Voula
Διάσημο μέλος
Στελλίτσα μου ευτυχώς που δεν έπαθες εσύ τίποτα. Καταλαβαίνω είναι το γμτ αλλά δυστυχώς συμβαίνουν αυτά.
Κωνσταντίνα, για την άμμο και το φαγητό του μικρού, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί κάτι η Βασιλική. Όσες φορές στο παρελθόν φιλοξένησε αδέσποτα γατιά δικά μου και το πρότεινα, σχεδόν μ'εκραξε.
Τελικά θα πάμε σήμερα ? Θα έρθουν άλλες κοπέλλες ?
Αν θα πάμε , να μιλήσουμε Κωνσταντίνα, γιατί θα έχω και την γάτα της Πέμπτης προς επιστροφή και χρειάζομαι κάποια βοήθεια στο κουβάλημα τροφής, νερού κλπ.
Ένα μεγάλο μπράβο στην Λόζυ και την Ελένη που το Σάββατο το πρωί, παρά την απίστευτη ζέστη ανέλαβαν και επέστρεψαν την τριχρωμούλα στο χώρο της (Λόζυ περιμένουμε τις φωτό της γατούλας ) όπως επίσης φρόντισαν και γέμισαν τα μπολάκια με νερό και φαγητό, έτσι ώστε το ΣΚ οι γατούλες είχαν από όλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ μπορώ για σήμερα, οπότε να πούμε την γνωστή ώρα Βούλα, γύρω στις 6 παρά;
Θες να με πάρεις όταν ξεκινήσεις από την Βασιλική για να ξεκινήσω κι εγώ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ βάλαμε και "φρέσκια" κονσερβούλα

konstans
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτά τα πλασματάκια είναι υπέροχα, οπότε και οι φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν πίσω
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή είναι και η γκριζούλα που πιάστηκε με την απόχη της Μαριτάσσιας!

Ήταν πολύ φοβισμένη και είχε πάει πίσω πίσω στο κλουβάκι της

Σήμερα θα αφεθεί και αυτή στον χώρο όπου ζούσε....
konstans
Περιβόητο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

για τις προσπάθειες, τουλάχιστον τα καημένα σιγά σιγά στειρώνονται, ταίζονται... κ που ξέρουμε ίσως έχουν κ κάποια τύχη κάποια από αυτά, όπως η πίσσα

Στέλλα μου κουράγιο κ υπομονή, ευτυχώς που είσαι καλά

τα πέρασα κ εγώ πριν 3μήνες κ σε καταλαβαίνω!!!Ααα κ κορίτσια, ρίξτε κ από μένα κανένα χάδι στα γατούλια οταν ξαναπάτε

konstans
Περιβόητο μέλος
Εχτές πήγαμε εγώ , η Βούλα, η Ελένη και η Λόζυ. Δεν καταφέραμε τίποτα απολύτως
.Αφήσαμε την μια γατούλα που στειρώσαμε, ταϊσαμε τα γατιά στο πίσω μέρος(που εμφανίστηκαν όλα τα μωρά
) και αφήσαμε λίγο φαγάκι στα μπροστινά. Την Πέμπτη είπαμε να δοκιμάσουμε να πάμε λίγο πιο αργά, μήπως φταίει η ζέστη, γιατί τα περισότερα ήταν εξαφανισμένα ή χορτασμένα.Το πιο συγκινητικό όμως ήταν μια γιαγούλα(γύρω στα 80-85) η οποία έφερε μέσα σε μια χαρτοπετσέτα λίγες κροκέτες για να ταϊσει τα γατιά. Μας είπε ότι ταϊζει κι άλλα στην γειτονιά της και η εικόνα να βλέπεις μια γιαγιά να έρχεται για να αφήσει μια χούφτα κροκέτες ήταν "κάπως".
Anyway, ελπίζω την Πέμπτη να είμαστε πιο τυχερές

ELENIP
Διάσημο μέλος

Ο μπαμπάς ο οποίος είναι άγριος και τα παιδάκια του.Το μικρό το άσπρο γκρι του έκανε κουτουλίτσες

Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
καλη επιτυχια κοριτσια 

ELENIP
Διάσημο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πολυ καλη η προσπαθεια που κανετε,την παρακολουθω σιωπηρα τοσο καιρο,μακαρι να μπορουσα να βοηθησω οικονομικα αν δεν ημουν μεσα ηδη.

Αν ημουν Αθηνα θα ημουν μαζι σας...

konstans
Περιβόητο μέλος
.Κορίτσια εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα μπορέσω για σήμερα, έπεσε η μητέρα μου και έσπασε το χέρι της και πρέπει να την βοηθάω γενικώς

stellak
Διάσημο μέλος
Κωνσταντίνα, περαστικά στη μανούλα. Κι εγώ, επειδή παραμένω χωρίς αμάξι, δε θα έρθω σήμερα.
Εύχομαι, αν πάτε, να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν πειράζει Νόνικα, και μόνο η θετική σου ενέργεια μας φτάνει.
Κορίτσια εγώ πάλι δεν ξέρω αν θα μπορέσω για σήμερα, έπεσε η μητέρα μου και έσπασε το χέρι της και πρέπει να την βοηθάω γενικώς![]()
περαστικα στη μαμα σου

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool