Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλή επιτυχία χωρίς απρόοπτα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή την φορά ημουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Έχω φέρει και τροφή μαζί μου. :/:

Η ωρα είναι 18:54 και είμαι ακόμα στο γραφείο στο Μαρούσι...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναταλία μου ευτυχώς δεν είχαμε δυσάρεστα απρόοπτα. Τα πράγματα πήγαν σχετικά καλά.
Είμαι τόσο πτώμα που θα φήσω την Κωνσταντίνα ή την Ελένη να σας πει λεπτομέρειες αύριο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε φωτογραφικό αρχείο από κάθε γάτα που πιάνουμε.
Υπάρχει όμως μια από τον μαυρούλη που έκανε την αρχή στις στειρώσεις

Συνημμένα

• Εικόνα061.jpg
    Εικόνα061.jpg
    209,8 KB · Εμφανίσεις: 41
Λοιπόν, τα νέα του Φλοισβου!

Πιάσαμε μια γατούλα πολύ-πολύ-πολύ-πολύ αδύνατη και αδύναμη που άρχιζε και εχανε τρίχωμα:/: Την ταίσαμε και την πήγαμε για στείρωση.
Ηταν και πέντε γατάκια στο ίδιο σημείο, κάποια δικά της.Απο τα πιο όμορφα που εχω δεί:inlove:
Δεν κάναμε κάτι άλλο. Βάλαμε πολυ φαγάκι να φάνε και να δούμε τι θα κάνουμε και την Πέμπτη.:)

Λοιπόν, τα νέα του Φλοισβου!

Πιάσαμε μια γατούλα πολύ-πολύ-πολύ-πολύ αδύνατη και αδύναμη που άρχιζε και εχανε τρίχωμα:/: Την ταίσαμε και την πήγαμε για στείρωση.
Ηταν και πέντε γατάκια στο ίδιο σημείο, κάποια δικά της.Απο τα πιο όμορφα που εχω δεί:inlove:
Δεν κάναμε κάτι άλλο. Βάλαμε πολυ φαγάκι να φάνε και να δούμε τι θα κάνουμε και την Πέμπτη.:)

μπραβο βρε κοριτσια. υπαρχει περιπτωση να θηλαζει η γατουλα ? :hmm:

μπραβο βρε κοριτσια. υπαρχει περιπτωση να θηλαζει η γατουλα ? :hmm:

Οχι, τα γατακια της τρώνε μόνα τους.Τα ταίσαμε κι αυτά, κονσερβούλα:)

Αν τα γατάκια είναι μικρά, ακόμη και αν φάγανε κονσερβούλα, σίγουρα θηλάζουν παράλληλα, και πιθανόν, δεν ξέρουν να βρουν μόνα τους τροφή... Άσε, που θα ψάχνουν και την ασφάλεια της μαμάς τους. Και το κακό είναι πως όταν αυτή γυρίσει πίσω δεν θα τα θέλει κοντά της...:(:(:(:(
Μήπως όταν έχουν μικρά να αναβάλλονται καλύτερα οι στειρώσεις για αργότερα. Πόσο μικρά ήταν τα γατάκια?

Υ.Γ. Η γατίτσα μου άρχισε να ανοίγει τα ματάκια της! (Δυστυχώς, δύο από τα αδελφάκια της μολονότι τα πήγα σε δύο γιατρούς δεν τα κατάφεραν.......).

Καλημέρα και από εμένα.
Τα γατάκια της μάνας είναι σίγουρα 2 μηνών, ίσως είναι και μεγαλύτερα και απλώς είναι μικροκαμωμένα λόγω ασιτίας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ρώτα και την κτηνίατρο Βούλα για να είμαστε σίγουρες.
Η γάτα ήταν σε κακό χάλι, αλλά τόσο καλή:). Δεν νομίζω να είχε και γάλα με τέτοιο χάλι:/:.

Κορίτσια καλημέρα! Δεν τα κατάφερα χθες να ερθω όμως έχω ένα πολύ ευχαριστο νέο. Βρέθηκε σπιτάκι για τον τραυματισμένο μικρούλη που είναι ακόμα στη γιατρό!!!!!!
Βέβαια δεν έχει συναντηθεί ακομα η γατομάνα με το τραυματισμένο μωράκι οπότε προσπαθώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου, αλλά είπε ότι το θέλει. Την Παρασκευή που θα βγει το μωρό από το γιατρό θα το πάρω και θα κανονίσω την γνωριμία.

Κάτια καλημέρα. Ποιός είπε ότι την Παρασκευή θα βγει το μωρό?
Μήπως είναι καλύτερα να συναντηθεί πρώτα η μέλλουσα γατομαμά με το μωρό για να είμαστε σίγουροι ότι της αρέσει και το θέλει ?

Μου το είπε η Λόζυ ότι την Παρασκευή παίρνει εξιτήριο ο μικρός. Οπότε αφού έτσι κι αλλιώς είναι να φύγει, θα τον πάρω εγώ και θα κανονίσω να συναντηθούν. Μέχρι τότε κι εγώ δεν θα είμαι σίγουρη.

Καλημέρα! Δεν ρώτησα ξανά την ιατρό πότε θα πάρει εξιτήριο ο κεφτές, απλά την προηγούμενη εβδομάδα μου είχε πει η κοπελίτσα που δουλεύει μέσα ότι θα κάτσει και αυτήν την εβδομάδα:(Είχα σκοπό να την ρωτήσω χτες το βράδυ αλλά είχε τόσο κόσμο και η πόρτα ήταν συνέχεια κλειστή και δεν ήθελα να ενοχλήσω...Θα την ρωτήσω πάντως να έχουμε μία ιδέα. Απ' ό,τι είδα η ουρίτσα πάει θαυμάσια, οπότε ελπίζουμε να τελειώσει και την αντιβίωση και να μπορεί να μεταφερθεί ασφαλής σε ένα σπιτάκι σε λίγες μέρες:)Θα ήταν ιδανικό να τον επισκεπτόταν και η μέλλουσα γατομαμά του, να τον γνωρίσει και από κοντά. Είμαι σίγουρη ότι θα τον λατρέψει, ο μικρός είναι ο πιο αξιαγάπητος γατούλης που έχω δει:redface:Φωτογραφίες έχει δει ε?? Μακάρι ρε κορίτσια:cry:

Α ρε συ νόμιζα ότι έτσι κι αλλιως θα έβγαινε ο μικρός. Μωρε δεν ξερω μήπως τους πέφτει μακρυα η γιατρός. :/:
Αργυρούπολη δεν είπατε ότι είναι;
Θα μιλήσω μέσα στη μέρα και θα ξέρω περισσότερα.

Mακάρι κορίτσια μακάρι

Μίλησα πριν από λίγο με την Βασιλική. Όχι δεν νομίζω ότι θα βγει την Παρασκευή. Θέλει να μείνει λίγο ακόμα για να είναι σίγουρη για την ουρίτσα του.
Κάτια, αν έχουν υπολογιστή μήπως να τους έδειχνες τις φωτογραφίες του?

Ναι καλέ, τους έχω στείλει το link απο την αγγελια του;).

Ωραία Βουλίτσα:) Εάν πάνε όλα καλά, θα έχει η κυρία και εμείς χρόνο να του πάρουμε και προίκα:) Η στείρωση της τριχρωμούλας πώς πήγε? Ήταν και πολύ αδύνατη η καημένη....Η απώλεια τριχώματος οφείλεται και στην ασιτία?:hmm:

Mάλλον ναι Λόζυ, γιατί θυμάσαι πως ήταν η άμοιρη.:/:

Μπράβο κορίτσια για όλες τις προσπάθειές σας!
Τυχερό να είναι και το μικρούλι εύχομαι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back