εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Μα-πόσο-μαδάνε.224386/

κι εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Οι-μικρές-μαδάνε.229553/

κι εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/furminator.225018/

κι εδώ:
https://www.mypetz.gr/threads/Τρίχες.219771/

Τελευταία επεξεργασία:
Φροντίδα για γατάκι

Καλησπερα σε ολη την παρεα !

Σημερα εγινε κατι που δεν το περιμενα, αναλαβαμε την φροντιδα μιας γατουλας, η αποφαση ηταν του δευτερολεπτου αλλα ακουστε την ιστορια... Εδω και 2-3 μερες ενα γατακι φωναζε συνεχεια, νιαουριζε καπως δυνατα και συντομα εξω απο το σπιτι μου... Προφανως, η πιο λογικη εξηγηση δεν ειναι οτι ειναι μια γατα η οποια ηταν αδεσποτη γιατι τετοιες υπαρχουν εδω που κατα ενα περιεργο λογο βρησκουν τροφη κτλ. και δεν πιστευω οτι ειναι τετοια γατα γιατι αυτη ηταν πολλη ημερη και απιστευτα χαδιαρα οπως ολες εξαλλου οι γατες, με ενα ψιτ ερχοταν και δεν σταματαγε τα χαδια, απιστευτα χαριτωμενη !

Χθες ειπα να την βαλω λιγο γαλατακι, σημερα την εδωσα λιγο πιο πριν που την ειδα και κονσερβα πληρη γατοτροφη, με αυτα και με αυτα ειπαμε να αναλαβουμε την φροντιδα της εκει που δεν το περιμεναμε ! Απλως την ειδαμε που ειχε αναγκη και της προσφεραμε τα βασικα ! Της βαλαμε εξω ενα πλαστικο τελαρο με μια κουβερτα-χαλακι, ενα μπολακι γαλα και ενα με την φαγητο... Βεβαια το θεμα ειναι οτι δεν θα μπει ποτε μεσα στο σπιτι, θα ειναι μια γατα ελευθερη που θα εχει εκει το στεκι της με τα απαραιτητα... Χρονος για παιχνιδι κτλ. εχω, το θεμα μου ειναι να μου δωσετε 1-2 συμβουλες ειδικοτερα στο θεμα εμβολιασμου ή οτι μπορω να κανω εγω...

Οπως ειπα, απλα αναλαβαμε την φροντιδα του και η μανα μου δεν θελει και μπορει κατι παραπανω !

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα γατόφιλων:)
Είμαι νέα στην παρέα και πρόσφατα μαμά του Felix!!!!Είναι ένας γατούλης 5 και κατί μηνών ,ένας κούκλος,έξυπνος και κυνηγιάρης.Τον βρήκα στην εξοχη,αρρωστούλη από μια μεταδοτικ΄λη ,στις γάτες ,ασθένεια.Οπ΄ρωτος κτηνίατρος που τον πήγα μπο ειπε ότι είναι ή ρινιοτραχίτιδα,χλαμύδια ή μυκόπλασμα.με τρόμαξε καθώς μου είπε ότι προκειται για κάτι που μπορεί να προσβάλλει γυναίκες και του έκανε τρεις ενεσεις με αποξλιση η μιία με τη άλλη 10 ημερών .μου είπε ότι είναι βραδείας απορρόφησης και ισχυρη αντιβίωση:confused:
είδα αλλαγή από την πρώτη μέρα .ενώ εβηχε ,σαν να του έχει ''κάτσει΄΄ κάτι στο λαιμό και ό,τι τροφή έεπιρνε την έκανε εμετο ,με αποτέλεσαμ 4 μέρες να σέρνεται ,να μην τρώει κ μετα βίας να πίνει νερό, μόλις έκανα την πρώτη ένεση το ίδιο απόγευμα συνήλθε.όταν έκανα τη δεύτερη ένεση ,10 μέρες μετα ,14 σεπτέμβρη συγκεκριμένα ,ο felix ήταν μέσασ την τρελή χαρααααα:D:D
Έτρωγε συνέχεια ,επινε νερό και έτρεχε στα χωράφια σαν τρελός,έπαιζε με άλλα γφατια ,αν και προσπαθούσα να αποφεύγω τη συναναστροφη μαζί τους γιατί ήταν άρρωστα και φοβόμουν μην κολλήσει.στο σπιτι όσο ήμουν επαρχία δεν μπορουσα να τον βάλω για άλλους λόγους.
ΣΑυγνώμη αν κουραζω με την αναλυτικη περιγραφη ,αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας γιατι κατα πως βλέπω έχετε εντυφήσει στο θεμα των γατουλινιών:P
Ο Felix ήταν μεσα στην τρελή χαρά και μετα απο 15 μέρες του κάνω ένα πολλαπλό εμβόλιο .κάναμε και βιβλιάριο και περιττο να πω ότι καμαρωνα σα μικρομάνα!!!!!!!:D:D:D:D
ΑΥΤΟ ΈΓΙΝςΕ 28 Σεπτέμβρη και την ιδια μέρα όταν τον πήγα σπίτι αρχισε να ξαναβήχει.Πήρα το γιατρο ο οποοιος έδειξε τρομερο ενδιαφέρον και μου είπε ότι ίσως χρεθαστεί και τρίτη δόση αντιβίωσης.τον παρατηρησα και εβηχε και τις δυο επομενες μέρες ,οπότε τον πήγα στο γιατρό πάλι και του έκανε και την τριτη ένεση απο την αντιβιωση βραδεια ςαπορροφησης...
Εντωμεταξυ είχα πείσει τη μάνα μου να τον πάρω Αθήνα και ειχα τρελαθει απο τη χαρά μου.Α ,ξεχασα να σας πω ότι μαζί με το εμβόλιο ο γιατρός του εδωσε κξαι χάπι για τα σκουληκια και το υπόλοιπο μου το έδωσε σε συριγγα με υγρο και του την εδωσα σε τρεις μερες εγω ,βεβεαια εφτυσε λιγο αλλα απο ότι εβλεπα τα σκουληκακαι εξαλείφθηκαν.Όταν τον έβλεπα να κηνυγάει πεταλούδες ,σαύρες και πουλιά νόμιζα ότι εχω να κανω με κυνηγόσκυλο.:P
Τον ταιζα ξεχωριστα για να μη συγχρωτιζεται με άλλα γατια που ηταν αρρωστα(βηχας,σιελόρροια ,δακτυα)και όλα έβαιναν ομαλώς!!!
Του έβαλα και αμπούλα κ για ενδο και για εξωπαράσιτα και αισίως τον έφερα μαζί μου σπίτι πριν τρεις μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
του ειχα παρει αμμο με σβώλους ,ανοιχτη αμμολεκανη για αν προσαρμοστει ,καλη τροφη ,γιατι ου ειπαν οτι πρεπει να τρωει μονο ξηρη .:):)
Οταν έφτασα Αθήνα ,τον πήγα αμεσως και σ εάλλο κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι υγιέστατος ,του κοιταξε στομα ,ματια και ότι έχει καλη κατατομή!
Εγω ...:D:D:D:D.
Στο σπιτι ηταν λιγο φοβισμένος γιατι γενικα φοβαται θορυβους αποτομες κινησεις κλπ παρα το ότι ειναι χοροπηδηχτούλης και παιχνιδιαρης.!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιμηθηκαμε μαζι καθως ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι οκ,απλα πρέεπι να κ΄λανει ένα ακομη εμβολιο σε ενα μηνα απο το πρωτο και να του βαλω στα αυτακια παραφινελαιο γιατι εχει ψωρα,τονιζοντας μου όμως ,επειδη με ειδε με τα χερια πληγωμενα απο τα πλυσιματα και τα αντισηπτικα που έβαζα,ότι δεν κολλάει σε ανθρωπους.Μου συνεστησε ,για αν ειμαι 100% σίγουρη να τον κάνω μπάνιο 2 φορες με ενα αντιμικροβιακο ᾱντιμυκητισιακο σαπουνι,που δε θελω να το πω μη θεωρηθει διαφημιση.
:Pπωπω σας κουρασα αλλα τον λατρευω τον ατιμο.!!!!!!!!
ουφ λοιπον ενω τη δευτυερη μερα ηταν μια χαρα ,πηδουσε ,αλλα όχι οπως περιμενα σε καναπεδες,βιβλιοθηκη κλπ,χθες ηταν μελαγχολικος.κρυβοταν κατω απο επιπλα και κοιμοταν πολυ:confused:
μου λενε οτι ειναι επειδη τον εχω στο κρεβατι και οσο διαβαζω για εξετασεις τον χαιδευω .,αλλα θεωρω οτι δεν παιζει αυτο..
παει στην αμμο κανονικα,αλλα τρωει λιγοτερο.Πιστευω οτι εχει παθει ψιλομελαγχολια ,γιατι στην εξιχη ειχε παρεα και τωρα τιποτα...του δινω κορδελακια ,παιζει λίγο ,ενω πριν τον φερω σπίτι έβλεπε τα χορτα να κουνιούνται απο τον αερα και εκανε σα τρελος.του εχω παρει κ μια κουδουνιστρα αλλα δεν πολυασχολειται........
δαγκωνει τα στυλο μου και καθεται εκει ποιυ διαβαζω γουργουριζοντας.
όμως σημερα κοιμαται απο τις 2 μεχρι τωρα.,τον ξυπνησα,ηρθα απο το δωματιο στην κουζινα και απλα καθεται κατω απο μια καρεκλα και κοιμαται......................
τι να εχει
μηπως στεναχωριάται????????..?θα το ξεπερασει??????????
ειναι φυσιολογικό αυτο σα φάση προσαρμογης..??????
μηπως να τον παω στο γιατρο..??
τον βλέπω ετσι κ δεν μπορω....:(
πειτε μου μια γνωμη..
και ευχαριστω εκ των προτερων για ό,τι μου γραψετε!

Μια καινούρια γατομαμά:)

Καλωσήρθες στην παρέα και να χαίρεσαι τον γατούλη σου:)
Πρέπει να ξέρεις οτι γενικά τα ζώα και ιδιαίτερα τα γατιά, καθόλου δεν αγαπούν τις μετακινήσεις.
Πόσο μάλλον τις δραματικές αλλαγές, όπως αυτή του σπιτιού και γενικώτερα του περιβάλλοντος,
στρεσσάρονται πάρα πολύ :/: Όσο ο γατούλης τρώει και πηγαίνει κανονικά στην αμμολεκάνη του, θα έλεγα οτι είναι αναμενόμενο και να μην ανησυχείς. Για φαντάσου, από πριν που ήταν κι έπαιζε στο ύπαιθρο με τα χορταράκια και παντός είδους εντομάκια, ξαφνικά να βρεθεί στον κλειστό χώρο ενός διαμερίσματος, δεν είναι και για να το πανηγυρίζει:/:
Αν δεις οτι σταματάει να τρώει και η κατάσταση τείνει να χειροτερεύει, τότε θα πρέπει να τον ξαναδεί ο κτηνίατρος.
Όμως πιστεύω με τον καιρό θα συνηθίσει και λίγο-λίγο, μέρα με τη μέρα, θα προσαρμοστεί.
Μέχρι τότε,δώσ'του χρόνο και πολλά πολλά χαδάκια κι όλα θα πάνε καλά:)
Αν μπορείς ανέβασε και φωτο του να τον δούμε:rolleyes:
Α! Και καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου:flowers:

Να ρωτησω κατι επιπλεον... Ολες οι γατες ανηκουν σε καποια ρατσα ?

Η δικια μου που ειναι ασπρομαυρη, η κλασσικη γατα που λεμε με απαλο και ουτε μακρυ ουτε πολλη κοντο τριχωμα τι ειναι ?

^ Η γατουλα σου ειναι ημιαιμη οπως οι περισσοτερες μεσα στο φορουμ ή αλλιως κεραμιδογατα οπως της αποκαλουμε.

Οτι να΄ναι, γλυκα ειναι, συμπαθια μου κι ετσι δεν με νοιαζει :P

Απλα ηθελα να συμπληρωσω το βιβλιαριο υγειας...

Να ρωτησω κατι επιπλεον... Ολες οι γατες ανηκουν σε καποια ρατσα ?

Η δικια μου που ειναι ασπρομαυρη, η κλασσικη γατα που λεμε με απαλο και ουτε μακρυ ουτε πολλη κοντο τριχωμα τι ειναι ?

Παρατήρησε τα χαρακτηριστικά της λεπτομερώς. Παίζει να είναι και "Γάτα Αιγαίου":)

Εξωτερική εμφάνιση

Η γάτα του Αιγαίου έχει ημιμακρύτριχο τρίχωμα και μακριά ουρά. Αυτό το τρίχωμα παρέχει καλή προστασία από το αρκετά ψυχρό κλίμα του Αιγαίου Πελάγους κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι εγκαταλείπει το πλούσιο τρίχωμά της. Το τρίχωμά της είναι κυρίως δίχρωμο ή τρίχρωμο, ενώ πρέπει το ένα εκ των δύο ή τριών χρωμάτων να είναι οπωσδήποτε λευκό και να καλύπτει το 1/3 ή τα 2/3 του σώματος, έτσι προκύπτουν οι συνδυασμοί μαύρο άσπρο, κόκκινο - άσπρο, ανοιχτό καφέ - άσπρο με ή χωρίς ραβδώσεις. Η Γάτα του Αιγαίου είναι μία μεσαίου μεγέθους φυλή. Επίσης, έχει εύρωστο και μυώδες σώμα, χωρίς ίχνος παχυσαρκίας. Ακόμη, το σώμα της είναι μακρύ με δυνατά, μεσαίου μεγέθους πόδια και στρογγυλές πατούσες. Τέλος, το κεφάλι της είναι πλατύ αλλά όχι στρογγυλό. Τα αυτιά τους έχουν στρογγυλεμένες άκρες και καλύπτονται με τρίχες. Ακόμη, τα μάτια τους μπορεί να είναι οποιαδήποτε απόχρωση του πράσινου και έχουν «ανατολίτικο» σχήμα.

Δες και αυτό:
https://www.diagnovet.gr/index.php/diethnis-anagnwrisi-tis-fulis-gata-aigaiou-03-10-2013.

και αν θες, δείξε μας και φωτο της να θαυμάσουμε κι εμείς τη γατούλα που σου έκλεψε την καρδιά :)

ευχαριστω παρα πολύ για τις συμβουλές σου!!!!!!:):)
του πήρα παιχνιδάκια,ποντικάκια και μπαλίτσες και παίζει!!!:D
μόνο που σήμερα προσπάθησα να του καθαρισω τα αυτακια με κατι που μου συνεστησε ο κτηνιατρος,παραφινελαιο ,γιατι ισως εχει ψωρα.εχει κατι κομματακια καφε ,που νομιζα οτι ειναι χωμα.:confused:
Χθες το βράδυ του εσταξα καποιες σταγονες ,βέβαια αρνιόταν πεισματικα ,σαν κλασσικός γατούλης:P,αλλά τα κατάφερα!!
Το πρωί τα αυτάκαι του ήταν πιο καθαρά και έτσι σημερα το μεσημέρι του ξαναέβαλα ,ισως επεσε λιγο παραπάνω βέβαια γιατί δεν καθόταν ,αλλα το απόγευμα είδα το ματάκι του να μην ανοιγει καλα χωρίς να έχει καθόλου τσιμπλίτσες κλπ.εχει διάθεση ,τρώει ,παιζει ,αλλά το μάτι του δεν ανοίγει τελείως παντα .κάποιες φορές το ανοίγει ,κάποιες όχι.Και είναι και λίγο πρησμένο το σημείο κάτω από το ματάκι του...:(.
ήθελα να τον πάω το βραδυ στο γιατρο αλλα ο φιλός μου ,μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικη και να δω πως θα πάει...
νιώθω ότι κατι εκανα..........
αν ξέρει κανένας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με...

ευχαριστω παρα πολύ για τις συμβουλές σου!!!!!!:):)
του πήρα παιχνιδάκια,ποντικάκια και μπαλίτσες και παίζει!!!:D
μόνο που σήμερα προσπάθησα να του καθαρισω τα αυτακια με κατι που μου συνεστησε ο κτηνιατρος,παραφινελαιο ,γιατι ισως εχει ψωρα.εχει κατι κομματακια καφε ,που νομιζα οτι ειναι χωμα.:confused:
Χθες το βράδυ του εσταξα καποιες σταγονες ,βέβαια αρνιόταν πεισματικα ,σαν κλασσικός γατούλης:P,αλλά τα κατάφερα!!
Το πρωί τα αυτάκαι του ήταν πιο καθαρά και έτσι σημερα το μεσημέρι του ξαναέβαλα ,ισως επεσε λιγο παραπάνω βέβαια γιατί δεν καθόταν ,αλλα το απόγευμα είδα το ματάκι του να μην ανοιγει καλα χωρίς να έχει καθόλου τσιμπλίτσες κλπ.εχει διάθεση ,τρώει ,παιζει ,αλλά το μάτι του δεν ανοίγει τελείως παντα .κάποιες φορές το ανοίγει ,κάποιες όχι.Και είναι και λίγο πρησμένο το σημείο κάτω από το ματάκι του...:(.
ήθελα να τον πάω το βραδυ στο γιατρο αλλα ο φιλός μου ,μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικη και να δω πως θα πάει...
νιώθω ότι κατι εκανα..........
αν ξέρει κανένας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με...

Θα έλεγα κατ'αρχήν... ψυχραιμία :)
Το πρόβλημα με το ματάκι του δεν απειλεί τη ζωή του ώστε να τρέξεις μεσ'στο άγριο βράδυ,
αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις κι έτσι αν συνεχίσει να υφίσταται.
Δες το και αύριο, κι αν είναι η ίδια κατάσταση, από Δευτέρα με το καλό, στον κτηνίατρο να διαγνώσει την αιτία και να του δώσει πιθανόν κάποια θεραπεία:hmm:
Μπορεί να μην είναι και τίποτα και αύριο να είναι περδίκι:)
Όπως και να'ναι, περαστικά να'ναι:flowers:

WP_002974.jpg
αυτός ειναί ο Felix μου!!!!!!!!!!!!!1:inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!
εμενα πάντως από εκει που κοιμόμαστε μαζί με βλέπει και φεύγει.πάει στη μάνα μου !!!!!!!!!!!!
νομίζει ότι θα του πειράξω τα αυτουλίνια του ..
αλλά εγώ τον έχω σα:baby::baby:
ευχαριστώ πολύ και πάλι!!
το site είναι πολύ κατατοπιστικό και έχει πλήθος θεμάτων!!
μετα τις εξετάσεις μου θα ασχοληθώ περισσότερο με το πλήθος θεμάτων!!!

WP_002740.jpg

Συνημμένα

• WP_002974.jpg
    WP_002974.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 555
  • WP_002740.jpg
    WP_002740.jpg
    715,2 KB · Εμφανίσεις: 155
  • WP_002974.jpg
    WP_002974.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 555
  • WP_002740.jpg
    WP_002740.jpg
    715,2 KB · Εμφανίσεις: 155
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
WP_002974.jpg
αυτός ειναί ο Felix μου!!!!!!!!!!!!!1:inlove::inlove::inlove:

Μανάρι μου! Τι κουκλί, τι ματάρες όμορφες, τι φατσούλα!!!:inlove::inlove::inlove:
Να τον χαίρεσαι τον ζουζούνο σου και να σε συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια:D

Αξιολάτρευτος!!!:inlove::clapup::clapup:

και αν θες, δείξε μας και φωτο της να θαυμάσουμε κι εμείς τη γατούλα που σου έκλεψε την καρδιά :)

Οριστε, τι λετε ?!? :) Ευτυχως μολις την πετυχα σε αυτοκαθαρισμο :P και καθοταν !

Τωρα πειτε μου, ειναι ή δεν ειναι μοντελο ? Ειναι ή δεν ειναι ΚΥΡΙΑ με αυτη την σταση :P ?!

και λιγη ξεκουραση !

κούκλα η γατούλα σου!!!!!!!!!!:)

καλημέρα!!!!!!!!
ο αλητάκος μου είναι πολύ καλά σήμερα:D:D:D
περασε το ματακι και το ανοίγει τελείως!!!!!!

WP_002983.jpg
παίζοντας κρυφτούλι:clapup:

Συνημμένα

• WP_002983.jpg
    WP_002983.jpg
    932,2 KB · Εμφανίσεις: 465
  • WP_002983.jpg
    WP_002983.jpg
    932,2 KB · Εμφανίσεις: 465
Οριστε, τι λετε ?!? :) Ευτυχως μολις την πετυχα σε αυτοκαθαρισμο :P και καθοταν !

Τωρα πειτε μου, ειναι ή δεν ειναι μοντελο ? Ειναι ή δεν ειναι ΚΥΡΙΑ με αυτη την σταση :P ?!

και λιγη ξεκουραση !

Είναι πανέμορφη!:clapup: Κομψή και στυλάτη :inlove::inlove::inlove:

κούκλα η γατούλα σου!!!!!!!!!!:)

καλημέρα!!!!!!!!
ο αλητάκος μου είναι πολύ καλά σήμερα:D:D:D
περασε το ματακι και το ανοίγει τελείως!!!!!!

WP_002983.jpg
παίζοντας κρυφτούλι:clapup:

Είδες βρε? Σήμερα το ματάκι περδίκι και το Felixάκι κάνει τις τσαχπινιές του:clapup:
Γερός να'ναι από δω και πέρα, να τον χαίρεσαι κι εμείς να θαυμάζουμε φωτογραφίες του σαν αυτή:D :worship:
Τόσο όμορφος και γοητευτικός, είναι να τον ακολουθείς με την κάμερα να απαθανατίζεις κάθε του δραστηριότητα :inlove::inlove:
(ε..χμ..σχεδόν κάθε του δραστηριότητα:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back