Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νόνικα και εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Και μόνο η θετική σου σκέψη φτάνει.

Κωνσταντίνα περαστικά στη μαμά. Αν αλλάξει κάτι πάρε με τηλ.

Ποια άλλη κοπέλλα είναι να έρθει σήμερα ?
(ελπίζω να μην μ'αφήσετε μόνη μου:hmm:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νόνικα και εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Και μόνο η θετική σου σκέψη φτάνει.

Κωνσταντίνα περαστικά στη μαμά. Αν αλλάξει κάτι πάρε με τηλ.

Ποια άλλη κοπέλλα είναι να έρθει σήμερα ?
(ελπίζω να μην μ'αφήσετε μόνη μου:hmm:)

Βουλα μου, εγω θα έρθω.:)
Καμια άλλη κορίτσια?:hmm:

Κωνσταντινα μου, λυπάμαι πολύ για τη μανουλα.Περαστικά της!

Ευχαριστώ πολύ Ελένη.:)
Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά με τον γύψο δεν μπορεί να κάνει και πολλά και την κυνηγάω από πίσω;).

:(:( περαστικά στη μαμάκα σου κωνσταντίνα, να την προσέχεις, το είχε σπάσει κ η δικιά μου κ ακόμα φτύνω το κόρφο μου με όσα είχα τραβήξει:mad::mad:
Καλή επιτυχία κορίτσια έχεται όλη μας τη θετική ενέργεια;);)

Λυπάμαι που το λέω, αλλά όση θετική ενέργεια και να στέλνετε αν κάθε φορά που πάμε εκεί δεν είμαστε τουλάχιστον 3-4 άτομα, δεν γίνεται τίποτα. Όσοι έχουν έρθει εκεί το ξέρουν καλά

Γι'αυτό παράκληση και επειδή όλοι όπου να 'ναι φεύγουμε για διακοπές , ας κάνουμε μια προσπάθεια.

Εγώ θα λείψω εκτός Αθηνών, μόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.
Έως τότε θα πηγαίνω κανονικά δύο φορές την εβδομάδα για να βάζω φαγητό και νερό. 24-28/8, υπάρχει κάποιος/κάποιοι που μπορούν?
Δεν ξέρω όμως μόνη μου τι θα καταφέρω να 'πιάνω' για στείρωση.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά όση θετική ενέργεια και να στέλνετε αν κάθε φορά που πάμε εκεί δεν είμαστε τουλάχιστον 3-4 άτομα, δεν γίνεται τίποτα. Όσοι έχουν έρθει εκεί το ξέρουν καλά

Γι'αυτό παράκληση και επειδή όλοι όπου να 'ναι φεύγουμε για διακοπές , ας κάνουμε μια προσπάθεια.

Εγώ θα λείψω εκτός Αθηνών, μόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.
Έως τότε θα πηγαίνω κανονικά δύο φορές την εβδομάδα για να βάζω φαγητό και νερό. 24-28/8, υπάρχει κάποιος/κάποιοι που μπορούν?
Δεν ξέρω όμως μόνη μου τι θα καταφέρω να 'πιάνω' για στείρωση.

Και η Λοζυ είπε οτι θα ερθει

24 φυσιολογικά θα έχω γυρίσει εγώ ,οπότε θα μπορώ να πηγαίνω;)

και εγώ θα είμαι εδώ στις 24 Αυγούστου.Απλά εμένα δεν με εξυπηρετεί η Πέμπτη καθόλου.Την Δευτέρα όμως θα έρθω γιατί τελειώσανε και τα σεμινάριά μου.Εγώ πάντως δεν είναι σίγουρο άν θα πάω διακοπές ακόμα.Άν δεν πάω θα πηγαίνω και εγώ κανονικά,αλλιώς θα λείψω 8-17 Αυγούστου.

Aχ μπράβο ρε Χριστιάνα :)

Βουλίτσα τι ωρα λές να πάμε σήμερα??:hmm:

Κορίτσια, μπράβο σας για την αξιόλογη προσπάθεια! Σας καμαρώνω που προσπαθείτε τόσο και η προσπάθεια έχει αρχίσει και αποδίδει! Είστε αξιέπαινες!
Κωνσταντίνα, περαστικά στη μαμά σου!
Kristen, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, διάβασα τα μηνύματα μαζεμένα μετά από καιρό και τώρα το είδα! Άντε με το καλό και χωρίς προβλήματα, να βγει άλλο ένα παιδάκι που θα αγαπάει τα ζώα και θα τα φροντίζει όπως εσύ!:)

Είμαι σκασμένη κορίτσια από χθες:(. Δεν καταφέραμε πάλι να πιάσουμε τίποτα. Βάλαμε την παγίδα, είχαμε ανοικτή την γατοφόρο, φτάσαμε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να πιάσουμε κάτι αλλά δυστυχώς....

Παράκληση και πάλι, ας προσπαθήσουμε να μαζευτούμε πιο πολύ την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) , μήπως καταφέρουμε κάτι παραπάνω.

Δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει ξανά, τα μικρά γατάκια της περιοχής είναι τελικά από 15-20 !!!! Καταλαβαίνετε ότι αν δεν κάνουμε κάτι τώρα με τις μεγάλες γάτες, το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα μας βρει με διπλάσιο και τριπλάσιο αριθμό 'κατοίκων'.

Χθες ήρθε πάλι η γιαγιούλα που ανέφερε σε κάποιο post και η Κωνσταντίνα. Πόσο συγκινιτικό είναι ρε παιδιά να βλέπεις μια γριούλα να έρχεται με αυτές τις λίγες κροκετούλες και να προσπαθεί να ταίσει όλη την αποικία.

Δύο από τις πέντε γάτες που έχουμε στειρώσει, αυτή με τις άσπρες πατουσίτσες (δεν έχουμε φωτό της) και η πολύχρωμη είναι πάρα πολύ φιλικές. Τρέχουν κοντά μας αμέσως μόλις μας ακούσουν και περιμένουν το φαγητό τους.

Κωνσταντίνα, η πολύχρωμη έχει τελικά 6 παιδιά (το ένα πιο όμορφο από τ'άλλο)! Τα είδα όλα χθες που πήγα να την ταίσω. Και την επόμενη φορά που θα πάμε, να προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλα Banmith & Frontline.

Αν κάποια κοπέλλα, από αυτές που μένουν μακρυά, επιθυμεί να προσφέρει φαγητό για τις γατούλες του Φλοίσβου, μπορεί να το φέρει την Κυριακή στην συνάντηση.

Αν κάποια κοπέλλα, από αυτές που μένουν μακρυά, επιθυμεί να προσφέρει φαγητό για τις γατούλες του Φλοίσβου, μπορεί να το φέρει την Κυριακή στην συνάντηση.

Αυτή είναι πολύ καλή ιδέα!:up: Εγώ συνεχίζω να είμαι χωρίς αμάξι και για όλη την επόμενη βδομάδα:mad: και δεν ξέρω αν θα προλάβω μετά τη δουλειά να κατέβω με το τραίνο ή το τραμ κάποια από τις μέρες των συναντήσεων...

Βούλα, όποτε τελειώσουν τα frontline μου λες να παραγγείλω, ΟΚ?

Kρίμα μωρέ:(.
Ελπίζω την Δευτέρα να είναι πεινασμένες και να κάτσουν. Μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να τις ταϊζουμε ελάχιστο, μπας και πεινάνε πιο πολύ και μπουν πιο εύκολα;
Τα παιδιά της τριχρωμούλας είναι αγριμάκια, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να τα πιάσουμε Βούλα. Επίσης πρέπει να προσπαθήσουμε να κοινωνικοποιήσουμε τα μικρά, γιατί σε λίγο καιρό θα τα κυνηγάμε κι αυτά;).

Τα παιδιά της τριχρωμούλας είναι αγριμάκια, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να τα πιάσουμε
Χθες τα χάΐδεψα όλα (την ώρα που έτρωγαν βέβαια). Και για αυτό που έπαθα πλάκα είναι το πορτοκαλόασπρο .
Επίσης χθες είδα και την μαυρόασπρη γατούλα που είναι στην μέση περίπου της παραλίας με τα 4 (?) παιδάκια της. Μάλλον είναι η γατούλα που σου είπε ένας τύπος ότι έχει γεννήσει. Είναι φιλικότατη και΄πιάνεται πανεύκολα. Σκεφτήκαμε με την Λόζυ και την Ελένη να την αφήσουμε για καμμιά 10ρια μέρες έτσι και να την στειρώσουμε μετά, για να έχουν μεγαλώσει λίγο τα μικρά της.

Βούλα, τις ταΐζετε κάποια συγκεκριμένη τροφή; Ή φέρνουμε ό,τι να 'ναι;

Ή φέρνουμε ό,τι να 'ναι;
Εννοείται.. ότι μπορεί να διαθέσει ο καθένας από μας.

Αν δεις Αλίκη τι σκουπίδια τους πετάνε για φαγητό, η χειρότερη ποιότητα κονσέρβας ή κροκέτας γι'αυτά φαντάζει ως ψαρονέφρι.

Θα μπορείς όμως να τις μεταφέρεις τις τροφές; Θα είσαι με αυτοκίνητο; Μήπως θα βόλευε καλύτερα να στα δώσουμε σε χρήμα; :hmm:

Όχι, προτιμώ είδος κι όχι χρήματα. Δεν θα είμαι με αυτοκίνητο, αλλά θα είναι κι άλλα κορίτσια από νότια προάστεια κι έτσι μπορεί να μοιραστούμε το κουβάλημα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back