Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σορρυ για το οφφ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Ενταξει, κανονιστε εσεις και μου λετε.Κάτια και Έλβα, νομίζω ότι θα ήταν λάθος να ξαναβάλουμε τα μικρά τόσο σύντομα μέσα στη γατοφόρο. Μήπως πρέπει να τα αφήσουμε να ηρεμήσουν λίγο και μετά να γίνει οτιδήποτε ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Αϊ μαρήΠρεπει να σκουπίσω ρε γμτ. Πέσαν τα μουτρα μου χθες....Σορρυ για το οφφ.
.Απλώς το πάτωμα είναι φρεσκολουστραρισμένο και κολλάει η σκόνη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Δείξε παιδί μου τις ραβδώσεις της κοπέλας![]()
Η επιθυμίας σου διαταγή!!

Παιδιά εγώ χάζεψα με αυτήν την γάτα. Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και με τρελαίνουν τα αυτιά της!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Πες μας τι ράτσα είναι η γάτα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Να 'ναι σκουληκια ή μήπως είναι "βαρεμένο" το γατί;

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα τι θα γίνει άραγε με το σειριάκι;;Θα μας κάνει την χάρη;
Λέω να πάω κατευθείαν απο την δουλειά,οπότε κατά τις 17:15 θα είμαι εκεί.Έχω και την γατοφόρο μαζί μου και ας ελπίσουμε να το πιάσουμε...
moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
έδωσα κ εγώ μια ίδια τον Μάιο (η Δώρα μπορεί να την θυμάται, την είχε προσέξει) και τώρα είναι κουκλάρα, κ επίσης στη γειτονιά τριγυρνάει κ ο μπαμπάς της, ολόιδιος σαν αυτήν εδώ
Είναι πολύ τσαχπίνικα γατάκια, αυτή η μικρή που έδωσα ήταν το πιο φαγανό από όλα

ο μπαμπάς της δε, είναι τόσο χαζοχαρούμενος και καλός που όλο δαγκωματιές έχει κ τον περιθάλπτουμε.Φανταστικά γατιά όμως

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχεις άδικο Κάτια. Για γατί του δρόμου παραείναι παχουλή( εκτός και αν την παχαίνει ο φακός).Ρε σεις, από το λίγο που την είδα την μικρή, μου φάνηκε πολύ φουσκωμένη η κοιλιά της. Φαγητό δεν είναι όλο αυτό.
Να 'ναι σκουληκια ή μήπως είναι "βαρεμένο" το γατί;![]()

Όταν και αν καταφέρεις να την πιάσεις κοίτα αν οι θηλες της είναι ροζ τότε κάτι θα έχει στον φούρνο.Η Βίκυ πάντως μου είχε πει τις προάλλες ότι ακόμα και έγκυος να είναι γίνεται να του κάνεις στείρωση.
Αλήθεια πάντως έχει πολύ όμορφο χρώμα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την είχα βάλει και αγγελία, δείτε εδώ την ομοιότητα!https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32357
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Aχ!
τι ωραια φώτο.Οι γάτες βρε παιδί μου όπου και να στέκονται βγάζουν έναν ονειρικό αέρα.!!!
ELENIP
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool