aretha
Περιβόητο μέλος
Done!Μηπως να το μεταφεραμε στις ελπιδοφορες εμπειριες με μια χαρουμενη φατσα;![]()

(άμεση εξυπηρέτηση, δεν μπορείτε να πείτε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
konstans 10 ευρω
gatouni 10 ευρω
ιβανα 10 ευρω
kristen 10 ευρω
maria p 10 ευρω
fru-fru 30 ευρω
χριστιαννα γερακαριτη 20 ευρω
aretha 10 ευρω
vickymoon 10 ευρω
ΝΟΝΗ 10 ευρω
julia 40 ευρω
ruko 20 ευρω
voula 10 ευρω
χωρις ονομα 10 ευρω
συνολο 210 ευρω

chryssa
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

μπραβο μπουμπου μου εισαι το καλυτερο κοριτσι.
η chryssa απλα πηγε στην τραπεζα, τα λεφτα ομως τα εβαλε η μπουμπου απο τα καλαντα που ειχε μαζεψει λεφτα

chryssa
Διάσημο μέλος
η μπουμπου μας εστειλε 20 ευρω
μπραβο μπουμπου μου εισαι το καλυτερο κοριτσι.
η chryssa απλα πηγε στην τραπεζα, τα λεφτα ομως τα εβαλε η μπουμπου απο τα καλαντα που ειχε μαζεψει λεφτα![]()
Θα είχα βάλει κι άλλα, κυρία Βίκυ, αλλά η μαμά έχει φαληρίσει με τους γιατρούς τελευταία και μου κλέβει από το κομπόδεμα!
Τον παππού μου έστειλα στην τράπεζα, έψαχνε αφορμή να πάει βόλτα στην πλατεία και τον παρακάλεσα να μου κάνει το θέλημα!!!
ΜπουμπούΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

και δευτερον γιατι μας εβαλε 15 ευρω για τις γατουλες.ή μηπως τα εβαλε η ηρω οπως η μπουμπου πιο πανω???

chryssa
Διάσημο μέλος
H Ηρώ τα έβαλε, φυσικά! Επειδή είδε τη μαμά της στεναχωρημένη μετά τη βόλτα στο Φλοίσβο!ή μηπως τα εβαλε η ηρω οπως η μπουμπου πιο πανω???![]()

ria23
Διάσημο μέλος
ευχαριστουμε παρα πολυ τη ria23 πρωτον γιατι ανοιξε το θεμα και μας εδωσε την ευκαιρια να κανουμε κατι κι εμεις και να αισθανθουμε οτι βοηθαμεκαι δευτερον γιατι μας εβαλε 15 ευρω για τις γατουλες.
ή μηπως τα εβαλε η ηρω οπως η μπουμπου πιο πανω???![]()
εμεις ευχαριστουμε που ανοιξαμε μια νεα προσπαθεια!!!!!!!..
οσο για τα λεφτα το παιδι μου εδω και 2 βδομαδες κανει οικονομιες κονσερβουλες για τις γατουλες!!!!

παντως μεχρι και στην αποδειξη απαιτησε να βαλουμε το ονομα της!!!!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
merci

Voula
Διάσημο μέλος
Προτείνω Δευτέρα που θα γυρίσεις με το καλό, να οργανωθούμε και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δρομολογήσουμε ότι στειρώσεις μπορούμε να κάνουμε.
Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός 'στη βράση κολλάει το σίδερο'
vickymoon
Διάσημο μέλος
φιλια πολλα
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά sorry αλλά ακόμη έχουμε να πληρώσουμε κάμποσα για την αποθεραπεία της κι είμαστε στριμωγμένοι. Επιφυλασσόμεθα ωστόσο ...
Εστάλη και το φάξ Vicky
Εχει γίνει συννενόηση με γιατρό ;
ria23
Διάσημο μέλος

η τελευταια φωτο δειχνει περιπου την τοποθεσια..(αν βγειτε στην εσπερου ολο ευθεια προς την παραλια,διπλα στην τεραστια παιδικη χαρα)
Συνημμένα
ria23
Διάσημο μέλος

και ιδου!
Συνημμένα
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά γνωστό σε όσους διαμένουν στην περιοχή. Τι να πω
Είναι και τόσα μικρά ρε γμτ. αυτά στις φωτο δεν πιάνονται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Τι έγινε με τις όμορφες αυτές ψυχούλες? Προχτές στον ιατρό ένας γλυκύτατος κύριος περιμάζεψε ένα από αυτά, άσπρο-σταχτί, το οποίο δεν ήταν καλάΔυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά γνωστό σε όσους διαμένουν στην περιοχή. Τι να πω
Είναι και τόσα μικρά ρε γμτ. αυτά στις φωτο δεν πιάνονται?
ολα τα μικρα στη φωτο πιανονται...ειναι φιλικα..τα καημενα ειναι πολυ αδυνατα....ειδικα ενα μαυρο μωρο σαν σκελετος ηταν η ψυχη μου...ελπιζω να γινει κατι καλο απο ολα αυτα..και να βρεθει σπιτακι για τα μικρα,και να στειρωθουν τα μεγαλα.

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Η Βασιλική Γιανναράκη στην Αργυρούπολη κάνει στειρώσεις σε αδεσποτάκια, 25 Ευρώ τα αρσενικά και 50 τα θηλυκά. Είναι πολύ καλή κοπέλα και γιατρός και νομίζω πως για τέτοια περίπτωση θα κάνει ακόμη καλύτερες τιμές.
ria23
Διάσημο μέλος
Σήμερα είδα το θέμα κορίτσια! Αύριο ή μεθαύριο θα περάσω κι εγώ από την Πειραιώς. Με το Φαξ ζορίζομαι λίγο αλλά κάτι θα βρω...
Η Βασιλική Γιανναράκη στην Αργυρούπολη κάνει στειρώσεις σε αδεσποτάκια, 25 Ευρώ τα αρσενικά και 50 τα θηλυκά. Είναι πολύ καλή κοπέλα και γιατρός και νομίζω πως για τέτοια περίπτωση θα κάνει ακόμη καλύτερες τιμές.
ευχαριστουμε πολυ Ναταλία εκ των προτερων..ειναι για καλο σκοπο..
να επαναφερω και λιγο το θεμα του γατουλη στη φωτο πιο πανω ο οποιος εχει πολλους θαυμαστες καθως πολλοι τον ψαχνουν για να δουν αν ειναι καλα..δυστυχως κανεις δεν τον παιρνει ομως..τοσο χαδιαρικο μωρο δεν εχω ξαναδει..δυστυχως λογω υποχρεωσεων (εξεταστικης)αλλα και φιλοξενειας καποιου αλλου μικρου δεν εχω την δυνατοτητα να τον παρω εγω...ειναι κριμα ομως καθως ειναι σκετο χαλβαδακι..αν υπαρχει περιπτωση φιλοξενειας απο καποιον γνωριζω οτι πολλοι ειστε πληρης..προσφερομαστε οικονομικα για τα πρωτα εμβολια -αποπαρασιτωσεις και στειρωση του μικρου..

konstans
Περιβόητο μέλος
Στην αρχή είδα μια "παρέα" με 3-4 ενήλικες γατούλες και 3-4 μωρά. Λέω εντάξει, εύκολη δουλειά. Μετά όμως που προχώρησα εμφανίστηκαν κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες.

Δεν τις είδα και πολύ φιλικές, νομίζω ότι θα χρειαστούμε και παγίδες.Κι από τα μωρά, μόνο ένα ήρθε για χάδι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool