Γάτα του παρά πέντε!

Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά....με τόση αγάπη που του δείχνεις:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά!!! Ζωή πασά κάνει!! του πήρα και θερμοφόρα και ποιοτική προμήθεια γάλακτος με μπιμπερό απόλα του είναι!! το ματάκι του το ανοίγει πλέον μόνος του σιγά σιγά !! θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτο..

:up::up::up::up::up::up:Αυτή τη νεολαία γνωρίζω και αυτή αγαπώ.Κάντε κάτι παιδιά εσείς γιατί εμεις τα κάναμε#$^&*

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθατε και απο μας... :up::up:

αν και κλασσικά καθηστερημένη!!!! :redface:

:up::up::up::up::up::up:Αυτή τη νεολαία γνωρίζω και αυτή αγαπώ.Κάντε κάτι παιδιά εσείς γιατί εμεις τα κάναμε#$^&*

Πόοοοοοσο δίκιο έχεις;):up::up::up::up::up:

Δεν την έχω πάει ακόμα σε κτηνίατρο λόγω κόστους κυρίως... Δεν ξέρω πόσα θα πάρει και αυτή τη στιγμή δεν έχω αρκετά, από Τετάρτη σκέφτομαι να το πάω αν χρειαστεί... Αν και μου είπαν να το πάω για το μάτι του μόνο αν συνεχιστεί το πρόβλημα... Δεν ξέρω πολλά βέβαια άρα αν πιστεύετε ότι θα 'πρεπε να το πάω πείτε μου:) Θα το εξετασει να δει τι θα του κάνει ακριβώς; Μόνο ένα φτέρνισμα έχει κάνει μέχρι τώρα και αν κατάλαβα καλά πρέπει να "αερίστηκε" :lol::lol::lol::lol: αν και με ανησυχεί που δεν έκανε κακά του ακόμα... Το πειράζω με ζεστό βαμβακάκι αλλά τίποτα, μόνο τσίσα... Βέβαια από σήμερα έχει καλύτερη τροφή και περισσότερη και πιστεύω θα κάνει... Επίσης είναι 182 γραμμάρια σήμερα και από ότι έμαθα ο μέσος όρος κιλών μιας γάτας 2 εβδομάδων είναι 150 γρ. άρα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από ότι κατάλαβα αρχικά... όταν κοιμάται τρέμει κάπως απότομα μερικές στιγμές σαν να βλέπει εφιάλτες αλλά από σήμερα που με συνήθισε το χαϊδεύω απαλά στην κοιλίτσα ενώ κοιμάται και συνεχίζει ήρεμααα... Για τα κακά του τι λέτε;

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα κακάκια είναι ένα θέμα. Μήπως τα έχει κάνει κάπου που δεν είδες; Δεν παίρνεις τηλ. σε κανένα κτηνίατρο να ρωτήσεις τι μπορεί να είναι;:hmm:

Τα γατάκια που είχα από γέννες δεν έκαναν κακάκια παρά μόνο τσίσα για περίπου 1 μήνα, και άρχισαν τα κακά, όταν άρχισαν δειλά δειλά να τρόνε στερεά τροφή:)....δνε ξέρω όμως καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό:/:

Και εγώ πιστεύω ότι κακάκια κάνουν αργότερα και οταν τρώνε πλέον στεραιά τροφή...

Συνέχισε να τα χαιδεύεις με χαρτάκι βρεγμένο στην ευαίσθητη περιοχή όπως κάνει και η μαμά.... :)

Καλώς ήρθες Scotous και συγχαρητήρια για την πράξη σου, καλώς ήρθες στον κόσμο των γατομανιακών (κάπως έτσι αρχίσαμε όλοι).
:lol:
Λοιπόν από την εμπειρία μου και μόνο με πολύ μικρά γατάκια έχω να σου πω τα εξής:
- πράγματι θέλουν φαγητάκι κάθε δυό με τρεις ώρες ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας (ένα μείγμα γάλακτος που θα το βρεις εδώ όπως σου είπαν και παραπάνω)
- κακάκια δεν κάνουν τα μωράκια, τσισάκια μόνο και άντε το πολύ-πολύ κάτι σε λίγο πιο πηχτό :sick: (μα τί αηδία που γινόμαστε!)
- είναι πολύ ευαίσθητα σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και
- τέλος αλλά σημαντικότερο θέλουν πολύ φροντίδα και στοργίδα (ναι ναι το ξέρω ότι είναι "στοργή" αλλά μ' αρέσει έτσι)

Εύχομαι τα καλύτερα και...
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
:D

- τέλος αλλά σημαντικότερο θέλουν πολύ φροντίδα και στοργίδα (ναι ναι το ξέρω ότι είναι "στοργή" αλλά μ' αρέσει έτσι):D
Και προδερμιδα (και εγώ το ξέρω ότι είναι προδερμ αλλά δεν ήθελα να βγω εκτός θέματος).
Με το ματάκι του τι έγινε τελικά Scotous; Τα άλλα τα γατάκια τι κάνουν έχει καθόλου επαφή;

λοιπόν είχα πολύυυ καιρό να μπώ στο συγκεκριμένο threa και η αλήθεια είναι ότι λόγω η/υ είχα ξεχάσει τα πάντα από φορουμ και που ειχα ψάξει κτλπ! αλλά! τα νέα για το γατί είναι σίγουρα πολύ θετικά!!!

καταρχήν Έλενα ! το ματάκι του είναι μια χαρά!! πλέον φοβόμαστε στο σπίτι για τα ματάκια του άλλου τετράποδου που μαζέψαμε (σκύλος!) ναι ναι! στο σπίτι τελικά οι γονείς μου δέχτηκαν την γάτα! την έχουν στα ώπα ώπα και ότι θέλει το έχει! έχει γίνει μια στρίγγλα κακομαθημένη χοντρογατούλα!! πριν από 8-9 μήνες μαζέψαμε ένα απίστευτο κούταβο (tobby) από τον δρόμο (κυνηγόσκυλο) το οποίο όλοι μας ρωτάνε αν τον δίνουμε... ουτε λόγος βασικά γιατί κατάφερε και τους έριξε! αν και μας κάνει ζημιές στο σπίτι είναι απίστευτος! ζούν μαζί με την γάτα μου (κάρμα την ονομάσαμε) ..τσακώνονται όλη την ώρα αλλά όχι κάτι σοβαρό!!! αυτά!

υ.γ. ααα! και όσο για τα κακά που είχε η μικρή τελικά είχε μόλυνση και του δώσαμε κάτι χαπάκια αν θυμάμαι καλά και έγινε super! κάτι απίστευτο βασικά!! δεν έκανε ποτέ κακά εκτός από την άμμο της.. της έφτιαξα κάτι σαν μπάρα και πήγαινε από μωρό μόνη της στην άμμο της έκανε κακά και τσίσα και μια χαρά κακά κάνει αλλά μόοονο στην άμμο της!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back