marianthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marianthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπητη μου μαριανθη ειναι νομιζω περιτο να σου πω πωςε η λιλιθ ειναι θεα μια κουκλα ενα αστερι. ειναι ομως και γατα του αιγαιου.εχει τελεια χαρακτηριστικα. το χπωμε τησ λεγετε ταρταπουγα βαν αρκεκινος. σου προτινω να την φερεισ στην εκθεση γατας του ε.ο.γ πυ θα γεινη τον δεκεμβριο μαλον ειναι σιγουρο οτι θα παει πολυ καλα.σε ευχαριστω που μου εστειλεσ την φοτο. τησ λιλιθ σου ευχομαι να σου ζησει να την προσεχεισ και να την αγαπας
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΛΕΣΧΗ ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
marianthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο ενα αρθρο της καθημερινης
marianthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπητη μαριανθη.ευχαριστω πολυ για το μυνημα σου. θελω ομωσ με την ευκαιρια που μου δεινη να σε ενημεροσω.πως γνοριζω πολυ καλα τα χαρακτηρηστικα της γατας του αιγαιου και ειναι πολυ φυσηκο αφου διατηρω αναγνωρισμενο εκτροφειο με διεθνος κατοχηρωμενο ονομα (riricats ) και ειμαι προεδρος τησ λεσχης γατας του αιγαιου.το συγκεκρημενο αρθρο της καθημερηνης το ειχα δωση εγω, οπος και η φοτο που εχει βαλει ειναι η δικη μου γατα Η ΡΙΡΙ.η δημοσιογραφος που υπογραφη το αρθρο ειναι η Κ κατερινα πλασσαρα που γραφει και στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ για την ιστορια σας λεω οτι τα χαρακτηρηστηκα τησ φυκησ αυτης τα εχει καταγραψη ο κυρ. αντωνης κασταμονιτης.στης 17/11/2003 δημιουργηθηκε η λεσχη γατας του αιγαιου που τελη υπο την αιγηδα του Ε.Ο.Γ.και τοτε παντα με την επειβλεψη του κυρ. κασταμονιτη καναμε μια μικρη αναπροσαρμογη στα χαρακτηρηστηκα. τα μεταφρασαμε στα αγγλικα και βαση αυτον κρινουν οι κριτες στις εκθεσης. αν ενδιφερεσε μπορω να τα στηλω ταχυδρομικος.ενοειτε πως αυτα που μου γραφετε ισχυουν.
marianthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Ριρικατς, το εκτροφείο σου έχει κάποια ιστοσελίδα; Προσπαθώ να βρω κι άλλες φωτογραφίες από γάτες αιγαίου αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Η Ρίρι είναι πολύ όμορφη..
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχος μαριανθη δεν εχω ιστοσελιδα του εκτρωφιου μου.αν πληκτρολογησης την λεξη riricats θα σου δωση καποια προσωπηκα μου στοιχεια.αλλες φοτο. τον γατιων μου θα βρης στο my cat gallery εκει που λεει οι γατουλες μας νιμιζω. επειδη βλεπω οτι η λιλιθ σου εχει τελεια χαρακτηρηστηκα γατας του αιγαιου θα ειθελα να σε παρακαλεσω θερμα να την φερεις στην επομενη εκθεση γατας.και επεισης θα ειθελα να σε γραψω μελος στην λεσχη γατας του αιγαιου.σε ευχαριστω πολλυ
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπητη φιλοι της γατας του αιγαιου αισθανομαι την αναγκη και νιωθω την χαρα να ευχαριστησω δημοσια την κυρια ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΑ συγραφεα και δημοσιογραφο του περιοδικου τηλεραμα που μεσα απο την στηλη εμεις και τα ζωα για αλλη μια φορα κανει ενα μικρο αφιερωμα για την γατα του αιγαιου.Η σιγκεκριμενη αξιολογη δημοσιογραφος εχει κανει πολλες φορες και στο παρελθον δεκαδες αναφορες στην γατα του αιγαιου τοσο στη στηλη της οσο και σε καποια βιβλια που εχει εκδοση φιλοζωικου ενδιαφεροντος. η κυρια ΠΛΑΣΣΑΡΑ πριν δυο μηνες βοηθησε τηυν λεσχη γετας του αιγαιου να γινη μελος της πανελληνιας εταιριας προστασιας ελληνικων αυτοχθονων αγροτικων και οικοσιτων ζωων Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυρια SAKURA CHAN διαβαζωντας το σχολιο σας που ειχατε γραψει στης 7/2/09 σχετικα για το αν υπαρχει εκτοφειο γατας του αιγαιου θεορω χρεος μου να σας ενειμεροσω οτι υπαρχει εκτροφειο της φυλης αυτης στο οποιο ειμαι εγω ο κατοχος του με διεθνη αδεια εκτροφειου και διθνος κατοχηρομενο ονομα απο την παγκοσμια ομοσπονδια γατας την F.I.F.E. το ονομα του εκτρφειου μου ειναι RIRICATS.ολες μου οι γατες εχουν πιστοποιητηκα εθνικης καθαποαιμιας απο τον Ε.Ο.Γ. και οχι διεθνη πηστοποιηση γιατι οπως γνωριζετε η γατα του αιγαιου δεν εχει αναγνωρισθη ακομη διεθνος.με την ευκαιρια σας ενημερονω οτι αυτη την στιγμη εχω και γενα.να εισαστε καλα σας ευχωμαι χρονια πολλα με υγεια και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗξερετε αν υπαρχει κανενα εκτροφειο αυτης της ρατσας στην ελλαδα; θα ηθελα πολυ να παρω μια τετοια στο μελλον![]()
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυριοι εχω εδω και αρκετο καιρο καποια πληροφορια οτι υπαρχη και μια αλλη ελληνικη γατα. λεγετε ΓΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ μαλιστα ενα απο τα χαρακτηρηστηκα του ειναι οτι τα αυτια του ειναι λιγο πεσμενα περιπου καπος σαν την σκοτσεζικη πτυχοτη.πρωσεχος θα εχω και φωτογραφια αυτης της γατας που φυσικα θα την αναρτισω στο galery my cat μηπος κανεις απο τους παξους γνωριζει κατι για να με ενημερωση?
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
οπως ειχα προαναφερη προ ημερων για μια νεα ΕΛΛΗΝΙΚΗ φυλη γατας που εχω πληροφοριες απο τον συλογο ΑΜΑΛΘΕΙΑ εννοωντας την ΓΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ απο σημερα υπαρχου στην διαθεση σας οι πρωτες φωτογραφιες στο my cat galeri στο ονομα roulis αξειζη να τις δειτε
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
΄στην 9η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΤΑΣ ακολουθησε η παρακατω ομηλια μου σχετικα με την ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ η οποια ηταν η εξης.Καλησπερα σας αρκετοι απο εσας λιγο πολλυ γνωριζετε η εχετε ακουστα για την ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ειναι μια αυτοχθωνη ΕΛΛΗΝΙΚΗ φυλη που πρωτοεμφανιστηκε στα ΚΥΚΛΑΔΙΤΗΚΑ ΝΥΣΙΑ ΜΑΣ πριν αρκετους αιωνες.σημερα την γατα αυτην την συνανταμε σε ολη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ επεικρατια.Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ειναι υμημακριτριχη συγκενης της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ειναι μεσαιου μεγαιθους ανεξαρτιτη αλλα και πολλυ φιληκη με τον ανθρωπο,γι'αυτο μπορη και ζει στα διαμερισματα μας. ειναι μυωδης και πολλυ ανθεκτικη σε οτι αφορα την υγεια της.δυστηχος ομως τα τελευταια χρονια ο αριθμος τους εχει μειοθει σημαντικα απο την αλογιστη χριση φυτοφαρμακων, ποντικοφαρμακων, φωλες, αλλα και απο τα ατυχηματα στους δρομους. γι'αυτο με την υποστηριξη και την συνεργασια του Ε.Ο.Γ δημιουργησαμε την ΛΕΣΧΗ ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ που τελη υπο την αιγιδα του Ε.Ο.Γ , που στοχο εχει την προστασια , διασωση , και διαδωση, και τελος την επιλεκτηκη αναπαραγωγη για την διεθνη αναγνωριση της μοναδικης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αυτης φυλης απο την παγκοσμια ομοσπονδια γατας την F.I.F.E η ΛΕΣΧΗ ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ απαρτιζετε απο μια πολλυ μικρη ομαδα φιλοζωων συνανθρωπων μας, ολοι κατοχη της φυλης αυτης που δυστηχος τον τελευταιο καιρο εχουμε λιγο χαθη. καλο λοιπον οσους πραγματικα θαυμαζουν και ειναι λατρης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αυτης φυλης και ενδιαφερωντε πραγματικα για την διασωση και διαδωση της, ας ερθουν σε επαφη μαζι μου για να βοηθεισουν στην επειλεκτικη αναπαραγωγη που ειδη εχει αρχιση. προσωπικα με ενδιαφερη πανω απ'ολα η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ να αγαπηθη και να αναγνωριστη εθνικος μεσα απο τις καρδιες ολων των φιλοζωων συμπατριοτων μας, και να μην την αντιμετοπιζουν υποτιμηκα.σας ενημερονω δε πως οι παρισσοτερες φυλες που ειδατε εδω σημερα,πριν αρκετες δεκαετιες ηταν ελευθερες αυτοχθωνες γατες στις πολης στις πατριδες τους, και εγειναν φυλες απο την αγαπη και την προσπαθια φιλοζωων συμπατριοτων των χορων αυτον.πειστευω ομως πως και η δικη μας ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ αξειζη μια θεση στον παγκοσμιο γενεαολογικο χαρτη γιατι πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απολυτος απο τις αλλες φυλες. ξεχασα επεισης να αναφερω οτι η ΛΕΣΧΗ ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ειναι μελος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιριας προστασιας και διασωσης των αυτοχθωνων αγροτικων φυλων και οικοσιτων κατοικιδιων ζωων Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ.τελος θα ειθελα να ευχαριστησω θερμα την κυρια ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΑΣΣΑΡΑ δημοσιογραφω και συγραφεα που μεσα απο την στηλη της ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ του περιοδικου ΤΗΛΕΡΑΜΑ μας βοηθαει σχετικα για την διαδωση της φυλης αυτης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ειθελα να ευχαριστησω τον τηλεοπτικο σταθμο τοΥ ΣΚΑΙ και κυριως την αρχισυντακτρια της εκπομπης ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ κυρια ΚΛΕΑ ΜΟΡΙΑΝΟΥ καθως και την κυρια ΛΟΥΙΖΑ ΚΡΟΝΤΗΡΗ που εχει την δημοσιογραφικη επιμελεια για την ευαισθησια που εδειξαν για την αναδειξη της μοναδικης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ φυλης, την ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ μεσω της εκπομπης αυτης.μου εδωσαν την ευκαιρια να παραχωρησω συνεντευξη σχετικα με τα χαρακτηριστηκα και τον χαρακτηρα της φυλης αυτης. η εκπομπη αυτη θα μεταδοθει την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ και ωρα 17.00. οι τηλεθεατες του ΣΚΑΙ θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν τις πρωτες ΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ επιλεκτικης αναπαραγωγης
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλφρεντίνα μας! (2 ετών πλέον)
Εδώ μωρουλίνι, μερικές μέρες αφού το βρήκαμε:

και εδώ πιο μεγάλη...

Λες να είναι ρατσάτη και η Αλφρεντίνα? Ειλικρινά θα γελάσω με την καρδιά μου, γιατί και η Μπιζού (εγώ τη βρήκα) που έχει η Νόνικα, της είπε κάποιο μέλος από εδώ, ότι είναι γάτα Αιγαίου. Αααχχχ, όλο ρατσάτα βρίσκω! κελεπούρια τα καλούλια μου!

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρακαλω πολλυ θελω να ιοθετισω θυληκο γατακι φιλης ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ απο 2 εως 6 μηνων για να συνεχησω την αναπαραγωγη της φιλης αυτης με νεο αιμα. παρακαλητε οποιος απο το σαιτ εχει καποιο γατακι ας μου στιλει με Π.Μ φωτογραφια της γατας για να κανω την αναγνωρισει.περιοχη μονο απο ΑΘΗΝΑ
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

kimon5
Νεοφερμένο μέλος
Απλά δεν ξέρουμε πώς είναι αυτές οι γάτες και σε τι διαφέρουν από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές. Αυτό είναι όλο. Ίσως είναι νωρίς ακόμα όμως. Ας περιμένουμε...
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και το σχολιο σου δεν το πολλυ καταλαβα. προφανος απο οτι καταλαβα εγραψες το σχολιο αυτοχωρις να εχεις ενημερωθει οτι υπαρχουν χαραχτηριστηκα της φυλης αυτης. και τα χαραχτηριστηκα μιας γατας ειναι αυτα που κανουν την διαφορα απο τις ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ. αλλιο ολες οι φυλες γατιων θα ηταν ευρωπαικες.σε συμβουλευω να ριξεις μια ματια στα χαραχτηριστηκα της γατασ του αιγαιου, και συγουρα θα σου λειθουν οι αποριεςo pasxalis diladi einai gata tou palioy faliroy kai i fili moy i melina pou exei ton touiti pou kai autou tou peftoun oi trixes to kalokairi, o touiti loipon, einai gata agaiou pou exei metanasteusei pia sti nea smirni?
apla den xeroume pos einai autes oi gates kai se ti diaferoyn apo tis ipoloipes europaikes.auto einai olo.isos einai noris akoma odos. as perimenoume...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool