moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
κορίτσια να ρωτήσω κάτι;
οι γατοφόρες βοηθάνε καθόλου στο πιάσημο γάτας;
γενικά έχω σκεφτεί πως η εταιρεία nestle που έχει την purina κ.α. γατοτροφές πριν 3 μήνες χάριζε μια γατοφόρο με αγορά 3κιλης συσκευασίας τροφής.
αν γράψουμε ένα γράμμα και πούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο φλοισβο και τι προσπάθειες γίνονται, ίσως γίνει χορηγός και μας δώσει έιτε τροφή είτε συμβάλει σε στειρώσεις είτε δώσει γατοφόρους που περίσεψαν

άσχετο αλλά μολις τώρα είδα πως έχω βάλει ότι είμαι αρσενικός ενώ είμαι κορίτσι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα συνχαρητήρια μου Βούλα, σου αξίζουν πολλά μπράβο.Καλημέρα σε όλες !
Μετά από ένα απίστευτο τρέξιμο χθες το απόγευμα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο μικρός γκρι θεός 'κούρνιασε' στην αγκαλιά του Μηνά και της Αριστέας και θα είναι κάτοικος Πάτρας.
Κοινώς το μωρό μας, υιοθετήθηκε(και το ονομά του βέβαια θα αποφασιστεί απο τους γονείς του, αφού πρώτα μελετήσουν προσεκτικά τις προτάσεις μας)
Τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά και ανάμικτα που δεν περιγράφονται.
Σαν να υπάρχει κάτι καρμικό στην όλη κατάσταση, ο μικρός έφυγε από τα βράχια δίπλα στην θάλασα για να ζήσει σε μια άλλη πόλη πάλι με θάλασσα.
Έτσι ο Σειριάκος είναι το τρίτο κατά σειρά γατάκι του Φλοίσβου (μετά την Πίσσα και τον τιγράκο Spencer) που βρίσκει σπιτάκι.΄
Ελπίζω τα παιδιά να ανοίξουν θεματάκι δικό του γρήγορα και να μαθαίνουμε νέα του.
Για να σας κάνω να ζηλέψετε λίγο, σας λέω ότι χτες τον ζούληξα τόσο πολύ. Κι ο καυμενούλης καθόταν αδιαμαρτύρητα.
Θα μου λείψεις μικρέ πάρα πολύΘα μου λείψει το πονηρό φατσόνι σου αλλά χαίρομαι τόσο πολύ που βρήκες σπίτι και θα ξέρω ότι ξεχειμωνιάζεις στα ζεστά.
Εύχομαι να έχουμε δύναμη και κουράγιο, να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε 2 μήνες τώρα και μέσα από αυτή την προσπάθεια να προκύψουν κι άλλες υιοθεσίες και φυσικά στειρώσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δώρα γιατί ενημέρωσε τα παιδιά για τα γκριζάκια του Φλοίσβου και έτσι επικοινώνησαν μαζί μου.

drusilia
Διάσημο μέλος
απλα πρέπει να προχωρήσει και το θέμα των στειρώσεων, δείτε τι ακριβώς γίνεται με την παγίδα γιατι ειναι σημαντικο.
Voula
Διάσημο μέλος

όχι τίποτα άλλο έχει κι ωραίο όνομα η κοπέλλα, την λένε Νίνα.Η σκέψη της Κωνσταντίνας είανι πολύ σωστή. Εφόσον πάμε σταθερά 2 φορές την εβδομάδα και είμαστε συνήθως κάποια 'σταθερά άτομα' να χωριστούμε σε 2 ομάδες, έτσι ώστε να μην πηγαίνουμε όλες μαζί γιατί αυτό ούτε νόημα έχει και καταντάει και πολύ κουραστικό.
Το ότι η Ρία θα μπορεί να έρχεται μια φορά την εβδομάδα μετά τις 15/9 είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι προστίθεται άλλο ένα άτομο.
Ρία, για να είμαι ειλικρινής, αναρωτήθηκα πολλές φορές που είσαι και τι έγινες.
Χάρη στο δικό σου πρώτο ποστ, ξεκίνησε όλο αυτό και στην πορεία χάθηκες. Έμαθα κάποια στιγμή ότι είχες ένα πρόβλημα υγείας. Εύχομαι όλα να είναι καλά και περαστικά και να σε δεχτούμε με το καλό στην παρέα μας

Νομίζω ότι στο διάστημα που μεσολάβησε γίνανε αρκετά πράγματα.
Εκκρεμεί ακόμα η απάντηση της Βιβής, για το δεύτερο γκριζάκι. Αν παρά την αρχική πρόταση, δεν μπορεί να φιλοξενηθεί, δεν υπάρχει νόημα να το πιάσουμε σήμερα. Στο ιατρείο γίνεται κυριολεκτικά χαμός, και αυτή τη στιγμή μπορούμε να πάμε μόνο ότι είναι για στείρωση.
Λόζυ χθες βράδυ είπα στην Βασιλική για την γκριζούλα και το παιδί της.
Θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει, έχω ψιλο-αγχωθεί γιατί δεν υπάρχουν και χώροι φιλοξενίας μεταξύ μας.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αναρωτιόμουν! και αναρωτιόμουν!αχ τέλεια!
κορίτσια να ρωτήσω κάτι;
οι γατοφόρες βοηθάνε καθόλου στο πιάσημο γάτας;
γενικά έχω σκεφτεί πως η εταιρεία nestle που έχει την purina κ.α. γατοτροφές πριν 3 μήνες χάριζε μια γατοφόρο με αγορά 3κιλης συσκευασίας τροφής.
αν γράψουμε ένα γράμμα και πούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο φλοισβο και τι προσπάθειες γίνονται, ίσως γίνει χορηγός και μας δώσει έιτε τροφή είτε συμβάλει σε στειρώσεις είτε δώσει γατοφόρους που περίσεψαν![]()
Ναι την συγκεκριμένη την γατοφόρο την έχω πάρει. Μην φανταστείς όμως ότι είναι καμία τεράστια.Αυτή που προείχα είναι πολύ καλύτερη και σε μέγεθος αλλά και σε ποιότητα πλαστικού.
Οι εταιρείες δίνουν τροφη μόνο σε εκτροφείς.(Για να κάνουν διαφήμηση/προώθηση σε καινούργιους ιδιοκτήτες) Τροφή για να την δώσετε σε κοινά γατακια χωρίς ιδιοκτήτες δεν νομίζω να έχει.
Ελεγα μήπως έχω παρεξηγήσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Τα συνχαρητήρια μου Βούλα, σου αξίζουν πολλά μπράβο
Ευχαριστώ Λέτα
. Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι γίνεται εκεί, γίνεται βάση μιας συλλογικής προσπάθειας και όχι ατομικής. Επομένως τα συγχαρητήρια είναι για την 'βασική ομάδα κρούσης' του Φλοίσβου
και όχι ατομικά για μένα.Βιβή, που εισαι καλέ ???????? Απαντησέ μας με το θέμα φιλοξενίας τι γίνεται για να ξέρουμε τι θα κάνουμε με το 2ο γκριζάκι.
konstans
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω παιδια γιατι ειναι λίγο δύσκολα τα πραγματα, και τα 2 παιδια που φιλοξενουν απο εμας έχουν αυτη τη στιγμή απο 5 και 6 γατάκια ο καθένας αντιστοιχα, ενα που πιαστηκε σε υπονομο, αλλο που παρατησαν σε 1 και δεν το ηθελε, αλλο που θα το τρωγαν τα σκυλια, αλλο που μαζεψα μονοφθαλο σε κατι στειρωσεις που πηγα στον περισσο. Και καθε μερα βρισκεται και κατι, συνεχεια.
Και ακομα δεν εχω βρει λυση για τα 2 αγρια που εχουμε.
Τουλαχιστον στον Φλοισβο ειναι σχετικα ασφαλη τα ζωα...
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι αν καποιος εχει να προτεινει κάποια λύση για καλο σημειο επανατοποθετησης ή κήπο για τα 2 αγρια θηλυκα μας, 4 μηνών ειναι, τα εχουμε ηδη στειρωσει και εμβολιασει, να φυγουν καπου αυτα τουλάχιστον, τοτε το συζητάμε για το δεύτερο γκριζάκι. Αλλιως αυτα ειναι ενα δωμάτιο από μονα τους και αυτο ειναι πρόβλημα...
konstans
Περιβόητο μέλος

Εχτές μαζευτήκαμε αρκετά άτομα(εγώ, Βούλα, Νεκταρία-gatouni, takis-Νίνα, Χριστιάννα & Μαρίνα). Δυστυχώς δεν πιάσαμε τίποτα, γιατί ενώ είμασταν στην άκρη και ταϊζαμε τα μικρά, δεν συννενοηθήκαμε σωστά με την Χριστιάννα και τάισε τα υπόλοιπα.
Είχαμε όμως ένα πολύ ωραίο τσακωμό, έτσι για να περάσει η μέρα βρε αδερφέ.
Ένα ζευγάρι που κάνανε τζόγκινγκ, περνώντας από μπροστά μας είπανε ότι "γι'αυτό έχει βρωμίσει όλη η παραλία, γιατί ταϊζουν τα γατιά" και αφου της απάντησα άνοιξε το στοματάκι της να ξεδώσει η αγά%%%τη. Στην συνέχεια μπήκε και ο φίλος της στο πνεύμα και άρχισε κι αυτός τα μπιπ,μπιπ,μπιπ και μπιπ. Η συνέχεια δώθηκε 200μέτρα πιο κάτω, που ήταν η Βούλα με κάποια κορίτσια. Το πιο ωραίο όμως ήταν ότι ενώ ο μαλάκ^ς έριχνε ΤΑ μπινελίκια, περνάει από μπροστά του ένας παππάς και του λέει "συγγνώμη πάτερ". Έτσι λοιπόν πήρε άφεση αμαρτιών

Voula
Διάσημο μέλος
Ήθελα να 'ξερα αυτή και κάτι τύποι σαν του λόγου της τι καλό κάνουν στην ζωή τους
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ναι ενω αυτη φανταζομαι ταϊζει παιδια με το τσουβαλι.Επρεπε να τη ρωτησετε ποτε πηγε τελευταια φορα σε ορφανοτροφειο ή γηροκομειο αφου νοιαζεται τοσο για τους ανθρωπους.
σιγα μην εχει παει..ανθρωποι που αγαπανε τα παιδια αγαπανε κ τα ζωα

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα ζευγάρι που κάνανε τζόγκινγκ, περνώντας από μπροστά μας είπανε ότι "γι'αυτό έχει βρωμίσει όλη η παραλία, γιατί ταϊζουν τα γατιά"
Δεν λένε οτι η παραλία βρωμάει από τα σκουπίδια που οι ¨καλοί¨ άνθρωποι πετάνε
στα βράχια και δεν φροντίζουν τίποτα άλλο από την πάρτη τους και το σπιτάκι τους. Και να έλεγα οτι ο δήμος δεν έχει βάλει κάδους, να έλεγα οτι κάπως δικαιολογούνται, αλλά τώρα όσοι κάνουν βόλτα εκεί και βαριούντε να πάνε λίγο πιο εκεί να πετάξουν τα σκουπίδια τους είναι άξιοι της τύχης τους (αν και η μπάλα παίρνει τους πάντες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο αυτό τον τρόπο βρήκε
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον, έπρεπε να τη ρωτήσετσ πότε γ@@@@@@ε τελευταία φορά γιατί και η μεγάλη αποχή πειράζει....Ναι ενω αυτη φανταζομαι ταϊζει παιδια με το τσουβαλι.Επρεπε να τη ρωτησετε ποτε πηγε τελευταια φορα σε ορφανοτροφειο ή γηροκομειο αφου νοιαζεται τοσο για τους ανθρωπους.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
το κορυφαιο δε ηταν οτι ο παπας περνωντας απο εμας, μας λεει "μην δινετε σημασια κοριτσια"...μαλλον δν πηραν αφεσηΚαλημέρα
Εχτές μαζευτήκαμε αρκετά άτομα(εγώ, Βούλα, Νεκταρία-gatouni, takis-Νίνα, Χριστιάννα & Μαρίνα). Δυστυχώς δεν πιάσαμε τίποτα, γιατί ενώ είμασταν στην άκρη και ταϊζαμε τα μικρά, δεν συννενοηθήκαμε σωστά με την Χριστιάννα και τάισε τα υπόλοιπα.
Είχαμε όμως ένα πολύ ωραίο τσακωμό, έτσι για να περάσει η μέρα βρε αδερφέ.Ένα ζευγάρι που κάνανε τζόγκινγκ, περνώντας από μπροστά μας είπανε ότι "γι'αυτό έχει βρωμίσει όλη η παραλία, γιατί ταϊζουν τα γατιά" και αφου της απάντησα άνοιξε το στοματάκι της να ξεδώσει η αγά%%%τη. Στην συνέχεια μπήκε και ο φίλος της στο πνεύμα και άρχισε κι αυτός τα μπιπ,μπιπ,μπιπ και μπιπ. Η συνέχεια δώθηκε 200μέτρα πιο κάτω, που ήταν η Βούλα με κάποια κορίτσια. Το πιο ωραίο όμως ήταν ότι ενώ ο μαλάκ^ς έριχνε ΤΑ μπινελίκια, περνάει από μπροστά του ένας παππάς και του λέει "συγγνώμη πάτερ". Έτσι λοιπόν πήρε άφεση αμαρτιών
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool