Γάτα, χάμστερ, τσιντσιλά και χρυσόψαρα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου xrima4!Είμαστε πολύ κοντά!Χαίρομαι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω και εγω σκιουρακια (ζευγαρι) και οι γατουλες μου τρελενονται στην ιδεα να τα χαζευουν!και μενα το σπιτι μου ζωωλογικο κηπο το λενε οταν ερχονται φιλοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: τα σκιουρακια τα βγαζεις και εξω απο το κλουβι; να τα χαιδεψεις καθονται;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν τα βγαζω εξω!τα χαιδευω και τα ταιζω μεσα στο κλουβακι τους...

δεν τα βγαζω εξω!τα χαιδευω και τα ταιζω μεσα στο κλουβακι τους...

αν δεν φοβουνται και καθονται να τα πιασεις ,μπορεις να τα βγαζεις και εξω σε ενα δωματιο για λιγο,να τρεξουν.δεν θα παθουν τιποτα,απλα κλεισε το παραθυρο μην φυσουν,καλο θα τους κανει!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back