Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βγάζω το μαστίγιο... και όποιον πάρει η στείρωση....:/:
και τέλος... χωρίς μα-μου... και συναισθηματισμούς.:|

Καλά για το πρώτο εννοείται, είπαμε ότι στειρώνουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ υπάρχει με 4 πόδια.
Όσο για το χωρίς συναισθηματισμούς, τι να κάνω, ίσως αν σε είχα πιο κοντά να μου τα χώνεις μπορεί:) Μη ξεχνάς ότι είμαι και σε περίεργη ηλικία. Ένα βήμα πριν την κλιμακτήριο και ότι αυτό συνεπάγεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωνσταντίνα, ως προς την εξωτερική αποπαρασίτωση, μπορείτε να με περιμένετε λιγάκι; Έχω κάνει μια μικρή κινησούλα:redface: για να μας διαθέσουν δωρεάν frontline. Εάν αποδώσει καρπούς θα σας πω. Αν όχι, θα σας το πω και πάλι αλλά με αντιπρόταση:)
Nα σε περιμένουμε βρε, πες μας όταν έχεις νέα. Φαντάζομαι εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξέρεις ε;

Εγώ θα συμφωνήσω στο ότι δεν πρέπει με καμία δύναμη να πιαστούν προς το παρώn οι θυληκές, γιατί αν λέτε ότι υπάρχουν τόσα πολλά μικρά θα είναι αδύνατον να ξέρουμε πιανής είναι ποιά.Μάλλον πρέπει να ασχοληθούμε με τα αρρωστούλικα μικρά και με τα αρσενικά.Θα πάω και εγώ απο βδομάδα να δώ τι παίζει.
Επίσης, μήπως έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο, πολλοί απογοητευμένοι που παίζουν εδώ μέσα και θέλουν να δώσουν επειγόντως τα γατιά τους, είτε μικρά είτε μεγάλα, να πηγαίνουν να τα αφήνουν εκεί,επειδή ήδη έχει οργανωθεί να διασωθούν και να στειρωθούν τα γατιά;;Για σκεφτείτε το λιγάκι, γιατί εκτός απο 50 που μπορεί να υπάρχουν εκεί, να γίνουν ξαφνικά 100.Και τότε;;Μήπως όποιος θέλει απο δώ και πέρα να ασχοληθεί με το θέμα να μιλάγαμε καλύτερα με pm;;
Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιος να οργανώσει τις κινήσεις και νομίζω ότι θα είναι δύσκολη η συννενόηση με π.μ. Απ'την άλλη, θα μπορούσανε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να λαμβάνουν π.μ. όταν κανονίζουμε κάτι.
Τί να πω ρε κορίτσια,ότι νομίζετε:/:.
Ούτως ή άλλως, τα γατιά δεν θα τα πάρουμε για να τους βρούμε σπίτι, μόνο για να τα στειρώσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει αλλά πριν 4 μήνες περίπου αγόρασα ένα frontline το οποίο τελικά δεν χρησιμοποίησα παρά αγόρασα μετά αμπούλες καθώς οι αδέσποτες γατούλες της γειτονιάς με το που άσκουσαν το φσσσσσσ έφυγαν σφαίρα...Οπότε είμαστε συν ένα μπουκαλάκι. Επίσης να έρθω με την γατοπιάστρα μου να βοηθήσω. Και για τάισμα και χαδάκια άμα πάει ο τιγράκος στην Κάτια βάλτε και εμένα μέσα στις βάρδιες!

παιδια εγω εχω τρελαθει στη δουλεια και φευγω πολυ αργα απο το γραφειο. ενημερωνομαι ομως τηλεφωνικα για τα παντα.

Πήγε κάποια άλλη κοπέλλα το Σ/Κ ? Ή τα πράγματα είναι όπως τα αφήσαμε εγώ και η Κωνσταντίνα ?

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει αλλά πριν 4 μήνες περίπου αγόρασα ένα frontline το οποίο τελικά δεν χρησιμοποίησα παρά αγόρασα μετά αμπούλες καθώς οι αδέσποτες γατούλες της γειτονιάς με το που άσκουσαν το φσσσσσσ έφυγαν σφαίρα...Οπότε είμαστε συν ένα μπουκαλάκι. Επίσης να έρθω με την γατοπιάστρα μου να βοηθήσω. Και για τάισμα και χαδάκια άμα πάει ο τιγράκος στην Κάτια βάλτε και εμένα μέσα στις βάρδιες!
Θα βοηθήσει πολύ το frontline:).
Όσον αφορά τον τιγράκο, νομίζω ότι δεν θα του πολυαρέσει να κλειστεί σε ένα άδειο σπίτι, εκεί τουλάχιστον έχει φαϊ και χάδια και δεν κινδυνεύει άμμεσα(τουλάχιστον από αυτοκίνητα).
Να κανονίσουμε μια νέα εξόρμηση;
Τί λέτε για άυριο ή μεθαύριο το απογευματάκι κατά τις 6,30;:hmm:

Εκτός απροόπτου είμαι μέσα.

Κωνσταντίνα, αυτή τη φορά θα φροντίσω να φοράω πιο αναπαυτικά παπούτσια για να μπορώ να πατάω στα βράχια:)

Ωραία, τότε μιλάμε αύριο για να καταλήξουμε στην ημέρα.
Καμιά άλλη μπορεί;;;

αύριο κατα τις 18:00 με 19:00 εγώ μπορώ μια χαρά.

sorry, εννοώ απο τις 18:30 και μετά είμαι free

Ωραία, οπότε να πούμε για αύριο κατά τις 6,30;
Θα στείλω και π.μ. σε όσες έχουν δηλώσει ότι θέλουν και βλέπουμε.
Βούλα εσύ θα μπορείς να έχεις και γατοπαγίδα;

ok, εγώ είμαι μέσα.Το πολύ να καθυστερήσω κανα τεταρτάκι.Μπορώ να φέρω 3 γατοφόρους και κονσερβούλες ή κροκέτες και θα κοιτάξω να δώ για frontline αν έχω.

Ωραία, οπότε ισχύει για αύριο κατά τις 6,30.:)

ισως να μπορεσω αυριο..απλα δινω μαθημα στην πατρα και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω...αν θα προλαβω καλως..πηγα εγω το Σ/Κ τα πραγματα ειναι περιπου ιδια ενα μικρο εχει καποιο προβληματακι δεν φαινεται πολυ ζωηρο ολογκριζακι ειναι..δεν το ειδα και πολυ καλα ..και δεν μπορουσα να το πιασω ευκολα ηταν αναμεσα στα βραχια το καλο μου..:/::/:

Μπορεί καποιος να μου πει στο περίπου που είναι; Θα έρθω από το Δελτα του Φαλήρου στο τερμα των λεωφορείων. Από εκεί που είναι περίπου;

Αν γνωρίζεις που είναι ο αίλουρος, είναι ακριβώς στην ευθεία του.
Έχει στάση τραμ που λέγεται "πάρκο Φλοίσβου".

Αν γνωρίζεις που είναι ο αίλουρος, είναι ακριβώς στην ευθεία του.
Έχει στάση τραμ που λέγεται "πάρκο Φλοίσβου".

Ναι ξέρω! Ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε το απόγευμα.

κοριτσια καλη επιτυχια το απογευμα...:)
τι ακριβως θα κανετε σημερα? θα πιασετε κανεναν γατη για στειρωση ? :P

θα πιασετε κανεναν γατη για στειρωση ?

Αν μας κάνει τη χάρη κανένας γάτος και μας κάτσει, ναι αυτό θα κάνουμε:P

Δεχόμαστε τις θετικές σας σκέψεις και τα ΟΜΜΜΜΜΜΜ

Αν μας κάνει τη χάρη κανένας γάτος και μας κάτσει, ναι αυτό θα κάνουμε:P

Δεχόμαστε τις θετικές σας σκέψεις και τα ΟΜΜΜΜΜΜΜ

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ !!! :up::rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back