Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς Kristen, την κα Άννα εννοώ![]()
ωραία λοιπόν, είναι το πετσοπ η αποθηκη της άννας, το έχω αναφέρει κ εγώ στο θέμα για τα πετσοπ. Η Άννα είναι εξαιρετική γυναίκα, κάνει κ homedelivery, κ όντως έχει πολύ καλές τιμές

επίσης να έχουμε υπόψη μας ότι μπορούμε να βάζουμε αφισάκια για υιοθεσίες κλπ εκεί. Εγώ θα συμφωνήσω, για την επιλογή, εξάλλου κ κάτι λίγα που σας έστειλα κονσερβάκια, από την Άννα τα πηρα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κοριτσια ειναι καποιος που ψαχνει μπλε γατακι βρετανικο,μεην κουν,νορβηγικο...δειξτε του κανενα απο αυτα του Φλοισβου,μπορει να ειναι τυχερο.Πιανονται;
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχου μια φατσα!
Κοριτσια ειναι καποιος που ψαχνει μπλε γατακι βρετανικο,μεην κουν,νορβηγικο...δειξτε του κανενα απο αυτα του Φλοισβου,μπορει να ειναι τυχερο.Πιανονται;
Αυτό το μπλέ που του κάνουν μπάνιο μπαίνει και εθελοντικά μέσα σε γατοφόρο, αν θυμάμαι καλά. Νομίζω οτι οι κοπέλες τον έχουν βγάλει αρκετές φορές έξω απο την γατοφόρο καθώς είναι μικρούλη ακόμα.

moukelis
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ναι το Σειριάκι αυτό πιάνεται. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά όταν ανοίξει το κτηνιατρείο να τον μαντρώσω εκεί για να προωθηθεί για υιοθεσία. Είναι κουκλί.
Χτές πήγα για τάισμα. Φόρτωσα το καρότσι της λαικής νερά, μπολάκια, κονσέρβες και κροκέτες και έφτασα εκεί κατά τις 6. Το τάισμα ξεκίνησε κλασικά από την τριχρωμούλα και τα παιδάκια της (χθες είδα πάλι τα 2 από τα 6
ενώ την Δευτέρα ήταν όλα εκεί). Στην εκεί παρέα έχει προστεθεί κι άλλη γατούλα, επίσης ήρεμη. Θα πιαστεί πολύ εύκολα.Συνέχισα με την μαυρόασπρη και τα παιδάκια της. Τα παιδιά της έχουν ηρεμήσει πάρα πολύ κι ευελπιστώ ότι όταν θα έρθει η ώρα τους να στειρωθούν, θα είναι σχετικά εύκολο.
Τέλος πήγα στην αρχή, εκεί που είναι η μεγάλη παρέα. Οι δύο μαύρες έγκυες άφαντες, φοβάμαι ότι ήδη πρέπει να έχουν γεννήσει. Οι δύο γκριζόασπροι κεφάλες αραχτοί στα βράχια. Πήγαν για φαγητό όταν απομακρύνθηκα. Το δε Σειριάκι, το πιο μεγάλο σε μέγεθος, πήδαγε σα βατράχι από βράχο σε βράχο, και με έπαιρνε από πίσω μη τυχόν και βάλω 'καλύτερο φαγητό' κάπου αλλού και δεν το πάρει χαμπάρι
.Ήταν εξουθενωτικό παιδιά, μιλάμε για τάισμα 20 μικρών και άλλα τόσα μεγάλα. Έκατσα σχεδόν μέχρι τις 8 εκεί κι ήμουν μόνη μου. Αλλά τουλάχιστον έφυγα ήσυχη.
Χθες βράδυ γνώρισα και μια κοπέλλα εκεί, την Μαρί, η οποία κατεβαίνει στον Φλοίσβο από το κέντρο της Αθήνας όπου μένει, και η οποία ταίζει επίσης τα γατόνια. Της εξήγησα τι κάνουμε και δεν πίστευε στα αυτιά της το κορίτσι.
Ξέρω ότι οι περισσότερες λείπετε, αλλά παράκληση, σημειώστε ότι τα αποθέματα φαγητού τελειώνουν.
moukelis
Επιφανές μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν κάποια μπορεί να μου τα φέρει μέχρι νέο κόσμο θα αναλάβω εγώ στην συνέχεια.
Voula
Διάσημο μέλος
Την άλλη εβδομάδα θα πάω πάλι Δευτέρα & Πέμπτη . Μόνο να μιλήσουμε στο τηλ σε παρακαλώ για να συντονιστούμε για την ώρα.
(εννοώ ότι πάω κατά τις 6 και θέλω σχεδόν ένα δίωρο).
drusilia
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, τα Σειριάκια θα εμφανίζονται μπροστά μας

drusilia
Διάσημο μέλος
Επειδη στο σπιτι που ηθελα να παω τα μικρα τα αλλα 2 που ειναι ηδη εκει εκαναν κατι διαρροιες το σ/κ και δεν θα ηθελα να κολησουν τα καινουρια κατι, υπαρχει κανεις που να μπορει να κρατησει τα μικρα μεχρι το επομενο σ/κ που γυρναει ενας φιλος και θα μπορει να βοηθήσει με φιλοξενία;
Θα μπορουσα να τα παρω απευθειας απο εκει βεβαια, αλλα φοβαμαι οτι οσο περνανε οι μερες αυξανονται οι πιθανοτητες να εξαφανιστουν...
Voula
Διάσημο μέλος
Σήμερα η τριχρωμούλα ταίστηκε μαζί με τα 6 παιδάκια της
, η ασπρόμαυρη επίσης μαζί με τα 4 δικά της και ο υπόλοιπος πληθυσμός στην θέση του.Βιβή, τα Σειριάκια ήταν εκεί, μην ανησυχείς, Τον ένα γκρι μαφιοζάκο τον πήρα αγκαλιά και τον πείραζα.
Θα ξαναπάω την Πέμπτη. Καλό θα είναι Βιβή, να έχουμε βρει μια λύση μέχρι τότε, άντε Παρασκευή απόγευμα. Σκέφτομαι ότι αν πάει ένα άτομο άγνωστο για αυτά, ίσως δεν πετύχει. Εμένα με έχουν ψιλομάθει πλέον και πλησιάζουν.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Βούλα, σου θυμίζω ότι σπίτι μου περιμένουν κάτι friskies!!!!Δώρα δεν την έχω δει την αγγελία που λες. Αν μπορείς να τον παραπέμψεις σε μένα.
Ναι το Σειριάκι αυτό πιάνεται. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά όταν ανοίξει το κτηνιατρείο να τον μαντρώσω εκεί για να προωθηθεί για υιοθεσία. Είναι κουκλί.
Χτές πήγα για τάισμα. Φόρτωσα το καρότσι της λαικής νερά, μπολάκια, κονσέρβες και κροκέτες και έφτασα εκεί κατά τις 6. Το τάισμα ξεκίνησε κλασικά από την τριχρωμούλα και τα παιδάκια της (χθες είδα πάλι τα 2 από τα 6ενώ την Δευτέρα ήταν όλα εκεί). Στην εκεί παρέα έχει προστεθεί κι άλλη γατούλα, επίσης ήρεμη. Θα πιαστεί πολύ εύκολα.
Συνέχισα με την μαυρόασπρη και τα παιδάκια της. Τα παιδιά της έχουν ηρεμήσει πάρα πολύ κι ευελπιστώ ότι όταν θα έρθει η ώρα τους να στειρωθούν, θα είναι σχετικά εύκολο.
Τέλος πήγα στην αρχή, εκεί που είναι η μεγάλη παρέα. Οι δύο μαύρες έγκυες άφαντες, φοβάμαι ότι ήδη πρέπει να έχουν γεννήσει. Οι δύο γκριζόασπροι κεφάλες αραχτοί στα βράχια. Πήγαν για φαγητό όταν απομακρύνθηκα. Το δε Σειριάκι, το πιο μεγάλο σε μέγεθος, πήδαγε σα βατράχι από βράχο σε βράχο, και με έπαιρνε από πίσω μη τυχόν και βάλω 'καλύτερο φαγητό' κάπου αλλού και δεν το πάρει χαμπάρι.
Ήταν εξουθενωτικό παιδιά, μιλάμε για τάισμα 20 μικρών και άλλα τόσα μεγάλα. Έκατσα σχεδόν μέχρι τις 8 εκεί κι ήμουν μόνη μου. Αλλά τουλάχιστον έφυγα ήσυχη.
Χθες βράδυ γνώρισα και μια κοπέλλα εκεί, την Μαρί, η οποία κατεβαίνει στον Φλοίσβο από το κέντρο της Αθήνας όπου μένει, και η οποία ταίζει επίσης τα γατόνια. Της εξήγησα τι κάνουμε και δεν πίστευε στα αυτιά της το κορίτσι.
Ξέρω ότι οι περισσότερες λείπετε, αλλά παράκληση, σημειώστε ότι τα αποθέματα φαγητού τελειώνουν.
stellak
Διάσημο μέλος
, θα πηγαίνει κανένα από τα άλλα κορίτσια συχνά όσο θα λείπει η Βούλα; Αν ναι, να συναντηθούμε να δώσω τροφές.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool