Γάτα χωρίς ουρά!

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
Παιδιά, πριν λίγο, την ώρα που περίμενα το σχολικό να φέρουν το γιο μου, είδα μια γάτα χωρίς ουρά! Η ουρά της ήταν κομμένη τελείως, και έβλεπες μια πληγή και στο κέντρο την σπονδυλική στήλη, και επιπλέον είχε και πρόβλημα με τον γοφό της γιατί την είδα που περπατούσε κάπως περίεργα....:( και αναρωτιέμαι τώρα, αν αυτή η γάτα έχει πιθανότητες να ζήσει...τι να κάνω;:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι σε τέτοια φάση, βασικά κινδυνεύει από μόλυνση. Το κούτσαμα αυτό καθ' αυτό δεν μου φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό, ακόμα και σπασμένο να 'ναι, συνήθως θρέφουν -έστω και στραβά-. Το χειρότερο είναι η πληγή. Αν πιάνεται...ε, ξέρεις τη διαδικασία μετά. Αν θες βοήθεια σε τίποτα, πες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μείνει έξω, έχει ελάχιστες πιθανότητες να τα καταφέρει.:(
Έχεις τη δυνατότητα να την πιάσεις και να την πας σε κτηνίατρο;

Δεν νομίζω να πιάνεται, την είδα πολύ φοβισμένη....θα δοκιμάσω με λίγο τροφή να δω μήπως γίνει κάτι...:hmm:

αν δεν μολυνθεί θα ζήσει, εκτός αν το έπαθε από κανέναν σκύλο και της έχει κάνει και άλλη ζημιά που δεν φαίνεται όπως στους πνεύμονες ή κάτι.

Και εγω εχω δει γάτες χωρς ουρά... Ειναι ΟΚ. Το μόνο θέμα ειναι η μόλυνση.. και καταπόσο έχουν χτυπήσει τα ποδια και το πίσω μέρος...

Αν γινόταν να την έβλεπε γιατρός.... :(

Δεν νομίζω να πιάνεται, την είδα πολύ φοβισμένη....θα δοκιμάσω με λίγο τροφή να δω μήπως γίνει κάτι...:hmm:

τζίφος η τροφή, δεν κατάφερα τίποτε παιδιά....:(
ελπίζω να επιζήσει....:/:

το καλοκαιρι περσι, οταν ειχα βρει κ ταιζα τον αυρηλιο (πριν γινει ο πριγκηπας του σπιτιου), ηταν μια γκριζα που ερχοταν για φαγητο κι η ουρα της η κομμενη εσταζε αιμα....Αδυνατον να την πιασψ...ετρωγε κι εφευγε....για μερες ηξερα που πηγαινει γιατι αφηνε σταγονες αιματος,,,,αν κ δεν την επιασα, το σιγουρο ειναι οτι για 2,5 μηνες που την εβλεπα ηταν καλα,,κι η πληγη της ειχε κλεισει....Γινονται κ θαυματα με λιγη θετικη ενεργεια κ λιγη τυχη...

Αχ την καημενούλα...! Να μας ενημερώσεις με νεότερα...
Ελπίζω να μην πάθει τίποτα, γιατί αυτό που είπε ότι φαίνεται λίγο η σπονδυλική της στήλη είναι κάπως ανησυχητικό....:hmm::(

συμφωνω ζανιν...η ουρα αν δεν μολυνθει θαναι οκ...αλλα αυτο με την σπονδυλικη...μιαζει ανησυχητικο.....πρεπει να πιαστει...θελει γιατρο...

Αν θελεις παγίδα για να την πιασεις εχω παρε με τηλ 6979780445

Τι έγινε με τη γατούλα αυτή;; Καταφέρατε να την πιάσετε; Πήγατε στον γιατρό;;:/:

Τι έγινε με τη γατούλα αυτή;; Καταφέρατε να την πιάσετε; Πήγατε στον γιατρό;;:/:

Τίποτε δεν έγινε τελικά, η γάτα ήταν τρομερά φοβισμένη και δεν την πλησίαζες με τίποτε, τα δοκίμασα όλα....:/:
Σήμερα δεν την είδα στο πάρκινγκ, ίσως την δω αργότερα...:(

Αχ.το κακομοιρο πλασμα:(.

Αν ειναι τοσο φοβισμενη μονο με παγιδα και κοτοπουλο πιανεται , παγιδα αυτόματη ενοοω την αφηνεις και οταν ησυχασει θα παει να φαει και θα πιαστει

Την εχεις δει καθολου σημερα?Η πληγη της πως ειναι?:(

Την εχεις δει καθολου σημερα?Η πληγη της πως ειναι?:(

Τώρα γήρισα σπίτι. δυστυχώς η γάτα είναι άφαντη, δεν την είδα σήμερα καθόλου...:( Ίσως να ήταν περαστική, δεν ξέρω...:hmm:
Πάντως θα έχω το νου μου, και αν την δω ξανά θα φροντίσω να έχω παγίδα όπως λέει και η yasmin.
Yasmin αν σε χρειαστώ θα μου δώσεις την παγίδα να την πιάσουμε, ε;
Μπας και τη σώσουμε...:(

Όλα καλά με τους γιατρούς. Και βέβαια χρειάζεται βοήθεια. Όμως σήμερα διάβαζα για μια ράτσα γάτας χωρίς ουρά.

Όλα καλά με τους γιατρούς. Και βέβαια χρειάζεται βοήθεια. Όμως σήμερα διάβαζα για μια ράτσα γάτας χωρίς ουρά.
Νομιζω οτι ειναι η Μανξ και η Ιαπωνικη με κοντη ουρα(απο το βιβλιο Η φροντιδα της γατας της Ursula Birr)

Ρε παιδιά,έχω αρχίσει και ανυσηχώ, και στη γειτονιά μου οι περισσότερες έχουν κομμένη ουρά, όπως και η Μελίτα, η γατούλα που είχα βρει πρόσφατα! Σίγουρα κάποιος δεν είναι και πολύ στα καλά του και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back