Γάτα τραυματισμένη

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Κυριος πριν λιγο μου ανεφερε γατα τραυματιζσμενη στο λαιμο στη περιοχη σταυρουπολης. Του εξηγησα οτι δεν εχουμε δωρεες καθολου( 7 ευρω εχουμε ολα κι ολα) και οτι ευχαριστως να τη πιασουμε και να τη παμε στο γιατρο τζιμουλια δυτικα στη νεαπολη αν αναλαβει αυτος το κοστος. Δυστυχως μου ειπε οτι δεν ειναι φιλοζωος και οτι πολλα εκανε ηδη και οτι απο το δημο καλαμαριας του εδωσαν το τηλεφωνο μας(:mad:). Τον παρεπεμψα στον δημο του, μια και δεν μπορουμε να βοηθησουμε τη γατουλα τι να κανουμε? και δεν γινεται να μας στελνουν ολοι οι δημοι τα περιστατικα τους.

Εαν κανεις θελει να βοηθησει οικονομικα ο γιατρος δεν ειναι ακριβος το τηλ του κυριου ειναι 6936101336

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ονομα του Θεου. Ενα ταυματισμενο ζωο γινεται μπαλακι στα τηλεφωνα μεταξυ των δημων. των σωματειων και των ομαδων και μετα παραμενει στον δρομα για το οικονομικο. Ελεος βρε παιδια. Εδω γινονται ερανοι ακομη και για αμμο γατιων!!!
Τελος παντων δεν θα μπω σε αλλη κριτικη. Πιαστε το ζωο αν μπορειτε και θα αναλαβω εγω να το παω στο γιατρο μου και να πληρωσω τα εξοδα της θεραπειας του και την στειρωση του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασε τι εγινε πρωτα σημερα και τι ωρα τελειωσαμε και μετα κρινεις και κυριως δεν γνωριζεις τα οικονομικα του καθενος και ποσα γατακια απορα εχουμε αναλαβει. Ευχαριστουμε για τη προσφορα στειλε τα στοιχεια σου με ΠΜ και ευχαριστως αυριο αν ειναι ζωντανη απο τα σημερινα ακομα η εθελοντρια να το πιασει η μια αλλη αν ειναι εκει, γιατι δυτικα δεν εχουμε παρα μετρημενους στα δαχτυλα. Καλο ειναι να γνωριζεις πριν κρινεις παντως την ελληνικη πραγματικότητα η τη Γατοομαδα.

Υ.Γ. Απο οσο ειπε ο κυριος η γατα ειναι ενα μηνα αρρωστη η τραυματισμενη και προσπαθησε μεσω δημων χτες...

Τραυματισμένη ένα μήνα και αντέχει ακόμα? Πάντως οι δήμοι είναι επιεικώς αχαρακτήριστοι, δηλαδή με ποιο δικαίωμα δίνουν τα τηλέφωνά σας? Να σας δίνανε και καμία επιχορήγηση να πάει στην ευχή, όχι όμως κι έτσι...:down: Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι απευθύνονται σε ιδιώτες που δίνουν από το υστέρημά τους?

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα.

Gelly 01
στειλε καποιο μυνημα η παρε τηλ σε παρακαλω στο 6979780445 να δουμε τι θα κανουμε γιατι εστειλα μυνημα σε τρεις εθελοντες η μια δεν εχει αυτοκινητο και μενει σσε αλλη περιοχη περιμενω απο τις αλλες δυο που ηταν χτες στη διασωση οποτε φανταζομα θα ειναι πτωματα, δουλευουν και πρωι πρωι, θα με κραξουν παλι, δεν ξερω τι θα καταφερουμε.

Αν θέλετε βοήθεια για μεταφορά πείτε μου, απλά δεν ξέρω καθόλου την περιοχή και πρέπει να είναι κάποιος μαζί μου.

Βασω αν μπορεις να συννενοηθω με τον κυριο να πιασεις τη γατουλα και να τη παμε η στον κτηνιατρο μας που τον ξερεις η στον αλλο δυτικα κι απο εκει ας την αναλαβει η gelly, δεν εχω καθολου στοιχεια της δεν εστειλε πμ και δεν πηρε αρα δεν μπηκε ακομη μεσα. Φανταζομαι οτι ο κυριος ομως μπορει τουλαχιστον να σε καθοδηγησει πως να πας. Ουτε γω ξερω τη περιοχη. Απλα οι εθελοντριες που ειναι κατα κλει δεν απαντησαν ακομη πρεπει να ειναι κατακοπες απο τα χτεσινα και επειδη δουλευουν και οι δυο

Εχει τηλεφωνητη ο κυριος.. του αφησα μυνημα..οχι τιποτ αλλο αλλα θα κλεισουν και οι γιατροι σε λιγο...

Α πολύ ωραια μολις μου ειπε η βασω οτι κανονισατε και θα περασεις να παρεις τη γατουλα. ειδοποιω και τον δικο μας οτι σε βρηκαμε να μην περιμενει και επιτελους κλεινει και αυτο το περιστατικο. Εξακολουθω να μην ξερω ποια εισαι αλλα δεν με πειραζει αφου βοηθας το γατακι. . Προσωπικα δεν αισθανομαι οτι εχω κατι να χωρισω απλα χρειαζονται καλες συννενοησεις ακι επικοινωνια. Αν θελεις ανοιξε νεο θεμα με τη γατουλα μια και την αναλαμβανεις εσυ πλεον.

Ο γατουλης τελικα εχει μια μεγαλη και εκτεταμενη πληγη γυρω απο τον λαιμο του σαν κολαρο. Ειναι ομως κυριως επιφανειακη γιαυτο θα αντιμετωπισθει με πλυσεις τοπικες καθως και αντιβιωση ανα 12ωρο. Ευτυχως ειναι συνεργασιμος και πολυ πολυ μαλιστα και μαλλον δεν θα υπαρχουν προβληματα με την Θεραπεια του. Θα φιλοξενηθει για να γινει η θεραπεια του στο σπιτι μου και μετα αφου στειρωθει θα τον παμε στην γειτονια του. Αυριο πιθανον θα μπορεσω να ανεβασω καποιες φωτογραφιες του

Μπράβο gelly που θα τον φροντίσεις. Φαινόταν ότι ήταν καλούλης. Όταν τον ακουμπάς εκεί πονάει? Ξέρω ότι έχεις εμπειρία σε γάτες απλά αναφέρω -και ίσως βοηθήσει και σε αυτόν- ότι μια γατούλα που τη φροντίζω (και είναι η πρώτη μου γατούλα) έχει μια τεράστια πληγή παρόμοια στο πίσω μέρος του σώματος και το σπαθόλαδο βοήθησε πάρα πολύ.
Από σκυλί το έπαθε μάλλον?

Τα νεοτερα απο τον τραυματισμενο γατουλη.ειναι οτι η τεραστια επιφανειακη πληγη που εχει γυρω απο τον λαιμο του, οφειλεται σε αλεργια ειτε απο τροφη, ειτε απο καποιον εξωτερικο παραγοντα.
Σημερα μετα την κλινικη του εξεταση και μετα απο ηρεμηση που εγινε για τον καθαρισμο του τραυματος ο κτηνιατρος προχωρησε και στην στειρωση του. Ετσι ο γατουλης ειναι και στειρωμενος.
Οι οδηγιες του κτηνιατρου ειναι να φιλοξενηυει για τουλαχιστον ενα μηνα για την αποθεραπεια του τραυματος και να δωθει αντιβιωση και κορτιζονη για τουλαχιστον 15 ημερες.
Ο γατουλης ειναι απιστευτα τρυφερος και συνεργασιμος. Η ηρεμηση εγινε μονο για να μην ξυνει την πληγη του. Διαφορετικα το μονο που ζητα ειναι χαδια και χωρο για να κανει τα διαφορα ναζια του. Θα τον φιλοξενησω για την θεραπεια του και θα σας ανεβασω καποιες φωτογραφιες του η και βιντεο.
Το συνολικο κοστος και η περιβοητη δαπανη, εξαιτιας της οποιας το ζωο θα παρεμεινε στον δρομο αβοηθητο ειναι η παρακατω
15 ευρω η στειρωση
10 ευρω η αντιβιωση χαπια Synoulox
2,5 ευρω τα χαπια prezolon γιατι βεβαια δεν θα καταναλωσει ολο το κουτι
και τελος πολυ πολυ αγαπη και φιλοξενια για εναν μηνα.
Vasso σε ευχαριστω παρα παρα πολυ κοπελα μου που επιασες τον γατουλη και τον βοηθησες να σωθει. Οποτε θελεις μπορεις να τον δεις και θα σε ενημερωνω και προσωπικα.

[/quote]
Και να η κατασταση του γατουλη
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• a 035.jpg
    a 035.jpg
    219,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • a 036.jpg
    a 036.jpg
    209,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • a 037.jpg
    a 037.jpg
    157,8 KB · Εμφανίσεις: 48
χαίρομαι πολύ για το γατούλη, να είσαι καλά gelly!
Θα ήθελα πολύ να τον δώ.Αν τύχει κάτι και χρειαστεί φιλοξενεία πες μου.

Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι :redface: αλλά πραγματικά πιστεύω ότι το σπαθόλαδο θα τον βοηθούσε πολυ (έχω πάθει ψύχωση με αυτό το βότανο:lol:). Είχα βρεί αυτή τη γατούλα
2-1.jpg
90d911ff.jpg

(από την δεξιά μεριά που φαίνεται κλειστή μετά από 2 μέρες ανοίξαν τα ράματα και έγινε ακόμα χειρότερα)
και μετά από 3 βδομάδες με σπαθόλαδο και helixderm δεν έχει καμια σχέση(θα βγάλω νέες φώτο να δείτε)

Αν θέλεις δοκίμασέ το, εμένα μου το είπε η Ιζαμπέλλα, δεν το ήξερα.

ΥΓ. Αλήθεια η τιμή της στείρωσης είναι φιλική?Αν όχι σε ποιό γιατρό πήγες?Πρέπει να πάω ένα σωρό γατιά..:/:

Πω πω,ολη αυτη η πληγη απο αλλεργια;Δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη...

Vaso οποτε θελεις μπορεις να δεις τον γατουλη. Το τηλεφωνο μου το εχεις. Σχετικα με την φιλοξενια αω θα εχω δυσκολιες οχι λογω του γατουλη αλλα του μεγαλου αριθμου των ζωων που φιλοξενω , θα σε ενημερωσω.
Οσο για τις στειρωσεις, ειναι η τιμη που κανουν οι κτηνιατροι σε μενα γιατι κινουμαι με μεγαλο αριθμο ζωων για στειρωση.

Πω πω,ολη αυτη η πληγη απο αλλεργια;Δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη...
Αγαπητη Δωρα, αν εννοεις την πληγη του γατου στον λαιμο, ναι ειναι πραγματι μεγαλη αλλα ευτυχως εκτος απο δυο σημεια μικρα ολη η υπολοιπη ειναι επιδερμικη. Το κακο ειναι οτι λογω του σημειου δεν μπορει να τοποθετηθει κολλαρο στο ζωο για να μην το ξυνει γιαυτο και η αποθεραπεια του θα παρει χρονο.
Φιλοξενω ακομη μια γατουλα στο σπιτι με το ιδιο και πολυ πολυ χειροτερο προβλημα αλεργιας το οποιο δεν ειναι εντοπισμενο μονο σε ενα σημειο αλλα σε ολοκληρο το σωμα της. Λογω του οτι ειναι Θετικη σε FIV και καθως καταλαβαινεις το ανοσοποιητικο συστημα πεσμενο η κατασταση ειναι τραγικη. Περιμενω τα τελευταια αποτελεσματα απο τις βιοψιες που εστειλαν οι κτηνιατροι στην Αγγλια, για να δοκιμασουμε μια καινουρια μεθοδο θεραπειας στο συγκεκριμενο ζωο.

Συνημμένα

• a 033.jpg
    a 033.jpg
    131,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • a 034.jpg
    a 034.jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 51
Ασημίνα επικοινώνησε καθόλου ο κύριος αυτός μαζί σου να μάθει κανένα νέο για το γατούλη?
Εγώ πάντως όταν τον συνάντησα το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "σου ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δεν είμαι φιλόζωος"..

Πάντως αν είναι από τροφική αλλεργία(χάζευα ένα βιβλίο δερματολογίας σήμερα και είδα γατούλες με παρόμοια τραύματα γύρω από το λαιμό που όντως ήταν από τροφική αλλεργία) δεν υπάρχει κίνδυνος να το ξαναπάθει?:/:

Οχι καλε αυτος νομιζε οτι ημασταν του Δημου και επρεπε "ντε και καλα" να την παρουμε με δικα μας εξοδα ουτε καν ασχοληθηκε απλα ηταν απο αυτους που λενε "να εχει εκει ενα τραυματισμένο ζωο πηγαιντε παρτε το". Ευτυχως δεν εχουμε πολλους τετοιους, ο καθενας συμμετεχει στο γατακι που θελει να σωσει.Σημερα μια κοπελα βρηκε ενα με κουτσο ποδαρακι και θα συμμετεχει κι αυτη κι εμεις μια κα υπαρχουν χρηματα.

Για το αλλο θα μας πει ο γιατρος του σαιτ αν ρωτησεις στο ειδικο θεμα στο Υγεια και φροντιδα?? καπου ειναι νομιζω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back