Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΟΚ τότε!! Κροκέτες it is :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήθελα να σημειώσω ένα κάπως αστείο στιγμιότυπο της χθεσινής μας εξόρμησης:)Ενώ πόσες ώρες μέσα στον ήλιο προσπαθούσαμε να γραπώσουμε ένα γατί, στο τέλος, λίγο πριν φύγουμε, εμφανίστηκαν όλα που τόση ώρα ήταν κρυμμένα και μάλιστα μία μικρή γατούλα μπηκε στην γατοφόρο ΜΟΝΗ της και καθόταν πάνω στο μαξιλαράκι:lol:Πήγαμε να κλείσουμε το πορτάκι αλλά ήταν ξεβιδωμένο και από τις δύο πλευρές και έφυγε πορτάκι και γάτα μαζί:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο ρε και δεν μου έκοψε να την φέρω την τροφή μαζί μου την Κυριακή. Και έχω και χρήματα να σας δώσω.
Αυτη την δόλια την τροφή την πάω και την φέρνω Πειραιά Μαρούσι 2 εβδομαδες τώρα. Λέω ότι μετα την δουλεια θα προλάβω να έρθω στον Φλοίσβο, αλλά... με προλαβαίνει η δουλειά, οπότε ξαναγυρνάει Πειραιά.:(

Καλημέρα σε όλους και όλες.Σήμερα αν ισχύει θα είμαι και εγώ εκεί.

Οκ λοιπόν, θα τα πούμε εκεί.

αν και καθυστερημενα ευχαριστουμε την marzep και σια (δλδ μαιες απο μητερα και λητω και marzep που τις εβαλε στο κολπο;)) που μας καταθεσαν 100 ευρω στις 15/6
συγνωμη τωρα τα ειδα γιατι δεν ειχα παρει το φαξ.
ευχαριστουμε πααααααααααααααρα πολυυυυυυυυυ
:up::up::up::up::up::up::up:

Ελπίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα είμαστε πιο τυχεροί και όλο και κάποιο θα τσακώσουμε.

Στο ταμείο για τις στειρώσεις προστέθηκαν 50 € από την Κάτια, 40 € από φίλη που επιθυμεί την ανωνυμία και 10 € από την Δάφνη και την Μαρία (αν θυμάμαι καλά τα ονόματα, αν όχι συγχωρέστε με).

Επίσης με τις τροφές που προσέφεραν χθες στην συνάντηση, η Αλίκη, η Μαρία, η Στέλλα και η Μαριτάσσια , συν αυτά που πήρα εγώ την Παρασκευή, υπολογίζω ότι οι επόμενες 2 με 3 εβδομάδες είναι καλυμμένες.

Βούλα μου μου έχει δώσει κονσερβάκια και η Χριστίνα (Kristen) τα έχω ακόμα στο πορτ-μπαγκάζ! :)Εγώ σήμερα τελικά δεν θα μπορέσω οπότε θα τα πούμε σίγουρα την Πέμπτη:)

Καλημέρα:).
Εχτές πήγαμε εγώ, η Βούλα, η Ελένη και η Χριστιάννα. Πιάσαμε έναν κύριο(εύγε Χριστιάννα+Ελένη:up:), ταϊσαμε τα υπόλοιπα, δώσαμε Banmith στα μικρά της τριχρωμούλας και φύγαμε κάααπως ικανοποιημένες. Η πλάκα είναι ότι και αυτό πιάστηκε με γατοφόρο, την παγίδα την βάζουμε και ούτε να την φτύσουν:lol:.
Τελοσπάντων, ελπίζω να συνεχιστεί καλά η εβδομάδα, άντε και 2 την Πέμπτη!!!;)

Μπράβο, μωρέ! Μήπως αυτός που την πάτησε ήταν κανένας από τους "καημούς" της Βούλας, εκείνους τους μεγάλους σταχτοάσπρους;;) Διότι κρίνοντας από τα πολλά σταχτάκια μάλλον είναι καρπεροί αυτοί οι τύποι.:P

Όχι δυστυχώς!
Αυτοί οι άτιμοι μας κοροιδεύουν μες στην μούρη μας κανονικά. Κάθονται στα 2 μέτρα, γλύφονται, καθαρίζονται και όταν φεύγουμε πάνε να φάνε:mad:

Όχι δυστυχώς!
Αυτοί οι άτιμοι μας κοροιδεύουν μες στην μούρη μας κανονικά. Κάθονται στα 2 μέτρα, γλύφονται, καθαρίζονται και όταν φεύγουμε πάνε να φάνε:mad:

Αχ, εμένα το λες; Τα ίδια έκαναν και όταν πήγα κι εγώ. Τι παλιόμουτρα είναι... αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, θα έρθει και η σειρά τους. Όχι τίποτε άλλο, θα μας πάθει τίποτε η Βουλίτσα:P

Γειά σας κοριτσάκια:P Ναι, όντως θα πάθω στο τέλος μ'αυτή την ιστορία.
Μα να βλέπουν μέσα στην παγίδα λαχταριστή κονσερβούλα, να περνάνε δίπλα της και να την αγνοούν επιδεικτικά.

Το χθεσινό μας θύμα, αυτή την στιγμή είναι στο στάδιο της προνάρκωσης και οσονούπω θα τον απαλλάξουμε από αυτά που τον βάραιναν:D
(αν διαβάσει άντρας το post θα μας θεωρήσει τρελλές, είναι σίγουρο)

Μαριτάσσια, ελπίζω την Πέμπτη να τα καταφέρεις και να ΄ρθεις. Θέλω να ξαναζήσω το σκηνικό της απόχης.

Μπράβο για τον γατούλι κορίτσια:up: πόσα ζουζούνια έχουν στειρωθεί έως τώρα????

Μπράβο για τον γατούλι κορίτσια:up: πόσα ζουζούνια έχουν στειρωθεί έως τώρα????

Μαζί μ' αυτόν, νομιζω 6:up::up::up::up::up:

Αυτός είναι ο 6ος. (4 θηλυκά και 2 αρσενικά).
Αριθμός μικρός Kristen, δυστυχώς, μπροστά στην γατο-αποικία που υπάρχει εκεί.

Διάβασα το ποστ απ'την αρχή(ουφ) και η πρώτη εξόρμηση μας ήταν στις 25/06.
Οπότε ουσιαστικά έχει περάσει ένας μήνας. Αν υπολογίσουμε τις 6 στειρώσεις, την υιοθεσία της Πίσσας(έξτρα πόντους:up:), το σώσιμο του τιγρούλη(έξτρα-έξτρα πόντοι:up:), το "σουλούπωμα" των μωρών με frontline & banmith και την αγριάδα όλων των γατιών, καλά δεν είμαστε;
Σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά δεν είναι κι άσχημα ε;:)

Βρε κορίτσια φυσικά κ δεν είναι άσχημα όλα όσα έχουν γίνει:) με δεδομένο ότι δεν είσαστε πολλές εσείς που καταφέρνετε να πάτε και ότι κάθε εβδομάδα πάτε, πόσο ? δύο φορές? και πιάνετε για στείρωση, ο μικρούλης που σώθηκε (από σίγουρο θανατο από αιμοραγία πιστεύω), η περιποιήσεις στα μικρά, τα ταίσματα, η πίσσα... ε όχι κ μικρό το κατόρθωμα:up:
Συγκριτικά όμως με την τεράστια αποικία πρέπει να γίνουν κ άλλες στειρώσεις, αφού δεν δουλεύει η παγίδα, ας δουλέψειη Μαριτάσια με την απόχη όποτε μπορεί:lol::lol: .
Στειρώστε κ αν σωθούν τα λεφτά σφυρίξτε ξανά. να κάνουμε νέα γύρα.

Αφού να φανταστείτε δύο φορές έχω πάει εκεί, ενώ άλλες χρονιές πηγαίναμε συχνά για βόλτα το καλοκαίρι για περπάτημα, δεν μπορώ πιάνεται η ψυχή μου και γίνομαι χάλια:(:(

Εκτός από την Πίσσα και τον Τιγρούλη, είναι και το άλλο μωρό, το ασπρομαυράκι το οποίο το πήρε η Άννα-Μαρία και μάλλον θα προωθηθεί μέσω αδεσποτολογίου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back