τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
. την πεμπτη ομως, ειμαι ελευθερη, κ εφοσον νιωθω καλυτερα, θα ερθω. φιλια σε ολες σας, περιμενω νεα απτη σημερινη εξορμηση
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Θα έχουμε την Σοφία σήμερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Θα 'ρθει η Σοφία μάλλον, η οποία δήλωσε ότι δεν θα φύγει αν δεν πιάσει τον μαυρούκο της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
, μας βοηθάτε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, σας ενημερώνουμε ότι θα είμαστε σύντομα κοντά σας και σε έντυπη μορφή.Λεπτομέρειες πολύ σύντομα............

Τα γατάκια του Φλοίσβου

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς όλους εσάς που μας φροντίζετε, μας ταϊζετε,μας χαϊδεύετε, μας στειρώνετε, μας βοηθάτε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, σας ενημερώνουμε ότι θα είμαστε σύντομα κοντά σας και σε έντυπη μορφή.
Λεπτομέρειες πολύ σύντομα............
Τα γατάκια του Φλοίσβου![]()

Αναμένουμε με αγωνία

tzoutzou
Διάσημο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος απο Σοφια,ημουν και εγω!!!Και το αποτελεσμα ηταν 3 μαυρογατα,τιμης ενεκεν για το μαυρο μπουρδα της Σοφιας,τον οποιο και δεν ειδαμε σημερα(εκτος κι ηταν αυτος που χαιδεψε η αδερφη μου και δεν τον γνωρισε λογω σκοταδιου!!!)
Τελικά το παραδέχομαι!! Εκείνος ήταν!!

Που να τον γνωρίσω μέσα στο σκοτάδι όμως η κακομοίρα, δεν έχω συνηθίσει τα σκοτάδια
(τελικά δεν είχε πράσινα μάτια όπως νόμιζα, μάλλον τα μαθηματικά στην σχολή με έχουν βαρέσει κατακούτελα)Για να μου περάσει να και μια φώτο του
tzoutzou
Διάσημο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ!!Αυτος ηταν τελικα????Φτου,γκαντεμια!!!!!!!Next time,sister!!!!!!
Ρε αδερφή με ξεγέλασε
Πάντα μου μιαουρίζει και μιλάμε αλλά σήμερα δεν έκανε κιχ. Άσε που ήταν και άλλα δύο τρία μαύρα εκεί, αλλά έπρεπε να το καταλάβω όταν με άφησε να τον χαϊδεψω
Είναι πονηρός αλλά που θα μου πάει, θα την πατήσει

konstans
Περιβόητο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Κωνσταντίνα μην γελάς είναι μεγάλο θέμα!! Να μην αναγνωρίσω τον Μπούρδα μου!!! Ντροπή μου!!!
Για να πούμε κιόλας τι κάναμε χθες: Πιάσαμε τρία μαυρόγατα και ένα μικράκι φουντωτό τρίχρωμο για υιοθεσία.
Κορίτσια μόλις ενημερωθείτε από την Βασιλική ενημερώστε και εμάς.

stellak
Διάσημο μέλος
Το τρίχρωμο, παρακαλώ, να μην το δει εκείνη η φίλη μας (ξέρετε ποιά
) που τρώγεται για άλλο ένα γατί ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (Βούλα
πρόεσεξε καλά! Δε θα γίνουμε όλες πολύγατες!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Εχτές ήταν η μέρα της μαύρης γάτας. 3 στα 3 μαύρα.

Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο, βρε θηρία!Το τρίχρωμο, παρακαλώ, να μην το δει εκείνη η φίλη μας (ξέρετε ποιά
) που τρώγεται για άλλο ένα γατί ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (Βούλα
πρόεσεξε καλά! Δε θα γίνουμε όλες πολύγατες!)
Δεν κατάλαβα κυρία Στέλλα ...ποιάααααα φίλη σας ακριβώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το δει ?????

Ένα τρίχρωμο, μια ταρταρούγα και πολύ κοζάρω τη Syriana της αυλής ... αλλά πάρα πολύ!!!!

konstans
Περιβόητο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Τρίχρωμο βρήκαμε(και φουντωτό-σλουρπ-σλουρπ), ταρταρούγα φιλοξενώ εγώ και στην δίνω, ε πάρε και την σειριάνα της αυλής και θα είσαι κομπλέ![]()
Θέλουμε φωτογραφία καλέ κορίτσι! Πως θα θαυμάσουμε την ομορφία της; ε, μου λες;

konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι καλέ, η Λίνα-διαολίνα.
Εδώ και η αγγελία της https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37078&page=7
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool