Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η δυνατότητα π.χ. να την παίρνεις στο δωμάτιο μαζί σας το βράδυ και να μην αλωνίζει παντού, υπάρχει; Δε θα είναι απομονωμένη μόνη της και δε θα έχει και πρόσβαση στα μηχανήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Ειρήνη, αν την παίρνω το βράδυ στο δωμάτιο και θέλει να πάει τουαλέτα φοβάμαι μη μας χ...ει κι από πάνω χαχα
Αυτά τα νέα μηχανήματα ίσως μπορέσω να τα σκεπάσω με κουτί το βράδυ. Θα πηγαίνει βέβαια να το γρατσουνάει αλλά τουλάχιστον δε θα τα φτάνει. Βέβαια είναι ολίγον τί τέρατα κι ελπίζω να κάνουν οι κούτες π έχω.
Θα τσεκάρω για το έλαιο, από Δευτέρα τώρα πια. Θα κοιτάξω να της πάρω κι ένα γατόσπιτο ψηλό μπας και ασχολείται με αυτό και ηρεμήσουμε λίγο, απλά έχω στριμωχτεί οικονομικά με τα πρώτα έξοδα και μαζεύω ευρώ ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και "ούτε γάτα ούτε ζημιά" στα μηχανήματα!!

rouli726
Δραστήριο μέλος
Το ελπίζω κι εγώ γιατί το άγχος μου έχει χτυπήσει ..ταβάνι!

rouli726
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!
Τα νεότερά μας έιναι τα εξής.. στα μηχανήματα ψιλοπάει αλλά επειδή δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον για τα νυχάκια και τα δοντάκια, από ότι έχω καταλάβει, φεύγει, δε τα πειράζει. Βέβαια όλο πάει και χοροπηδάει από πίσω, κάτι που ελπίζω όταν θα βάλουμε τα καλώδια να μη το κάνει, δε θα έχει και πολύ χώρο άλλωστε.
Ο σημερινός μου προβληματισμός έχει να κάνει με τη λέξη.. γατόδεντρο

Πήγα στο πετ της περιοχής μου να της πάρω 2-3 κονσερβούλες και είδα ένα μεσαίου μεγέθους γατόδεντρο(σπηλιά κάτω-στήλος με σχοινί και πάνω ..πάτωμα!) και της το πήρα μπας κι ηρεμήσουν λίγο οι καναπέδες, να πηγαίνει κι εκεί δλδ για να δαγκώνει και να γρατσουνάει, και γιατί όχι να περνάει και χρόνο με τα παιχνίδια της εκεί. Περιττό να σας πω πως ο ενθουσιασμός ήταν μάλλον μόνο δικός μου.
Πηγαίνει μεν και πάιζει αλλά ελάχιστα! Κι αυτό μόνο αν πάω εγώ κοντά και της κουνάω τα παιχνίδια της.
Λέτε να το πήρα τσάμπα ή με τον καιρό θα του δώσει λίγη περισσότερη σημασία? Εγώ το πήρα και για να ανεβαίνει εκεί να βλέπει από ψηλά που της αρέσει και για να εκτονώνει σε ένα βαθμό τα νύχια και τα δόντια της.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Το γατόδεντρο τώρα... Τα δικά μου στην αρχή έπαιζαν συνέχεια αλλά δεν άραζαν καθόλου στο δικό τους. Το δε τρίτο πάτωμα ούτε να το φτύσουν! Μετά από λίγο άρχισαν να το τιμούν και με ξάπλες και να ξύνουν τα νύχια τους κυρίως σ'αυτό (όχι μόνο σ'αυτό βέβαια!).
'Οσο για το τρίτο πάτωμα, πλέον είναι "όποιος προλάβει"!!
Καμιά φορά ανεβαίνουν και δύο-δύο ενώ είναι μικρότερο από τα κάτω.Οπότε, θα έλεγα να του δώσεις λίγο χρόνο...

rouli726
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ πιστεύω με τον καιρό θα το τιμήσει, το ελπίζω δλδ, μη τα κλαίω και τα 30 ευρά

Και πιο πολύ για κείνη, να έχει ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει, πέρα από το να πηδάει από καναπέ σε σκαμπώ και τούμπαλιν.
Αργότερα ίσως της πάρω και κάτι με πιο πολλά πατώματα, απλά τώρα το βιάστηκα για να έχει να ασχολείται και να μη πηγαίνει στα καλώδια και τα μηχανήματα.
Προς το παρόν δεν ασχολείται πολύ με τα μηχανήματα καθότι μεταλλικά, οπότε δεν προσφέρονται για παιχνίδια. Απλώς έχουμε πολλά καλώδια τώρα στο σαλόνι, χοντρά βέβαια, δεν έχουν ενδιαφέρον - δεν κουνιούνται εύκολα, αλλά θα είναι μόνο για μερικές μέρες.
Ευχαριστώ Ειρήνη, μου αναπτέρωσες λίγο το ηθικό, είχα αρχίσει να πιστεύω πως τσάμπα το αγόρασα το γατόδεντρο

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Τα περισσότερα παιχνίδια θα ήταν μεταξύ τους, να κυνηγιούνται, να παλεύουν και τέτοια. Για όσο θα είναι μικρά τουλάχιστον.
'Ασε που θα εφευρίσκει το ένα ένα παιχνίδι και το άλλο θα ακολουθεί. Εμένα ακόμα έτσι κάνουν και είναι και 20 μηνών γατάκια!!

rouli726
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα για δεύτερο γατάκι. Και τη μια που πήραμε ήταν μετά από πολύ σκέψη γιατί θέλαμε να είμαστε σίγουροι από όλες τις απόψεις. Αγαπάμε πολύ τα ζωάκια κι επειδή είμαστε υπερβολικά αγχώδεις θέλαμε να ναι όλα οκ.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Απλώς, εγώ που τα είχα και τα τέσσερα από την αρχή, ήταν πάντα σαν ένα. Με μόνη εξαίρεση το οικονομικό θέμα για να είμαι ειλικρινής!!
rouli726
Δραστήριο μέλος
Έχεις δίκιο, μια φίλη μας έχει δυο γάτους κι έχω δει πόσο καλά είναι που είναι μαζί. Αλλιώς να είναι μεταξύ τους σίγουρα κι αλλιώς μαζί μας, έχουμε κι άλλα ωράρια.
Αν είχα χρήματα θα το έκανα ζωο-κοιτώνα το σπίτι

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
Γεια σας, σας λείψαμε?? :p
Τα νέα μου έχουν ως εξής.. με το γατόδεντρο ασχολούμε όλο και περισσότερο αλλά ακόμη δε το έχω αγαπήσει πλήρως

Τα μηχανήματα του μπαμπά δε μου κάνουν μεγάλη εντύπωση πια, αλλά στο έπιπλο της τηλεόρασης ανεβαίνω καμμιά φορά, αλλά η μαμά το έχει πάρει λίγο πιο χαλαρά.. έχει πάρει κι ένα αρκουδάκι και μου το χώνει στη μούρη για να μου τραβήξει την προσοχή οπότε κι εγώ του βγάζω τα μάτια!
Η μαμά θέλει να σας ρωτήσει αν ξέρετε κανένα καλό κύριο ταξιτζή για να με πηγαίνει στο γιατρό όταν δε μπορεί ο μπαμπάς να μας πάει, γιατί είναι λίγο μακριά από το σπίτι μας ο προσωρινός κι η μαμά δε θέλει να ρισκάρει ακόμη να με πάει σε νέο.
Ευχαριστώ
(πατούσα)
Shanti
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Γιατί, δεν παίρνουν γατοφόρους τα ταξί;; Παλιά, όταν είχαμε λεφτά για ταξί (εχμ,κάποτε..) είτε καλούσα και ενημέρωνα ότι έχω κατοικίδιο και πάντα μου στέλνανε είτε στεκόμουν στην άκρη με το box να φαίνεται κι όποιος δεν είχε πρόβλημα με έπαιρνε (και για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν δυσκολεύτηκα). Μια σταλιά είναι η γατοφόρος..
rouli726
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου να πω την αλήθεια, απλά έψαχνα στο ίντερνετ κι ειδικά ταξί (πετ ταξι) κι επειδή ήθελα να μαι προετοιμασμένη είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους γατογονείς

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Καλά κάνεις και το ψάχνεις! Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα το pet taxi για τα σκυλιά μου που είναι 50 κιλά αν δεν είχα αμάξι, με τις γατοφόρους συνήθως δεν έχουν πρόβλημα τα ταξί, ειδικά άμα καλέσεις και ενημερώσεις (απαραιτήτως) πρώτα

mistuko
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα!!!
σήμερα το πρωί βρήκα μια γατούλα στην πόρτα μου. θεώρησα ότι κάποιος γείτονάς πήρε γατούλα την τάισα και την άφησα ελεύθερη. το μεσημέρι ήταν ακόμα στην πόρτα μου. ρώτησα και όλοι μου είπαν οτι δεν την έχουν ξανά δει. έχω πάρει την απόφασή να την κρατήσω. λογικά κάποιος την παράτησε γιατί είναι αρκετά κοινωνική. είναι η πρώτη γατούλα που εχω δεν ξέρω και πολλά. θα την πάω αύριο να την δει κάποιος κτηνίατρος. άλλα μέχρι τώρα φαίνεται αρκετά υγιείς. ελπίζω να με συμπάθησε γιατί την είχα μέσα και έβλεπα τηλεόρασή και ήρθε στην αγκαλιά μου και κοιμήθηκε. έχω μεγάλο κήπο και είμαι σε στενό που δύσκολα θα βγει στο δρόμο. την βλέπω πως ξέρει πως δεν πρέπει να κάνει την ανάγκη τής στο σπίτι γιατί μόλις ήθελε να πάει άρχισε να νιαουρίζει στην πόρτα. τής άνοιξα και μέτα από λίγο ξανά ήρθε και νιαούριζε για να μπει μέσα δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία γιατί είναι σχετικά μικρόσωμη. αν και δεν ξέρω και πολλά. θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να την έχω μέσα στο σπίτι και επειδή έχω τα παιδιά τής αδελφής μου που είναι πολύ μικρά 2 και 1 χρονών πρέπει για ένα διάστημα να μην τους φέρω σε επαφή;μην τα γρατσουνίσει ή μην την τρομάξουν και φύγει. το πρόβλημά μου είναι τα ανίψια μου που τα υπέρ αγαπώ άλλα είναι πολύ μικρούλικα για να φερθούν καλά σε ένα ζωάκι και είναι και ο λόγος που θέλω την γατούλα για να μάθουν να αγαπάνε τα ζωάκια άλλα δεν ξέρω ποτέ είναι η κατάλληλη στιγμή για μια γατούλα που έχασε το σπίτι τής να βρεθεί με τόσο μικρά παιδάκια.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Πολύ χάρηκα που σκέφτεσαι να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πλασματάκι, μια ευκαιρία για μια ασφαλή ζωή! Το ότι υπάρχουν μικρά παιδάκια μην σε αγχώνει, απλά θα έχεις το νου σου για να επιτηρείς που λέμε την κατάσταση και να κατευθύνεις τη συμπεριφορά των παιδιών! Για μένα θα πρέπει να αποφασίσεις να την έχεις μόνιμα μέσα στο σπίτι. Το έξω ενέχει φοβερούς κινδύνους και είναι μόνο λύση ανάγκης για μένα. Ηδη το ότι κοιμήθηκε στην αγκαλιά σου δείχνει πόσο ανάγκη έχει από στοργή και φροντίδα. Αν περιηγηθείς στο φόρουμ θα βρεις πολλές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν. Θα σου πει όμως και ο κτηνίατρος ότι πρέπει να γνωρίζεις! Καλή συμβίωση με τη γατούλα σου!
Καλησπέρα κι από εμένα! Δε γνωρίζω πολλά ιδιαίτερα, αλλά θαρρώ πως τόσες μέρες είναι ανησυχητικό να μην έχει ενεργηθεί. Μήπως πρέπει να επιμείνετε λίγο παραπάνω όσον αφορά το τρίψιμο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nata5682
- Lia_cha
- Claire Rentfield
- Nikos90
- 3lbereth
- nasstazia
- tammy
- Τσοςμή
- roccohooshie
- Ρούλης και Μπία
- Γαταλί
- CatGuard
- pepper
- litsaki73
- AntzelaRu
- V_Jo
- Kalinaki
- Zoe TsbDc
- Lulu97
- torritobravo
- Tina2017
- AnnieGr
- Thanos-Jasmin
- Βαλκα
- x98x
- μαρλιν
- feddo
- vasilismp
- mpirarxos
- Ειρηνη Μπ.
- τζερρυ
- garfeild '15
- Elli M.
- Αngie.K
- dimdim13
- gatomana
- rouli726
- Klimentini
- phil22
- gandalfthegrey
- Mona1
- madjack
- aba
- lena.no
- YNL
- ΦΛΩΡΑ
- Mary 16
- nymphet
- ΕΛΑ
- Bindi
- Giannis-Stella
- εφη2
- kat-cats
- jiyongie
- Gatokardos
- Σωτηρης7
- Giwtatzalavra
- DiO_Patras
- lilian22111
- Lord Kratos
- Selina Kyle
- Olympia1990
- kiss bill
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool