konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
φερνω κ ξηρα που εχω σπιτι, ειναι 3-4κ. αν μπορειτε με περιμενετε στο παρκιν. κατα τις 5,15 ειστε εκει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το βγάλω το απόγευμα κι αυτό και το σκακιεράκι-άρχοντα.
Το σκακιερακι-άρχοντας έχει πολλές φώτο και είναι και πρωϊνές, μπορεί να στείλει και από εκείνες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αυτο που δν φαινεται στις φωτο ειναι οτι το μικρουλι εκανε σαν τρενο απτο χουρχουρητο

Συνημμένα
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
κ ο αρχοντας αραχτος, εν ωρα χωνεψης, μετα απο πολυ πολυ μασα..(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Μου φαίνεται ή ο άρχοντας έχει φουντώσει;
konstans
Περιβόητο μέλος
).Και τα δύο γατιά είναι σούπερ, θα τα έπαιρνα άνετα σπίτι μου αν μπορούσα. Είναι πολύ καλά

.Εχτές πιάσαμε ένα θυληκό από την μέση, τα άλλα δεν μας κάνανε την τιμή να πλησιάσουν.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο άρχοντας είναι κα-τα-πλη-κτι-κός και το νέο μαυράκι(που έχει και μπικινάκι).
Και τα δύο γατιά είναι σούπερ, θα τα έπαιρνα άνετα σπίτι μου αν μπορούσα. Είναι πολύ καλά.
Εχτές πιάσαμε ένα θυληκό από την μέση, τα άλλα δεν μας κάνανε την τιμή να πλησιάσουν.
Έχω την εντύπωση οτι τα μαυρα με τα μπικινάκια προέρχονται από τον Μπούρδα μου, είναι ίδιος! Τον είδατε; Καλά είναι;
Πιάσατε τίποτα για στείρωση;
Στο τσακ ήμουνα να έρθω αλλά βρήκα τέτοια κίνηση στην εθνική, άκουσα οτι υπήρχε και τροχαίο στον Φλοισβο και τελικά πήγα κατευθείαν στην σχολή.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σου έγραψα βρε ότι πιάσαμε ένα θηλυκό
.είχα και μια συζήτηση με τον κεφάλα μου, έφαγα και την φάπα μου και ησύχασα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης θα στείλω και το σκακιεράκι που είναι ήμερο αλλά να στείλω και τον Μπούρδα?

konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να ξέρω και τι θα πω στην ενδιαφερόμενη: ΤΟ μωρό είναι αρσενικό ή θηλυκό??
Επίσης θα στείλω και το σκακιεράκι που είναι ήμερο αλλά να στείλω και τον Μπούρδα?![]()
Λόζη μου όχι τον Μπούρδα, είναι αρκετά άγριος και δεν πλησιάζει τις κοπέλες, μόνο σε μένα κάνει την τιμή

stellak
Διάσημο μέλος
Μετά από έντονες απαιτήσεις των γατιών, τα οποία ήθελαν τα 5 λεπτά δημοσιότητας που ανήκουν στον καθένα μας, αποφασίσαμε να βγάλουμε ένα ημερολόγιο.
Το ημερολόγιο θα είναι έτοιμο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Όποιος θέλει να παραγγείλει(στην έκθεση θα το έχουμε) ενημερώνει με π.μ. την Στέλλα (stellak)και συννενοούνται για τις λεπτομέρειες, τιμή κ.τ.λ.
ENNOEITAI ότι τα έσοδα θα διατεθούν όλα στους πρωταγωνιστές του ημερολογίου.
Κορίτσια κι αγόρια, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις παραγγελίες σας, είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον σας να βοηθηθούν τα γατάκια όσο καλύτερα γίνεται!
Επειδή το ημερολόγιο "φεύγει" γρήγορα κι επειδή εγώ ναι μεν θα περάσω από την Έκθεση αλλά δεν ξέρω ακόμη για πόσο και ποιά μέρα - ώρα, καλύτερα θα ήταν όσες ενδιαφέρεστε να μου παραγγείλετε. Τώρα, εάν τύχει και συναντηθούμε και στην Έκθεση, ακόμη καλύτερα, διότι θα σας τα παραδώσω άμεσα!
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Καί πόσο κάνει ? κάθε χρόνο φροντίζω νά αγοράζω ημερολόγιο μέ γάτες,οπότε φέτος θά ήθελα νά αγοράσω αυτό, βοηθώντας καί λίγο τόν σκοπό .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ευχαριστούμε πολύ

stellak
Διάσημο μέλος
Παρέλαβα σήμερα, από αύριο το πρωί αρχίζω να τα μοιράζω. Είναι πολύ όμορφα!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Δεν πιάσαμε τίποτα.Σοφία τον μπούρδα σου θα τον σουβλίσω (άμα τον πιάσω στα χέρια μου). Έχει γίνει πολύ πονηρός.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ήταν καλή μέρα χθεςΔεν πιάσαμε τίποτα.
Σοφία τον μπούρδα σου θα τον σουβλίσω (άμα τον πιάσω στα χέρια μου). Έχει γίνει πολύ πονηρός.
Εμένα δεν συμπαθεί; Ήθελες να είναι και νορμάλ γατί; Δεν γίνονται και τα δυο μαζι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool