Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ωρα είναι 18:54 και είμαι ακόμα στο γραφείο στο Μαρούσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Είμαι τόσο πτώμα που θα φήσω την Κωνσταντίνα ή την Ελένη να σας πει λεπτομέρειες αύριο.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε φωτογραφικό αρχείο από κάθε γάτα που πιάνουμε.
Υπάρχει όμως μια από τον μαυρούλη που έκανε την αρχή στις στειρώσεις
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
Πιάσαμε μια γατούλα πολύ-πολύ-πολύ-πολύ αδύνατη και αδύναμη που άρχιζε και εχανε τρίχωμα
Την ταίσαμε και την πήγαμε για στείρωση.Ηταν και πέντε γατάκια στο ίδιο σημείο, κάποια δικά της.Απο τα πιο όμορφα που εχω δεί

Δεν κάναμε κάτι άλλο. Βάλαμε πολυ φαγάκι να φάνε και να δούμε τι θα κάνουμε και την Πέμπτη.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν, τα νέα του Φλοισβου!
Πιάσαμε μια γατούλα πολύ-πολύ-πολύ-πολύ αδύνατη και αδύναμη που άρχιζε και εχανε τρίχωμαΤην ταίσαμε και την πήγαμε για στείρωση.
Ηταν και πέντε γατάκια στο ίδιο σημείο, κάποια δικά της.Απο τα πιο όμορφα που εχω δεί
Δεν κάναμε κάτι άλλο. Βάλαμε πολυ φαγάκι να φάνε και να δούμε τι θα κάνουμε και την Πέμπτη.![]()
μπραβο βρε κοριτσια. υπαρχει περιπτωση να θηλαζει η γατουλα ?

ELENIP
Διάσημο μέλος
μπραβο βρε κοριτσια. υπαρχει περιπτωση να θηλαζει η γατουλα ?![]()
Οχι, τα γατακια της τρώνε μόνα τους.Τα ταίσαμε κι αυτά, κονσερβούλα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Οχι, τα γατακια της τρώνε μόνα τους.Τα ταίσαμε κι αυτά, κονσερβούλα![]()

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως όταν έχουν μικρά να αναβάλλονται καλύτερα οι στειρώσεις για αργότερα. Πόσο μικρά ήταν τα γατάκια?
Υ.Γ. Η γατίτσα μου άρχισε να ανοίγει τα ματάκια της! (Δυστυχώς, δύο από τα αδελφάκια της μολονότι τα πήγα σε δύο γιατρούς δεν τα κατάφεραν.......).
konstans
Περιβόητο μέλος
Τα γατάκια της μάνας είναι σίγουρα 2 μηνών, ίσως είναι και μεγαλύτερα και απλώς είναι μικροκαμωμένα λόγω ασιτίας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια ρώτα και την κτηνίατρο Βούλα για να είμαστε σίγουρες.
Η γάτα ήταν σε κακό χάλι, αλλά τόσο καλή
. Δεν νομίζω να είχε και γάλα με τέτοιο χάλι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια δεν έχει συναντηθεί ακομα η γατομάνα με το τραυματισμένο μωράκι οπότε προσπαθώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου, αλλά είπε ότι το θέλει. Την Παρασκευή που θα βγει το μωρό από το γιατρό θα το πάρω και θα κανονίσω την γνωριμία.
Voula
Διάσημο μέλος
Μήπως είναι καλύτερα να συναντηθεί πρώτα η μέλλουσα γατομαμά με το μωρό για να είμαστε σίγουροι ότι της αρέσει και το θέλει ?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχα σκοπό να την ρωτήσω χτες το βράδυ αλλά είχε τόσο κόσμο και η πόρτα ήταν συνέχεια κλειστή και δεν ήθελα να ενοχλήσω...Θα την ρωτήσω πάντως να έχουμε μία ιδέα. Απ' ό,τι είδα η ουρίτσα πάει θαυμάσια, οπότε ελπίζουμε να τελειώσει και την αντιβίωση και να μπορεί να μεταφερθεί ασφαλής σε ένα σπιτάκι σε λίγες μέρες
Θα ήταν ιδανικό να τον επισκεπτόταν και η μέλλουσα γατομαμά του, να τον γνωρίσει και από κοντά. Είμαι σίγουρη ότι θα τον λατρέψει, ο μικρός είναι ο πιο αξιαγάπητος γατούλης που έχω δει
Φωτογραφίες έχει δει ε?? Μακάρι ρε κορίτσια:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αργυρούπολη δεν είπατε ότι είναι;
Θα μιλήσω μέσα στη μέρα και θα ξέρω περισσότερα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κάτια, αν έχουν υπολογιστή μήπως να τους έδειχνες τις φωτογραφίες του?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εάν πάνε όλα καλά, θα έχει η κυρία και εμείς χρόνο να του πάρουμε και προίκα
Η στείρωση της τριχρωμούλας πώς πήγε? Ήταν και πολύ αδύνατη η καημένη....Η απώλεια τριχώματος οφείλεται και στην ασιτία?
konstans
Περιβόητο μέλος

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τυχερό να είναι και το μικρούλι εύχομαι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool