ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Ναι αυτη τη Φλωρα θα εννοουν. Εγω την ξερω πανω απο 20 χρονια. Ειναι καταπληκτικη. Παρελαβες γατουλια ?? οταν τα εχεις γραψε μου να σου δωσω το τηλφ της. Μπορω να το γραψω εδω ??Δακορώνια Φλώρα; Την έχω ακούσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αυτη τη Φλωρα θα εννοουν. Εγω την ξερω πανω απο 20 χρονια. Ειναι καταπληκτικη. Παρελαβες γατουλια ?? οταν τα εχεις γραψε μου να σου δωσω το τηλφ της. Μπορω να το γραψω εδω ??
Τα έχω γραψει στην προηγουμενη σελιδα. Δεν τα έχω ακόμα. Τα κορίτσια θα μου τα φερουν το απόγευμα αφου τα ψαρεψουν!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βούλα μου μην σε νοιάζει, ξέρω που είναι το ιατρείο της.
Διεύθυνση : Κουντουριώτου 227
Τηλέφωνο : 2104512617
Τη συγκεκριμένη γιατρό την ξέρω, πήγαινα τον γάτο του φίλου μου, όταν έμενα Πασαλιμάνι, είναι πάρα πολύ καλή, εκεί κάναμε και την στείρωση του και σου εξηγεί πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση (τουλάχιστον εγώ αυτή την εμπειρία είχα). Πριν από αυτή τη γιατρό τον πήγαινε σε κάποιον άλλο στην ίδια περιοχή αλλά όταν ήταν μικρός είχε κάποιο πρόβλημα (κάτι σαν κρύωμα) και το μόνο που του είχε πει να του κάνει ευθανασία γιατί δεν σωζόταν και ότι θα του έδινε άλλο γατάκι
. Αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν άνδρας ή γυναίκα το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε ιατρείο πάνω στην παραλιακή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης παρά τρίχα θα είχαμε τσακώσει και τον μικρό Σείριο.
Αλλά μας την έσκασε πάλι

.Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Απόψε η Κάτια θα κοιμηθεί παρέα με ένα πορτοκαλόγατο, παιδί της Πιτσίλως και αδερφό του Ορφέα και του μικρού πιτσιλακίου που έχει η Κωνσταντίνα και παρέα με το θηλυκό τιγρέ, αυτό με τις ωραίες ραβδώσεις.
Επίσης παρά τρίχα θα είχαμε τσακώσει και τον μικρό Σείριο.
Αλλά μας την έσκασε πάλι.
Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο![]()
Σχήμα λόγου είναι το θα κοιμηθεί έτσι;
Κοιμήθηκα 2 ώρες περίπου και αυτές σπαστα. Τα μικρά μόνο τσίριζαν και δεν βγήκαν καθόλου από κάτω από το κρεβάτι. Από το απόγευμα που μου τα έφεραν τα κορίτσια ταμπουρώθηκαν κάτω εκει και δεν βγήκαν παρα μόνο κατά τις 4 το βράδυ μου η μικρή έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου, πήγε μέχρι την κουζίνα φωνάζοντας συνεχεια, ανέβηκε πάνω στον πάγκο έδωσε ένα σάλτο και στουκαρε στο ντουλάπι και έφυγε τρεχοντας μετά για να πάει πάλι κάτω απο το κρεβάτι.Η γκρίνια και η φοβία βέβαια δεν τα εμπόδισαν να τσακίσουν 2 μπωλάκια ξηρά τροφή. Και κάποια στιγμή, όσο έκανα ότι κοιμόμουνα, τα άκουσα να πίνουν και νεράκι. Τσισάκια και κακάκια δεν είδα όμως. Ελπίζω να μην μου τα σερβίρουν και αυτά κάτω απο το κρεβάτι.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Να τους δώσουμε 1-2 ημέρες ακόμα για να προσαρμοστούν;
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς δεν έχω πράγματα να μου διαλύσουν. Μόνο που είναι πολύ τρομαγμένα τα δολια.
Voula
Διάσημο μέλος
Απλά τα λυπάμαι γιατί μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω θα είναι μόνα τους.
Ευτυχώς δεν έχω πράγματα να μου διαλύσουν. Μόνο που είναι πολύ τρομαγμένα τα δολια
Μη τα λυπάσαι καθόλου. Ίσως και να 'ναι καλύτερα έτσι. Θα βρουν τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν. Είναι λογικό να φοβούνται γιατί βρέθηκαν σε άγνωστο περιβάλλον. Θυμάμαι καλά ότι ο πορτοκαλένιος είναι χαδιάρης. Απλά νομίζω ότι τελευταία με κάτι έχει τρομάξει.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμάμαι καλά ότι ο πορτοκαλένιος είναι χαδιάρης. Απλά νομίζω ότι τελευταία με κάτι έχει τρομάξει.
Όχι δεν εχει τρομάξει μόνο. Έχει χεστεί πάνω του! Ρωτα την Κωνσταντίνα να σου πει πως έκανε χθες όταν μου τον έφεραν. Και μετα, δεν τον ξαναείδα. Κρύφτηκε...

Και η μικρή αν και στην αρχη όσο ήταν τα κορίτσια στο σπιτι, φαινόταν πιο ήρεμη, μετά τρελάθηκε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Βούλα μήπως θες να δείξεις κι εσύ τα δικά σου;

Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος

ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Σχήμα λόγου είναι το θα κοιμηθεί έτσι;Κοιμήθηκα 2 ώρες περίπου και αυτές σπαστα. Τα μικρά μόνο τσίριζαν και δεν βγήκαν καθόλου από κάτω από το κρεβάτι. Από το απόγευμα που μου τα έφεραν τα κορίτσια ταμπουρώθηκαν κάτω εκει και δεν βγήκαν παρα μόνο κατά τις 4 το βράδυ μου η μικρή έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου, πήγε μέχρι την κουζίνα φωνάζοντας συνεχεια, ανέβηκε πάνω στον πάγκο έδωσε ένα σάλτο και στουκαρε στο ντουλάπι και έφυγε τρεχοντας μετά για να πάει πάλι κάτω απο το κρεβάτι.
Η γκρίνια και η φοβία βέβαια δεν τα εμπόδισαν να τσακίσουν 2 μπωλάκια ξηρά τροφή. Και κάποια στιγμή, όσο έκανα ότι κοιμόμουνα, τα άκουσα να πίνουν και νεράκι. Τσισάκια και κακάκια δεν είδα όμως. Ελπίζω να μην μου τα σερβίρουν και αυτά κάτω απο το κρεβάτι.
Συγχαρητηρια σε ολες που τα καταφερατε και σενα που εχεις τη καλωσυνη να τα φιλοξενησεις.
Να τα πας στη Φλωρα, μολις τηλεφωνησα για να της μιλησω (την ξερω 25 χρονια) να την ενημερωσω για τα δικα σου και οτι θα αναλαβω τα πρωτα εμβολια και την αποπαρασιτωση αλλά θα ειναι το απογευμα 6-8. Θα προσπαθησω να της τηλεφωνησω τοτε. Μόνο, αν μπορεις, κανονισε σαν πρωτη φορα να τα δει η ιδια και οχι ο βοηθος για να ειμαστε σιγουροι για την κατασταση τους.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Τη συγκεκριμένη γιατρό την ξέρω, πήγαινα τον γάτο του φίλου μου, όταν έμενα Πασαλιμάνι, είναι πάρα πολύ καλή, εκεί κάναμε και την στείρωση του και σου εξηγεί πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση (τουλάχιστον εγώ αυτή την εμπειρία είχα). Πριν από αυτή τη γιατρό τον πήγαινε σε κάποιον άλλο στην ίδια περιοχή αλλά όταν ήταν μικρός είχε κάποιο πρόβλημα (κάτι σαν κρύωμα) και το μόνο που του είχε πει να του κάνει ευθανασία γιατί δεν σωζόταν και ότι θα του έδινε άλλο γατάκι. Αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν άνδρας ή γυναίκα το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε ιατρείο πάνω στην παραλιακή.
Επειδη προσφατα ειχα μια ασχημη εμπειρια με μια γιατρο, οταν λες "πανω στη παραλιακη" μηπως εννοεις απεναντι απο τον "Ολυμπιακο" επι της παραλιακης, ενα ιατρειο με ασπρη πορτα που κατεβαινεις 2-3 σκαλακια ? αν μπορεις να θυμηθεις θα με βοηθησεις πολυ γιατι τσαντιστικα πολυ μαζι της.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη προσφατα ειχα μια ασχημη εμπειρια με μια γιατρο, οταν λες "πανω στη παραλιακη" μηπως εννοεις απεναντι απο τον "Ολυμπιακο" επι της παραλιακης, ενα ιατρειο με ασπρη πορτα που κατεβαινεις 2-3 σκαλακια ? αν μπορεις να θυμηθεις θα με βοηθησεις πολυ γιατι τσαντιστικα πολυ μαζι της.
Εσύ λες για την Μαρθα Τζιάκη; Είχα πάει τον Σούλη σε αυτήν όταν ήταν μόνο κάτι μηνών, -πριν απο 8 χρόνια- και μου είχε κάνει κακη εντύπωση θυμαμαι. Ασε που ήταν και πολύ ακριβή.
Voula
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Εσύ λες για την Μαρθα Τζιάκη; Είχα πάει τον Σούλη σε αυτήν όταν ήταν μόνο κάτι μηνών, -πριν απο 8 χρόνια- και μου είχε κάνει κακη εντύπωση θυμαμαι. Ασε που ήταν και πολύ ακριβή.
Παράκληση επειδή το θέμα ξεχειλώνει, μήπως τέτοιες ερωτήσεις/απαντήσεις να ήταν σε pm ?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτια και Έλβα, νομίζω ότι θα ήταν λάθος να ξαναβάλουμε τα μικρά τόσο σύντομα μέσα στη γατοφόρο. Μήπως πρέπει να τα αφήσουμε να ηρεμήσουν λίγο και μετά να γίνει οτιδήποτε ?
Δεν έχεις άδικο. Άλλωστε στο σπίτι μέσα θα είναι.Ελβα και όποιος άλλος θέλει, θα χρειαστώ βοήθεια καποια στιγμή για να τα πιάσω για να τα ψεκάσω λιγάκι. Κρίμα είναι να γεμίσουμε ψυλλους όλοι μαζί.
Παιδια κι όμως. 30τμ σπίτι και δεν μπορώ να τα πιασω. Θα ξαναπροσπαθήσω σημερα με γάντια και στολη!!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά και το ξύλινο κρεβάτι και αυτό φοβερό

ιδιως το στρώμα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool