Voula
Διάσημο μέλος

Να σας κάνω να γελάσετε λίγο; χθες με πήρε τηλ μια κυρία που συναντάμε συχνά στον Φλοίσβο (ποια άραγε
) η οποία με ρώτησε γιατί δεν τα παίρνουμε ΟΛΑ τα γατιά τα μικρά για να τα δώσουμε ???? Επίσης μου είπε ότι και στον κήπο της πολυκατοικίας της υπάρχουν 2 μικρά, να το έχουμε υπόψη μήπως θέλει κανείς γατάκι μικρό

Αναρωιέμαι το εξής. Το μαυράκι που έχει μείνει με το πρόβλημα στα ματάκια του, δεν θα υπάρχει κίδνυνος να 'κολλήσει' και τα άλλα μικρά ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα κι από μένα
Να σας κάνω να γελάσετε λίγο; χθες με πήρε τηλ μια κυρία που συναντάμε συχνά στον Φλοίσβο (ποια άραγε) η οποία με ρώτησε γιατί δεν τα παίρνουμε ΟΛΑ τα γατιά τα μικρά για να τα δώσουμε ???? Επίσης μου είπε ότι και στον κήπο της πολυκατοικίας της υπάρχουν 2 μικρά, να το έχουμε υπόψη μήπως θέλει κανείς γατάκι μικρό
Αναρωιέμαι το εξής. Το μαυράκι που έχει μείνει με το πρόβλημα στα ματάκια του, δεν θα υπάρχει κίδνυνος να 'κολλήσει' και τα άλλα μικρά ?
δεν της ειπες ευχαριστουμε πολυ και οτι θα την εχουμε υποψιν μας γιατι εχουμε μια ελειψη σε μικρα??

η αληθεια ειναι οτι παντα υπαρχει ο κινδυνος να κολλησουν το ενα το αλλο..απλα ελπιζουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

εκτος απο αυτο που εγινε χθες με το ενα το μωρακι το οποιο το κακομοιρο εκανε εμετο σαλια και ενα ζωντανο σκουλικι(αυτα που βγαινουν απο τα κακακια οταν εχει γινει αποπαρασιτωση)και πηγε η καρδια μου στην κουλουρη σημερα το πρωι ξυπναω κοιταω κατω απο τον καναπε και βλεπω μονο το ενα γατι..ψαχνω ψαχνω πουθενα το αλλο
και εκει που καθομουν ακουω την κουζινα να νιαουριζει(παρολο που ειχα κοιταξει)..ξανακοιταω πουθενα..ανοιγω το κατω μερος εκει που μπαινουν τα ταψια και ηταν εκει..βρισκει τροπο και μπαινει σε ενα σιδερενιο πραγμα που εχει η κουζινα ακριβως κατω απο τον φουρνο
και τωρα με το που μπηκα σπιτι ξαναχωθηκε εκει..και τωρα ειναι και τα 2 εκει..απο την κρυψωνα στον καναπε πηγαμε σε αυτη την κρυψωνα
δεν εχουν κανει καμια κινηση να με πλησιασουν και ειναι αρκετα φοβισμενα..ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα..φωτο θα τραβηξω οταν καταφερω και εγω να τα δω και λιγο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Καλή επιτυχία Ηλιάννα με τα μωράκια, μακάρι να ηρεμήσουν γρήγορα!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ωχ, τέρμα το μαγείρεμα στο φούρνο για λίγο!
Καλή επιτυχία Ηλιάννα με τα μωράκια, μακάρι να ηρεμήσουν γρήγορα!
ναι η μαμα μου μου ειπε και το εξης κορυφαιο..κοιτα μην αναψεις τον φουρνο και ειναι το γατι μεσα και παθει τιποτα θα σε σκοτωσω
με θεωρει πολυ χαζη μαλλον
σε ευχαριστω πολυ χρυσα..θα την χρειαστω γιατι τα μωρακια δεν δειχνουν καμια θεληση να με πλησιασουν..σκεφτομαι να βαλω πανω μου ενα κιλο ζαμπον σε φετες μπας και βοηθησει

konstans
Περιβόητο μέλος

Μήπως να τα περιόριζες σε ένα μικρό χώρο, για να τα πιάνεις ευκολότερα για χάδια;
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ηλιάννα μου τα έχεις αμόλα σε όλο το σπίτι;
Μήπως να τα περιόριζες σε ένα μικρό χώρο, για να τα πιάνεις ευκολότερα για χάδια;
κωνσταντινα το σπιτι μου ειναι 40τμ
εδω που τα εχω δηλαδη στο σαλονι ειναι σαν να ειναι στο δωματιο μου..την κουζινα την εκλεισα με πραγματα και τωρα δεν μπορουν να μπουν..και κατω απο τον καναπε εχουν σταματησει να ειναι..επισης ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι χθες βουτηξα το ασπρομαυρο το εβαλα στην αγκαλια μου και το χαιδευα πολυ απαλα..εφτασε στο σημειο να μην θελει να φυγει και να κοιμαται πανω μου
απο τοτε και μετα πηγαν και τα 2 στο ονυχοδρομιο και ανεβηκαν και στο κλουβι του χαμστερ
σημερα το πρωι πηγα τα χαιδεψα και το ασπρομαυρο εκανε μονο ενα χου και μετα με αφησε
επισης τοσο παιχνιδιαρικα γατια δεν εχω ξαναδει..κανουν απιστευτο παιχνιδι..συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα εχω χαρει πρωι πρωι
το ασπρομαυρο το εχω ερωτευτει

konstans
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Είδες που σου είπα χθες, κάνε υπομονή και θα δούμε
Ουφ, ξε-αγχώθηκα λιγάκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Έλα ρε κοριτσάκι μπράβοΕίδες που σου είπα χθες, κάνε υπομονή και θα δούμε
Ουφ, ξε-αγχώθηκα λιγάκι.
Και επίσης να ρωτήσω, το ασπρόμαυρο ερωτεύθηκες εσύ ??
Το πιο 'άσχημο΄από τα δύο και το πιο δύσκολο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Να σας ρωτήσω λίγο κάτι; Ειναι ιδέα μου ή τα ασπρόμαυρα ειναι λιγο βλαμένα γατιά;![]()
Ο ασπρόμαυρος που έχω σπίτι μου είναι ελαφρώς 'βλαμμένος΄ Ζει μαζί μας ενάμιση χρόνο και βάλε, και παραμένει φοβικός.
Όμως στην γατοεμπειρία μου έχει υπάρχει συμβίωση επί 16 χρόνια με ένα υπέροχο φουντωτό ασπρόμαυρο, ο οποίος δεν ήταν καθόλου μα καθόλου βλαμμένος.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο ασπρόμαυρος που έχω σπίτι μου είναι ελαφρώς 'βλαμμένος΄ Ζει μαζί μας ενάμιση χρόνο και βάλε, και παραμένει φοβικός.
Όμως στην γατοεμπειρία μου έχει υπάρχει συμβίωση επί 16 χρόνια με ένα υπέροχο φουντωτό ασπρόμαυρο, ο οποίος δεν ήταν καθόλου μα καθόλου βλαμμένος.
Δεν ξέρω ρε Βουλα
Και η Αλίκη που ειχα ήταν κι αυτη αρκετα φοβισμενη και πυροβολημενη και βεβαια η βασίλισσα όλων των βλαμενων γατιών ειναι η Δανάη. Την έχω 3 μηνες και την εχω χαιδέψει 10 φορες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

(για γουργουρητό δεν το συζητάμε.)
Ένα άλλο ασπρόμαυρο που έχουμε.. μόλις το κοιτάω γουργουρίζει, και με ακολουθεί και με παρακαλεί να το πάρω αγκαλιά και να ασχοληθώ μαζί της...
Ένα άλλο χτεσινό φρούτο πάλι ασπρόμαυρο μικρό ήρθε και με υιοθέτησε γουργουρίζοντας. Βέβαια είναι μικρό ακόμα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι...

Όπως τύχει, δεν μπορώ να πω ότι είναι κανόνας...

Voula
Διάσημο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
όλη ξέρετε τη γνωστή ζωζεφίνα
δεν υπάρχει πιο στριτζικο γατί.. δεν υπάρχει όμως, αγαπάει τα τελευταία χρόνια μόνο τη μάνα μου, άντε κ τον πατέρα μου του κάνει το χατήρι να του ρίξει ένα νιάου κ έξω από τη πόρτα, τον αδελφό μου τον φοβάται απλά, εμένα όποτε τους επισκέπτομαι, με κοιτάει κάνει χου και εξαφανίζεται, κ ήταν δικό μου γατί, για 5χρόνια.
τι λέμε τώρα?? Από την άλλη ο συγχωρεμενος ο αδελφούλης της ήταν βουτυράκι, χουργικος, χαδιάρης... απίστευτο αγγελούδι!! άβυσσος η ψυχή των ασπρόμαυρων

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

Και επειδή με τρώει να συνεχίσω το οφφ, εγώ με 4 ασπρόμαυρα είχα πάρε-δώσε στο παρελθόν και θα έλεγα ότι είναι θέμα χαρακτήρα. Μάλλον όμως είναι λίγο ζωηρά!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μόνο ότι απο προσωπικες εμπειρίες εχω παρατηρήσει οτι οι ελληνικες γάτες Αιγαίου κατά πλειοψηφία εχουν γκρινιάρικο χαρακτήρα και οτι οι "Αρκλεκίνος γάτα σπιτιού" εχει ήρεμο και πολύ καλότροπο χαρακτήρα ζώου. Πάνω σε αυτό να φέρω σαν παράδειγμα απο εδώ μέσα τον Σήφη της κουνελάκι την συγχωρεμενη την Ζιζικι της Ζωής και την δικια μου την B+B και τα 3 φέραν καταπληκτικό χαρακτήρα και ήταν αρλεκίνοι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool