Προσωπικα με τις αμμους δεν εχω γενικα καμια ιδιαιτερη προτιμηση οποτε για μια αμμο απο σουπερμαρκετ ειναι καλη, αρκει να την καθαριζεις τακτικα απο τα τσισα και παντα απο τα κακακια. Τωρα απο τροφες γενικα καλο θα ηταν να αποφευγεις τις τροφες απο σουπερμαρκετ. Καλυτερα θα ηταν να παιρνεις απο εταιριες γνωστες, οπως πχ. Hill's science plan, Royal Canine, Acana, Applaws κτλ τις οποιες τις βρισκεις μονο στο pet shop. Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=150&type= για να δεις και αποψεις απο τα μελη. Επειδη και εμεις παλιοτερα ειχαμε μακρια το pet shop για ενα διαστημα μεχρι να ανοιξει διπλα ακριβως απο το σπιτι μας, απλα αγοραζε μεγαλυτερες ποσοτητες και πριν τελειωσει η τροφη, 2-3 μερες πριν δηλαδη, πηγαινε και αγορασε ξανα ^^
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρετε! Πρόκειται να υιοθετήσω ένα γατάκι και ήθελα να ρωτήσω: Η άμμος Friskies και η τροφή Friskies πώς είναι από άποψη ποιότητας κλπ; Ρωτάω γιατί το σπίτι μου είναι πολύ μακρυά από pet shop και μόνο αυτά έχει το σουπερμάρκετ..
Τροφή από σούπερ μάρκετ, είναι λύση έσχατης ανάγκης και βέβαια δεν συνιστάται, όχι μόνο από όλα τα μέλη εδώ του φόρουμ, αλλά και από τους περισσότερους υπεύθυνους κτηνίατρους. Πρόκειται για τροφές κακής ποιότητας, παρασκευασμένες με ακατάλληλα υλικά που μακροπρόθεσμα πιθανότατα να βλάψουν την υγεία της γάτας. Καλές τροφές θεωρούνται αυτές που σου ανέφερε η "goldmoon" και θα τις βρεις μόνο σε pet shops και ορισμένα κτηνιατρεία.
Όσο για την άμμο, και πάλι τη συγκεκριμένη μάρκα που αναφέρεις τη θεωρώ τη χειρότερη, γιατί γρήγορα λερώνεται, αναγκάζεσαι διαρκώς να είσαι με το φτυαράκι στο χέρι να την αλλάζεις τόσο συχνά και κατά συνέπεια να θέλεις κάθε τρεις και λίγο καινούργια , άρα στην ουσία ούτε οικονομικά συμφέρει παρά την χαμηλή τιμή της.
Αν δεν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω, σου συνιστώ την Everclean, ή την Biokat's που είναι και πιο φθηνή από την πρώτη. Κάνουν τα τσισάκια συμπαγείς σβώλους και αφαιρούνται πανεύκολα από την αμμολεκάνη και έτσι διατηρείται για πολύ περισσότερο καιρό καθαρή, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζεις κάθε λίγο και λιγάκι σακκιά με άμμο.
Για το πρόβλημα της απόστασης, θα συμφωνήσω και πάλι με την "goldmoon", αγόραζε μεγάλες ποσότητες φροντίζοντας να τις ανανεώνεις λίγο πριν τελειώσουν.
Η άλλη λύση είναι να τις προμηθεύεσαι από pet shops από το διαδίκτυο, που έχουν και πιο χαμηλές τιμές

Αυτά και καλώς να δεχτείς και το μικρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιστρέφω με νέες απορίες και θέλω τη γνώμη σας γιατί δε θέλω να πειραματιστώ!Κατ'αρχάς πριν από δύο εβδομάδες περίπου βρήκα στην πλατεία της γειτονιάς μου ένα μωρό γατάκι παρατημένο (μαμά- αδερφάκια πουθενά), που έκλαιγε σπαρακτικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα σπιτι. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι ήταν περίπου 25 ημερών, αρσενικό, υγιέστατο, επομένως τώρα είναι λίγο πάνω από μήνα. Για μια εβδομάδα περίπου το τάιζα με σύριγγα και το είχα σε ξεχωριστό δωμάτιο, διότι ο γατούλης μου είχε φρικάρει (όπως κάθε γάτα άλλωστε, που σέβεται τον εαυτό της!
) Και αυτός ήταν ο λόγος που στην αρχή σκεφτόμασταν να το δώσουμε για υιοθεσία. Όμως όπως ανέφερα, μετά από μια εβδομάδα ταίσματος και βλέποντας το πανέμορφο μούτρο του, το αγάπησα και δε θα άντεχα να το δώσω!Τώρα, 2 εβδομάδες μετά, παραμένει σε ξεχωριστό δωμάτιο, αλλά τρώει και κάνει την ανάγκη του μόνο του. Επίσης έχει μεγαλώσει, άρχισε το παιχνίδι και γενικώς είναι αρκετά ζωηρό! Και ο Βίκτωρας (3 ετών στειρωμένο, αρσενικό) το έχει πάρει πολύ πιο καλά. Ανυπομονεί να του ανοίξω την πόρτα να μπει στο δωμάτιο κι έχει πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση απέναντι του. Όμως καθώς είναι άγαρμπος φοβάμαι μην το δαγκώσει δυνατά ή το πονέσει κι εκείνο αρχίσει να τον φοβάται.
Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής: Πότε μπορώ να το αφήσω ελεύθερο μέσα στο σπίτι; Πότε είναι ασφαλές να τα φέρω σε επαφή; Από πότε μπορώ να αισθάνομαι ήσυχη ότι όταν λείπω δε θα πλακωθούν και δε θα κάνει ο Βίκτωρας κακό στο μικρό;
υ.γ.: πως γίνεται να μην ερωτευτείς αυτό το μούτρο;;;!!!!!
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικά το μικρούλι είναι λίαν ερωτεύσιμο, ακαταμάχητο θα έλεγα

Να σου ζήσει και μπράβο σου που το έσωσες από τους δρόμους

Για την ερώτηση που κάνεις, δεν είμαι τόσο κατάλληλη να απαντήσω, καθότι έχω μόνο μια γάτα,
που λόγω ιδιαίτερων συνθηκών θα παραμείνει μόνη

Όμως θα σου πρότεινα, αν ο Βίκτωρας δεν δαγκώνει πολύ άγρια και αφού πριν τον έχεις εξαντλήσει στο παιχνίδι να έκανες μια δοκιμή για λίγα λεπτά και να άνοιγες την πόρτα να δεις αντιδράσεις. Αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει, τότε τα χωρίζεις αμέσως. Σε αντίθετη περίπτωση, πού ξέρεις, μπορεί μετά την πρώτη αναγνώριση μεταξύ τους, να τον πάρει υπό την προστασία του και να αποδειχτεί οτι άδικα ανησυχούσες

Ας μας πουν τη γνώμη τους και τα πιο έμπειρα και αρμόδια επί του θέματος μέλη του forum.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματικά το μικρούλι είναι λίαν ερωτεύσιμο, ακαταμάχητο θα έλεγα
Να σου ζήσει και μπράβο σου που το έσωσες από τους δρόμους
Για την ερώτηση που κάνεις, δεν είμαι τόσο κατάλληλη να απαντήσω, καθότι έχω μόνο μια γάτα,
που λόγω ιδιαίτερων συνθηκών θα παραμείνει μόνη
Όμως θα σου πρότεινα, αν ο Βίκτωρας δεν δαγκώνει πολύ άγρια και αφού πριν τον έχεις εξαντλήσει στο παιχνίδι να έκανες μια δοκιμή για λίγα λεπτά και να άνοιγες την πόρτα να δεις αντιδράσεις. Αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει, τότε τα χωρίζεις αμέσως. Σε αντίθετη περίπτωση, πού ξέρεις, μπορεί μετά την πρώτη αναγνώριση μεταξύ τους, να τον πάρει υπό την προστασία του και να αποδειχτεί οτι άδικα ανησυχούσες
Ας μας πουν τη γνώμη τους και τα πιο έμπειρα και αρμόδια επί του θέματος μέλη του forum.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τα καλά σου λόγια

Αυτό ακριβώς κάνω και τώρα. Μπαίνω στο δωμάτιο να ταίσσω το μικρό και τις τελευταίες 4-5 μέρες αφήνω και το Βίκτωρα. Ναι μεν φαίνεται να τον έχει εξιτάρει κι έχει αρκετά παιχνιδιάρικη στάση απέναντι στο μωρό, αλλά στην αρχή προσπαθούσε να παίξει μαζί του γατόσφαιρο
και προσπαθεί να το δαγκώσει πάνω στο παιχνίδι, Δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι θέλει να του κάνει κακό, δεν είχε ποτέ τέτοια συμπεριφορά. Απλώς όντως ώρες ώρες είναι ικανός να δαγκώσει δυνατά (τα σημάδια στα χέρια μου είναι ζωντανή απόδειξη
.)Παλιότερα συμβίωνε με συνομήλική του γατούλα αρμονικά, που δυστυχώς "έφυγε" πολύ νωρίς
Και είχα αποφασίσει ότι μετά από αυτό δε θα έπαιρνα ξανά δεύτερη γάτα. Τώρα όμως με το μικρό θέλω πραγματικά να τα πάνε καλά.Όμως πότε θα μπορεί ο μικρός να αμυνθεί και να παίζουν μαζί "ως ίσος προς ίσο"; Με ενδιαφέρει δηλαδή το στάδιο της ανάπτυξης που μπορεί ένα μωρό γατάκι να υπερασπιστει τον εαυτό του.
Να σου πω την αληθεια εμεις αφησαμε μαζι τους γατους τους αρσενικους μετα τον 6ο μηνα... Για να δυναμωσει και σε μεγεθος... Τωρα δεν ξερω αν καποιος αλλος ξερει κατι...
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πω την αληθεια εμεις αφησαμε μαζι τους γατους τους αρσενικους μετα τον 6ο μηνα... Για να δυναμωσει και σε μεγεθος... Τωρα δεν ξερω αν καποιος αλλος ξερει κατι...
Πωπω!!! Τόσο πολύ, ε;
Εγώ φανταζόμουν πολύ νωρίτερα!
Εγώ θα έλεγα μέρα με τη μέρα να τα αφήνεις λίγο παραπάνω, πάντα υπό την επίβλεψή σου και βλέποντας τις διαθέσεις και του γάτου σου. Πιθανόν να θέσει ο καθένας τα δικά του όρια και να μην έχουν θέμα. Και ποιος μας λέει πως δεν θα γίνει προστατευτικός με το μικράκι;

Εχει δικιο η Aba. Ειναι αναλογα το καθε γατι. Εμας πχ ο μεγαλος ειναι απιστευτα ζηλιαρης και γι'αυτο τα αφησαμε μετα απο καιρο. Δες αντιδρασεις σιγα σιγα και πραξε αναλογα

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Κι εγώ πιστεύω ότι θα γίνει προστατευτικός με το μικρό. Είναι καλούλι το παιδάκι μου!
Απλώς δε μπορώ να θυμηθώ και με το Βίκτωρα που τον είχα από 40 ημερών πότε σταμάτησε να είναι μωρό κι αρχισε να γίνεται γάτα. 2 μηνών, 3 μηνών, 6 μηνών...;
Ισως πρέπει να ρωτήσω πάλι και το γιατρό, που τον έχω λίγο ζαλίσει...
taniafel
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα στη γατοπαρέα!
ελπίζω να ειστε ολοι καλα και τα γατουλινια σα ςγεματα ζωη και ενεργεια!!
ο δικος μου μεγαλωνει κ ομορφαίνει!!!
ηθελα τη γνωμη σας και τη βοηθεια σα ςγια κατι.προχθες πηγαινοντας στο γιατρο για προγραμματισμενο αντιλυσσικο εμβολιο ,κατω απο το σπίτι μου ο φιλος μου ειδε μπροστα του το αυτοκινητο που προπορευοταν να χτυπα και να αφηνει εν αμωρουλι.το πηρε κατω απο τις ροδες τρεις φορες.οταν καταλαβε πως ζουσε χωρις δευτερη σκεψη το πηρε σε κουτα μαζι στο γιατρο.εκεινος ειπε οτι ειχε σπασμενα πλευρακια και ενα εμφανες αιματωμα στο ματακι του.
ηλικιακα το προσδιορισε στους δυο μηνε ςπεριπου .φοβηθηκε για ρηξη υπατος λογω της συμπεριφορας του(ηταν υποτονικο και δεν αντιδρουσε στην κλινικη εξεταση )
του ειπαμε να το αποπαρασιτωσει για να το βαλω σε μια κουτα στο μπαλκονι μεχρι να σκεφτουμε λυση, γιατι δυστυχως δεβ μπορω να το κρατησω και ειπε οτι δε γινεται γιατι ειναι μικρο..αυτο με παραξενεψε γιατι γνωριζω δικους μου ανθρωπους που εχουν αποπαρασιτωσει πολυ μικροτερα..
ειπε οτι ειναι αρσενικο επισης.
το βραδυ το βαλαμε σε κουτα στο μπαλκονι με γαλα ,.αυτο συνεβη πεμπτη βραδυ .την παρασκευη το χαραμα ,ακουω κλαματα και βγαινω εντρομη εξω..ειχε βγει απο την κουτα,ειχε λερωσει το μπαλκονι και ειχε κρυφτει κατω απο το κλιματιστικο.εντωμεταξυ τιγκα στους ψυλλους και εγω να τρεμω γιατι ειναι υπουλοι. εχω κ μακρυ μαλλι και ημουν σε αποσταση ασφαλειας .τελοκα το εβαλα στην κουτα και αφου μιλησ ακαι με το γιατρο ο οποιος ειπε οτι αφου ειχ επιει γαλα, εκανε κακα του και πηδηξε απο την κουτα εχει διαφυγει τον κινδυνο,αφου λοιπον ημουν σιγουρη οτι ειναι ok πηρα την κουτα και το πηγα εκει που το βρηκαμε μηπως απο το νια νιαρ το βρει η μαμα του.ματαια ομως.περιμενα κανενα μισαωρο ,τιποτα.παρεπιπτοντως μενω σ εκεντρικο δρομο και η κινηση των αυτοκινητων ειναι συσμενης παραγοντας για την ασφαλειά του.
taniafel
Νεοφερμένο μέλος
η κοπελα μας σκλαβωσε .το αποπαρασιτωσε με fronline αμεσως!!!!!!
ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ απο πάνω του και φουλ στα αυγα!!!!
μου κινησ ευποψιες για την αξιοπιστια του γιατρου ο οποιος να προσθεσω οτι εχει αναλαβει το φελαξακο μου απο μωρο και τον ειχε σωσει απο θανατο λογο ρινοταχειιτιδας ή καποια ςπαρεμφερους ασθενεια ςμε εντονο βηχα και εμετους.για αυτο εξαλλου τον εμπιστευτηκα.
επισης η νεα γιατρος μου ειπε πως ειναι κοριτσι και επισης ανεφερε πως ολα τα τριχρωμα σχεδον ειναι θηλυκα!!!
ΨΥΛΛΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΥΕΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ..
ο οποόιος απο οσο ξερω εχει εμπειρια μεγαλη λογω της πολυχρονης ασκησης του επαγγελματός του....
Μπορει καποιος να μου πει αν αυτα τα δυο που προανεφερα ειναι σημαδια να αλλάξω γιατρο??
επισης ειναι λιγο χαλαρος στο θεμα του δικου μου αναφορικα με την αποπαρασιτωση .μου εχει πει οτι επειδη μενει αποκλειστικα μεσ αστο σπίτι κ λιγο στο μπαλκονι ,παντα μαζι μου δεν εχει αναγκη επιπλεον αποπαρασιτωσης.τωρα μπαινει στον 7 μηνα και τον βρηκα πριν 3 μηνες στην εξοχη .σπιτι τον εφερα πριν 1 μηνα και μια βδομαδα και του εχω βαλει μια stronghold αρχες οκτωβρη..
θα με βγαζατε απο το διλημμα που εχω σχετικα με την αξιοπιστια του γιατρου αν μου λεγατε τη γνωμη σας.
συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα μου αλλα θελω ο γατουλης μου να ειναι υγιέστατος και να ειμαι κ εγω υγιής και ασφαλης.
επίσης ειδα κατω απο το πηγουνι του δικου μου καποια σημαδακια μαυρα κ λιγο πιο κατω ελειπε μια φουντιτσα τριχες.
τον ειδε και μου ειπε χωρις να παρει δειγμα οτι ειναι μυκητας και να βαλω travocort....
το αλλο το γατινο ειναι στην πυλωτη μου περιφραγμενο με τροφη και αμμο την οποια χρησιμοποιει κανονικοτατα.εχει πολυ καλο χαρακτηρα,το ειπαν κ οι 2 γιατροι και οταν το βγαζουμε εξω ολο τριβεται και παιζει !!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Στη θέση σου τουλάχιστον, αυτό θα έκανα.
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να ήταν και να είναι άριστος επιστήμονας, να σε είχε σώσει τον γάτο σου και να ήταν άξιος της εμπιστοσύνης σου, αλλά πρέπει να ξέρεις οτι πράγματα ή καταστάσεις που ίσχυαν στο παρελθόν δεν σημαίνει οτι απαραίτητα θα εξακολουθήσουν να ισχύουν στο παρόν και στο μέλλον.
Ο εν λόγω κτηνίατρος για κάποιους δικούς του λόγους (που δεν μας αφορούν ούτε μας ενδιαφέρουν) άλλαξε. Και δεν εννοώ τις γνώσεις του, αλλά τη συμπεριφορά του που τη διακρίνει η αδιαφορία (σε σημείο περιφρόνησης τολμώ να συμπεράνω αν κρίνω από τα λεγόμενά σου) και ο ωχαδερφισμός (π.χ. το θέμα ψύλλοι) Το αποκορύφωμα δε, να να σου πει οτι πρόκειται για αρσενικό, ενώ από το χρώμα του και μόνο (που δεν μπήκε καν στον κόπο να του ρίξει μια ματιά) "φώναζε" οτι ήταν θηλυκό. Το οτι τα τρίχρωμα είναι πάντα θηλυκά και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις (και μόνο από κάποια γενετική ανωμαλία) είναι αρσενικά (και συνήθως βγαίνουν στείρα στην περίπτωση αυτή), τείνει να γίνει γνωστό ακόμα και στον πιο αδαή άνθρωπο σχετικά με τις γάτες
Εκείνος λοιπόν άλλαξε και τα περνάει όλα στο ντούκου κι ελαφρά. Τι άλλο περιμένεις ώστε να αλλάξεις κι εσύ εκείνον και να τον... προσπεράσεις?

