Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Η αλήθεια είναι, ότι και γω νιώθω υπέροχα που τα κατάφερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μολις διαβασα την περιπετεια της γατας και την καλη καταληξη!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Χωρίς εσένα ίσως αυτή η γατούλα να μην είχε ελπίδες να γλυτώσει, και πάλι μπράβο σου καλή μου!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μπράβο κορίτσι μου αν και έχεις δύο υπέροχες βρετανικές έχει και χώρο στην καρδιά σου για τα αδέσποτά
Χωρίς εσένα ίσως αυτή η γατούλα να μην είχε ελπίδες να γλυτώσει, και πάλι μπράβο σου καλή μου!!!!![]()
Αγάπη μου γλυκιά, πριν τις βρετανικές είχα πολλές, πολλές "κεραμιδόγατες" και αδέσποτες γάτες και σκυλιά...άλλωστε με γάτες ζω από 5 ετών!!!!

Απλώς, κάποια στιγμή, ήρθε η ώρα να εκπληρώσω ένα όνειρο που είχα, να έχω βρετανική κοντότριχη...την ονειρευόμουν τόσα χρόνια...

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αγάπη μου γλυκιά, πριν τις βρετανικές είχα πολλές, πολλές "κεραμιδόγατες" και αδέσποτες γάτες και σκυλιά...άλλωστε με γάτες ζω από 5 ετών!!!!
Απλώς, κάποια στιγμή, ήρθε η ώρα να εκπληρώσω ένα όνειρο που είχα, να έχω βρετανική κοντότριχη...την ονειρευόμουν τόσα χρόνια...![]()
Το ξέρω καλή μου ελπίζω να κατάλαβες τον λόγο του σχολίου μου αν όχι θα σου στείλω pm.......
Raisa
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω καλή μου ελπίζω να κατάλαβες τον λόγο του σχολίου μου αν όχι θα σου στείλω pm.......
ποιό σχόλιο καλέ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum