aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενώ πόσες ώρες μέσα στον ήλιο προσπαθούσαμε να γραπώσουμε ένα γατί, στο τέλος, λίγο πριν φύγουμε, εμφανίστηκαν όλα που τόση ώρα ήταν κρυμμένα και μάλιστα μία μικρή γατούλα μπηκε στην γατοφόρο ΜΟΝΗ της και καθόταν πάνω στο μαξιλαράκι
Πήγαμε να κλείσουμε το πορτάκι αλλά ήταν ξεβιδωμένο και από τις δύο πλευρές και έφυγε πορτάκι και γάτα μαζί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη την δόλια την τροφή την πάω και την φέρνω Πειραιά Μαρούσι 2 εβδομαδες τώρα. Λέω ότι μετα την δουλεια θα προλάβω να έρθω στον Φλοίσβο, αλλά... με προλαβαίνει η δουλειά, οπότε ξαναγυρνάει Πειραιά.

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σε όλους και όλες.Σήμερα αν ισχύει θα είμαι και εγώ εκεί.
Nαι, αμε! Ετσι είπαμε χθες! Κατα τις 6
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
) που μας καταθεσαν 100 ευρω στις 15/6συγνωμη τωρα τα ειδα γιατι δεν ειχα παρει το φαξ.
ευχαριστουμε πααααααααααααααρα πολυυυυυυυυυ

Voula
Διάσημο μέλος
Στο ταμείο για τις στειρώσεις προστέθηκαν 50 € από την Κάτια, 40 € από φίλη που επιθυμεί την ανωνυμία και 10 € από την Δάφνη και την Μαρία (αν θυμάμαι καλά τα ονόματα, αν όχι συγχωρέστε με).
Επίσης με τις τροφές που προσέφεραν χθες στην συνάντηση, η Αλίκη, η Μαρία, η Στέλλα και η Μαριτάσσια , συν αυτά που πήρα εγώ την Παρασκευή, υπολογίζω ότι οι επόμενες 2 με 3 εβδομάδες είναι καλυμμένες.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ σήμερα τελικά δεν θα μπορέσω οπότε θα τα πούμε σίγουρα την Πέμπτη
konstans
Περιβόητο μέλος
.Εχτές πήγαμε εγώ, η Βούλα, η Ελένη και η Χριστιάννα. Πιάσαμε έναν κύριο(εύγε Χριστιάννα+Ελένη
), ταϊσαμε τα υπόλοιπα, δώσαμε Banmith στα μικρά της τριχρωμούλας και φύγαμε κάααπως ικανοποιημένες. Η πλάκα είναι ότι και αυτό πιάστηκε με γατοφόρο, την παγίδα την βάζουμε και ούτε να την φτύσουν
.Τελοσπάντων, ελπίζω να συνεχιστεί καλά η εβδομάδα, άντε και 2 την Πέμπτη!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Διότι κρίνοντας από τα πολλά σταχτάκια μάλλον είναι καρπεροί αυτοί οι τύποι.
konstans
Περιβόητο μέλος
Αυτοί οι άτιμοι μας κοροιδεύουν μες στην μούρη μας κανονικά. Κάθονται στα 2 μέτρα, γλύφονται, καθαρίζονται και όταν φεύγουμε πάνε να φάνε

stellak
Διάσημο μέλος
Όχι δυστυχώς!
Αυτοί οι άτιμοι μας κοροιδεύουν μες στην μούρη μας κανονικά. Κάθονται στα 2 μέτρα, γλύφονται, καθαρίζονται και όταν φεύγουμε πάνε να φάνε![]()
Αχ, εμένα το λες; Τα ίδια έκαναν και όταν πήγα κι εγώ. Τι παλιόμουτρα είναι... αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, θα έρθει και η σειρά τους. Όχι τίποτε άλλο, θα μας πάθει τίποτε η Βουλίτσα

Voula
Διάσημο μέλος
Ναι, όντως θα πάθω στο τέλος μ'αυτή την ιστορία.Μα να βλέπουν μέσα στην παγίδα λαχταριστή κονσερβούλα, να περνάνε δίπλα της και να την αγνοούν επιδεικτικά.
Το χθεσινό μας θύμα, αυτή την στιγμή είναι στο στάδιο της προνάρκωσης και οσονούπω θα τον απαλλάξουμε από αυτά που τον βάραιναν

(αν διαβάσει άντρας το post θα μας θεωρήσει τρελλές, είναι σίγουρο)
Μαριτάσσια, ελπίζω την Πέμπτη να τα καταφέρεις και να ΄ρθεις. Θέλω να ξαναζήσω το σκηνικό της απόχης.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
πόσα ζουζούνια έχουν στειρωθεί έως τώρα????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μπράβο για τον γατούλι κορίτσιαπόσα ζουζούνια έχουν στειρωθεί έως τώρα????
Μαζί μ' αυτόν, νομιζω 6

Voula
Διάσημο μέλος
Αριθμός μικρός Kristen, δυστυχώς, μπροστά στην γατο-αποικία που υπάρχει εκεί.
konstans
Περιβόητο μέλος
Οπότε ουσιαστικά έχει περάσει ένας μήνας. Αν υπολογίσουμε τις 6 στειρώσεις, την υιοθεσία της Πίσσας(έξτρα πόντους
), το σώσιμο του τιγρούλη(έξτρα-έξτρα πόντοι
), το "σουλούπωμα" των μωρών με frontline & banmith και την αγριάδα όλων των γατιών, καλά δεν είμαστε;Σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά δεν είναι κι άσχημα ε;

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
με δεδομένο ότι δεν είσαστε πολλές εσείς που καταφέρνετε να πάτε και ότι κάθε εβδομάδα πάτε, πόσο ? δύο φορές? και πιάνετε για στείρωση, ο μικρούλης που σώθηκε (από σίγουρο θανατο από αιμοραγία πιστεύω), η περιποιήσεις στα μικρά, τα ταίσματα, η πίσσα... ε όχι κ μικρό το κατόρθωμα
Συγκριτικά όμως με την τεράστια αποικία πρέπει να γίνουν κ άλλες στειρώσεις, αφού δεν δουλεύει η παγίδα, ας δουλέψειη Μαριτάσια με την απόχη όποτε μπορεί

.Στειρώστε κ αν σωθούν τα λεφτά σφυρίξτε ξανά. να κάνουμε νέα γύρα.
Αφού να φανταστείτε δύο φορές έχω πάει εκεί, ενώ άλλες χρονιές πηγαίναμε συχνά για βόλτα το καλοκαίρι για περπάτημα, δεν μπορώ πιάνεται η ψυχή μου και γίνομαι χάλια

Voula
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool