Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ο μοναδικός ξανθος της κυρίας αποικίας που δεν τον παίζουν τα άλλα γατάκια και εμείς τον ταιζουμε από απόσταση!

100_1521.jpg

100_1520.jpg
μπραβο ρε συ σοφια που καταφερες να τον παρεις φωτο. καναμε τοση προσπαθεια με την αλινα να τον ταισουμε, ειναι πολυ φοβισμενο το κακομοιρο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλβα ας πούμε ότι βρίσκομαι χώρο για να στήσουμε κάτι ; ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα τα πετάξουν ? Εδώ το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα με την Στέλλα αγόρασαν 2 μεγάλες πλαστικές λεκάνες και τις γεμίσαμε με νερό, για να 'χουν τα γατούλια να πίνουν εν μέσω καύσωνα.
Ε την επόμενη φορά οι λεκάνες δεν υπήρχαν:mad:. Ο κόσμος δυστυχώς είναι πολύ κακός.
Πάντως θα ήθελα πολύ να ερχόσουν κάποια από τις μέρες που πάμε για να δεις και συ τον χώρο.

Ρία κλπ κορίτσια, εγώ αυτά τα 2 γκριζάκια δεν τα έχω δει. Θυμηθείτε να μου τα δείξετε την επόμενη φορά.

Λέττα κάποτε έδωσα ηρεμιστικό χάπι στον γάτο μου και τον έπιασε μετά από 6 ώρες:D. Επομένως είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα με την καινούργια παγίδα να είναι καλύτερα.

Δωράκι όταν πήγα για πρώτη φορά στον Φλοίσβο έπαθα παράκρουση με το πλήθος των γκρι γατιών που υπήρχαν εκεί (γιατί τα μπλε-γκρι γατιά δεν είναι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο)

Για να μην το ξεχάσω, η Κωνσταντίνα έχει υποσχεθεί κέρασμα όταν καταφέρουμε να πιάσουμε τον κεφάλα:lol::lol:γι'αυτό λοιπόν βάζουμε τα δυνατά μας από βδομάδα.

Αύριο το απόγευμα (Σάββατο) υπολογίζω να πάω μια βόλτα κατά τις 5.00-5.30. Αν επιθυμεί να έρθει κάποια κοπέλλα η οποία μένει μακρυά και δεν μπορεί τις καθημερινές, ας με πάρει τηλ.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους φωτο-ρεπόρτερ Σοφία και Ελένη για τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξαν.

voylitsa , εγω καποτε ξερεις τι ειχα κανει , ειχα σπασει το τζαμι απο ενα εγκαταλελειμενο αυτοκινητο απο αυτα που μαζευει ο δημος και τα παει για ανακυκλωση και μεσα ειχα φτιαξει φωλιες και κοιμοσταντε μια χαρα , μετα εβαζα μεσον στον δημο να μην το παρουνε , περασαν ετσι δυο χειμωνες μεχρι που τις εξαφανισα ολες απο εκεινη την πλατεια ,η τελευταια ηταν το βουλακι που το κρατησα εγω ,θα μπορουσατε να βρειτε ενα παλιο αυτοκινητο και να το πατε με μια οδικη βοηθεια ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

voylitsa , εγω καποτε ξερεις τι ειχα κανει , ειχα σπασει το τζαμι απο ενα εγκαταλελειμενο αυτοκινητο απο αυτα που μαζευει ο δημος και τα παει για ανακυκλωση και μεσα ειχα φτιαξει φωλιες και κοιμοσταντε μια χαρα , μετα εβαζα μεσον στον δημο να μην το παρουνε , περασαν ετσι δυο χειμωνες μεχρι που τις εξαφανισα ολες απο εκεινη την πλατεια ,η τελευταια ηταν το βουλακι που το κρατησα εγω ,θα μπορουσατε να βρειτε ενα παλιο αυτοκινητο και να το πατε με μια οδικη βοηθεια ...

:up::up: αυτό τώρα μου θύμισε αυτό που κάναμε πριν ποοολαααα χρόνια στο π.φάληρο που μαζευόμασταν 5-6 φιλόζωα πιτσιρίκια και όταν χειμώνιαζε βρίσκαμε τα εγκαταλελημένα αυτοκίνητα ανοίγαμε πόρτα ή σπάγαμε ένα τζάμι κ βάζαμε παλιά κουβερτάκια και στο πάτωμα του αυτοκινήτου νεράκι και φαγητό.
Εκεί να δείτε τι ωραία που βρίσκαν καταφύγιο τα γατούλια:):)
Τοτε όμως οι άνθρωποι ηταν πιο χαλαροί, τώρα είναι όλοι στην τσίτα κ :mad::mad::mad:

Δύσκολο όμως αυτό στο φλοίσβο, θα απομακρύνουν όχημα εγκαταλελημένο αμέσως, επίσης το κτίσμα στη φωτό είναι ανοιχτό αν δεν κάνω λάθος, οπότε:hmm::hmm::hmm::hmm:
Το μόνο που μπορώ να σκεφτό είναι μερικές κούτες με μπόλικες εφημερίδες για ζέστη μόνο μέσα σε αυτό, και μπολ για νερό, όχι λεκάνες (αρεσουν στους γύφτους όπως κατάλαβα:mad:) παλιά μπολ και φαγάκι.

παιδακι περασα εγω μια βολτα χθες..αδιασα 3 κονσερβακια στην πλευρα που ηταν ο Ορφεακος..επισης να πω να ελεγχετε τις τσαντες πριν φυγετε γιατι χθες το τριχρωμακι με τα λευκα γαντακια στα ποδια μπηκε μεσα και παραλιγο να το παρω μαζι μεχρι να το καταλαβω(οχι που δεν ηθελα κι εγω..αλλα ελα που δεν μπορω)..με τι καρδια εγω μετα να το βγαλω που με ακολουθουσε μεχρι πανω ..αυτο ηταν που μολις το βγαλαμε απο την γατοφορο ανεβηκε στο δεντρο απο φοβο και χθες δεν ξεκολλουσε το μαναρακι μου..για να καταλαβετε γιατι πλασματακια μιλαμε..σκετο ΜΕΛΙ:P:P

Εχετε δικιο για το ποσο κακος και παραξενος κοσμος κυκλοφορει. Μπορει να ειναι ενα δοχειο αδειο και πεταμενο σε μια γωνια του δρομου και κανεις να μη δινει σημασια και αν το παρεις το πλυνεις και το γεμισεις νερο να πιουν δυο ψυχες, τοτε βρισκεται καποιος "καθαρος" και το πεταει !!! Απλα ειπα μηπως κατι μπορουσε να γινει. Οταν πιασει λοιπον το κρυο, ας φτειαξουμε κουτες με πλαστικο απο εξω και κουβερτες απο μεσα και να πηγαινουν εκει. Απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο.

Ναι Έλβα συμφωνώ απόλυτα. Από το τίποτα κάτι θα κάνουν και οι κούτες.

Πήγαμε σήμερα το απόγευμα μαζί με την Κωνσταντίνα. Τα πράγματα δύσκολα γιατί έβρεχε:/:. Εκτός από αυτό, υπήρχαν και 3-4 σκυλιά που μυρίστηκαν φαί και μας πήραν από πίσω. Κάπως τα ξεγελάσαμε με λίγες κροκέτες και κονσέρβα γατίσια.
Στην 'αποικία της πιτσίλως' ήταν εκεί και περίμεναν. Λες και ήξεραν ότι θα πάμε. Τα σκακιεράκια το ίδιο. Τα μωρά δεν τα 'δαμε σήμερα. Όπως δεν είδαμε το τιγρέ αγαπημένο μου, τον πορτοκαλένιο, τον μαυρούλη που κλαίει. Στην άλλη άκρη όλες οι γνωστές φάτσες ήταν εκεί.Πρώτος και καλύτερος ο κεφάλας, ο αγαπημένος της Κων/νας. Υπήρξε κι άλλη προσέγγιση σήμερα:Pμεταξύ τους.
Τι να πω ρε παιδιά, τα βλέπαμε μέσα στην βροχή να κάθονται και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
Συνέβη κι ένα πολυ δυσάρεστο σήμερα. Στο πάνω μέρος, στο παρκάκι, μαζέψαμε μια γατούλα πεθαμένη:(. Πως έγινε, μόνο ο θεός ξέρει.

Τελειώνοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βίκυ μας που άφησε 30€ στο pet shop για να πάρουμε φαγητό για τα γατούλια.

Παλιοκόριτσα μην με κοροϊδεύετε, γιατί εγώ θα τον πιάσω τον κεφάλα:bleh::bleh:. Και ναι του μιλάω και τον κυνηγάω στα βράχια για να καταλάβει ότι δεν θα μου την γλιτώσει:P.
Σήμερα του έριξα και ένα χάιδεμα γρήγορο:D. Μετά βέβαια μου έριξε και μια φάπα, να μην ξεχνιόμαστε;).
Η γατούλα που βρήκαμε πεθαμένη δεν είχε κανένα εμφανή τραύμα, τί να πω. Αυτοκίνητο; Δεν ξέρω:(.

Ασε, μη μου μιλας για βροχη γιατι σκεφτομαι και εγω τα δικα μου στο Σουνιο. Μετραω ωρες μεχρι να παω αυριο να τα δω. Πόσα εχετε στειρωσει μέχρι τωρα μηπως ξερεις ? μενουν πολλα ακομη ? (μαλλον ναι). Εχω παραγγειλει τροφη και θα την εχω μεσα στη βδομαδα. Πως γινεται να σας την δωσω ??

λοιπον παιδακια δυστυχως βρεθηκε και αλλο μικρακι νεκρο στην περιοχη της Πιστιλως τωρα..:(:(:(ηταν το μαυρακι που πηγαινε σε ολα τα πιατακια για φαι για οσες ξερουν το βρηκα σε αθλια κατασταση και υπαρχει μια περιπτωση να το σκοτωσε ανθρωπος και οχι αλλο ζωο..:mad:δεν ειμαι σιγουρη οποτε δεν μπορω να ριξω ευθυνες καπου..επισης το ενα μικρο που βρηκαμε για οσες θυμουνται πανω στο δεντρο εχει 2 αδερφακια και η μαμα του η γκρι ασπρη που ακομη τα θυλαζει..

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ να βρεθουν σπιτια φιλοξενιας εστω για τα 2-3 μικρα της Πιστιλως που εχουν απομεινει εστω και με βαρδιες μια βδομαδα ο ενας μια αλλος απο το να βρεθουν ολα νεκρα ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε!!!!!!(αυτη η πλευρα ειναι απομονωμενη οποτε υπαρχουν πολλοι επιτηδιοι που μπορει να κανουν κακο στα μικρα χωρις να το παρει κανεις χαμπαρι) οποιος μπορει να βοηθησει με οποιοδηποτε τροπο..:/::/::/:

αυτα ειναι τα νεα μικρα τα οποια ειναι ολα καρμπον και πανεμορφα!!!!!!!

οποιος θελει τιγρακι ειναι αξιαγαπητα ειμαι παθουσα!!!!!!!!:P:P

Συνημμένα

• DSC00881.jpg
    DSC00881.jpg
    291 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC00882.jpg
    DSC00882.jpg
    196,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC00883.jpg
    DSC00883.jpg
    340,4 KB · Εμφανίσεις: 32
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι εύχομαι να ήταν τυχαία περιστατικά:(.

To θέμα είναι ότι για αυτή την πλευρά πρέπει να κινηθούμε μάλλον διαφορετικά.
Όπως έγραψε και η Ρία επείγει να βρεθούν 2-3 χώροι φιλοξενίας και να πάρουμε τουλάχιστον τα παιδιά της πιτσίλως που έχουν απομείνει εκεί.
Επίσης κάτι ακόμα που κάνει δύσκολη την κατάσταση είναι ότι ο μικρός Ορφέας παραμένει ακόμα στο κτηνιατρείο, δεν ξέρω τι θα γίνει και μ'αυτόν και έτσι δεν μπορώ να ζητήσω από την γιατρό να φιλοξενήσει κάποιο άλλο.

Όποιος είναι να 'ρθει σήμερα ας φέρει κανένα μπουκάλι νερό γιατί ξέχασα να πάρω μαζί. Έχω μόνο 2 στο αυτοκίνητο και δεν φτάνουν.

Θα φέρω και εγώ Βούλα μην ανησυχείς.Λέω επιτέλους να έρθω σήμερα και εγώ.

Χριστιάννα διάβασες τι έγινε χθες ? Ελπίζω μη μας περιμένει τίποτα δυσάρεστο σήμερα.

Βούλα μου πολύ άσχημα νέα:(Το Σάββατο πάντως μου είπε η Άλκηστη ότι δεν υπάρχουν πολλά γατάκια στα νοσηλευόμενα, γενικά ήταν χαλαρά. εάν θες πάρε να ρωτήσεις την ιατρό γιατί δεν τα βλέπω καλά.

Λόζυ μου όσο χαλαρά και να 'ναι τα πράγματα τώρα, σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να κάνω κατάχρηση του χώρου.
Από την προηγούμενη Δευτέρα φιλοξενείται εκεί ο μικρός Ορφέας και αν δεν φύγει προς υιοθεσία, δεν μπορώ με τίποτα να πάω άλλο γατί, δυστυχώς.

Ρε παιδιά μήπως έχει ενοχλήσει κάποιους ανεγκέφαλους εκει όλο αυτό που γίνεται εκει? 2 γατάκια νεκρά γμτ.

βουλα θα ρθω κ γω σημερα. θα φερω κ νερακι, οσο μπορεσω να κουβαλησω, γιατι ειμαι κ με τα ποδια.
μονο να ελπιζω μπορω, οτι ηταν τυχαια περιστατικα. δν πρεπει να ξεχναμε οτι δυστυχως προκειται παντα για ζωακια που ζουν αδεσποτα, με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τις συνθηκες διαβιωσης τους.. οσο για το αν καποιοι ενοχληθηκαν ή κατι τετοιο απτην προσπαθεια που γινεται στο φλοισβο, ειναι πιθανο, αλλα δν ξερω τι μπορουμε εμεις να κανουμε γιαυτο..

Aυτό δεν μπορεί να γίνει. Πες ότι ωραία, τους βάζουμε ηρεμιστικό. Νομίζεις ότι θα ηρεμήσουν και θα έρθουν στα πόδια μας; Θα κρυφτούν στα βράχια και μπορεί να πάθουν και τίποτα, αφού δεν θα μπορούμε να τα προσέχουμε.
Σε καμία περίπτωση δεν παίζει αυτό;)
Όταν πάνε κάτω από τους βράχους είναι δύσκολο να τα τραβήξεις εξώ Ε??Καλά άσε δεν πρέπει να μιλάω γιατί δεν γνωρίζω πως είναι ο χώρος εκεί.
Σορρυ

Γνωρίζω πώς είναι ασήμαντο μπροστά στις νεότερες εξελίξεις αλλά οφείλω να ενημερώσω ότι ο κυριούλης που θα έφερνε την παγίδα σήμερα πήρε τηλέφωνο και είπε ότι θα την φέρει μέσα στην εβδομάδα (άγνωστο ποια μέρα):/::mad:Θα ενημερώσω πάλι μόλις μου πει συγκεκριμένα πότε θα την φέρει. Η εταιρεία βρίσκεται στο Γέρακα και δυστυχώς είναι εντελώς ανέφικτο να πάω από εκεί.:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back