Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βούλα δυστυχώς τα διάβασα τι έγινε και μου φαίνεται αρκετά περίεργο σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να συμβαίνει ξαφνικά κάτι τέτοιο.Είναι το τρίτο κρούσμα γιατί δεν ξεχνάω το σκηνικό με την κομμένη ουρίτσα........όλοι καταλάβαμε νομίζω.Μάλλον η φιλοξενία τους επείγει περισσότερο απο ποτέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα φερω και γω κανα μπουκαλακι οσο μπορω γιατι και γω με τα ποδια θα ερθω!!!!!! ελπιζω σημερα να μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις!:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν πάνε κάτω από τους βράχους είναι δύσκολο να τα τραβήξεις εξώ Ε??Καλά άσε δεν πρέπει να μιλάω γιατί δεν γνωρίζω πως είναι ο χώρος εκεί.
Σορρυ
Aν είσαι ο τιραμόλα είναι πολύ εύκολο:lol::P.
Όχι, είναι αδύνατο, ούτε να τα δεις δεν μπορείς:/:

:hmm::hmm:από ότι κατάλαβα τα θύματα ήταν μικρά γατάκια ε? και όχι καποιο από τα μεγάλα που δύσκολα πλησιάζονται??? αυτό σε συνδυασμό με την συχνότητα με βάζει σε σκέψεις μήπως όντως είναι κάποιοι από τους παλιάνθρωπους που κυκλοφορούν εκεί και τους ενοχλούν οι γάτες:mad::mad:
Αχ τι να πω? εύχομαι να μην υπάρξει άλλο κρούσμα και να πάνε καλά τα πράγματα, να πιάσετε κ να μαγκάκο για στείρωση;);)

επίσης θα συμφωνήσω ότι τα πιο μικρά κ ανυπεράσπιστα (ίσως κ πιο ήμερα) να ψάξουμε για φιλοξενία:hmm::hmm:
Λέω μήπως να ανοίξουμε θέμα καινούργιο και να το βάλουμε το λινκ κ εδώ με φωτο των μικρών (όσες έχετε) κ να ζητήσουμε επείγουσες φιλοξενίες έστω κ εβδομαδιαίες:hmm::hmm: ακόμα κ αυτό είναι καλύτερο από εκεί που είναι, θα εξημεροθούν κιόλας, θα φωτογραφηθουν κ θα τους ανοίξουμε ωραίες αγγελίες για το καθένα:):)

Συζητήστε το κ εσείς που πάτε συχνά και έχετε πλήρη εικόνα και αν μπορώ να βοηθήσω κ εγώ με αγγελίες κλπ πείτε μου, εν το μεταξύ
ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για τα μικρά:):)

Μια φιλη ψάχνει τετοια γατακια, γκρι, αρσενικα! Αμα πιασετε κανενα ειναι ετοιμο για υιοθεσια!

Μπορείς να συννενοηθείς μαζί της και να το προχωρήσουμε άμεσα;

Μια φιλη ψάχνει τετοια γατακια, γκρι, αρσενικα! Αμα πιασετε κανενα ειναι ετοιμο για υιοθεσια!

;););) πιάστε έναν από τους όμορφοσειριάκους που μας έκλεψαν τη καρδιά:lol::lol: αφού αυτά τα γατόνια γίνονται ανάρπαστα:up::up:

Ναι ναι!! με ποιον να επικοινωνησω? μενει κεντρο αλλα δεν εχει αμαξι...

το θελει ολογκριζο ????? μενει εδω Αθηνα?θα ηθελε καποια στιγμη να ερθει μια βολτα μαζι μας να ριξει μια ματια..ειναι παρα πολλα σιγουρα καποιο θα της κανει κλικ?πηγαινουμε Δευτερα-Πεμπτη στις 5:30 :hmm::hmm:

Ρεμπελιέ-μαμά επικοινώνησε ή με μένα ή με την Κων/να άμεσα για να συνενοηθούμε. Σου στέλνω με pm το κινητό μου
Ο γκριζούλης είναι εκεί και περιμένει. Αν έχεις μειλ πεστο μου για σου περάσω την φωτογραφία του.

Ναι ναι!! με ποιον να επικοινωνησω? μενει κεντρο αλλα δεν εχει αμαξι...
Μόλις σου έστειλα π.μ.;)

Λοιπόν μόλις μίλησα με την κοπέλα που ενδιαφέρεται για τον σειριάκο.
Πρώτα ο Θεός, το απόγευμα θα τον πιάσουμε, θα περάσει από την γιατρό για ένα τσεκ-απ και αύριο θα παραδωθεί στην νέα του μανούλα.
Κάντε μια ευχή να πάνε όλα καλά:)

voylitsa , εγω καποτε ξερεις τι ειχα κανει , ειχα σπασει το τζαμι απο ενα εγκαταλελειμενο αυτοκινητο απο αυτα που μαζευει ο δημος και τα παει για ανακυκλωση και μεσα ειχα φτιαξει φωλιες και κοιμοσταντε μια χαρα , μετα εβαζα μεσον στον δημο να μην το παρουνε , περασαν ετσι δυο χειμωνες μεχρι που τις εξαφανισα ολες απο εκεινη την πλατεια ,η τελευταια ηταν το βουλακι που το κρατησα εγω ,θα μπορουσατε να βρειτε ενα παλιο αυτοκινητο και να το πατε με μια οδικη βοηθεια ...
Υπάρχει και ο κίνδυνος ο Δήμος να πάρει το αμάξι με κάποιο πανικόβλητο να έχει μείνει μέσα και ξαφνικά να βρεθεί στο πουθενά...

Το μικρό γλυκό φατσάκι του Φλοίσβου!

Συνημμένα

• Φωτογραφία3095.jpg
    Φωτογραφία3095.jpg
    108,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Φωτογραφία3088.jpg
    Φωτογραφία3088.jpg
    300,8 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Φωτογραφία3092.jpg
    Φωτογραφία3092.jpg
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Φωτογραφία3089.jpg
    Φωτογραφία3089.jpg
    275,3 KB · Εμφανίσεις: 16
Καλημέρα:).
Εχτές ήμασταν η Βούλα, η Ελένη, η Νίνα, η Ρία και η Χριστιάννα.
Αφήσαμε τον "πρώην" κύριο και ταϊσαμε τα υπόλοιπα.
Δυστυχώς τον Σειριάκο δεν καταφέραμε να τον πιάσουμε και θα ξαναδοκιμάσουμε αύριο:(. Ήταν ταϊσμένη η μπροστινή πτέρυγα, οπότε είχαμε λίγες πιθανότητες να καταφέρουμε κάτι. Επίσης στην μεριά της Πιτσίλως είδαμε μια ασπρόμαυρη που είχαμε στειρώσει με τα δύο της πόδια πληγωμένα, σίγουρα από δαγκωνιά:(. Δεν καταφέραμε όμως να την πιάσουμε, γιατί ήταν κλεισμένη σε έναν χώρο που δεν έχουμε καμία πρόσβαση.
Τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά.Είχαμε βέβαια κάποιες απουσίες, αλλά θέλω να ελπίζω ότι ήταν τυχαίο, γιατί κι άλλες φορές δεν τα βλέπουμε όλα. Επίσης πήρα το μικρό πιτσιλάκι για να το φιλοξενήσω. Κορίτσια τόσο καλό γατί, το βράδυ δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε που άκουσα την φωνούλα της. Κοιμήθηκε στον καναπέ όοοολη την νύχτα:inlove:. Και είναι μια χαδιάρα...Αύριο θα μπει και η αγγελία της να δούμε τί θα γίνει.

Επίσης πήρα το μικρό πιτσιλάκι για να το φιλοξενήσω

Κορίτσια, επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ σημαντικό να βρεθούν σπίτια φιλοξενίας. Ξέρω ότι οι περισότερες έχουμε ένα σκασμό γατιά σπίτια μας αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια μπας και βρεθεί κάτι.
Ούτε για την Κωνσταντίνα είναι εύκολο ούτε για μένα να φιλοξενούμε αλλά μπροστά στο πρόβλημα που υπάρχει το κάνουμε.
Επίσης αν γνωρίζετε γιατρούς που θα μπορούσαν να κρατήσουν έστω 1 γατάκι για κάποιο διάστημα, εξηγήστε τους το πρόβλημα μήπως βρεθεί και και μια θέση.

Για τον Σειριάκο θα πάμε την Τετάρτη το απόγευμα και ελπίζω αυτή τη φορά να 'μας κάτσει'

οι περισότερες έχουμε ένα σκασμό γατιά σπίτια μας

:D κι έψαχνα μια φράση που να χαρακτηρίζει αυτή την κατάσταση...τη βρήκα!:lol:

επισης βρεθηκε ενα πανεμορφο μωρο περιπου 5 μηνων(δυστυχως ισως εγκυος)που μοιαζει τρελα με silver tabby..θα βαλω φωτο αλλα οι φωτογραφιες την αδικουν πολυυυυυυυυ ομως..ειναι υπερ χαδιαρα και ισως καποιος απο σπιτι την αφησε γιατι ειναι πεντακαθαρη και με πολυ καλο τριχωμα σαν βελουδο!!!!!!!!!

επισης βρεθηκε ενα πανεμορφο μωρο περιπου 5 μηνων(δυστυχως ισως εγκυος)που μοιαζει τρελα με silver tabby..θα βαλω φωτο αλλα οι φωτογραφιες την αδικουν πολυυυυυυυυ ομως..ειναι υπερ χαδιαρα και ισως καποιος απο σπιτι την αφησε γιατι ειναι πεντακαθαρη και με πολυ καλο τριχωμα σαν βελουδο!!!!!!!!!

Πιθανότατα έγκυος, και σίγουρα πεταμένη απο σπίτι....:/:
Κλασσικά. Αν είναι ήρεμη παιδιά ίσως θα έπρεπε...:hmm::hmm:

Πιθανότατα έγκυος, και σίγουρα πεταμένη απο σπίτι....:/:
Κλασσικά. Αν είναι ήρεμη παιδιά ίσως θα έπρεπε...:hmm::hmm:

θα παει για στειρωση η μπεμπα σιγουρα αν ειναι εγκυος..εγω δεν ειμαι και τοσο ειδικη για να ξερω σιγουρα ..απλα χθες ειχαμε πολλα περιστατικα 8κ30 φυγαμε απο κει και ξεκινησαμε κοντα 5κ30..ειχαμε και την ασπρομαυρη εγκλωβισμενη πολυ δυσκολο να την βγαλουμε απο κει την γλυκια μου..:/::/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back