Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρε τα ατιμα!
Δεν πειραζει,ετσι ξεθαρρευουν και θα εχετε καλη "ψαρια" συντομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα,παιδια,το τι ομορφα γατια εχει εκει,δε λεγεται!!!!!Δωρα,ειδικα εσυ θα το θεωρουσες παραδεισο!!!!!Ολο μπλε γατια παντου,μικρα μεγαλα αρσενικα θηλυκα!!!!Αφου κατα τις 8 και κατι που επεσε ο ηλιος και ξεμυτισαν ολα,δεν πιστευα στα ματια μου!!!Παντου σειριοφατσες με πρασινα ματια!!!!Εχω και μια φωτο απο δυο μικρα...
Αλλα και αυτα που πιασαμε δεν πανε πισω...το ενα ειναι μαυρο ψιλοφουντωτο πανθηρονι με ματια πρασινα και πολυ κοντα μεταξυ τους!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nα και τα μικρα....δειτε εδω κοιλια το σειριακι!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC01369.jpg
    DSC01369.jpg
    317,9 KB · Εμφανίσεις: 63

Πωπω βρε παιδιά κρανίου τόπος είναι εκεί που να βρουν να φάνε τα καημένα:(:( Αλήθεια είναι πολλές γάτες στο Φλοίσβο;

Ειναι οντως κρανιου τοπος αλλα υπαρχουν αρκετοι που τα ταιζουν απο οτι καταλαβα.Χθες μια ξενη κυριουλα μας ειπε οτι το βραδυ βγαινουν περιπου 100!!!! γατες,αλλα την ωρα που παμε εμεις,ειναι ολες χωμενες στα βραχια για να δροσιστουν...

Μωροοοοοοο μου!Ειναι τελειος!

Ειναι οντως κρανιου τοπος αλλα υπαρχουν αρκετοι που τα ταιζουν απο οτι καταλαβα.Χθες μια ξενη κυριουλα μας ειπε οτι το βραδυ βγαινουν περιπου 100!!!! γατες,αλλα την ωρα που παμε εμεις,ειναι ολες χωμενες στα βραχια για να δροσιστουν...
πάλι καλά που υπάρχουν κ άνθρωποι που τα ταΐζουν. Η καλύτερες ώρες είναι οι πρώτες πρωινές τότε βγαίνουν όλες για φαγητό, αλλά είναι κάπως δύσκολο όμως τότε πρέπει να είσαι Φαληριώτης για να μπορέσεις να πας τέτοιες ώρες κ να τις πιάσεις :(

Αχ ναι είναι πανέμορφα, το τι γκριζάκια έχει δεν περιγράφετε, κ όχι μόνο:(:(:(

Παιδιά μπράβο και πάλι στην προσπάθεια αυτή!!! Κάνετε μεγάλο έργο!
Ειναι τοσο όμορφος ο μικρος γκριζουλης αλλα κ τα άλλα που φαίνονται στη φωτο.!!! :)
Θα ήθελα κι εγώ να προσφέρω τροφή για τα γατάκια. Μένει κάποιος κοντά μου? Εγώ μένω Ν. Σμύρνη. Αν γίνεται να συναντηθούμε με κάποια κοπέλα που μένει κοντά μου.:)Μήπως η Κωνσταντίνα?Νομίζω την άλλη φορά που μιλούσαμε κατάλαβα πως μένουμε κοντά. Φάληρο νομίζω? Θα στείλω πμ.

Staman2 είσαι κοντά στο Φάληρο!Μπορείς να έρθεις μία μέρα μαζί μας :)και να συμβάλλεις πιο ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια:)

Κορίτσια λέτε την Παρασκευή που πέρνω άδεια και θα κάθομαι Αθήνα, να δοκιμάσω όντως πρωινές ώρες;;Τι λέτε;Να πάω π.χ. Δευτέρα (που έτσι και αλλιώς έχετε κανονίσει με την Γιατρο) πουρνό πουρνό, να δώ αν καταφέρω τίποτα;;

Δεν είναι κακή η ιδέα. Να συννεοηθούμε όμως πρώτα γιατί απο βδομάδα θα λείπει και η Λόζυ και η Κωνσταντίνα και θα είμαι ουσιαστικά μόνη μου.
Αν πας το πρωί και πιάσεις με την γουρλίδικη :) γατοφόρο κάτι, τότε εγώ να πάω το απόγευμα για να ταίσω την τριχρωμούλα και τα παιδάκια της.

Οκ, πείτε μου αν είναι γιατί έτσι και αλλιώς ξυπνάω νωρίς απο τα φιλιά της Φίμπη.......

Ναι ΟΚ εφόσον μπορείς, το δοκιμάζουμε. Μακάρι να πετύχει.

Κοριτσια υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα τροφης που παιρνουμε,ή μας ενδιαφερει να ειναι οσο το δυνατον μεγαλυτερη ποσοτητα;

Όχι Δωράκι, ο καθένας παίρνει ότι θέλει και όσο θέλει:)

Από σήμερα οι παρουσίες μας αρχίζουν και λιγοστεύουν λόγω καλοκαιρινών διακοπών:)

Η Κωνσταντίνα μας ελπίζω να λιάζεται ήδη και να θυμάται να κάνει και καμμιά βουτιά και για μας που είμαστε ακόμα εδώ:/:

Εκτός από την Λόζυ και μένα, υπάρχει κανείς άλλος για σήμερα ?
Χριστιάννα εσύ (και το μαγικό παπί με τον οδηγό του) ?

Σήμερα επιστρέφεται η ασπρομαυρούλα και τα παιδάκια της. Στειρωθήκαμε, είμαστε πεντακάθαροι από ψύλους και παράσιτα και όλα πήγαν καλά.

Το κτηνιατρείο θα παραμείνει κλειστό από 13 έως 21 Αυγούστου, επομένως ότι πιάσουμε, αν πιάσουμε, για στείρωση, θα είναι σήμερα ή την Δευτέρα το αργότερο.
Μετά, μέχρι τις 23 πηγαίνουμε μόνο για τάισμα και η προσπάθεια για στειρώσεις ξεκινά πάλι από τις 24/8.

Θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα άτομο ακόμη:hmm:Όποιος μπορέσει να έρθει...:)Βούλα μου έχω και την γατοπιάστρα μαζί μου. Θα στην παραδώσω σήμερα? Ρωτάω για να προβλέψεις χώρο στο αυτοκίνητό σου:PΕγώ μπορώ να είμαι 5.30 εκεί! Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα σήμερα διότι έχω στοίβες σίδερο να κάνω το βράδυ:mad:

Δυστυχώς εγώ δουλεύω σήμερα.Αλλά άν είμαστε ακόμα σύμφωνοι εγώ θα πάω την Δευτέρα πολύ πρωί.

Χριστιάννα ΟΚ για Δευτέρα πρωί. Πιστεύεις ότι χρειάζεσαι την παγίδα ?

Λόζυ, αν δεν τη θέλει η Χριστιάννα κρατησέ την εσύ. Έτσι κι αλλιώς εμάς μας είναι άχρηστη..:(
Θα είμαι εκεί κατά τις 5.45. Έχω να περάσω από την Γιανναράκη πρώτα για να πάρω την γατούλα. Θα πεθάνουμε στο κουβάλημα πάλι Λόζυ..
(αχ άτιμη Χριστιάννα τι μας κάνεις:lol:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back