xrima4
Νεοφερμένο μέλος
Ο xrima4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
28-08-06
12:39
ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
30-08-06
15:04
Γειά σου xrima4!Είμαστε πολύ κοντά!Χαίρομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ina1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
25-07-07
17:57
εχω και εγω σκιουρακια (ζευγαρι) και οι γατουλες μου τρελενονται στην ιδεα να τα χαζευουν!και μενα το σπιτι μου ζωωλογικο κηπο το λενε οταν ερχονται φιλοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
26-07-07
09:38
τα σκιουρακια τα βγαζεις και εξω απο το κλουβι; να τα χαιδεψεις καθονται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ina1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
26-07-07
23:32
δεν τα βγαζω εξω!τα χαιδευω και τα ταιζω μεσα στο κλουβακι τους...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
27-07-07
08:05
δεν τα βγαζω εξω!τα χαιδευω και τα ταιζω μεσα στο κλουβακι τους...
αν δεν φοβουνται και καθονται να τα πιασεις ,μπορεις να τα βγαζεις και εξω σε ενα δωματιο για λιγο,να τρεξουν.δεν θα παθουν τιποτα,απλα κλεισε το παραθυρο μην φυσουν,καλο θα τους κανει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum