Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σπουδαία καλοσύνη... Ο καθένας διαθέτει ότι μπορεί. Εγώ τώρα μπορώ να διαθέσω χώρο.Ειναι μεγαλη η καλωσυνη σου να τα αναλαβεις. Οταν τα "παραλαβεις" σπιτι σου, ειδοποιησε με και θα μιλησουμε να βοηθησουμε.
Γατια να'ναι κι ότι να'ναι.Ελπίζω μόνο αύριο να μας κάνουν την χάρη να είναι εκεί!!!
Πάντως όπως και να έχει Κάτια εσύ θα παραλάβεις γατιά αύριο.
Τώρα θα είναι american shorthair, θα είναι just shorthair, γατιά θα είναι πάντως.

Μολις τα "παραλαβει" ας μου στειλει εκεινη ή εσυ pm και να μου πει σε ποιο κτηνιατρο θα παει και εγω θα αναλαβω το πρωτο εμβολιο και την αποπαρασιτωση και των 2 γατουλιων. Ισως μαλιστα ξερει και κανενα καλο κτηνιατρο στο Πειραια γιατι ψαχνω και εγω![]()
Έλβα, έχω ένα γιατρό που πηγαίνω και τα δικά μου. Ειναι στην πλατεία της Φρεαττίδας. Δεν είναι κακός, αλλά αν θα μπορούσα να βρώ καλύτερο, θα πήγαινα. Απλά δεν είναι πολυ επεξηγηματικός και με εκνευρίζει αυτό όταν χρειάζομαι πληροφορίες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
(αν θυμάμαι καλά μου είχε αναφέρει το όνομα κάποιας Φλώρας ?)
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για γιατρό στον Πειραιά μπορώ να ρωτήσω και την δικιά μου μήπως έχει να προτείνει κάποιον
Δακορώνια Φλώρα; Την έχω ακούσει.
Voula
Διάσημο μέλος
Ναι μπράβο αυτή είναι. Θα ξαναρωτήσω πάντως για να είμαστε σίγουροι.Δακορώνια Φλώρα; Την έχω ακούσει
ria23
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Για γιατρό στον Πειραιά μπορώ να ρωτήσω και την δικιά μου μήπως έχει να προτείνει κάποιον
Aυτή τη Φλώρα την ξέρω ονομαστικά.Πάει τις γάτες της μια φίλη μιας φίλης μου και είναι πάρα πολύ καλή! Ειναι στη λίστα κτηνιάτρων

Voula
Διάσημο μέλος
Ξεκινάτες όλες τα ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ. Υπάρχει μια περίπτωση να βρει σπιτάκι η πιτσίλω μας. Γι'αυτό έψαχνα με αγωνία το πρωί να βρω φωτογραφία της. Έχω πολύ αγωνία για αυτή τη γατούλα και όσες την ξέρετε καταλαβαίνετε γιατί.
Ρία ακόμα δεν ξέρω για αύριο. Υπολογίζω κατά τις 6-6.30 κάπου εκεί.
Έχω χάσει πάλι το τηλ σου. Αν θες στείλε μου ενα μνμ.
Το τσεκάρισα με την Βασιλική τη Γιανναράκη. Αυτή τη Φλώρα εννοούσε.
Ξέχασα να ρωτήσω δ/νση και τηλ. Όποιος μπορεί να τα βρει ας τα στείλει στην Κάτια και στην Έλβα.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα !
Ξεκινάτες όλες τα ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ. Υπάρχει μια περίπτωση να βρει σπιτάκι η πιτσίλω μας. Γι'αυτό έψαχνα με αγωνία το πρωί να βρω φωτογραφία της. Έχω πολύ αγωνία για αυτή τη γατούλα και όσες την ξέρετε καταλαβαίνετε γιατί.
Ρία ακόμα δεν ξέρω για αύριο. Υπολογίζω κατά τις 6-6.30 κάπου εκεί.
Έχω χάσει πάλι το τηλ σου. Αν θες στείλε μου ενα μνμ.
Το τσεκάρισα με την Βασιλική τη Γιανναράκη. Αυτή τη Φλώρα εννοούσε.
Ξέχασα να ρωτήσω δ/νση και τηλ. Όποιος μπορεί να τα βρει ας τα στείλει στην Κάτια και στην Έλβα.
ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και ξανα ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ. Μακάρι, μακαρι, μακάρι, μακάρι, μακάρι....
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βούλα μου μην σε νοιάζει, ξέρω που είναι το ιατρείο της.Το τσεκάρισα με την Βασιλική τη Γιανναράκη. Αυτή τη Φλώρα εννοούσε.
Διεύθυνση : Κουντουριώτου 227
Τηλέφωνο : 2104512617
konstans
Περιβόητο μέλος

