Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:(:(αχ ρε Σοφία, δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες μου αλλά με όλες αυτές τις φωτό, κ με το καροτσάκι και όλα όσα κάνετε, πολύ με συγκινήσατε... χμ όταν άλλοι απλά μιλάνε για το πόσο φιλόζωοι είναι, κάποιοι άλλοι, που συχνά τους λένε κ τρελούς:mad::mad: περνάνε τα απογεύματά τους φροντίζοντας τα ζώα, ταίζοντας, κυνηγόντας τα, και έχουν να ακούνε κ από πάνω σχόλια από τους δήθεν αυτού του κόσμου.

Νομίζω ότι όλο αυτό το εγχείρημα, εμείς που δεν μπορούμε να το στηρίξουμε με την φυσική μας παρουσία, οφείλουμε να το στηρίξουμε με την οικονομική μας παρουσία, ακόμα και με 5-10 ευρώ, ακόμα και με λίγες κονσερβούλες:):) .
Ελάτε λοιπόν, η Σοφία ανέφερε τον λογαριασμό:) τα γατάκια είναι εκεί έξω και μας έχουν ανάγκη.
Και μην ξεχνάτε :hmm::hmm: αυτά τα πλάσματα δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ, παρά μόνο ΕΜΑΣ:)

Σόρυ αν γίνομαι μελό και κουραστική, αλλά με κατακλύζουν τόσα συναισθήματα βλέποντας τις αθώες ψυχούλες να μας κοιτάζουν :(:(:( με τα ματάκια τους θλιμμένα, εμένα τουλάχιστον κάτι μου λένε για την ύπαρξή μου σε αυτό το κόσμο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζα οτι πιανονταν,εστω καποια.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια πιάνονται, κάποια όχι. Κανένα όμως δεν είναι άγριο, κατά την γνώμη μου, απλώς είναι διστακτικά. Πιστεύω ότι αν βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον, ή με πιο απλά λόγια σε ένα σπίτι, όλα θα είναι πολύ καλά:)

ΝΤΑΡΑ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝ..... Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ, η αγάπη όλων μας!!!!!!!

100_1526.jpg
Καλέ τι ωραίος κούκλος είναι αυτός??????:up::up::up:

Καλέ τι στριτζοφάτσα !!!! Αλήθωρο είναι !!!:P

Μάλλον δεν λέει το αλήθωρο αλλά την φώτο που είναι πάνω από αυτήν, με τον κακο μου μας κάνει συνέχεια κχχχχ και γριλίζει. ;)

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Έχετε ρωτήσει τον κτηνίατρο αν γινόταν να βάζατε στο φαγητό αυτών που θέλετε να πιάσετε κάποιο φάρμακο ηρεμιστικό? Έτσι θα πιανόντουσταν πιο εύκολα.Λέω! ρωτήστε να σας πεί.
Υπάρχει χάπι.

να προσθεσω οτι παραπροχθες υπαρχουν στο πανω μερος του παρκου προς την παιδικη χαρα και 2 ολογκριζα αδερφακια ονειρο που με παρακαλεσε μια κυρια που τα ταιζει αν τα παρει καποιος να τα παρει μαζι ειναι αδερφακια και αγορακια περιπου 7-8 μηνων απλα κουκλια το τριχωμα λαμπει και με ελαχιστη προσπαθεια ερχονται να τα χαιδεψεις..δεν ξερω αν κατεβαινουν που και που μεχρι κατω στην παραλια παντως ειναι κουκλακια!!!!!!:):)

να προσθεσω οτι παραπροχθες υπαρχουν στο πανω μερος του παρκου προς την παιδικη χαρα και 2 ολογκριζα αδερφακια ονειρο που με παρακαλεσε μια κυρια που τα ταιζει αν τα παρει καποιος να τα παρει μαζι ειναι αδερφακια και αγορακια περιπου 7-8 μηνων απλα κουκλια το τριχωμα λαμπει και με ελαχιστη προσπαθεια ερχονται να τα χαιδεψεις..δεν ξερω αν κατεβαινουν που και που μεχρι κατω στην παραλια παντως ειναι κουκλακια!!!!!!:):)

Τα είδα μου φαίνεται.Γιατί πήγα μεσα απο το πάρκο για να βρω τα κορίτσια.Ηταν δύο τιγράκια αυτά που ειδα εγω.:hmm: Όντως μου φάνηκαν μικρά..

Τα είδα μου φαίνεται.Γιατί πήγα μεσα απο το πάρκο για να βρω τα κορίτσια.Ηταν δύο τιγράκια αυτά που ειδα εγω.:hmm: Όντως μου φάνηκαν μικρά..

ειναι δυο σειριακια με μια ολομαυρη γατουλα παρεα..απλα επειδη ειναι στην εξοδο εκει που ανεβαινουμε για να φυγουμε θελουν να τα φωναξεις και βγαινουν αμεσως μωρε!!!!!!:)

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Έχετε ρωτήσει τον κτηνίατρο αν γινόταν να βάζατε στο φαγητό αυτών που θέλετε να πιάσετε κάποιο φάρμακο ηρεμιστικό? Έτσι θα πιανόντουσταν πιο εύκολα.Λέω! ρωτήστε να σας πεί.
Υπάρχει χάπι.
Aυτό δεν μπορεί να γίνει. Πες ότι ωραία, τους βάζουμε ηρεμιστικό. Νομίζεις ότι θα ηρεμήσουν και θα έρθουν στα πόδια μας; Θα κρυφτούν στα βράχια και μπορεί να πάθουν και τίποτα, αφού δεν θα μπορούμε να τα προσέχουμε.
Σε καμία περίπτωση δεν παίζει αυτό;)

Ρία τελικά πέρασες να πάρεις τις κροκέτες απ'την Νεκταρία;:hmm:

ειναι δυο σειριακια με μια ολομαυρη γατουλα παρεα..απλα επειδη ειναι στην εξοδο εκει που ανεβαινουμε για να φυγουμε θελουν να τα φωναξεις και βγαινουν αμεσως μωρε!!!!!!:)

Τα είδαμε μαζί με την Αλίνα αλλά τα φωνάζαμε και μας κοίταζαν περίεργα.

Ρία τελικά πέρασες να πάρεις τις κροκέτες απ'την Νεκταρία;:hmm:

δυστυχως χθες δεν μπορουσα κοπελα μου πονουσα πολυ..μιλησα ομως μαζι της αν δεν την προλαβω σημερα μεχρι την Δευτερα που θα ξαναπαμε θα τις εχω!!;);)

Τα είδαμε μαζί με την Αλίνα αλλά τα φωνάζαμε και μας κοίταζαν περίεργα.

αμ βεβαια σε σας ερχονται ολα τα στριτζογατα..αφηστε και κατι για μας!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Κάποια πιάνονται, κάποια όχι. Κανένα όμως δεν είναι άγριο, κατά την γνώμη μου, απλώς είναι διστακτικά. Πιστεύω ότι αν βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον, ή με πιο απλά λόγια σε ένα σπίτι, όλα θα είναι πολύ καλά:)
Θα ηθελα να ξαναπω την ιδεα μου στις κυριες που πηγαινουν και τα ταιζουν. Την επομενη φορα που θα πατε, κοιταξτε αν υπαρχει καπου, καποιο μερος που θα μπορουσαμε να φτειαξουμε ενα μικρο "καταφυγιο" για το χειμωνα χωρις να ενοχλουμε τους παραξενους. Εσεις ειστε τα "ματια" μας για την κατασταση τους και εγω μπορω να βοηθησω με την κατασκευη. Τα σκεφτομαι πως θα βγαλουν το χειμωνα.

Yπάρχει αυτό που μπορούν κάπως να προστατευθούν.
Νομίζω ότι όποια κατασκευή και να αφήσουμε εκεί δεν θα μείνει, γιατί κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι και γυφτάκια:/:.
ακόμα και 2 λεκανάκια που είχαμε αφήσει μια φορά για νερό εξαφανιστήκανε μέχρι να ξαναπάμε:mad:

Συνημμένα

• DSC00784.jpg
    DSC00784.jpg
    98,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλησπέρα, έχω και εγώ δυο 2κιλα με τροφή για τα γατάκια, μένω Μοσχάτο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα φέρω στον Φλοίσβο την Δευτέρα, αλλιώς αν μπορεί να περάσει να τα πάρει κάποιος.

Έλβα ας πούμε ότι βρίσκομαι χώρο για να στήσουμε κάτι ; ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα τα πετάξουν ? Εδώ το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα με την Στέλλα αγόρασαν 2 μεγάλες πλαστικές λεκάνες και τις γεμίσαμε με νερό, για να 'χουν τα γατούλια να πίνουν εν μέσω καύσωνα.
Ε την επόμενη φορά οι λεκάνες δεν υπήρχαν:mad:. Ο κόσμος δυστυχώς είναι πολύ κακός.
Πάντως θα ήθελα πολύ να ερχόσουν κάποια από τις μέρες που πάμε για να δεις και συ τον χώρο.

Ρία κλπ κορίτσια, εγώ αυτά τα 2 γκριζάκια δεν τα έχω δει. Θυμηθείτε να μου τα δείξετε την επόμενη φορά.

Λέττα κάποτε έδωσα ηρεμιστικό χάπι στον γάτο μου και τον έπιασε μετά από 6 ώρες:D. Επομένως είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα με την καινούργια παγίδα να είναι καλύτερα.

Δωράκι όταν πήγα για πρώτη φορά στον Φλοίσβο έπαθα παράκρουση με το πλήθος των γκρι γατιών που υπήρχαν εκεί (γιατί τα μπλε-γκρι γατιά δεν είναι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο)

Για να μην το ξεχάσω, η Κωνσταντίνα έχει υποσχεθεί κέρασμα όταν καταφέρουμε να πιάσουμε τον κεφάλα:lol::lol:γι'αυτό λοιπόν βάζουμε τα δυνατά μας από βδομάδα.

Αύριο το απόγευμα (Σάββατο) υπολογίζω να πάω μια βόλτα κατά τις 5.00-5.30. Αν επιθυμεί να έρθει κάποια κοπέλλα η οποία μένει μακρυά και δεν μπορεί τις καθημερινές, ας με πάρει τηλ.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους φωτο-ρεπόρτερ Σοφία και Ελένη για τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξαν.

Ρε αδερφη,τι τελειες φωτο ειναι αυτες!!!!!!!!!Και ο μαγουλιτσος καεφαλας ειναι οοοοολα τα λεφτα!!!Επρεπε να δειτε ,ρε παιδια, την Κωνσταντινα να τον κυνηγαει γυρω γυρω στα βραχια και να του μιλαει για να της κατσει!:lol: Μια τον καλοπιανε και μια τον εβριζε!!!Κι αυτος,προκλητικοτατος οπως παντα,να την κοιταει καλα καλα και μετα να φευγει...ή να χαιδευει τις τεραστιες μαγουλαρες του στα βραχια!!!!Κι εμεις οι τρελες να λιμπιζομαστε τα μαγουλα(ετσι και τον πιασουμε,μα το Θεο,θα του τα τσιμπισω τα μαγουλα κι ας φαω 100 νυχιες)!!!!!!!!

Κι αυτος ο ασπρομαυρος ο φουντωτος:redface: αχ,ερωτας!!!Σα Νορβηγος!!!!Και επαιρνε κατι ποζες πανω στα βραχια....Μονο που ειναι εντελως απομακρος και δεν ερχεται ακομα να φαει μπροστα μας,αλλα που θα παει,θα εξημερωθει κι αυτος!!!!

Αντε αντε να γεμιζει το ταμειο παλι,γιατι εχουμε και τους *&%&^*μαγκες να στειρωσουμε!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back