Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κοριτσια καλημερα! δυστυχως ειμαι συναχωμενη, ουτε δουλεια δν πηγα σημερα, κ ετσι, δν θα μπορεσω να ρθω:(. την πεμπτη ομως, ειμαι ελευθερη, κ εφοσον νιωθω καλυτερα, θα ερθω. φιλια σε ολες σας, περιμενω νεα απτη σημερινη εξορμηση:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πειράζει Νίνα μου, περαστικά και δεν θα χαθούμε:).
Θα έχουμε την Σοφία σήμερα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίνα περαστικά κι από μένα:) Θα 'ρθει η Σοφία μάλλον, η οποία δήλωσε ότι δεν θα φύγει αν δεν πιάσει τον μαυρούκο της:lol::lol:

Θέλω τα σύνεργα σε ετοιμότητα!!! :cool:

Προς όλους εσάς που μας φροντίζετε, μας ταϊζετε,μας χαϊδεύετε, μας στειρώνετε:P, μας βοηθάτε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, σας ενημερώνουμε ότι θα είμαστε σύντομα κοντά σας και σε έντυπη μορφή.
Λεπτομέρειες πολύ σύντομα............:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τα γατάκια του Φλοίσβου:cool:

Προς όλους εσάς που μας φροντίζετε, μας ταϊζετε,μας χαϊδεύετε, μας στειρώνετε:P, μας βοηθάτε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, σας ενημερώνουμε ότι θα είμαστε σύντομα κοντά σας και σε έντυπη μορφή.
Λεπτομέρειες πολύ σύντομα............:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τα γατάκια του Φλοίσβου:cool:

:up::up::up::up::up::up::up:
Αναμένουμε με αγωνία :)

Εκτος απο Σοφια,ημουν και εγω!!!Και το αποτελεσμα ηταν 3 μαυρογατα,τιμης ενεκεν για το μαυρο μπουρδα της Σοφιας,τον οποιο και δεν ειδαμε σημερα(εκτος κι ηταν αυτος που χαιδεψε η αδερφη μου και δεν τον γνωρισε λογω σκοταδιου!!!)

Εκτος απο Σοφια,ημουν και εγω!!!Και το αποτελεσμα ηταν 3 μαυρογατα,τιμης ενεκεν για το μαυρο μπουρδα της Σοφιας,τον οποιο και δεν ειδαμε σημερα(εκτος κι ηταν αυτος που χαιδεψε η αδερφη μου και δεν τον γνωρισε λογω σκοταδιου!!!)

Τελικά το παραδέχομαι!! Εκείνος ήταν!! :( :(:(
Που να τον γνωρίσω μέσα στο σκοτάδι όμως η κακομοίρα, δεν έχω συνηθίσει τα σκοτάδια :mad: (τελικά δεν είχε πράσινα μάτια όπως νόμιζα, μάλλον τα μαθηματικά στην σχολή με έχουν βαρέσει κατακούτελα)

Για να μου περάσει να και μια φώτο του
100_2320.jpg

Ωχ!!Αυτος ηταν τελικα????Φτου,γκαντεμια!!!!!!!Next time,sister!!!!!!

Ωχ!!Αυτος ηταν τελικα????Φτου,γκαντεμια!!!!!!!Next time,sister!!!!!!

Ρε αδερφή με ξεγέλασε :( Πάντα μου μιαουρίζει και μιλάμε αλλά σήμερα δεν έκανε κιχ. Άσε που ήταν και άλλα δύο τρία μαύρα εκεί, αλλά έπρεπε να το καταλάβω όταν με άφησε να τον χαϊδεψω :(
Είναι πονηρός αλλά που θα μου πάει, θα την πατήσει ;)

:lol::lol::lol::lol:

Κωνσταντίνα μην γελάς είναι μεγάλο θέμα!! Να μην αναγνωρίσω τον Μπούρδα μου!!! Ντροπή μου!!!

Για να πούμε κιόλας τι κάναμε χθες: Πιάσαμε τρία μαυρόγατα και ένα μικράκι φουντωτό τρίχρωμο για υιοθεσία.
Κορίτσια μόλις ενημερωθείτε από την Βασιλική ενημερώστε και εμάς. ;)

Μπράβο, βρε θηρία!:D Το τρίχρωμο, παρακαλώ, να μην το δει εκείνη η φίλη μας (ξέρετε ποιά:P) που τρώγεται για άλλο ένα γατί ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (Βούλα:mad: πρόεσεξε καλά! Δε θα γίνουμε όλες πολύγατες!)

Πώς να σου ξαναέρθει κυρία μου τώρα αφού δεν τον αναγνωρίζεις;:P
Εχτές ήταν η μέρα της μαύρης γάτας. 3 στα 3 μαύρα.:)

Μπράβο, βρε θηρία!:D Το τρίχρωμο, παρακαλώ, να μην το δει εκείνη η φίλη μας (ξέρετε ποιά:P) που τρώγεται για άλλο ένα γατί ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (Βούλα:mad: πρόεσεξε καλά! Δε θα γίνουμε όλες πολύγατες!)

Δεν κατάλαβα κυρία Στέλλα ...ποιάααααα φίλη σας ακριβώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το δει ????? :hmm:
Ένα τρίχρωμο, μια ταρταρούγα και πολύ κοζάρω τη Syriana της αυλής ... αλλά πάρα πολύ!!!! :redface:

Τρίχρωμο βρήκαμε(και φουντωτό-σλουρπ-σλουρπ), ταρταρούγα φιλοξενώ εγώ και στην δίνω, ε πάρε και την σειριάνα της αυλής και θα είσαι κομπλέ:lol::lol:

Τρίχρωμο βρήκαμε(και φουντωτό-σλουρπ-σλουρπ), ταρταρούγα φιλοξενώ εγώ και στην δίνω, ε πάρε και την σειριάνα της αυλής και θα είσαι κομπλέ:lol::lol:

Θέλουμε φωτογραφία καλέ κορίτσι! Πως θα θαυμάσουμε την ομορφία της; ε, μου λες;:P

Από ποιαν καλέ;

100_0107.jpg

Αυτή είναι καλέ, η Λίνα-διαολίνα.
Εδώ και η αγγελία της https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37078&page=7

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back