Όσον αφορά την σημερινή εξόρμηση, νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε άτομα, μιας και θα πάμε μόνο και μόνο για να πιάσουμε τα 2 γατιά για την Κάτια και τον σειριάκο. Εχτές μίλησα με την Λένα, την κοπέλα που τον θέλει. Μου είπε ότι έχει βρει και ένα άλλο στην γειτονιά της και σκέφτεται μήπως το πάρει. Θα ξαναμιλήσουμε σήμερα να της πω τί κάναμε και θα αποφασίσει αναλόγως. Το μαλακιστήρι(ο σειριάκος), θα μείνει εκεί στο τέλος
.Σοφία εσύ τελικά θα μπορείς να πάμε μαζί στην Κάτια;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αδυναμίες είναι αυτες, τι να κάνω;;;

konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά με την πιτσίλω!!!
Όσον αφορά την σημερινή εξόρμηση, νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε άτομα, μιας και θα πάμε μόνο και μόνο για να πιάσουμε τα 2 γατιά για την Κάτια και τον σειριάκο. Εχτές μίλησα με την Λένα, την κοπέλα που τον θέλει. Μου είπε ότι έχει βρει και ένα άλλο στην γειτονιά της και σκέφτεται μήπως το πάρει. Θα ξαναμιλήσουμε σήμερα να της πω τί κάναμε και θα αποφασίσει αναλόγως. Το μαλακιστήρι(ο σειριάκος), θα μείνει εκεί στο τέλος.
Σοφία εσύ τελικά θα μπορείς να πάμε μαζί στην Κάτια;
Ναι μπορώ να έρθω, θα είμαι εκει κατά τις 6-6.15.
Να βγάλω και καμια φωτογραφία από τα γατακια για να μπουν ωραία στις αγγελίες.
Σε περίπτωση που η Λένα τελικά δεν τον πάρει το Σειριάκο (εφοσον τον πιάσουμε), έχω άλλη μια κοπέλα που πεθαίνει για ένα γκριζάκι.
Υπάρχουν αφισάκια για τα μικρά από το Φλοίσβο να το βάλω σε 2-3 μαγαζιά που έχω μιλήσει στου Ζωγράφου;
konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι, πρέπει να οργανωθούμε, να μου στείλετε αν είναι τις αγγελίες του με φωτό για να φτιάξουμε αφισάκια.
Για κανένα δεν υπάρχει; Ούτε για τον Ορφεάκο, ούτε για την Ιρμα; Για κανένα;
Η Κριστεν δεν είχε βγάλει;
konstans
Περιβόητο μέλος
Βούλα στείλε μου αν είναι μια-δυο φωτογραφίες από τον Ορφέα και την Ίρμα, να βάλω κι εγώ τα πιτσιλάκια και να φτιάξω το βράδυ αν είναι αφισάκια.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ ευχάριστα νέα!!Μπράβο.
Κωνσταντίνα ένα τεράάάάάάάάάάστιο ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ για τα μικρά.Ευχομαι και για την Πιτσίλω σύντομα ένα σπιτάκι.
Άντε τώρα να πέρνει σειρά ο Ορφεάκος και η Ίρμα.
konstans
Περιβόητο μέλος
Κάτια, επειδή έχουμε ένα θέμα με τις γατοφόρους, σε πειράζει να τις πάρουμε πίσω;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπολογίστε κατά τις 7μιση για να προλάβω να πάω στην μάνα μου να πάρω ένα κρεβατάκι για τα μωρα, να έχουν κάπου να κοιμούνται. Βλέπετε, στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε καρέκλα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

.