Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαίρομαι που την Πέμπτη θα ξαναπάτε! Κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσω και εγώ να βοηθήσω![]()
Μαζι με τις τροφες και τα frontline θα σου κρατάμε και μια τουρτα εσενα να γιορτάσεις. Ή μπορουμε να σου σβήσουμε κεράκια πάνω σε κονσέρβα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ναι Γιούλη, τρώει μόνο του. Μετά το ψέκασμα, όλα είχαν αποκλειστικό τάισμα με κονσέρβα, για να τα καλοπιάσουμεμονο να τρωει μονο του ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
λέτε ο γατούλης που πιάσαμε να έχει τύχη και να πάει σε σπιτάκι;
Άντε και στα μικρουλάκια τύχη να δώσουμε όλοι.
Εγώ τώρα θα μπορέσω ξανά την άλλη Τρίτη.
Βούλα την γατοφόρο σου, την έπλυνα, την απολύμανα και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες.Όποτε την χρειαστείς, δίπλα είμαστε.
Καλή τύχη την Πέμπη κορίτσια....άντε να πιαστεί αυτή την φορά η Μάνα...χα!χα!
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την στείρωση θα μας ενημερώσει η Βούλα.
Voula
Διάσημο μέλος
Μόλις μίλησα με την κτηνίατρο. Ο γατούλης έχασε τα μπαλάκια του με επιτυχίααπό ιβάνα με τη στειρωση του μαυρουλη πηγαν ολα καλα
, καθαρίσαμε αυτιά, και κάναμε γενική αποπαρασίτωση.Θα παραμείνει κλινήρης μέχρι αύριο το απόγευμα οπότε και θα επιστρέψει στον χώρο του. Α και ηλικιακά είναι κάτω του ενός έτους.
από Χριστιάννα
λέτε ο γατούλης που πιάσαμε να έχει τύχη και να πάει σε σπιτάκι;
Άντε και στα μικρουλάκια τύχη να δώσουμε όλοι. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί.
Εγώ τώρα θα μπορέσω ξανά την άλλη Τρίτη. ΟΚ, λογικά θα έρθω, εκτός απροόπτου.
Βούλα την γατοφόρο σου, την έπλυνα, την απολύμανα και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες.Όποτε την χρειαστείς, δίπλα είμαστε. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορώ να περάσω το απόγευμα και αν ναι, τι ώρα ?
Καλή τύχη την Πέμπη κορίτσια....άντε να πιαστεί αυτή την φορά η Μάνα...χα!χα ΑΜΗΝ !
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε Γιούλη σπρώξε λίγο
Voula
Διάσημο μέλος

Νομίζω ότι χθες πήγαμε αρκετά καλύτερα σε σχέση με την πρώτη φορά και αυτό νομίζω οφείλεται στο ότι είμαστε περισσότερα άτομα.
Μακάρι να υπάρχουν 1-2 απόγεύματα την εβδομάδα που να μπορούμε να πηγαίνουμε γιατί αλλιώς η κατάσταση είανι δύσκολη.
Είπαμε τα μωρά είναι πολλά, υπάρχουν τουλάχιστον 3 γκριζάκια υπέροχα, γι'αυτό παράκληση αν έχετε ακούσει φίλο ή γνωστό που να θέλει ντε και καλά γκριζάκι πείτε το.
Αρχικά τα μωρά τα βολεύουμε με ψέκασμα, αποπαρασίτωση και καθάρισμα ματιών για όσα έχουν πρόβλημα. Τα περαιτέρω τα βλέπουμε αργότερα.
Υπάρχει μία έγκυος η οποία επείγει να την πιάσουμε. Ελπίζω αύριο με την παγίδα να τα καταφέρουμε.
Εννοείται ότι το ίδιο επείγει να στειρωθούν τα μεγάλα. Χθες ακούγαμε πάλι κραυγές ζευγαρώματος μέσα από τα βράχια.
Δεν ξέρω πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα. Βίκυ μας βοηθάς λίγο.
Τα χρήματα που θα χρειαστούμε είναι αρκετά. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε ότι περισσότερο γίνεται.
(ας βάλουμε στόχο να πάρουμε 1 ρούχο λιγότερο τώρα που έρχονται εκπτώσεις κορίτσια
)Μ'εχουν διακόψει 10 φορές μέχρι να τελειώσω, δεν θυμάμαι πλέον αν ήθελα να πω κάτι άλλο.
Το άφησα επίτηδες για το τέλος. Σας μεταφέρω την ευχή που μου έδωσε η κυρία, η γαλλίδα που ήταν εκεί και παρακολουθούσε ότι κάναμε.
"May God blessing you for your trial and what you are doing"
Με συγκίνησε αφάνταστα

Για σας που δεν ήσαστε χθες, η κυρία αυτή έχει έρθει για ολιγοήμερο τουρισμό, πήγε βόλτα στον Φλοίσβο, είδε τα γατόνια και χθες ήρθε με κονσέρβες για να ταίσει....... έκανε ακριβώς ότι κάνει και η πλειοψηφία των Ελλήνων

Voula
Διάσημο μέλος
Όταν πρότεινα στην Γιούλη μαυράκι, εννοούσα ένα από τα μωράκια που πιάσαμε για ψέκασμα. ΟΧΙ τον μαυρούκο που πήγε για στείρωση.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά προέχει το μωρό. Και καλό θα ήταν ότι μωρά μπορούσαν να φύγουν, να φύγουν.
Ο, στειρωμένος μαυρούκος πλέον, έχει μάθει να ζει εκει και να επιβιώνει με κάποιο τρόπο.
Έτσι κι αλλιώς η Γιούλη θα αποφασίσει γι'αυτό.
Εννοείται επίσης, ότι περισσότερη ανάγκη για σπίτι, είναι για τον χουρχουράκο.
Ένας γάτος λουκουμάς, να μην θέλεις να τον αφήσεις από τα χέρια σου.
Θυμήθηκα κάτι άλλο που μου είπε η κυρία χθες. Τα γκρι γατάκια είναι είδος σπάνιο στην Γαλλία, σε σημείο που όταν βρεθεί κάποιο να πωλείται από 800 - 1000 €.
Μήπως να βρούμε κανα petshop στο Παρίσι να στείλουμε μερικά από εδώ?
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά άν κάποιος θέλει μεγάλο, ευκαιρία είναι...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά υπενθύμιση και για τον χουρχουράκο
Με το καλό να βρουν όλα τους από ένα ζεστό σπίτι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σας που δεν ήσαστε χθες, η κυρία αυτή έχει έρθει για ολιγοήμερο τουρισμό, πήγε βόλτα στον Φλοίσβο, είδε τα γατόνια και χθες ήρθε με κονσέρβες για να ταίσει....... έκανε ακριβώς ότι κάνει και η πλειοψηφία των Ελλήνων![]()

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις????Ας επικεντρωθούμε όμως στη προσπάθεια, μπράβο κορίτσια κ για την προσπάθεια κ για την ενημέρωση

αν χρειάζεστε τρόφιμα, φροντλαι ή κάτι άλλο, εσείς που έχετε πάει κ ξέρετε δε τα γράφετε... - ειδικά τις κονσερβούλες να ξέρουμε ποιες τους πάτε - για να κάνουμε καμμιά κίνηση να μαζέψουμε κ προίοντα εκτός από χρήματα. Χρήματα εγώ περίμενα να μαζευτούν κι άλλα, να σας πω ένιωσα λίγο απογοήτευση

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
και ονομα διακαιούχου
drusilia
Διάσημο μέλος
Εχουν μαζευτεί από ότι μου είπε 230 ευρώ αλλά θα πρέπει να το ξανακοιτάξει μήπως είναι παραπάνω.
Για λογαριασμό όποιος θέλει ας στείλει πμ στην βίκυ ή σε εμένα.
Και βούλα μιλάς με την Βίκυ πως θα πληρωθεί ο γιατρός σου για την στείρωση.
Για αυτα τα γκρι-σταχτυ που λέτε, σε τι κατάσταση ειναι; Από ότι κατάλαβα πιάνονται; Ή είναι άγρια; Και από υγεία πως είναι; Ηλικία;
Voula
Διάσημο μέλος
Και βούλα μιλάς με την Βίκυ πως θα πληρωθεί ο γιατρός σου για την στείρωση.
Για αυτα τα γκρι-σταχτυ που λέτε, σε τι κατάσταση ειναι; Από ότι κατάλαβα πιάνονται; Ή είναι άγρια; Και από υγεία πως είναι; Ηλικία;
Αύριο θα πάω με την Άννα-Μαρία και την παγίδα. Τη γιατρό θα την πληρώσω εγώ και θα περάσω από Βίκυ να πάρω το αντίστοιχο ποσό.
Τα γκρι είναι το πολύ 2 μηνών. Ψιλοπιάνονται, ούτε άγρια, ούτε ήμερα.
Υπάρχει μόνο ένα άσπρο-γκρι πολύ ήμερο.Η υγεία τους δείχνει καλή σε γενικές γραμμές. .
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Επανέρχομαι για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.
Όταν πρότεινα στην Γιούλη μαυράκι, εννοούσα ένα από τα μωράκια που πιάσαμε για ψέκασμα. ΟΧΙ τον μαυρούκο που πήγε για στείρωση.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά προέχει το μωρό. Και καλό θα ήταν ότι μωρά μπορούσαν να φύγουν, να φύγουν.
Ο, στειρωμένος μαυρούκος πλέον, έχει μάθει να ζει εκει και να επιβιώνει με κάποιο τρόπο.
Έτσι κι αλλιώς η Γιούλη θα αποφασίσει γι'αυτό.
Εννοείται επίσης, ότι περισσότερη ανάγκη για σπίτι, είναι για τον χουρχουράκο.
Ένας γάτος λουκουμάς, να μην θέλεις να τον αφήσεις από τα χέρια σου.
Θυμήθηκα κάτι άλλο που μου είπε η κυρία χθες. Τα γκρι γατάκια είναι είδος σπάνιο στην Γαλλία, σε σημείο που όταν βρεθεί κάποιο να πωλείται από 800 - 1000 €.
Μήπως να βρούμε κανα petshop στο Παρίσι να στείλουμε μερικά από εδώ?
σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον κοριτσιαNαι ρε παιδιά είναι τι θα κάνει κλικ στον καθένα. Κι εφόσων οι γονείς της Γιούλης είναι λάτρεις του μαύρου γιατί πρέπει να ΄τους πάει κάτι άλλο.

το βασικο για μενα ειναι ενα ηρεμο σχετικα κι οχι αγριεμενο γατι...
η μητερα μου δεν θα θελει να μενει μονο μεσα οπως σας ειπα...κι αν ειναι αγριο θα μας φυγει...στο χρωμα δεν θα κολλησω...κι απο ηλικια, ναι προτιμω μικρουλι για ευκολη προσαρμογη

στο θεμα της εκπαιδευσης του θα ασχοληθω προσωπικα με τη σκηνουλα κλπ....βεβαια ξαναλεω οτι αρχικα ειχα πει απο Σεπτεμβρη που δεν θα λειπουμε τα σ/κ...αλλα λυγιζω μπροστα σε αθωα μουτρακια που ζητουν αγαπη...και συνεπως θα δουμε...
μακαρι να μπορεσω να υιοθετησουμε εναν "Φλοισβο" ή μια "Φλοισβη"

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool