Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ACE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 141 μηνύματα.
21-07-11
15:33
Καλησπέρα σε όλους!!!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που θέλει άμεση απάντηση σας παρακαλώ!!!Ήρθα στο χωριό μου και είδαμε ότι η γατούλα που έχουμε στην αυλή μας,επέστρεψε πίσω προφανώς από καυγά και είναι φαγωμένη μπροστά στο πρόσωπο!Έχει κουρνιάσει στη γωνιά της και δεν τρώει και έχει και 4 γατάκια τα οποία ακόμα θηλάζει και δεν ξέρω τι να κάνω.Παίρνω αυτή τη στιγμή το αμάξι να την πάω στην πόλη επειδή εδώ δεν υπάρχει κτηνίατρος
Πείτε μου σας παρακαλώ,υπάρχει κάποια κλινική ή μπορώ να την πάω κατευθείαν σ'αυτήν την κατάσταση σε κτηνίατρο στην πόλη???Εάν είναι και δυτικά ακόμα καλύτερα.
Πείτε μου σας παρακαλώ,υπάρχει κάποια κλινική ή μπορώ να την πάω κατευθείαν σ'αυτήν την κατάσταση σε κτηνίατρο στην πόλη???Εάν είναι και δυτικά ακόμα καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
21-07-11
16:01
Δες αυτό:
1.Αν ειναι επείγον, ή είναι σοβαρά τραυματισμένο
· Κτηνιατρικη θεσσαλονίκης 2310994403/533
· Κτηνιατροι μας ανατολικά 6977694834/6976154956
· Κτηνιατροι μας δυτικα 6932823990/2310554995
· Pet taxi για να το μεταφέρετε 6938470809/6937437144
Βαζετε διπλα του ενα σεντονι η ενα υφασμα και με προσεκτικες απαλες κινησεις κρατωντας σταθερο το κεφαλι το ανασηκωνετε ελαφρα γλυστρωντας απο κατω του το σεντονι. μετα το μεταφερετε στο αυτοκινητο σας για να το πατε σε κλινικήή κτηνίατρο πιανοντας τις ακρες απο το σεντονι η το υφασμα, που λειτουργει πια σαν φορειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ατσίδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 183 μηνύματα.
21-07-11
23:32
Απάντηση: Επείγον ζήτημα για την γατούλα μας!!!
Τι έγινε με την γατούλα σας? Τι σας είπαν στην κλινική?
Τι έγινε με την γατούλα σας? Τι σας είπαν στην κλινική?
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ACE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 141 μηνύματα.
25-07-11
23:46
Απάντηση: Επείγον ζήτημα για την γατούλα μας!!!
Ευχαριστώ πολύ και για την λίστα των κτηνίατρων και για το ενδιαφέρον.Τελικά πήγαμε στη γιατρό και κάνουμε θεραπεία με αντιβίωση και την ταίζουμε σιγά σιγά με υγρή τροφή!Η καημενούλα έχει πρόβλημα με τα πίσω ποδαράκια,αλλά ευτυχώς τα πατάει...και το σαγόνι της χάλια!Αλλά έχει πολύ δύναμη από ότι μας δείχνει...και δεν αποχωρίζεται τα μικρά της λεπτό!!!Κάθονται όλη μερά αγκαλιά!!Η γλυκούλα μου....Ευτυχώς γιατί εκείνη την ώρα που την είδα έτσι είχα τρελαθεί!Ελπίζω να γίνει περδίκι και να μην ξαναμπλέξει σε καυγά ξανά,αν και δεν έφταιγε αυτή!
Ευχαριστώ πολύ και για την λίστα των κτηνίατρων και για το ενδιαφέρον.Τελικά πήγαμε στη γιατρό και κάνουμε θεραπεία με αντιβίωση και την ταίζουμε σιγά σιγά με υγρή τροφή!Η καημενούλα έχει πρόβλημα με τα πίσω ποδαράκια,αλλά ευτυχώς τα πατάει...και το σαγόνι της χάλια!Αλλά έχει πολύ δύναμη από ότι μας δείχνει...και δεν αποχωρίζεται τα μικρά της λεπτό!!!Κάθονται όλη μερά αγκαλιά!!Η γλυκούλα μου....Ευτυχώς γιατί εκείνη την ώρα που την είδα έτσι είχα τρελαθεί!Ελπίζω να γίνει περδίκι και να μην ξαναμπλέξει σε καυγά ξανά,αν και δεν έφταιγε αυτή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum