Voula
Διάσημο μέλος
Πάρτε και δυο πρόχειρες φωτό του νέου "καυτού" μωρού
![]()
![]()
Παιδιά ένα θα πω για αυτό το μωρό. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ
Τόσο καλό, τόσο ήρεμο και γλυκό.Άντε για ρίχτε ιδέες για ονόματα...
Έχω δε να καταγγείλω την Κωνσταντίνα ως πραξικοπηματία

Το μωρό αυτό καλέ είναι του δρόμου, δεν είναι φλοισβόγατο. Γιατί το ανέβασες εδώ καρδιά μου ?????? Για να λένε πάλι διάφορα ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
, από όπου και να ειναι είναι μια κούκλα.Φτου σου ματια μου! μια καλη τύχη του εύχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κουκλος παρακαλω...Μην μαλώνετε, από όπου και να ειναι είναι μια κούκλα.
Φτου σου ματια μου! μια καλη τύχη του εύχομαι.![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Πωωω πωωω τι πανέμορφος γάταρος!!!! Ενας κούκλος εύρωστος και μαγευτικός!Χθες ήταν μια δύσκολη μέραΕμείς όμως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.
Για όσους παρακολουθούν το θέμα ανελιπώς, ίσως θυμάστε τις 2 μικρές μπουκίτσες που βρήκαμε πεταμένες στα βράχια λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα θυμόσαστε ίσως ότι τις πήραμε, τις περιθάλψαμε και ευτυχώς υιοθετήθηκαν και οι δύο πολύ γρήγορα.
Σας παρουσιάζω λοιπόν, την μια εκ των δύο, σε φωτογραφία του τότε και του σήμερα![]()
Με πήραν τα ζουμιά ξανά και ξανά.!!!Περίεργη μέρα η σημερινήΓεμάτη από όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα κι εμείς να τα ζούμε στο έπακρο
![]()
Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, ξεκίνησε το ταξίδι μας. Ένα ταξίδι που τις περισσότερες φορές ήταν γεμάτο φουρτούνες.
Τα αποτελέσματα του ταξιδιού γνωστά. Βρίσκονται εδώ https://www.mypetz.gr/threads/Φλοίσβος-ένας-χρόνος-μετά.227378/.
Συνοδοιπόροι στο ταξίδι όλοι εσείς που μας στηρίζετε και για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Σήμερα λοιπόν, η παρέα των τρελλών γατόφιλων, έκλαψε πολύ για τον τυφλούλη, που αγαπήσαμε κι ας μην ήταν φλοισβόγατο.
Ήταν όμως ένας γάτος πονεμένος που τον βάλαμε στην καρδιά μας , προσπαθήσαμε, ελπίσαμε αλλά δυστυχώς διάλεξε να πετάξει και να ζήσει ελεύθερος μακρυά από μας. Καλό του ταξίδι.
Σήμερα υιοθετήθηκε ο Baccardi, το μικρό μας φλοισβογατάκι με την κουνελίσια του ουρά. Του ευχόμαστε να ζήσει με πολύ αγάπη.
Σ'αυτή την περίπτωση μπορεί και να πετύχαμε. Πήραμε ένα μωρό από εκεί που δεν υπάρχει κανένα μέλλον και του προσφέραμε ζεστασιά και ένα σπίτι.
Ελπίζω να έρθει η στιγμή που θα πω στην μανούλα του, την Σπίντυ, ότι όλα της τα μωρά, είναι στα δικά τους σπιτάκια. Τότε ίσως βρω την λύτρωση .
Επίσης σήμερα υιοθετήθηκε και ο μικρός Baloo. Ένα ακόμα δικό μας μωρό, κι ας μην ήταν φλοισβόγατο .
Κι αφού όλα αυτά εναλάσσονται στο μυαλό και στην ψυχή μου, τα γατιά που είναι αστείρωτα, τα γατάκια που φιλοξενούνται, τα γατάκια που πρέπει να φάνε, τα 8 μωρά που μεγαλώνουν στα βράχια, τα γατιά που αφήνω και δεν ξέρω αν θα τα δώ την επόμενη φορά, λίγο πριν φτάσω σπίτι μου, στο ύψος της παραλιακής με την Αλίμου, βλέπω ένα σκύλο χτυπημένο στην άσφαλτο.
Κάνω ολόκληρο κύκλο για να γυρίσω ξανά εκεί, ο σκύλος στην μεσαία λωρίδα, κάποιος άνθρωπος στην μέση του δρόμου να στέκεται δίπλα στον σκύλο από φόβο μην πέσει κι άλλο αυτοκίνητο πάνω του και εκεί κάπου αρχίζει ένας αγώνας να συρθεί ο σκύλος από την άσφαλτο στο πεζοδρόμιο. Ο σκύλος να μην μπορεί να σηκωθεί και να ψάχνουμε τρόπο πως θα το κάνουμε. Να ψάχνω απεγνωσμένα για μια πετσέτα κάτι να τον σκεπάσωΈνας νεαρός φέρνει μια ψάθα θαλάσσης, την βάζουμε κάτω από το σώμα του και τον σέρνουμε.
Πόσο πόνο ένοιωσα πάλι, όταν για δευτερόλεπτα γύρισε το κεφάλι του και με κοίταξε. Και τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι μέχρι να με κρατάνε τα πόδια μου, αυτό θα συνεχίσω να κάνω.γιατί αυτό θέλω να κάνω Να προσπαθώ για λιγότερα αδέσποτα. Για λιγότερο πόνο και περισσότερη αξιοπρέπεια. Αξίζει να πω ότι δεν ήμουν μόνη μου. Καμμιά 10ριά άνθρωποι προσπαθούσαν μαζί με εμένα να βοηθήσουν. Μια κοπέλλα τον χάιδευε στο κεφάλι, ένας κύριος προσπαθούσε να σταματήσει ταξί για να τον μεταφέρει, κάποιος άλλος έπαιρνε τηλέφωνο στο Πικέρμι. Ευτυχώς κάποια κοπέλλα ειδοποίησε μια κυρία από τον Δήμο, η οποία ήρθε με το αυτοκινητό της, τον πήρε και τον πήγε σε ένα γιατρό στον Άλιμο.
Όταν έφτασα σπίτι τηλεφώνησα και έμαθα ότι το ένα του πόδι έχει θρυματιστεί και θα χρειαστεί εγχείρηση. Τέλος πάντως θέλω να πιστεύω ότι είναι σε καλά χέρια.
Εννοείται ότι το αυτοκίνητο που τον χτύπησε ούτε σταμάτησε. Τι αξία έχει άλλωστε για ένα μαύρο τζιπ, η ζωή ενός αδέσποτου σκύλου ?
Κι όμως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που νοιάστηκαν, δεν τον παράτησαν και έφυγαν μόνο όταν ο σκύλος μπήκε στο αυτοκίνητο της κυρίας.
Αγαπημένο μου θέμα, συγνώμη για το off. Κατά μια περίεργη σύμπτωση όλο αυτό έγινε σήμερα, στην επετειό σου. Και ακόμα μια σύμπωση είναι η παρακάτω.
Η κοπέλλα που ειδοποίησε για τον σκύλο μου λέει σε κάποια στιγμή, πάω να ταίσω τις γάτες και έρχομαι. Και όταν επέστρεψε της λέω, καλά που έχει γάτες εδώ ?
Απάντηση : ¨Εχει περίπου 40 γάτες , οι οποίες κρύβονται στα βράχια. Και λέω από μέσα μου, δεν ακούω καλά, δεν είναι δυνατόν.
Της λέω, έχει στειρωθεί καμμιά ? Απάντηση, 1-2 δεν έχω καταφέρει παραπάνω.
Και κάπου εκεί της λέω , να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, είμαστε εθελοντές που έχουμε στειρώσει σχεδόν όλες τις γάτες του Φλοίσβου.
Η απάντηση, τι να πω, ας την κρίνετε εσείς. ΄'Α δεν το πιστεύω, είσαι από τις κοπέλλες που πιάνουν και στειρώνουν τις γάτες εκεί ?
Σας έχουν δει κάτι γνωστοί μου και μου έχουν πει ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά............'
Απλή σύμπτωση όλο αυτό ? Συγκυρία ? Ελπίδα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε κι άλλες γατούλες ? Θα δείξει...
Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! Κι όχι μόνον για τα Φλοισβόγατα αλλα και για όλα όσα προσφέρετε και στα άλλα ζωάκια.!
Να είστε καλά παιδιά !!!.Τι κρίμα να υπάρχουν ρεμάλια σαν αυτόν που χτύπησε το σκυλί και δεν σταμάτησε... αλλα δυστυχώς ειναι ο τοπος γεμάτος απο τέτοιους λεχρίτες. Ευχομαι στα ζωάκια όλα μια καλύτερη τύχη και στο συγκεκριμένο σκυλάκι περαστικά.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
. Ελαχιστοι άνθρωποι υπάρχουν που αγαπαν τα ζώα.
Χτες ήμουν στο κτηνιατρειο για ωρες γιατι ο μικρος μου μπεμπης εκανε εγχειρηση.

Εξω στο σαλόνι μίλησα με πολύ κόσμο. Σου λέει η άλλη η κυρία
- Α! εσεις εχετε γάτες !!!!! Εγώ αγαπάω τους σκύλους. (Είναι φιλόζωος αυτή?)
Οταν δε η αλλη η κυρία που ειχε φέρει την γάτα της γυρνάει και σου λέει
- Εμενα μου αρέσουν οι γάτες αλλα οπως και να το κανουμε η γάτα ειναι μοχθηρό και πονηρό ζώο.

Της λέω
- Μη το λετε αυτό, και τα ζώα εχουν χαρακτήρα, το καθένα διαφορετικό και αμα το λετε αυτό εσεις που έχετε γάτα τι θα πουν οι άλλοι που δεν έχουν?

Απαντηση
- Γιατι προχτες που ήθελα να την χαιδέψω σηκωσε το χέρι και μου γρατζούνισε το πρόσωπο.
- Ισως να την πιέσατε γιαυτό.
-Απάντηση καμία.... (ποιος ξέρει τι του έκανε του ζώου ή τι του εχει κανει στο παρελθον για να αντιδρά ετσι.

Αμα σκέφτεται ετσι ο κοσμος που παει στα κτηνιατρεια τι να σκεφτονται τοτε οι αλλοι που δεν πανε!!!??!!

konstans
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δικό μου το μπεμπουλίνι το ασπρόμαυρο οχι το αγοράκι του Φλοίσβου.τί έπαθε καλέ ο μπέμπης;

Κάποιο καθ@#$$κι τον κλώτσισε τοσο δυνατα που επαθε κοίλη και διάσειση.
Αυτουνού του ηλίθιου ανθρώπου ευχομαι να του πέσει το πόδι.

Στο μωρό μου του σχίστηκαν οι μύες της κοιλιάς τοσο πολύ που 4 δάχτυλα εμπαιναν μέσα. Αστε, πέθανα στο αγχος και την στενοχώρια. Ολα του τα οργανα εβγαιναν εξω.
Και τωρα αραγε οταν γυρισω το μεσημερι θα τον βρω και καλά??

Ανησυχώ πολύ.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το δικό μου το μπεμπουλίνι το ασπρόμαυρο οχι το αγοράκι του Φλοίσβου.
Κάποιο καθ@#$$κι τον κλώτσισε τοσο δυνατα που επαθε κοίλη και διάσειση.
Αυτουνού του ηλίθιου ανθρώπου ευχομαι να του πέσει το πόδι.
Στο μωρό μου του σχίστηκαν οι μύες της κοιλιάς τοσο πολύ που 4 δάχτυλα εμπαιναν μέσα. Αστε, πέθανα στο αγχος και την στενοχώρια. Ολα του τα οργανα εβγαιναν εξω.
Και τωρα αραγε οταν γυρισω το μεσημερι θα τον βρω και καλά??
Ανησυχώ πολύ.

Περαστικα μπεμπακο!!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ Σιμώνη μου
Περαστικα μπεμπακο!!!!![]()
να'σαι καλα
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τον μπεμπάκο!!!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω οσο περναν οι ώρες να πονάει λιγότερο.Έλα μωρέ.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τον μπεμπάκο!!!

Το πρωί περπατουσε και φώναζε απο τον πόνο .
Αστε!

Για να του δώσω την αντιβίωση υπέφερα, δεν ήξερα από που να τον πιάσω.

Οχι , θέλω να πιστευω ότι τα εχει καταφέρει , εφόσον δεν πέθανε στην εγχείρηση παλι καλα.
Το θεμα ειναι τωρα να δούμε εάν εχει καλή διάυγεια γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι υπάρχει κίνδυνος εγκεφαλικού.

konstans
Περιβόητο μέλος
Στο διάολο με τον κάθε ανώμαλο που αντί να βαρέσει το κεφάλι του στο τοίχο βαράει αθώες ψυχούλες

aporw
Διακεκριμένο μέλος

τι επαθε μωρε ο κακομοιρης εξαιτιας καπου ανωμαλου!

ΑΝΑΘΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ !!!! ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!! ΚΤΗΝΗ!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
,καί με κατασυγκινήσατε !Τα λόγια μου δέν βγαίνουν εύκολα,ό,τι καί να πώ, είναι λίγο, μπροστά σ αυτά που κάνετε καί σ αυτά πού ζήτε εκεί,καί εύχομαι ολόψυχα ,περαστικά στόν σκυλάκο, (που δυστυχώς δέν ξέρω πώς πάει ),καί καλή δύναμη, κουράγιο καί μήν εγκαταλείπετε τίς προσπάθειές σας,καί μακάρι ,να βρίσκονται ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!Σήμερα, έζησα καί γώ μία παρόμοια ιστορία με μία γατούλα που τή χτύπησε ένα αυτοκίνητο (...με ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!!!)δυστυχώς, μπροστά στά μάτια μου, αλλά δυστυχώς τήν άφησε στόν τόπο. Οταν κατέβηκα να τήν δώ,είχε ήδη τελειώσει !
Ολη η μέρα μου, χάλασε !Φυσικά, ούτε που σταμάτησε. Καί ήταν καί σε αγροτικό δρόμο, που θα μπορούσε κάλιστα, να τήν αποφύγει !Πολλές φορές αναρωτιέμαι ''μήπως το κάνουν καί επίτηδες μερικοί άνθρωποι ;;;;'' Οσο γιά τίς επιτυχίες σας κορίτσια, ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ,(όσο καί να ακούγεται πιά ...βαρετό )καί φοβερό καί το νανούρισμα, με το πιάνο, αγαπητή Kωνσταντίνα !!!!!Πραγματικά με συγκινήσατε !!!!!!Εύχομαι, οι πράξεις σας,καί οι θυσίες σας, να βρούν ανταπόκριση καί ν αρχίσουν οι άνθρωποι επιτέλους , ....να φέρονται σάν άνθρωποι !!!!!Με όλη μου τήν σκέψη καί αγάπη σε σας ,όλα τα κορίτσια,πού προσφέρετε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ !

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

- ενημερώνω οτι ο μπέμπης μου παει καλά και εχει πολύ καλή διαύγεια τέτοια ώστε να κάνει αταξιούλες και να θέλει να το σκάσει στον κήπο

. (Το μόνο που με ανησυχεί
ακόμη ειναι οτι μαζέυει υγρο στην κοιλιά του αλλα ελπίζω να περάσει και αυτό
.
- Ηθελα να σας γράψω κάτι που μου είπανε χτες. Χτες το μεσημέρι πηγα για καφέ και συνάντησα μια παρέα. Πάνω στην συζήτηση γυρνάει ενα παιδί ο οποίος ξέρει οτι εγώ αγαπάω τις γάτες αλλα δεν γνώριζε οτι εχω σχέση με τον Φλοίσβο, και μου λέει: "ΑΑ! προχτες που λες πήγαμε στην μαρίνα του Αλίμου για βόλτα και τρέξιμο και που λες εκει να δεις γατούλες που έχει και τις εχουν όλες τοσο προσεγμένες που είναι ολες τροφαντές τροφαντές, πολύ όμορφες!!!!!".

Και το παιδί ξαναπρόσθεσε: "πάντως τα ζωάκια δείχνουν υγιέστατα , μια χαρά".
Οτι και να γινει ακόμα και αν ο άλλος ειναι άσχετος με τις γάτες βλέπουμε οτι οι γάτες του Φλοίσβου τραβάνε το βλέμα του κόσμου και την αναγνωριση οτι δείχνουν υγιέστατα και ομορφα.
Αυτό για κάποιες ψυχούλες που αυτόν τον χρόνο εχουν τραβήξει τα πάνδηνα!!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Παντως αυτοι εκει στο μαγαζι ειναι ολοι τους πολλοι καλοι μες τις γατες και πολυ χαιρομαστε γι αυτο!!!!!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα στο Φλοισβο ειχε ζεστη...πολυ ζεστη....γατια εξαφανισμενα.Οι Γνωστες φατσες ομως εμφανιστηκαν μολις ακουσαν το ψιψιψι!!Κροκετακιας,Καλτσακιας,Τζουλια,Ξανθιππη!!Η Αγελαδα κοιμοταν κατω απο ενα θαμνο,το Καλουλι φιλαρακι της δεν το ειδαμε..Πηγαμε στην καφετερια του Φλοισβου για να πιασουμε τη μαμα των γατιων εκει και τελικα πιασαμε εναν γαταρο!!!!!!!!!!!!!!!!!Εναν ασπρο-τιγρε,τεραστιο,κεφαλα και κουκλο,τον οποιο δεν τον ξεραμε αλλα αυτοι στην καφετερια τον γνωριζουν εδω και καιρο!!Δεν κουβαλιοταν ο ατιμος!!!!Και οι 3(εγω η Σοφια και η Κωνσταντινα) τον πηραμε με τη σειρα και μας βγηκε η παναγια να τον παμε μεχρι το αμαξι!!Μπορει και να ειναι ο μπαμπας των γατιων της καφετεριας...
Παντως αυτοι εκει στο μαγαζι ειναι ολοι τους πολλοι καλοι μες τις γατες και πολυ χαιρομαστε γι αυτο!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ναι με συγχωρείτε