SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κάνω ωραία αντίθεση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι εσύ εδώ; Γκρρρρρρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην ανάγκη πετάξτε του μια πετσέτα, κ μετά η πιο γρήγορη με ένα αστραπιαίο σάλτο το αρπάζει

- και άμα δεν σπάσετε κόκκαλα σφιρίξτε μου - το έκανα μια φορά ακριβώς έτσι και κατέληξα με τα μούτρα στο χώμα, γδαρμένη κ σακαταμένη, αλλά το γατί το έπιασα

Απλά είναι κρίμα να τον θελουν για υιοθεσία κ να μην πιάνεται ο άτιμος

moukelis
Επιφανές μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρε να κατηφορησω Αθηνα μερια να το πιασω το στριτζογατο;Που να δειτε τι τραβαω καθε βραδυ για να βαλω το Σειριο στο σπιτακι,εχω γινει κομαντο.
Αν δεν ερχόταν ένα "πολυ καλό παιδάκι" για να το κυνηγήσει θα το είχα χαιδέψει τουλάχιστον.
Κομάντο αν έρθεις έλα καθημερινή για τα τα ΣΚ έχει πάρα πολύ κόσμο και πάρα πολλά παιδάκια.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο το θεμα με τα παιδακια πως το αντιμετωπιζετε? σορρυ για το οφφ αλλα εχω την απορια, μου ετυχε και μενα και δεν ξερω τι να τους λεω..
Συνήθως τα αναλαμβάνει η tzoutzou ως νηπιαγωγός. Εγώ τα αγριοκοιτάω και αγριοκοιτάω και τους γονείς, συνήθως πιάνει γιατί έχω πολύ άγριο και φοβηστικό βλέμα.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο κανω κι εγω..πιανει, αλλα θελω να μαθουν τα παιδια γιατι ειναι κακο αυτο που κανουν..δεν ξερω να μιλαω σε παιδακιαΣυνήθως τα αναλαμβάνει η tzoutzou ως νηπιαγωγός. Εγώ τα αγριοκοιτάω και αγριοκοιτάω και τους γονείς, συνήθως πιάνει γιατί έχω πολύ άγριο και φοβηστικό βλέμα.

Voula
Διάσημο μέλος
Έλβα σου έστειλα pm, δες το.
Χριστινάκι τα πήρα τα μειλ, ευχαριστώ, να τους πάρω τηλ εγώ ?
Μπορώ να αναλάβω τις επαφές, αν και θα ήταν καλύτερα να τις μοιραστώ και με κάποιον άλλο. Με την Σοφία, που έχει όλη την καλή θέληση, γιατί όχι ?
Νίνα και Σοφία , μπράβο που περάσατε χθες. Τα είχα πολύ έννοια αλλά δεν γινόταν με τίποτα να έρθω. Νίνα ο πορτοκαλόφατσας ήταν την Πέμπτη και έφαγε μια χαρά. Αυτό που 'εξαφανίστηκε' είναι το μικρό με τα άσπρα καλτσάκια, όπως το 'λεγε η Ρία.Τελευταία φορά που το είδε κάποιος ήταν την προηγούμενη Κυριακή.
Σοφία γι αάλλη μια φορά το φωτογραφικό ρεπορτάζ είναι άπαιχτο.
Τώρα αυτό με τα παιδάκια, είναι ένα θέμα
. Δεν είμαι κατάλληλη να απαντήσω γιατί δεν έχω καθόλου υπομονή με τα παιδιά(και πολλές φορές κάτι τέτοια παιδάκια θέλω να τα πλακώσω στο ξύλο)
Voula
Διάσημο μέλος
Μέχρι τώρα είναι η Νίνα, η Κωνσταντίνα και εγώ. Κανείς άλλος ???
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τελικά σήμερα ποιες μαζευόμαστε ?
εγω θα προσπαθησω αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα...η κατασταση στο σπιτι ειναι πολυ τεταμενη με την αδελφη μου σχετικα με το Λουκουμα και καταλαβαινετε..

konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία, τότε θα τα συζητήσουμε από κοντά Βούλα, να βάλουμε προτεραιότητες και να αρχίσετε τις επαφές.
Εγω τελικά σίγουρα δεν μπορώ να έρθω. Οπότε μιλήστε και πείτε μου και μένα τι έχετε κανονίσει και ποιο θα είναι το πόστο μου στις επαφές, αλλιώς θα τα πούμε από κοντά την Πεμπτη.
Σήμερα προσπαθήστε να πιάσετε τον μαύρο γατο που είναι στην αποικία της Πιτσίλως, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ φιλικός και μου τριβόταν κιόλας.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια εγώ ξανα επαναλαμβάνω ότι θέλω να φιλοξενήσω ένα γατάκι. Στην αρχη θα το έβαζα σε ένα κλουβί 1χ1 μέχρι να ηρεμήσει λίγο γιατί το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και ζώ ήδη με 5 γάτες. Αλλά με χαρά θα το φρόντισα το καινούργιο μικρό.Δεν έχει γίνει τίποτα το κακό. Από την αρχή όμως. Πήγαμε, ταϊσαμε, χαΪδεψαμε και προσπαθούσαμε να πιάσουμε το γκριζάκι για να πάει επιτέλους στην μάνα του. Εκείνο έχοντας ψιλιαστεί την δουλειά, άφησε την Κριστιανα να περιμένει σαν άγαλμα αρκετές φορές και μία φορά της γλίστρισε σαν χέλι!Από την άλλη πλευρά η Αλίνα προσπαθούσε να πιάσει έναν μαυρο κεφάλα με την γατοπαγίδα, αλλά εκείνος έφυγε σαν αρκούδα.
Και εδώ μπαίνει το θεματάκι μας. Λίγο πριν φύγουμε άρχισαν να ξεμιτίζουν τα μικρά μιας μαυρούλας. Τα δύο ασπρόμαυρα και το ένα γκρι άσπρο. Τα δύο ασπρόμαυρα είχαν ένα μικρό προβληματάκι στά ματάκια αλλά τίποτα σπουδαίο. Το γκρι άσπρο θα μπορούσε να υοθετηθεί πάρα πολύ εύκολα. Είμασταν 7 άτομα (Βουλα, Κωνσταντινα, Κριστιανα, Σιμώνη και Δημήτρης, Αλίνα και εγω) και δεν βρίσκαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ άτομο που να μπορεί να το φιλοξενήσει για μερικές μέρες μέχρι υοθετηθεί και να βρει το μόνιμο σπιτάκι του. Το αφήσαμε λοιπόν εκεί με μισή καρδια και φύγαμε. Σας παρουσιάζω την πέτρα του σκανδάλου!
![]()
(η μουρίτσα είναι καφέ καθώς είχε χωθεί ολόκληρο μέσα στην κονσερβα)
![]()
![]()
(ε μετά το καθαρίσαμε)
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!!!!!![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτα γιατί διάβασα όλα τα μηνύματα σας και δεν ξέρω αν τελικά αυτή η μεγάλη προσπάθεια που κάνετε θα αποφέρει έστω κάποιο αποτέλεσμα για την μαρίνα του φλοίσβου.
Μετά στεναχωρέθηκα γιατί σε χθεσινή συζήτηση μου είπανε ότι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία δεν υπάρχουν γάτες πουθενά. Ολλανδέζα και αγγλίδα κυρία που είχαν έρθει διακοπές στο Σούνιο ζήτησαν από υπάλληλο του ξενοδοχείου αν μπορούν να ξαναγυρίσουν για να πάρουν μαζί τους πίσω στην χώρα τους 2 γάτες που τριγύριζαν στον κήπο του ξενοδοχείου.Μου έκανε φοβερή εντύπωση και ρώτησα: στο εξωτερικό έχουν καλά οργανωμένη φιλοζωική

?και τα έχει όλα μαζεμένα? Και η απάντηση :στην ολλανδία όλα τα ζώα μαζεύονται από τους δρόμους και χωρίς να γίνεται προσπάθεια εύρεσης σπιτιών τα βάζουν κατευθείαν για ΥΠΝΟ. 

Περιττό να πώ ότι έφριξα τόοοοοσο πολύ!! Το βράδυ έπεσα με βαριά καρδιά να κοιμηθώ και ακόμη αναρωτιέμαι . " Μήπως είναι ευτύχημα τελικά ( με ειρωνική έννοια) που το κράτος μας δεν ασχολείται με τα αδέσποτα?"
"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" που λέει και το λαϊκό ρητό

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τελικά σήμερα ποιες μαζευόμαστε ?
Κι εγω Βουλίτσα! Με μπουφανάκι αυτή τη φορά!

ria23
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Αν υποθέσουμε όμως ότι αυτές οι 8 θηλυκές θα έμεναν σίγουρα έγκυες, με μέσο όρο 4 μωρά η κάθε μια, αυτό μας κάνει 4 Χ 8 = 32 ΜΩΡΑ !
Eπομένως είμαστε μείον 30-32 μωρά και νομίζω αυτό είναι κάτι.
Στην προθεσή σου να φιλοξενήσεις γατάκι, πράγμα για το οποίο εγώ προσωπικά εκτιμώ και σ'ευχαριστώ πολύ, φοβάμαι το εξής.
Αν το γατάκι αυτό δεν υιοθετηθεί σύντομα και μεγαλώσει, τι θα κάνεις ?
Φοβάμαι μήπως σου προσθέσουμε 1 βάρος ή αγχος επιπλέον.
Ότι θες μου λες και ίσως είναι καλύτερα να μιλήσουμε στο τηλ.
Σχετικά με το τι γίνεται στην Ολλανδία, δεν θέλω να το σχολιάσω. Προφανώς πουθενά δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα ή καμωμένα.
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να είσαι αδέσποτο στην Ελλάδα ή στην Ολλανδία. Δύσκολη ερώτηση, μην το αναλύσουμε καλύτερα γιατί δεν θέλω να βγαίνουμε off topic.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Λέττα μέχρι τώρα έχουν στειρωθεί 8 θηλυκές γάτες και 4 αρσενικοί, σίγουρα αριθμός μικρός μπροστά σε ότι υπάρχει εκεί.
Αν υποθέσουμε όμως ότι αυτές οι 8 θηλυκές θα έμεναν σίγουρα έγκυες, με μέσο όρο 4 μωρά η κάθε μια, αυτό μας κάνει 4 Χ 8 = 32 ΜΩΡΑ !
Eπομένως είμαστε μείον 30-32 μωρά και νομίζω αυτό είναι κάτι.
Στην προθεσή σου να φιλοξενήσεις γατάκι, πράγμα για το οποίο εγώ προσωπικά εκτιμώ και σ'ευχαριστώ πολύ, φοβάμαι το εξής.
Αν το γατάκι αυτό δεν υιοθετηθεί σύντομα και μεγαλώσει, τι θα κάνεις ?
Φοβάμαι μήπως σου προσθέσουμε 1 βάρος ή αγχος επιπλέον.
Ότι θες μου λες και ίσως είναι καλύτερα να μιλήσουμε στο τηλ.
Σχετικά με το τι γίνεται στην Ολλανδία, δεν θέλω να το σχολιάσω. Προφανώς πουθενά δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα ή καμωμένα.
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να είσαι αδέσποτο στην Ελλάδα ή στην Ολλανδία. Δύσκολη ερώτηση, μην το αναλύσουμε καλύτερα γιατί δεν θέλω να βγαίνουμε off topic.
Βουλα, θελω πρωτα να απολογηθω γιατι η 20κιλη τροφη που εχω ταξει θα αργησει ακομη μερικες μερες, μου ειπαν σημερα. Σε ευχαριστω για το pm σου.
Εχεις μεγαλο δικιο σχετικα με τα 30-32 μωρα που "γλυτωσαμε". Σκεψου επισης ΠΟΣΑ απο αυτα θα ηταν θηλυκα και θα γεννουσαν και αλλα και αλλα με αυξηση γεωμετρικης προοδου.
Τελος, οπως ειπα ημουν 17 χρονια Αγγλια και ξερω πολυ καλα τι γινεται εκει. Χωρις να θελω να βγω εκτος θεματος, πρεπει να πω οτι δεν ειναι ασπρο μαυρο και σιγουρα το δικο τους συστημα ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο μας ανυπαρκτο συστημα. Άλλη συζητηση, αλλη φορά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Από την άλλη πλευρά η Αλίνα προσπαθούσε να πιάσει έναν μαυρο κεφάλα με την γατοπαγίδα, αλλά εκείνος έφυγε σαν αρκούδα.