taniafel
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ...στεναχωρηθηκα και πιο πολυ ανησυχησα.
δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα.....
θα λαβω τα μετρα μου συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
ευχαριστω πολυ...στεναχωρηθηκα και πιο πολυ ανησυχησα.
δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα.....
θα λαβω τα μετρα μου συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη προσπαθείς να καταλάβεις, τι κι αν μάθεις το γιατί?
Για την ιστορία μόνο, θα σου πω οτι στο παρελθόν είχα ανάλογη εμπειρία με ανθρωπο-γιατρό παθολόγο (το τι και πώς δεν είναι της παρούσης), ο οποίος άλλαξε συμπεριφορά (ασφαλώς όχι μόνο απέναντί μου) λες και... μεταλλάχτηκε
Όπου βέβαια δεν δίστασα να μην ξαναπατήσω στο ιατρείο του.
Λυπηρό μεν, αλλά τέτοιες περιπτώσεις δεν σου δίνουν άλλη επιλογή

Σήμερα πήγα το γατάκι μου πρώτη φορά στην κτηνίατρο. Το εξέτασε, έκανε το εμβόλιο, μου δώσε την κρέμα αποπαρασίτωσης, βάλαμε και το τσιπάκι. Μου πήρε 85 ευρώ (με απόδειξη) Πώς σας φαίνεται η τιμή αυτή; Είναι νορμάλ ή ακριβή;
Για Χαλκιδική θα έλεγα πως είναι νορμάλ. Για επαρχία δηλαδή γενικά. Τώρα για μεγάλες πόλεις δεν ξέρω!

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου φαίνεται πολύ ακριβός, το τσιπάρισμα είναι στο 40άρι, το εμβόλιο στο 15άρι. Η κρέμα έκανε 30 ευρώ δηλαδή;!
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω υπάρχουν στάνταρ μάξιμουμ τιμές απ' τον κτηνιατρικό σύλλογο, για τσιπαρίσματα και εμβόλια κλπ, όχι;
Όχι. 40 ευρώ το τσιπάκι, 5 ευρώ η κρέμα. Και απ ό,τι ρώτησα σε φίλους με γάτες στην περιοχή μου είναι λογική τιμή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nata5682
- Lia_cha
- Claire Rentfield
- Nikos90
- 3lbereth
- nasstazia
- tammy
- Τσοςμή
- roccohooshie
- Ρούλης και Μπία
- Γαταλί
- CatGuard
- pepper
- litsaki73
- AntzelaRu
- V_Jo
- Kalinaki
- Zoe TsbDc
- Lulu97
- torritobravo
- Tina2017
- AnnieGr
- Thanos-Jasmin
- Βαλκα
- x98x
- μαρλιν
- feddo
- vasilismp
- mpirarxos
- Ειρηνη Μπ.
- τζερρυ
- garfeild '15
- Elli M.
- Αngie.K
- dimdim13
- gatomana
- rouli726
- Klimentini
- phil22
- gandalfthegrey
- Mona1
- madjack
- aba
- lena.no
- YNL
- ΦΛΩΡΑ
- Mary 16
- nymphet
- ΕΛΑ
- Bindi
- Giannis-Stella
- εφη2
- kat-cats
- jiyongie
- Gatokardos
- Σωτηρης7
- Giwtatzalavra
- DiO_Patras
- lilian22111
- Lord Kratos
- Selina Kyle
- Olympia1990
- kiss bill
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool