moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν πειραζει,ετσι ξεθαρρευουν και θα εχετε καλη "ψαρια" συντομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αλλα και αυτα που πιασαμε δεν πανε πισω...το ενα ειναι μαυρο ψιλοφουντωτο πανθηρονι με ματια πρασινα και πολυ κοντα μεταξυ τους!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
πάλι καλά που υπάρχουν κ άνθρωποι που τα ταΐζουν. Η καλύτερες ώρες είναι οι πρώτες πρωινές τότε βγαίνουν όλες για φαγητό, αλλά είναι κάπως δύσκολο όμως τότε πρέπει να είσαι Φαληριώτης για να μπορέσεις να πας τέτοιες ώρες κ να τις πιάσειςΕιναι οντως κρανιου τοπος αλλα υπαρχουν αρκετοι που τα ταιζουν απο οτι καταλαβα.Χθες μια ξενη κυριουλα μας ειπε οτι το βραδυ βγαινουν περιπου 100!!!! γατες,αλλα την ωρα που παμε εμεις,ειναι ολες χωμενες στα βραχια για να δροσιστουν...

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι τοσο όμορφος ο μικρος γκριζουλης αλλα κ τα άλλα που φαίνονται στη φωτο.!!!

Θα ήθελα κι εγώ να προσφέρω τροφή για τα γατάκια. Μένει κάποιος κοντά μου? Εγώ μένω Ν. Σμύρνη. Αν γίνεται να συναντηθούμε με κάποια κοπέλα που μένει κοντά μου.
Μήπως η Κωνσταντίνα?Νομίζω την άλλη φορά που μιλούσαμε κατάλαβα πως μένουμε κοντά. Φάληρο νομίζω? Θα στείλω πμ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
και να συμβάλλεις πιο ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Αν πας το πρωί και πιάσεις με την γουρλίδικη
γατοφόρο κάτι, τότε εγώ να πάω το απόγευμα για να ταίσω την τριχρωμούλα και τα παιδάκια της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Η Κωνσταντίνα μας ελπίζω να λιάζεται ήδη και να θυμάται να κάνει και καμμιά βουτιά και για μας που είμαστε ακόμα εδώ

Εκτός από την Λόζυ και μένα, υπάρχει κανείς άλλος για σήμερα ?
Χριστιάννα εσύ (και το μαγικό παπί με τον οδηγό του) ?
Σήμερα επιστρέφεται η ασπρομαυρούλα και τα παιδάκια της. Στειρωθήκαμε, είμαστε πεντακάθαροι από ψύλους και παράσιτα και όλα πήγαν καλά.
Το κτηνιατρείο θα παραμείνει κλειστό από 13 έως 21 Αυγούστου, επομένως ότι πιάσουμε, αν πιάσουμε, για στείρωση, θα είναι σήμερα ή την Δευτέρα το αργότερο.
Μετά, μέχρι τις 23 πηγαίνουμε μόνο για τάισμα και η προσπάθεια για στειρώσεις ξεκινά πάλι από τις 24/8.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όποιος μπορέσει να έρθει...
Βούλα μου έχω και την γατοπιάστρα μαζί μου. Θα στην παραδώσω σήμερα? Ρωτάω για να προβλέψεις χώρο στο αυτοκίνητό σου
Εγώ μπορώ να είμαι 5.30 εκεί! Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα σήμερα διότι έχω στοίβες σίδερο να κάνω το βράδυ
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Λόζυ, αν δεν τη θέλει η Χριστιάννα κρατησέ την εσύ. Έτσι κι αλλιώς εμάς μας είναι άχρηστη..

Θα είμαι εκεί κατά τις 5.45. Έχω να περάσω από την Γιανναράκη πρώτα για να πάρω την γατούλα. Θα πεθάνουμε στο κουβάλημα πάλι Λόζυ..
(αχ άτιμη Χριστιάννα τι μας κάνεις
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool